Ke 14.2.2007 Sport - Kiekko-Vantaa (1. puolivälierä)

  • 6 273
  • 35

Winger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Voittohan sieltä napsahti...samaten pitkästävedosta 135 egee. Pergele, tästä on hyvä jatkaa huomenna. Ottelu olisi voinut saada vaikka minkälaisia käänteitä, molemmilla oli ns. tuhannen taalan paikkoja. Kiekko-Vantaalla oli 2-0-tilanteessa kaksi kertaa tyhjä maali edessä, toisessa ylärimaan ja toinen ohi. Tasan ei käynyt vastustajan onnen lahjat ja hyvä niin.

Höylä pelasi unelmapelin vaikka pompotteli kiekkoja aika paljon. Puolustajat pääsivät suht helposti siivoamaan maalinedustan. KiVan Mäntylällä kävi taas suu koko ajan. Samaten siellä oli aina joku selittämässä tuomarille.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Joo, tyypillinen PO-avaus. Tahtoa 100%, aivoja 0%.

Niinkuin moneen kertaan on todettu: playoffeissa ei tyylipisteitä jaeta. Tärkeintä tässä pelissä oli voitto ja Höylän nollapeli. Varmasti pystytään lähteä huomiseen peliin vähän rennommin.

Uusi kolmoskenttä Koistinen-Laitinen-Hjerpe oli tänään aivan TÄYSIN kuutamolla, taisi n. 80% Sportin jäähyistä tulla kun tätä ketjua vietiin omassa päässä. Noin ei voida jatkaa.

Höylä oli varmuus itse ja vähän tuuriakin oli tällä kertaa kun maali oli tyhjä. KiVa on tehnyt yhden maalin Sportin verkkoon kolmessa viime kohtaamisessa. Toivottavasti mörkö on muuttanut Vaasasta Vantaalle. Ei tule häntä ikävä.

Huomenna homma jatkuu. On tämä taas kivaa kun kausi on alkanut oikeasti.

Ps. Yleisömäärä (2882) todellinen pettymys.
 

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Olihan kohellusta, kummaltakin. Sport teki pari häkkiä ja voitti, mutta saa kyllä kiittää Höylää paljosta. Ja K-Vantaan pelaajien huonoa sihtiä, kaksi tolppaa ja muutama avopaikka mutta ei kun ei. Tosin, Kiku veti maskin takaa rimaan ja Pernaakin kilautti tolppaa lopussa joten tasan meni siinä suhteessa.

Pattella taisi vielä olla vähän jälkilämpöä, aika kuumana kävi välillä..ykkösen peli ei nyt ollut sitä mitä on totuttu näkemään. Pete ei tainnut montaa kertaa käydä jäällä,ekassa erässä yv:llä mutta ei muuten. Parantukoon rauhassa.

Onnistujia tänään Höylän lisäksi Hilden joka jaksoi pörrätä Nabbmaisesti, sekä Varakas joka toisessa maalissa malttoi kiertää maalin ja passata vielä loistopaikkaan Riskalle. K-Vantaalta jäi mieleen valkokypärä Oikarinen joka oli ehkä paras kenttäpelaaja tänään. Pelasi ainakin kolme avopaikkaa mutta ketjukaverit ei halunneet laittaa sisään.

No, 2-0. Siinähän oli maali enemmän kuin tarvittiin. Huomenna jatkuu.

ps. Oopperafriidu taisi särkeä aika monta tärykalvoa. Odotin koko ajan koska screenit sälähtää pirstaleiksi kun laulaja veti korkean c:n.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Erittäin nihkeä peli kotkilta tänään. Ei käytetty yhtään niitä juttuja hyväkseen, joilla K-Vantaa varmimmin kaatuisi tässä sarjassa. Eiköhän nihkeys mene päänupin piikkiin. Ollaan jotenkin varovaisia, viime kauden Salamat-sarja mielessä?

Vantaa oli aktiivinen ja hallitsi kenttätapahtumia hienokseltaan, mutta eipä niilläkään juuri hyviä paikkoja ollut. Höylä näytti taas siltä maalivahdilta, joka oli viime kaudella Sportin maalilla. Suorissa kudeissa, tuli ne sitten viidestä tai viidestätoista metristä, ei ollut vaikeuksia. Poikittaisliikkeeseen K-Vantaa ei Höylää saanut kuin muutaman kerran.

Sport virheili tänään hyökkäyssinisellä oikein urakalla. Taisi tulla ainakin kolme kakkosta, kun jouduttiin ottamaan ns. hyvä jäähy, sitten pari kertaa kiekko katsomoon ja siinähän niitä sitten olikin jo taas.

Huomenna taitaa olla eri ääni kellossa, veikkaan. Playoff-jännitys on nyt taaksejätettyä elämää. Toivotaan ainakin.
 

Afan

Jäsen
Netistä nähtynä olisi tosiaan voinut matsi päättyä toisinkin. Vaan ei päättynyt, joten mitäpä sitä jossittelemaan.

Vantaa oli kaksi erää kenttäpelissä parempi - vai pitäisikö sanoa vähemmän huono - joten pieni toivo elää, että KiVa pistäisi huomenna pelin jännäksi. Veikkaan kuitenkin, että Vantaan paras etsikkoaika meni jo, kun eivät edes tyhjiin kiekkoa saaneet. Nyt kun Sport sai voittotilin auki eikä huomenna ole kotimatsin paineita, pelannee Sport Tikkurilassa huomattavasti rennommin, voittanee selvästi, ja sarja on siinä.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Hartiapankki kirjoitti:
K-Vantaalta jäi mieleen valkokypärä Oikarinen joka oli ehkä paras kenttäpelaaja tänään. Pelasi ainakin kolme avopaikkaa mutta ketjukaverit ei halunneet laittaa sisään.
Sanoisin että kentän ylivoimaisesti paras pelaaja tänään. Mitähän miehen peliminuutit olivat, noin 30?
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
fastasashark kirjoitti:
Sanoisin että kentän ylivoimaisesti paras pelaaja tänään. Mitähän miehen peliminuutit olivat, noin 30?

Joo, ihmettelin samaa tänään mitä näemmä Mannerikin tuossa raportissa tuumi, että miten Sport antoi Oikarisen ottaa kerta toisensa jälkeen tuon 30 metrin vauhdin kiekon kanssa. Tietäähän sen, että noin taitava äijä tulee silloin päätyyn asti. Onneksi ketjukaverit jäätyi yhtä pahasti kuin Sportin yv:n viivamiehet tai sitten Höylä pelasti.

Mutta mutta... josko huomiseksi olisi tärinä vähentynyt ja niin edelleen.
 
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
Juu ei ollit mitenkään tyylikästä, mutta ainakin minulla istumakatsomossa oli kovat jaökaliikkeet ja pulssi korkealla. Viihdyttävää tai jännittävää ainakin. Ja kuten muutkin ovat todenneet, tämä on playoffs, huomenna ehkä rennompi peli, ja vastustajalla paineita saada voitto kotiin tai ruveta keskittymään playouteihin.

Kerran kun Jamsä on joiltakin saanut kritiikkiä aijemmissa peleistä niin tänään oli kyllä mies paikallaan. Hilden oli myös hyvä. Huomennako Nabb on vaihtoehto rosteriin taas? Nyt on taas laajuutta. Toivottavasti käydään läpi mitä meni pieleen Laitisen ketjussa. Ei muuta kuin odottaa Simon ääntä huomenna paikallis radiosta.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Eipä jäänyt eilisestä pelistä kyllä paljon kenellekään kerrottavaa. Höylä pelasi hyvän pelin, Hildenillä riitti liikettä. Varakkaan ylöstuonti ja syöttö toiseen byyriin oli siisti. Yleisömäärä ei yltänyt ennakkoodotuksiini. Tänään onkin uusi geimi ja näinhän se menee, että vain voitot muistetaan pleikkareissa. Ja tänään eikun kohti ValttiWanhojenTanssiVälilläHockeyAreenaa.
 

MotSundom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Liverpool (Ässät-sympatiat tauolla)
Afan kirjoitti:
Vantaa oli kaksi erää kenttäpelissä parempi - vai pitäisikö sanoa vähemmän huono.

Juuri näin, vähemmän huono, koska oli kyllä todella huono peli. Mutta ei voi kovin paljon valittaakaan kun kerran oma joukkue voittaa. Minusta Sportin pelaajia ei jännittänyt, melkein sanoisin että pelasivat liian rennosti. Oliskohan ollut niin että pukukopissa painotettiin liika rentoa peliä.
 

Rocco

Jäsen
En tiedä olenko eri mieltä kuin muut, mutta eilen sai pelata paljon reilummin ns. "old school"-kiekkoa kuin runkosarjassa? Tuomari oli hyvä, ei siinä mitään, mutta paljon enemmän sallittiin asioita mitä ei normaalissa runkosarjan ottelussa olisi saanut tehdä. Se tietysti vaikutti aika paljon ainakin omaan silmään. Itse pidän kyllä enemmän tällaisesta pelistä kuin "kaukalopallosta".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös