Ke 15.1.2013 Jokipojat - Peliitat

  • 2 653
  • 15

Alocacoc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Luottavaisesti avaan ketjun jo nyt, koska tiedän tämän asian montaa kiinnostavan. Lähtökohtaisestihan tällainen peliittamatsi vetää seksikkyydellään vertoja Matikaisen takatukalle, mutta nyt ovat panokset äärimmäisen kovat. Kukapa olisi uskonut, sarjasta takana kaksi kolmannesta, ja Peliitat hönkii aivan Jokipon niskaan? Tästä jos otetaan pataan, niin Heinolan pojat porskuttavat ohitse niin että humina käy ja korvissa soi vielä loppuviikostakin. Lisäksi näillä veijareilla on vielä kaksi ottelua vähemmän pelattunakin, eli voittokaan ei tee tilannetta vielä aurinkoiseksi.

Tappio olisi katastrofi jo senkin takia, että ei tuo playoff-paikkakaan mitenkään varma ole. Itse asiassa jos otteet eivät viimeviikkoisesta parane, niin tässähän on ihan kaikki vielä mahdollista. Yhdentenätoista oleva SaPKokaan ei ole Jokipojista kuin kahdeksan pistettä perässä...

Mutta eipä maalailla piruja Mehtimäen ylvään kiekkokeskuksen seinille, vaan lähdetään keskiviikon otteluun rinta kaarella ja voitto mielessä. Joensuu-Liperin lentokentällä on kuulemma innokkaimmilla faneilla kipinävuorot päällä, ovat siellä seuramassa koska Riiasta (vaiko Riikasta?) saapuva AirBalticilta vuokrattu yksityiskone laskeutuu ja tuo mukanaan Pavlovsin, uuden latvialaispuolustajan, Pekka Rautakallion, Arturs Irben, Janis Lusiksen sekä Latvian naisten lentopallomaajoukkueen. Toivottavasti sää on poutainen ja kone tuo pelimiehet ajoissa maahan - ehkä jo ennen Peliitta-peliä? Pavlovsia tässä on totisesti kaivattu, eivätkä nuo muutkaan toki pahitteeksi olisi.

Manninen ei varmastikaan pelaa keskiviikkona lauantain loukkaantumisen jälkeen, ja on tuolla riveissä muutenkin kato käynyt. Saa nähdä millainen nippu saadaan kasaan, mutta kyllähän esimerkiksi hieno KooKoo-voitto osoitti, etteivät nimet selässä ratkaise mitään vaan asenne, tahtotaso, tunnetila ja halu voittaa. Nämä asiat jos ovat kohdallaan, niin kyllä sillä saadaan hämäläisnippu kukistumaan.

Jokipon ja Peliittojen pelit ovat tällä kaudella olleet jännittäviä ja hienoja kiekkomatseja. Edellinen taisto päättyi Jokipon voittoon maalein 7-2, ja se peli jäi varmasti kaikille katsojille mieleen positiivisena elämyksenä. Tapahtumia piisasi, ja samanlaista rallia soisi nähtävän myös tässä pelissä. Täysillä vaan!

Ihan jonkinlaista pientä ketjumuutosta olisi kiva nähdä kärkiketjujen osalta, kun viime viikon matseissa oli jonkin sortin lukkiintumista havaittavissa. Ehkäpä ne solmut aukeaisivat, kun miehet rinnalla vaihtuvat. Rajalan rinnalle joku rymistelijä, Huhtanen, Pitkänen, Puustinen, kuka olisi paras? Mutta mielipiteeni on vaatimaton Haapakosken ekspertiisiin verrattuna, ja uskon hänen löytävän tähän peliin oikeanlaiset ketjut ja muutkin lääkkeet, joilla kotitappioputki saadaan poikki.

Peliitoista on jäänyt mieleen Järveläinen. Aivan huikea pikku-ukkeli, juuri tuollaisten kavereiden seuraaminen tässä sarjassa on saakelin hienoa. Ollaan juuri siinä liigan kynnyksellä ja yritetään illasta toiseen sata lasissa, jotta saataisiin ylemmän sarjan mogulit kiinnostumaan ja vakuuttumaan omasta tekemisestä.

Tästä tulee raivoisa taisto. Kaikki hallille, nyt jos koskaan yleisön tuki on ratkaisevan tärkeä!
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Kukapa olisi uskonut, sarjasta takana kaksi kolmannesta, ja Peliitat hönkii aivan Jokipon niskaan? Tästä jos otetaan pataan, niin Heinolan pojat porskuttavat ohitse niin että humina käy ja korvissa soi vielä loppuviikostakin.

Tappio olisi katastrofi jo senkin takia, että ei tuo playoff-paikkakaan mitenkään varma ole.
Yhdentenätoista oleva SaPKokaan ei ole Jokipojista kuin kahdeksan pistettä perässä...

Ensinnäkin hienoa touhua Alocacocilta, että otteluketju on pystyssä jo tässä vaiheessa.
Toisekseen Peliittojen joukkue on huomattavasti parempitasoinen kuin mitä nimi antaa olettaa. Paljon parempi kuin lyhellä muistinkantamalla jaksaa tulla mieleen.
Tilastoja näkemättä väittäisin, että molemmilla joukkeilla on erittäin hyvä ylivoima. Tämä siis kokemuksen syvällä rintaäänellä.
Kun otetaan noihin muutamaan lainattuun lauseeseen kiinni niin olen melko varma, että Peliitat himittää Jokipoikain ohi runkosarjan lopussa. Tämä viimeaikaisten otteiden sekä otteluohjelman perusteella tehty päätelmä.
Jos kävisi niin hassusti että huomenna Peliitat voittaisivat ja samaan aikaan SaPKo ottaisi pinnat Kajaanista niin sitten tullaan siihen tilanteeseen mitä olen koko viestin yrittänyt sönköttää...
Eli ero SaPKoon olisi 5 pistettä ja keskinäisiä otteluita olisi jäljellä 3. Saatasiinpahan kolme huikean kovapanoksista ottelua jo runkosarjan loppupuolelle.
Vaan tämäpä oli sivujuone ja pelataan huominen kierros ensin alta pois.
Rehdin urheiluhengen nimeen toivotaan kaikille onnistumisia, ja hyvä tasoisia matseja huomiselle.
 

Sim_Sam

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
No niin. Tänään se ois Mehtimäelle itsensä kammettava. Eikös se joukkue tarvitse silloin tukea, kun vähän heikommin menee. Haapakoski puhuin tuolla otteluennakossa, ettei tämä nyt vältämättä ole ns.6 pisteen peli, vaan kaikki pelit lähdetään voittamaan. Mutta samalla mainitsi joukkueen henkisestä puolesta, että jonkilainen lukko olisi päällä, kun otteet eivät ole olleet niin hyviä kuin joukkue on itse odottanut. Tässä voi olla vaarallisen Peliittojen iskunpaikka. Nopea maali vieraille ottelun alkuun, niin alkaa jo puristamaan. Mutta tänään se lukko aukeaa Jokipojilla. Ainakin uskon vahvasti. Peliitat on kyllä todella vaarallinen joukkue. Kolme kovaa päänahkaa ottanut viimepeleistä (Jukurit, KooKoo, LeKi) ja joukkue on kolmen ottelun voittoputkessa. Varmasti haluaa maksaa viime vierailun tappion korkojenkera, joka päättyi 7-2 Jokipojille. Ja nyt on taas tilanne täysin auki. Tämä kertoo kyllä sarjan tasaisuudesta, mikä on todella hienoa! Jokaisessa pelissä on oikeasti panosta todella paljon. Säilyy jännitys runkosarjan loppuun asti. Veikkaisin, että peli tulee olemaan aika tarkkaa molemminpuolin ja ottelu ratkaistaan erikoistilanteista. Mutta odotan, että Jokipojat on tänään se aktiivisin joukkue.

Kokoonpanoja ei ole vielä julkaistu, mutta Uski siirtyy Mannisen paikalle Puustisen ja Karvisen keskelle, sekä Timo Niemi aloittaa maalissa. Odotellaan, kun kokoonpanot julkaistaan. Toivottavasti Jokipojat sotkee vähän ketjujaan.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Toivottavasti ei Peliittojen leirissä ole luulot turhan korkealla viimeisten hyvien pelisuoritusten jälkeen. Mahtimäeltä ei niin vain pisteitä haeta ja sen voi todeta jo vilkuilemalla Joensuun vierailujen tuloksia edellisiltä vuosilta... Sivussa hyökkäyksestä ovat Jani Keinänen ja Petr Stoukal. Ei kuitenkaan mikään maailmanloppu, jos Holappa ja muut pystyvät pelaamaan taitojensa edellyttämällä tasolla. Joni Kainulaisella on maaliputki päällä, mutta pelaako tarjoilu ilman Keinästä? Maalilla pelaa paikalliselle yleisölle varsin tuttu mies, Janne Juvonen. Pisteitä onkiakseen on Peliittojen pystyttävä kestämään Jokipoikien paha alkumylläkkä tai peli on taas pelattu jo ensimmäisessä erässä. Läpi kauden tehottomasti ja surkeasti sujunut ylivoimapeli on viime peleissä osoittanut toimimisen merkkejä. Tehokasta yyveetä tarvitaan nytkin.
 

ProPera

Jäsen
Peliitat ryhtyvät taistoon Jojensuussa seuraavalla kokoonpanolla:

1. Kainulainen - Holappa - Manninen
Eerola - Väkeväinen

2. Järveläinen - Koponen - Rairama
Mattila - Kuusisto

3. Ekström - Kettunen - Mustonen
Westerman - Nurminen

4. Rajamäki - Sompi - Westerlund

Juvonen (Rinne)
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Ohoh, täällähän on Jokipoikien kotipelistä ihan otteluketjukin, tämä alkaa olemaan nykyisin jo harvinaisuus. Itse ottelusta keskusteleminen on varsin niukkaa nykyisin tuolla Mehtimäkeläisessäkin, niin hyvä jos tämä täällä virkoaa?

Iso ottelu on kyllä kyseessä, molemmille. Jokipoikain otteet ovat varsin ailahtelevaisia, eikä tästä olisi vara ottaa käkättimeen. Runkosarjaa kun ei ole paljoakaan jäljellä, niin nyt niitä pisteitä pitää viimeistään riipiä tasaisemmin.

Aika tukkoistahan tuo on viime peleissä ollut, osin johtuu varmastikin kuormituksen epätasaisuudesta. Jokipojillahan on fysiikkavalmentaja, joka on kyllä osannut hommansa niin, että kunto on kohdillaan silloin kun sen pitääkin olla. Veikkaan siis, että Jokipojat on treenannut vielä suhteellisen kovaa ja on nyt melko tukossa, mutta harjoittelu lienee keventymässä hallitusti, että joukkue on siltäkin osin parhaimmillaan kun kevätaurinko alkaa lämmittämään enemmän.

Olipa miten oli, mutta pisteitä tarvitaan. Niemi esiintyy kotihallissa ensimmäistä kertaa aloittavana maalivahtina, voi siellä puntti pikkusen tutista. Muuten kokoonpanot ovat mallia:

Karvinen - Uski - Puustinen
Niva - Pitkänen - Huhtanen
Karevaara - Rajala - Ranta
Halonen - Oinonen - Jormanainen

Neloskenttä pelannee ensimmäisessä kahdessa erässä, kolmannen lienee pääosin penkillä. Halonenhan noista on sentterinä pelannut, varsinkin Jormanaisen kanssa A-junnuissa aikanaan, niin potkun sattuessa kohdilleen voi jokunen tilannekin tulla. Oinonen lienee kuitenkin sentterin paikalla ja on enemmän puolustavassa roolissa tässä kentässä. Muuten kokoonpanossa ei mitään muutosta olekaan, lukuunottamatta Uskin istuttamista Karvisen ja Puustisen keskelle.

Ylivoimalla tämä ratkennee, toivottavasti Ärjyille.
 

Warre

Jäsen
Hyvin, hyvin mielenkiintoista ajatusvirtaa ketjun aloittajalta, keskellä yötä...Peukku ja tuoppi!

Niin, tänään vuorossa etukäteen se viikon ”helpoin” ottelu Jokipojille, ehkä. Tulevan perjantain visiitti Vaasaan ja sen ottelun jälkeen 20-tunnin kuluttua Mehtimäellä kohdattava TuTo ovat kyllä piirun kovempia nippuja. Jos Peli-iitat(kuten likinäköinen poikani luki teksti-tv:stä) eivät saa kaikkia ykköskorin pelaajiaan mukaan otteluun, niin sehän on toki hyvä asia näin punamustien pullonpohjien läpi katsottuna. Taidetaan kuitenkin antaa jonkin verran tasoitusta mekin, sillä AirBalticin lentoa ei vielä kuulutettu kentälle, ainakaan puoleen päivään mennessä.

Kokoonpanoja ei ole vielä julkaistu, mutta Uski siirtyy Mannisen paikalle Puustisen ja Karvisen keskelle, sekä Timo Niemi aloittaa maalissa. Odotellaan, kun kokoonpanot julkaistaan. Toivottavasti Jokipojat sotkee vähän ketjujaan.


Katsotaan sitten illalla, pureeko Niemen vaihto maalille samalla tavalla joukkueeseen, kuten se teki viime viikolla Jyväskylässä. Ja myös Juvosen pojan räpyläkäden toimintaa on aina "mukava" seurata paikan päältä. Ketjut tulleet julki hetki sitten. linkki ohessa jääkiekkoliiton sivuille.

EDIT: hidas kaksitahtinen.
 

Rud1us

Jäsen
Suosikkijoukkue
HeKi
Ottelun netistä katsoneena täytyy kyllä sanoa, että Peliitat olisivat ehdottomasti ansainneet pisteitä illan ottelusta. Huippupaikkoja oli vaikka muille jakaa, mutta jostain syystä jokaisella vedolla löydettiin maalivahdin logo. Hieno kolmas erä, mutta maalit jäivät uupumaan. Ei voi olla kovin tyytyväinen illan suoritukseen, sillä tämä oli taas yksi niistä peleistä, jotka olisi pitänyt ehdottomasti voittaa.
 

Sim_Sam

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
Hallilta kotiuduttu saunan lämpöön. Vaan olipahan taas ottelu. Ei todellakaan olisi olllut vääryys, jos Peliitat olisivat täydet pisteet tänään Heinolaan mukaan ottanut. Nyt kävi näin ja 3 pistettä plakkariin ja matka jatkuu. Voin sanoa rehellisesti, että 10min koko ottelusta oli hyvää kiekkoa Jokipojilta. Toisessa erässä, sen toisen maalin jälkeen alkoi, jopa peli näyttämään jääkiekolta kotijoukkueelta. Tyhmä jäähy ja Peliitat taas peliin mukaan. Eivät tosin maalia saaneet, mutta hallinta kääntyi selvästi. Tällä pelillä saadaan Vaasassa aika kovaa kyytiä. Toivottavasti se lukko nyt aukesi ja peli rupeaa taas kulkemaan. Aika helpottuneen näköisiä oli kotijoukkueen pelaajat, kun summeri soi. Ikävä sanoa, mutta ei kovin pitkään Joensuun hangilla keväällä hiihdetä, jos ei peli oikeasti parane tästä roimasti.

Timo Niemeltä hyvä peli. Perus varmaa torjuntaa. Maalin edessä oltiin tänään yllättävän vahvoja.

Positiivista on kyllä katsoa tuota meidän 1-ketjua. Karvinen - Uski - Puustinen. Pelistä toiseen tämä ketju on Jokipoikien paras!
 

flaix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Saipa
Hallilta kotiuduttu saunan lämpöön. Vaan olipahan taas ottelu. Ei todellakaan olisi olllut vääryys, jos Peliitat olisivat täydet pisteet tänään Heinolaan mukaan ottanut. Nyt kävi näin ja 3 pistettä plakkariin ja matka jatkuu. Voin sanoa rehellisesti, että 10min koko ottelusta oli hyvää kiekkoa Jokipojilta. Toisessa erässä, sen toisen maalin jälkeen alkoi, jopa peli näyttämään jääkiekolta kotijoukkueelta. Tyhmä jäähy ja Peliitat taas peliin mukaan. Eivät tosin maalia saaneet, mutta hallinta kääntyi selvästi. Tällä pelillä saadaan Vaasassa aika kovaa kyytiä. Toivottavasti se lukko nyt aukesi ja peli rupeaa taas kulkemaan. Aika helpottuneen näköisiä oli kotijoukkueen pelaajat, kun summeri soi. Ikävä sanoa, mutta ei kovin pitkään Joensuun hangilla keväällä hiihdetä, jos ei peli oikeasti parane tästä roimasti.

Timo Niemeltä hyvä peli. Perus varmaa torjuntaa. Maalin edessä oltiin tänään yllättävän vahvoja.

Positiivista on kyllä katsoa tuota meidän 1-ketjua. Karvinen - Uski - Puustinen. Pelistä toiseen tämä ketju on Jokipoikien paras!

Aika lailla samoilla linjoilla olen tästä 10 minuutista sekä myös tulevan viikonlopun kylmästä kyydistä, mikäli ei peli parane. Jotenkin vain vähän pelkään, että ei parane.. Tämäniltainen voitto rakentui mielestäni Niemen hienosta pelivireestä, duunariosaston värkkäämästä upeasta voittomaalista sekä siitä, että tällä kertaa kiekkojumalat oli meidän puolella eikä Peliitoilla ollut siten edes sitä kuuluisaa tuuria maalipaikoissaan.

Erityispoimintoja voisi tästä illasta nostaa muutaman. Harmittamaan jäi hieman Niemen saamatta jäänyt nollapeli. Sen olisi kyllä kaveri ansainnut, kun oli tuurikin puolellansa! Toinen juttu oli Jakolevsin kylmä viimeistely voittomaalissa - harvempi mestispakki (tai hyökkääjä) veivaa tuommoisesta paikasta rystyltä yläpömpeliin! Kieltämättä tuuletuskin oli suht leijamainen :D Kolmas asia oli SPM:n 10 minuutin hiljaisuusprotesti, jonka kyllä hallissa huomasi!
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Ei todellakaan olisi olllut vääryys, jos Peliitat olisivat täydet pisteet tänään Heinolaan mukaan ottanut. Nyt kävi näin ja 3 pistettä plakkariin ja matka jatkuu.

Todellakin näin, kolme pinnaa oli tästä ottelusta se mikä oli vaan saatava ja se nytten saatiin, siitä pitää olla iloinen. Se on sitten toinen juttu olisiko niitä ansaittu. Minun silmiin homma oli kyllä niin, että Peliitat oli parempi luomaan tekopaikkoja, mutta sisään ei vaan mennyt. Oli Jokipojillakin omansa lisämaaleihin, mm. Karevaaralla.

Peliitat oli kyllä positiivinen yllätys allekirjoittaneelle. En ihmettele, että ovat viime aikoina napsineet kovia voittoja ja ovat nyt tuolla paikalla sarjataulukossa. Pelaaminen keskialueella ja omassa päässä oli hyvinkin kurinalaista. Puolustusvalmius olli hetkessä olemassa ja hyökkäämään kääntyminen oli ripeää. Jos tuo vire jatkuu, niin Heinolassa nähdään pudotuspelikiekkoa, joka voi johtaa mieluisiin yllätyksiin heidän silmin katsottuna.


Timo Niemeltä hyvä peli. Perus varmaa torjuntaa. Maalin edessä oltiin tänään yllättävän vahvoja.

Jokipojat kyllä puolusti mallikkaasti omalla maalillaan, eikä Peliittamiehitys päässyt juurikaan irtokiekkoihin. Niemelle tuli koppeja tuon 46 kappaletta, mutta aika reilusti sieltä tuli irtopaloja. Myös Peliittojen heikko viimeistely teki Niemestä paremman, mutta ei siltikään oteta mitään häneltä pois, voittava maalivahti oli keskiviikkona.


Positiivista on kyllä katsoa tuota meidän 1-ketjua. Karvinen - Uski - Puustinen. Pelistä toiseen tämä ketju on Jokipoikien paras!

Hyvin pojilla kulkee, pelaavat fyysistä kiekkoa ja saavat välillä tekopaikkojakin aikaan. Tämän kentän pelin muista erottaa se, että kiekkoa halutaan toimittaa maalille, eikä pörrätä liikoja kulmissa. Pelaavat vahvuuksillaan. Uskihan tuossa ei ole paljoa pelannut, nyt paikkaa Mannista. Ilmeisesti Mannisen loukkaantuminen ei ihan niin paha ollutkaan miltä näytti, sillä normaalisti tuo jo hallilla käveli. Hyvä näin, häntä tarvitaan.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Jokipojat kyllä puolusti mallikkaasti omalla maalillaan, eikä Peliittamiehitys päässyt juurikaan irtokiekkoihin. Niemelle tuli koppeja tuon 46 kappaletta, mutta aika reilusti sieltä tuli irtopaloja. Myös Peliittojen heikko viimeistely teki Niemestä paremman, mutta ei siltikään oteta mitään häneltä pois, voittava maalivahti oli keskiviikkona.

No tässä se juuri on, että mikä sitten on edes lopulta "tekopaikka". Kyllähän pelissä oli paljon tilanteita, joissa Niemi oli jo ulkona ja kiekko pomppi tyhjän maalin edessä, mutta kuitenkin peliittahyökkääjät saatiin pidettyä näistä selkeästi irti. Eli sinällään homma oli selkeä, vaikka kauhealta välillä näyttikin. Mieleen tuli välillä viime kevään Jukurit-sarja, jossa Volden sijoittui kiekon eteen, ja puolustus siivosi irtokiekot. Silloinkin resepti toimi.

Peliitat oli kyllä hyvä joukkue, erittäinkin hyvä ottaen huomioon poissaolot. Siltikään ihan kirkkainta kärkeä Heinolassa tuskin uhataan, joten Jokipoikien pitääkin neljän sakkiin halutessaan klaarata nämä joukkueet, vaikka työn ja taistelun takana voitto todella olikin.
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Käykö Seinäjoen Paini-Miehet useinkin Joensuussa kannustamassa Jokipoikia?

Ohoh, huumoria. Tai sitten vakavissaan, jolloin: ei ole tietoa, eivät ole ainakaan ilmottaneet tulostaan. On toki mahdollista, että joskus käyvätkin, tuskin kuitenkaan usein.

Ettei mene ihan paskanjauhannaksi, niin vastataan myös muuten..
karate Mauri kirjoitti:
No tässä se juuri on, että mikä sitten on edes lopulta "tekopaikka". Kyllähän pelissä oli paljon tilanteita, joissa Niemi oli jo ulkona ja kiekko pomppi tyhjän maalin edessä, mutta kuitenkin peliittahyökkääjät saatiin pidettyä näistä selkeästi irti. Eli sinällään homma oli selkeä, vaikka kauhealta välillä näyttikin. Mieleen tuli välillä viime kevään Jukurit-sarja, jossa Volden sijoittui kiekon eteen, ja puolustus siivosi irtokiekot. Silloinkin resepti toimi.

Tottapa. Oli siellä kuitenkin Peliitoilla paikkoja, joissa saatiin vielä laukaus aikaiseksi kohdissa, missä maali oli avoinna. Varsinkin viimeisessä erässä. Sitkeästi siellä oli kyllä punanuttua paikalla auttamassa Niemeä. Ei Niemi omalla pelaamisellaan ollut ainakaan Rautiolaa parempi, vaan oli nimenomaan väärin sijoittuneena aika useinkin. Koko joukkueen voitto tämä enemmän oli.

Samaa on kyllä Niemessä ja Voldenissa (kuten oli Oressakin); ei niinkään torjuva maalivahti, vaan enemmän peittävä ja kiekon eteen asettuva. Jos vertaa vaikka eiliseen Juvosen esitykseen, niin hän oli/on enemmän torjuva ja tykkää liimailla kiekkoa kiinni.
 

Tapsor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK
Kolmas asia oli SPM:n 10 minuutin hiljaisuusprotesti, jonka kyllä hallissa huomasi!

Heh, harmi kyllä tuo jäi näkemättä kun en kyennyt hallille (ja kerrankin ois ollut kotivoitto tulossa). Taisi siis jotain moinen "protesti" vaikuttaa, vaan en tuota suoraan SPM:n piikkiin pistä, kun en minäkään hallilla ollut. Olisi kai minun pitänyt etukäteen tietää...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös