tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Tänään sitä vihdoin saa ja on sitä hiukan jo odotettukin. Mestari pukee TuTo paidan päälleen kotiyleisön edessä. Kolmen kullan mies TPS takavuosien suuruuksien hämäristä rientää pelastamaan TuTon menestyshaaveita ja kehottaa muitakin liittymään mukaan. Onko hän se puuttuva lenkki tai viimeinen silaus joukkueen tiellä tähtiin? Aika näyttää, mutta asenteesta se ei varmasti jää kiinni. Tuokko jos kuka pystyy jättämään 110% itsestään kentälle ja näin esimerkillään opastaa muunkin joukkueen nostamaan tasoaan.

Rutiinitason nostamista tämän hetken TuTo tarvitsee. Viidestä viime ottelusta on vaivainen yksi voitto plakkarissa. Eväitä ryhmällä pitäisi olla parempiin rutiinisuorituksiin. Vastaan asettuvalla sarjajumbolla vastaava saldo on 2 voittoa, missä siinäkin riittää parannettavaa. Molemmat joukkueet tarvitsevat pinnoja kipeästi. TuTo pitäisi päästä taikaisin kärjen mukaan ja Akatemian irti pohjamudista. Kumpi onnistuu tavoitteessaan paremmin? TuTolla on näköjään myös toinen uusi kasvo riveissään, kun Lukosta lainalle saadaan kookas Aki Kangasmäki. Minkälaisilla ketjuilla tänään mennään? Olisikohan muitakin pelureita palannut riveihin? Mielenkiintoista nähdä myös minkälaisen yleisömäärän ottelu kerää. Tunnelma voi nousta yllättävän hyväksi, varsinkin jos maalijuhlat onnistutaan pistämään pystyyn. Veikataan TuTolle massiivista tasonnostoa ja Akatemialle hikistä iltaa. TuTo vie pinnat puhtaasti 7-0 ja pleksien kestävyyttä testataan kunnolla. Yllätysten ilta lienee luvassa.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
JYP-Akatemia on kiusannut monia joukkueita lähiaikoina. Halu jatkaa sitä Turussa on selviö. Nyt kuitenkin veikkaan, että TUTO heittää isomman vaihteen päälle ja vie tämän aika selvästi.

Täytyy toivoa, että Tuokon paluuhässäkkä ei sekota peliä. Siis en tarkoita hänen pelaamista vaan tätä ympärillä tapahtuvaa. Se saattaa innostaa vastustajaa enemmän ja sitten on vaikeaa.

Kangasmäki pelasi Sport aikana ihan hyvin. saa nähdä onko tämä visiitti sitten pitempi vieraskiertuetta odotellessa. Ikan kommentit lasaretista palaavista taisi olla aika yliampuva. Ei montaa taida palata vielä.

Koetan keretä takaisin Turkuun ja hallille. Heitetään tulosveikkaukseksi 5-1.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

Toveri -82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
Tänään meillä on uusi superketju: Hakulinen-Kangasmäki-Tuokko! Kokoonpanot SJL-sivuilla: SJL Tilastopalvelu

Meriläisen vuoro seisoa tolppien välissä.
 
Ole's at the wheel! Tell me how good does it feel?!

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Linkin takaa katsoessani ei Kangasmäkeä näkynyt eikä myöskään Meriläistä ?

No Palonen palannut, mutta Manelius edelleen pois.

Hyvältä nuo näyttävät.

Saas nähdä miten tuo ihka uusi ketju toimii. Hakulinen menee vauhdilla, passaa Kangasmäelle ja Tuokko maskina tai jos luistin ei kulje niin tulee takaa ja niittaa ribarin ?

Ihan hyvä suunnitelma. Siitä tulee muutama maali. Pulliaisen kenttä Virru ja Vainiolan kanssa tekee myös kaksi ja ....hetkinen, aiempi tulosveikkaus ei pidäkkään paikkansa.

Lopputulos 6-0

Edit: ei 6-0 vaan 6-2, siellähän on Jonne vastustajan puolella.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Toveri -82 sanoi:
Hakulinen-Kangasmäki-Tuokko!
Olisiko näin? Todella mielenkiintoinen kokeilu. 2 uutta kasvoa heti samaan ketjuun Taikuri Hakulisen kanssa. Tuukka jatkanee tuossa VVV-Virru parin välissä ja muutkin kentät näyttää ihan hyviltä. Meriläinen taitaa myös olla hiljalleen lähestymässä ykkösvahdin asemaa, kun pelejä tuntuu tippuvan tasaiseen tahtiin lisää. Käsittäkseni eniten Meriläinen on Betonia edellä tällä hetkellä tilastoisssa voitettujen pelien määrässä, voittoprosentti taitaa olla ihan hyvä?
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Koko kokoonpano on siis seuraavanlainen:

Hakulinen - Kangasmäki - Tuokko
Vainiola - Pulliainen - Virtanen A.
Kokkonen - Salmivirta - Rutanen
Rautajoki - Koski - Palonen

Puolustajat:
Lehtonen - Ruikka
Franssila - Heinimäki
Vidgren - Viirlas

Maalivahdit:
Meriläinen (AM)
Virtanen T.
 
Perustuu alkuperäiskäsikirjoitukseen.

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Pitkästä aikaa pääsee tänään itsekin hallille ja odotukset ovat kovat, että kolme pinnaa jää Turkuun.
Maalissa on viimeaikoina varmemmin pelannut maalivahti ja ykköskenttä on todella mielenkiintoinen. Hieno kiekkoilta tulossa!
 
"Viina pitää miehen tiellä, mömmöt vie helvettiin."

TOVERIT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Monttu

Ei voi puhua enää kuopasta vaan montusta! Omasta mielestäni kauden pohjanoteeraus nähtiin tänään. Surkeaa!
Äijää on tullut ja mennyt ja peli aivan sekaisin. Meriläiselläkään ei ollut paras päivä ja maailmanmestari aivan tuuliajolla. Taisi olla jo ensi kauden liiga mielessä.
Näin jos jatketaan niin kohta sijoitus 7. ja sitten voikin hössötykset lopettaa!
Niin, ja Tuokolla todellakin on paljon tehtävää mikäli aikoo keväällä olla kunnossa.
No, sentään se on positiivistä, että paljon alemmas ei voi peli enää vajota, joten kai se monttu ei kovin paljoa enää kasva?!
 
Karsintasarja takaisin!

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
tosiasia sanoi:
Veikataan TuTolle massiivista tasonnostoa ja Akatemialle hikistä iltaa. TuTo vie pinnat puhtaasti 7-0 ja pleksien kestävyyttä testataan kunnolla. Yllätysten ilta lienee luvassa.
Persiilleen meni ja pahasti. Yllätyksiä tuli, mutta TuTon kannalta vain negatiivisia. Mahtoivat kausikortin vaihtaneet TPS:n kannattajatkin miettiä, että miten tämä on mahdollista täälläkin? Ottelu oli suorastaan kohtalon ivaa viime päivien tapahtumille ja hypetykselle. Ihmeellistä on jääkiekko, ei voi muuta sanoa. Odotukset itselläni oli peliin kovat, mutta täysin epärealistiset. Pelistä on vaikea löytää mitään hyvää TuTon osalta, tämä oli totaalinen pohjakosketus. Tappioputki venyi jo neljään ja sarjajumbolta saatiin nyt kotona löylytys. Tuokon pelissä oli myös paljon enemmän vaikeuksia, kuin mitä olin odottanut. Muutaman pienen välähdyksen näki pelurista, mutta enimmäkseen hän taisi olla banaani otsassa itsekkin omasta suorituksestaan. Akatemia myös hiillosti Tuokkoa paljon ja hiukan "kummasti" pari Akatemia peluria taisi satuttaa itseään hänen kanssa kamppaillessaan. Mitään jäähyjä ei kuitenkaan Tuokolle tilanteista annettu ja taisi ihan oikein mennä nämä tilanteet tuomareita.

Ottelun alku oli TuTon kannalta parasta aikaa pelissä ja kotijoukkue hallitsi alkua ja loi tilanteita. Akatemiasta näki, että joukkue painoi 100% lasissa kaikki tilanteet ja puolusti hyvin ja uhrautuvasti. TuTo onnistui saamaan avausmaalin ylivoimalla, mutta vieraat kuittasivat sen nopeasti maalin edestä pomppineesta kiekosta. Erätauolle mentiin kuitenkin TuTon johdossa, kun Rutanen onnistui ensimmäisen erän loppuhetkillä iskemään isännät taas johtoon. Toinen erä oli TuTon yritystä, mutta vain Akatemia onnitui tekemään maaleja ja TuTo kuviot olivat heikonpia kuin alussa. Meriläinen torjui erässä vain 3 kertaa ja päästi kiekon taakseen kahdesti. Viimeisen erän alussa peli ratkesi Akatemian onnistuttua taas kahdesti. Vieraiden kolmen maalin johto oli TuTolle liikaa, vaikka Vainiola herätteli joukkuettaan vielä loppusotaan kavennuksellaan. Akatemia niittasi tyhjiin vielä yhden ja tämän jälkeen vielä TuTokin kaunisteli loppulukuja Salmivirran toimiesta, mutta pisteet jäivät ansaitusti vieraille.

Jatkossa TuTo painaa taas 3 ottelun vierasputkeen. Ihmeitä täytyy Ikan kyllä tehdä, jotta kelkka saadaan käännettyä, niin paljon jäi parannettavaa. Ketjut täytyy ainakin laittaa uusiksi. Tänään uusien kasvojen kenttä oli pahiten sekaisin, joskin Hakulinen oli tänään TuTon parhaita. Pulliaisesta olisi mielestäni enemmän joukkueelle hyötyä Hakulisen kanssa ja se toisi joukkueeseen enemmän laajuutta. Meriläinen oli tänään surkea ja oli kaukana aiemmasta tasostaan. 12 torjuntaa ja 5 päästettyä maalia kertoo kaiken. Hän päästi liian helppoja maaleja tänään, eikä päässyt enää oikein takaisin peliin mukaan. Tappiosta häntä ei voi syyttää, mutta ehkä paremmalla pelillä hän olisi voinut estää sen. Ei voi mitään, tästäkin täytyy vain nousta ja kelkka kääntää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy