Ke 14.11.2007 HIFK - JYP

  • 12 959
  • 53

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Kaikki varmaan tietävät, mikä ero on salibandyllä ja sählyllä.

Pelin nähneet tietävät myös mikä ero on jääkiekolla ja IFKoon ns. pelaamisella, sählätkällä.

Ns. peli oli kuin pöytäkiekkoa, jossa kiekko pomppii minne sattuu ja siihen vaan yritetään osua jos kohdalle sattuu. Välillä pomppii toiselle ja välillä toiselle. Tänään pomppi näin.

Sääliksi käy hyviä pelimiehiä, jotka joutuvat seilaamaan ilman kompassia ja karttaa ja silti odotetaan että pääsevät maalisatamaan ennen muita.

Ei kyllä Jyppikään mitään ihmeitä esittänyt. Mika Wallinheimo esitti normaalishowtaan alkupelin, mutta kun siihen ei lämmitty, niin piti polvea vähän vääntää. Tuokkola pelasikin paljon paremmin.

Melko joutava peli.
 

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
Muutama viiru kun tuli paikalla oltua.

-Wallinheimo loukkaantui, helvetin paha juttu. Helsinkiläisyleisöltä kusipäistä pitää vihellyskonserttia kun selvästi näki että nyt sattui pahasti. Tuokkola pelasi hyvin pahaan paikkaan jouduttuaan. Myös Louhivaara lähti telakalle suunnilleen ensimmäisestä vaihdostaan.

-Helmisen veljeksiltä pirteä esitys. Dwightin rystylaukaus on todella napakka ja tarkka, ja Larsin luistelua on ilo, nousuja ja pelirohkeutta noin pieneksi kaveriksi on mukava seurata. Sinkkoselta erikoinen ratkaisu antaa Larsille kakkonen kun tämä nousunsa päätteeksi haroi Lundellin mahdollista reboundia.

-HIFKin Vesce oli näppärän oloinen kaveri, ei suotta kanna kultaista kypärää. Teki maalin kauniin seinäsyötön päätteeksi.

-Ensimmäinen erä järkyttävän huonoa peliä, jatkossa parani hieman. Hallissa oli melko tyhjää ja hiljaista.

-VIP loi hyvin paikkoja, olisi voinut tehdä ratkaisumaalit niistä. Ylivoima myös toimi VIPillä, mutta kakkos-yv ei saanut edes kiekkoa keskialueen yli. HIFKin yv pyöri, mutta ratkaisut olivat vähissä, Kuhtakin säästeli rannelaukaustaan. JYPin alivoima antaa todella paljon tilaa, ihmeellisen passiivistapelaamista.

-Jaako Niskavaaran höntyilyt aiheuttivat toisen jatkoaikatappion helsinkiläisjoukkuetta vastaan. Hommatkaa nyt niitä pakkeja että saadaan Jaako tuppia puremaan tuolta.

-Muutama komea pommi nähtiin, Filppula otti pari vastaan. Salmu tai Kangasniemi pisti todella hienon perstaklauksen.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hallissa oli melko tyhjää ja hiljaista.
Tähän liittyen pitikin kysyä paikallaolleilta, että pitääkö tuo virallinen yleisömäärä 6019 lähellekään paikkaansa vai onko se Ilmalan malilla laskettu?
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Tähän liittyen pitikin kysyä paikallaolleilta, että pitääkö tuo virallinen yleisömäärä 6019 lähellekään paikkaansa vai onko se Ilmalan malilla laskettu?

Ennen peliä veikattiin, että ilmoitetaan 5900 ja paikalla on 4000. No, ilmoitettiin sitten 6019, mutta paikalla oli ehkä 4200. Se kaksisataa oli jyväääskyläläisopiskelijoita, joita tuntui olevan aika paljon. Ja aika eksyksissä.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Tähän liittyen pitikin kysyä paikallaolleilta, että pitääkö tuo virallinen yleisömäärä 6019 lähellekään paikkaansa vai onko se Ilmalan malilla laskettu?

Epäilen, että paikanpäällä oli n. 4500 katsojaa. Ehkä 6019 lippua on peliin kuitenkin myyty, en tiedä.

Peli oli osittain siksi tylsää katsottavaa, että keskialueet pidettiin tukossa puolin ja toisin. Oikeita maalipaikkoja nähtiin pelissä tosi vähän, 5 tehtyä maalia on oikeastaan aika paljon maalipaikkohin nähden.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Muutama viiru kun tuli paikalla oltua.

-Wallinheimo loukkaantui, helvetin paha juttu. Helsinkiläisyleisöltä kusipäistä pitää vihellyskonserttia kun selvästi näki että nyt sattui pahasti.

Tähän kommentti: Wallinheimo on huutanut sutta liian monta kertaa stadin hallissa, eli luonnollinen reaktio "loukkaantumiselle" oli viheltäminen/buuaminen. Sitten kun huomasi, että se onkin loukkaantuminen, niin kyllä ne vihellykset loppui.
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Voitto, yllättäen jatkoajalla!

Illan parhaimmistoa kotijoukkueen osalta olivat Laakso, Petrell, I. Pikkarainen ja Vesce.
Laakso jakeli muutaman loistavan pommin ja hoiti muutenkin puolustutehtävänsä kiitettävästi, luutien mm. maalinedustaa.
Petrell pelasi todella energisesti ja jakeli AINA tilaisuuden tullen taklauksia, jess! Lisäksi sai aikaan vahvoja painostusjaksoja hyökkäyspäässä, suojaten ja harhautellen. Miksi miestä ei käytetty enemmän ylivoimissa?! Ottelun lopussa joutui muutenkin katsomaan peliä vaihdosta, kun kentällä kävivät vain kaksi hyökkäysvitjaa. (Vesce-Guolla-Kuhta ja Luttinen-Murray-Pikkarainen). Itse olisn laittanut Lennun Artun tilalle.
I. Pikkarainen oli sopivan vittumainen oma itsensä ja sai jälleen tehoja aikaan.
Vesce teki peliä oikein mallikkaasti ja olipa hieno ohjausmaali ylivoimalla Pikun syötöstä! Kovin moni ei nykymiehistä tässä olisi onnistunut...

JYP oli mielestäni hiukan aneeminen. Kukaan ei oikein erottunut joukosta. Immonen ja koko ketju oli kyllä vaarallinen, mutta etenkin maestron otteista huokui hiukan turhautuminen. Oli ajoittain nokkapokassa jonkun kanssa. Virtanen teki sitten sen tyypillisen vanhanaikaisen, joita viljelee usein. Niin ja onnistuukin niissä aika ajoin. Maalin takaa etukulmalle röyhkeästi ja kiekko sisään. Missä mahtoivat olla pakit? Aika vapaasti kyllä pääsi tilanteeseen ja sitten kun IFK:n peluri oli paikalla, niin siitä oli oikeastaan enemmän haittaa. Toki Jannekin olisi pitänyt kiekko hoitaa...

Sinkku se vaan jaksaa vetää omaa showtaan. Ihan viihdyttävä veska ei siinä mitään, mutta vittumainen vastustajan kannalta. Piku sai tuta yhden "täristelyn", kun kävi kuittaamassa Sinkulle jotain maalinedustilanteen jälkeen. Sinkku siis kuvainnollisesti täristeli itseään, tyyliin hui kun pelkään, kun Piku oli kommentoinut jotain. =) Yhdessä tilanteessa antoi poikkaria maalilla aika törkeästi ja toisessa yritti selkeästi siirtää maalia, kun IFK pyöritti. Ja tuossa tilanteessa missä loukkaantui, filmasi ensin ja kun huomasi että sieltä tulee uusi laukaus, niin torjui sen. Laukauksen jälkeen Piku meni kiekon perän maalin taakse ja siinä tilanteessa Piku kompastui (vai kamppasiko Sinkku? Noh anyway), Sinkun patjaan ja taisi tässä tilanteessa sitten oikeasti nivunen napsahtaa. Tällaisia tilanteita jäi mieleeni, mutta kuten sanoin hyvä jannu omilla ja vittumainen vieraille... =))

Kokonaisuudessaan ihan ok matsi, toki niitä kolmen pisteen KOTIvoittoja olis jo syytä tulla... Taklauksia nähtiin etenkin IFK:lta ihan kiitettävästi ja se nosti koko pelin viihdyttävyyttä. Hyökkäykset olivat edelleen ajoittain aika päättömiä, mutta kyllä muutama nätti kuviokin nähtiin. Sinkku pääsi siinä mielessä aika helpolla, että kunnon maalipaikkoja ei kotijoukkue pystynyt luomaan kovinkaan monta. Ja kun Tuokkola tuli maaliin, niin peli pyöri (niin kuin lähes koko 3:n erän) IFK:n hyökkäyspäässä, mutta laatupaikat uupuivat. Muutama kyllä tuli, yksi ainakin Pikulle, yksi Killelle ja yksi leftin pakille (en muista kuka?). Hank teki sitten sen miehelle tyypillisen koko kentän läpi-maalin ja peli oli siinä. Oli ajoittan ihan ok, mutta oli taas lahjoittaa yhden maalin, kun syötti vatustajalle omalla puolustusalueella.

Että sellasta.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Eka erässä HIFK taklasi upeasti. Ja kautta ottelunkin selvästi enemmän kuin aiemmin. Pikkuhiljaahan se on pakko, kun kaikki telaketjuhyökkääjät ovat yhtä aikaa jäällä. Tältä ei pahinkaan antifani voinut ummistaa silmiään. Lennu ja Laakso olivat elementissään. Heti ottelun ensimmäisestä taklauksesta, puhtaasta sellaisesta, otti jypiläinen lukua. Jypistä taklauspeliin osallistui alussa vain kultakypärä -Immonen. Toisessa erässä Jypin pakki kuitenkin esitti äärimmäisen tyylipuhtaan perstaklauksen, jolla esti Murrayn läpimenon. Tästä tuli aplodit kotikatsomoltakin. Murray ei eväänsä räväyttänyt noustessaan jäästä, NHL-miehelle ihan pelitilanne. Murrayhan vetää heti takaisin, jos häntä ottaa väärin. Nyt ei otettu väärin ja veikkaan Murraynkin hieman nauttineen old time hockey -tilanteesta, vaikka olikin vastaanottava osapuoli.

Eikä kukaan tarkoituksellisesti buuannut Wallinheimolle. Jätkä on sellainen venkula , että on jancalounmaisesti luonut itselleen maineen jatkuvasti jäässä kieriskelevänä hahmona. Joka yleisesti pelaa vain aikaa joukkueelleen. Ei sitä aina arvaa, milloin se on oikeasti loukkaantunut. Väittäisin, että eivät edes Jypin pelaajat, jotka eivät yrittäneetkään panna peliä poikki mitenkään. Kun Wallinheimo talutettiin ulos, tuli jo taputuksia. Tosin vaisuja, mutta kuitenkin.

Itse ottelu päättyi ällisyttävään HIFK-lopputulokseen, 2-2 60 min. Tämä kannattaa pistää tulosvetoon koko kaudeksi. Virkistävää, että ylimielisyyden perikuva Hank onnistui jatkoajalla. Kaverin elvistelyä on suorastaan pakko rakastaa. Tasollisesti ottelu ei ollut kovin kummoinen. Pettymyksekseni myöskään Jyp ei enää osannut hyökätä. Kumpikaan joukkue ei karvannut ylhäältä. Niinpä peli käytiin pääasiassa keskialueella. Meininki oli kuitenkin reippaan miehekäs tähän nähden.

HIFK pelaa luultavasti 2-2 myös kärkijoukkueita vastaan tästä eteenpäin, joten näillä mennään.
 
Viimeksi muokattu:

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ottelu oli tunnelmaltaan, intensiteetiltään ja vauhdiltaan verrattavissa kaveriporukan höntsälätkään. Hifkin pelistä on viety kaikki elementit. Se on kuin huora ilman tissiä, pillua ja persettä. No muutama taklaus oli ja lopussa saatiin hyvä rynnistys, mutta suurin osa pelistä täyttä kuraa. Ja vittu Sakke kommentoi lehdistötilaisuudessa, että saatiin haluttu hyvä ja vauhdikas alku otteluun. Missäköhän ottelussa pygmi oli?

Seisomakatsomo oli puoliksi tyhjä eikä kannustusta juuri ollut. Muutenkin tunnelma katsomossa oli yhtä vaisua kuin Hifkin peli.
Laukkasen nivuset eivät vieläkään kestä pelaamista.
Sen verran vaisu Jyppi tänään oli, että olisi ollut täysin voitettavissa jos Hifk olisi pystynyt vähän enemmän luomaan painetta. Jos ja kun näitä pelejä ei pystytä voittamaan varsinaisella peliajalla, turha uneksia paremmasta sijoituksesta runkosarjassa.

I. Pikkaraisen ja yleisön käytös oli typerää Wallinheimon loukkaantuessa, mutta sen verran pitää antaa anteeksi että suurin osa varmaan luuli Sinkun filmaavan.
 

Baarimikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL
Iso kiitos Ilkka Pikkaraiselle ja Ryan Vescelle siitä, että he mahdollistivat HIFK:n voiton tänään. Myös Hannu Pikkaraisen sarakkeeseen plus merkintä.

HIFK on voittanut jo käsittämättömät neljä peliä putkeen eli kukaan ei usko enää PB:n potkuihin. (ehkä parempi näin)
 

Callahan

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Paranemaan päin

Muutama viiva

- Taklauspeliä lisättiin ja aiheutti heti onglemia Jypille. Varsinkin Lennu pyrki ajamaan pakkeihin.

- Jyp tosi passiivinen. Keskialueella 5 miestä ottamassa vastaan. Pelaa edelleenkin mailahäirintää sääntöjen rajamailla.

- Ylivoimassa pitäisi kiekon liikkua nopeammin ja enemmän maskia

- Hank ensin ylimielisesti päästi Jypin läpiajoon. Sitten teki maalin.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Parasta ottelussa oli vaihto kun HIFK:lla oli kentällä Lennu, Nielikäinen ja Ahtola. Muuten pelkkää kakkaa. Tosta yhdestä vaihdosta tuli vähän mieleen vanha hyvä HIFK. En tiedä sitten mikä valmennusjohtoa vaivasi kun heitti näin loistavan telaketjun Immosia vastaan....outoa.

Hodari oli hyvää ja tunnelma oli kuin hautajaisissa. Yleisöä ehkä 4800. Ei todellakaan 6000.

Penalle ja Baxterille kenkää. Nickerson ja jotain muita hulluja sisään, niin halli on taas täynnä. I can promise that.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
- - -
Laukkasen nivuset eivät vieläkään kestä pelaamista.
- - -

Muuten varsin saman lailla olemme peliä katselleet, mutta tarkennatko tätä. Kuka Laukkanen?

Btw, Wallinheimosta vielä sen verran, että ainakin kaksi 2-minuuttista jätti Sinkkonen sille tuomitsematta. Eka epäurheilijamaisesta käyttäytymisestä pelin alussa kun Pikkarainen ja jypiläinen nuhjailivat maalin edessä ja W kävi ilveilemässä Pikulle, ja toinen tokassa erässä kun lämäytti ohi luistelevaa IFK-pelaajaa kilvellä naamariin. Olisi mukava kun olisi kaikille samat säännöt. Edellä mainituista + monista, monista aiemmista johtuen W tuskin koskaan saa mitään sympatioita Nordiksella. Vaikka yritti Karhu-Kissoissa ja joissain peleissä oli HIFKissäkin luukulla, ja taisipa jopa pelata A-junnuissa pari peliä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Metukka: Ei se ihan noin huonoa ollut sentään? Ymmärrän pointin, mutta tapasin ensimmäisellä erätauolla monia muitakin, jotka olivat yllättäen viihtyneet koko erän ajan mainiosti. Ja kaikki olivat noteeranneet lisääntyneet taklaukset. Tästä kiitokset myös Jatkiksen otteluraportille.

Totta puhuen ja kokonaisuus huomioon ottaen aika pienestä sitä innostuu nykyään Baxterin HIFK:n aikaan; 20 minuuttia erinomaista taklauspeliä, loput 40 minuuttiakin vähintään tyydyttävää. Mutta siinä sivussa pelattiin jääkiekkoa kyllä todella surkeasti koko 60 min. Jyp olisi ollut helposti kaadettavissa, itse asiassa joukkue oli täysn varjo verrattuna alkukierrosten Jokeri-otteluun Ilmalassa, puhumattakaan Jyp-HIFK:sta. Suhteellisen kookas Jyp ei uskaltanut ottaa mitään riskejä ja seisoi hoomoilasena keskialueella. Voi kuules Dufva minkä teit. Jos olisit lähtenyt rohkeasti hyökkäämään, olisi joukkueesi mitä todennäköisimmin vienyt 3 pinnan voiton.

Tällä hetkellä ajatus HIFK:sta, joka pystyisi edes 20 minuuttiseen tasokkaseen hyökkäyspeliin, tuntuu yhtä kaukaiselta kuin selvä Mervi Tapola. Siis edes yksi erä sellaista peliä, millä luodaan tylysti vajaat 10 oikeasti kovaa tekopaikkaa. Ja entäs yv? Guolla-Kuhta -kaksikon peluuttaminen yv;ssä on todella mustaa huumoria, heidän hosumisensa on täysin ala-arvoista. Vain Murrayn ketju sai jonkunlaista ylivoimaa aikaiseksi. Kun jääkiekko on maalintekopeli, on jatkon kannalta todella vaarallista, että HIFK on huonoimmillaan maalinteossa; hyökkäyksissä 5vs5 ja ylivoimassa. Tänään Lundellilla ei ollut hyvä ilta ja helposti meni 2 maalia Jypin olemattoman vähäisistä paikoista. Ei näitä matseja, arvon herra Baxter, pysty voittamaan pelkästään 0-0/1-0 -tulosta havitellen. Tämähän on Baxterin pelin ideologia. Mies on selkeästi väärässä lajissa, hänen pitäisi olla fudisvalmentaja. HIFKin pitäisi kyetä tekemään vähintään 3 maalia jokaisessa ottelussa tuolla arsenaalilla. Silloin ei tarvitsisi huolehtia Lunkan mahdollisista huonommista illoista. Ja Lunkan hyvinä iltoina saisi voittaa vaikka 6-0. Ei 0-0 ja rankkareilla se toinen pinna.
 

Höyry

Jäsen
Harvinaisen väsyttävä peli. Viihdearvo oli lähellä nollaa. JYP pelasi koko ajan aivan liian riskitöntä puolustuspeliä, eli viiden miehen linja omalle siniselle. Toki ajoittain oli vähän agressiivisempaa. Se mikä puuttui oli keskialueen kiekon riistot ja siitä nopea pelin kääntäminen. Mitä pidemmälle peli meni, sitä varovaisemmaksi JYP tuli. Ja kun HIFK:lta puuttui luovuus, niin he iskivät päätään JYP muuriin lähes koko pelin.

Parasta pelissä oli se miina, missä Murray teki puhtaan voltin suorin vartaloin.

Tulos oli oikeudenmukainen, JYP ansaitsi pisteen ja HIFK kaksi, he olivat juuri tuon verran parempia. Tosin kotiyleisö ei varmaankaan ollut kauhean tyytyväinen. Se oli ensimmäinen HIFK peli tällä kaudella mitä olin katsomassa, ja täytyy yhtyä yleiseen näkemykseen. Aika kärsimystä taitaa olla, jos pelien taso on tosiaankin tämä. Eikä nordiksen tunnelmasta ollut tietoakaan. Seisomakatsomo oli lähes tyhjä. Ja kaiken huippuna osa tästä katsomosta lähti pois kun varsinainen peliaika päättyi. Ei sitten "faneja" kiinnostanut pelin tärkeimmät minuutit.

Toivotan voimia ja jaksamista HIFK:n kannattajille. Toivotaan että se oikea HIFK nousee jälleen ja saadaan värikkäitä otteluita. JYPin ja HIFK:n kohtaamiset on henkilökohtaisesti suosikkejani, tänään oli pieni pettymys. Ai niin, JYP vielä häviskin kaiken kukkuraksi, piru vie ;)
 

Chambza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
Immonen ja koko ketju oli kyllä vaarallinen, mutta etenkin maestron otteista huokui hiukan turhautuminen. Oli ajoittain nokkapokassa jonkun kanssa.
Tästä piti itsekin kirjoittaa - syykin oli tosin selvä. VIP sai vähän väliä mailasta reisille tai käsille, kun vain Sinkkosen silmä vältti, ja sehän meinaan vältti. Inhottavaa.

Ja kuka helkutin Piku. Pikujahan on tasan yksi, Piku Viuhkola ja se mies on vielä toistaiseksi Ämeriikässä...
 

Saint

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYP pelasi koko ajan aivan liian riskitöntä puolustuspeliä, eli viiden miehen linja omalle siniselle.

Johtuisiko tämä siitä, ettei IFK kovin nopeaan peliä käännä. Aina pari kertaa maalin ympäri ja odotellaan ajoitukset kohdalleen ennen avaamista. Oikein ihmetytti välillä miten hitaasti mennään ylöspäin. No se siitä, piste tuli ja sillä selvä. Paikat oli poimia kaikki 3 pistettä, muttei kelvannut vieläkään. Aika jyrän alla oltiin 3. erä, joten oikein meni. Pilellä paikka jatkoajalla, jota ei käyttänyt ja heti toisessa päässä homma laitetaan poikki.. Uutta matoa koukkuun.

Ai niin, tuomari oli tosi huono.
 
Viimeksi muokattu:

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Tästä piti itsekin kirjoittaa - syykin oli tosin selvä. VIP sai vähän väliä mailasta reisille tai käsille, kun vain Sinkkosen silmä vältti, ja sehän meinaan vältti. Inhottavaa.
Niin no, kyllä näillä "VIP"-Ketjun pelaajilla, varsinkin ketjumaestrolla, on sellainen mukava tapa itse tökkiä ja huitoa koko ajan, ja tietenkin bravuuri= vetästä vastustajan veskaria näpeille, kun kiekko on jo halussa. Ihmettelen ettei Immonen joutunut kertaakaan tappeluun AHL-kaudellaan, kun kaveri nykyään joka tilanteessa huitoo maalivahtia käsille.
 

PL10

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Niin no, kyllä näillä "VIP"-Ketjun pelaajilla, varsinkin ketjumaestrolla, on sellainen mukava tapa itse tökkiä ja huitoa koko ajan, ja tietenkin bravuuri= vetästä vastustajan veskaria näpeille, kun kiekko on jo halussa.

Näinhän se on. Sen sijaan esim. Pasi Nielikäisen huitomiset ja poikittaiset mailat ovat loistavaa työtä oman joukkueen eteen. Vai mitä?
 

Caine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL, Leijonat
Sinuhe Wallinheimo

Miltäs kuulostais jos Sinuhe pelais HIFKissä ensi kaudella?
Mun mielestä sopis kuin nyrkki silmään HIFKiin. Todella hauskaa seurata kaverin "työskentelyä". Ja vielä oikeasti hyvä maalivahti. Lyön vetoa että porukka tulisi jo pelkästään Sinuhen takia katsomaan enemmän pelejä.'
Tuntuu että aina sattuu ja tapahtuu kun kaveri on kentällä.
(Ja tämä ei ole sarkasmia eilisestä loukkaantumisesta.)
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En peliä nähnyt, mutta taukoa edeltäneeseen vierastaaperrukseen suhteutettuna tuo yksikin säälipiste lämmittää. Tietenkään kahden maalin vierasjohtoa ei saisi hukata, mutta melkeinpä arvasin niin käyvän, kun peliä radiosta kuuntelin, joten eipä herättänyt ylettömästi reaktioita.

Sinkun loukkaantuminen on tietenkin paha takaisku. Nyt on sitten Tuokkolalla näytön paikka. Hyvin ainakin eilisen matsin lopun selvitti jatkoaikaosumasta huolimatta.

HIFK:lle varmasti ansaitut pisteet ja uutta matoa koukkuun!
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Miltäs kuulostais jos Sinuhe pelais HIFKissä ensi kaudella?
Mun mielestä sopis kuin nyrkki silmään HIFKiin. Todella hauskaa seurata kaverin "työskentelyä". Ja vielä oikeasti hyvä maalivahti. Lyön vetoa että porukka tulisi jo pelkästään Sinuhen takia katsomaan enemmän pelejä.'
Tuntuu että aina sattuu ja tapahtuu kun kaveri on kentällä.
(Ja tämä ei ole sarkasmia eilisestä loukkaantumisesta.)
Laskeva tähti, vanhetessaan loukkaantumisherkkä. Ei kiitos.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Peli kuulosti tällä kertaa ihan oikealta IFK-peliltä. Näitä otteluita on aina mieluisa kuunnella puhumattakaan katsomisesta. Kyllähän se HIFK kampeaa itsensä vielä reilusti 6:n joukkoon.

Peesataampa hieman Suomi-Salamaa. 0-2 tilanteessa ajattelin ettei peli ole tässä ja hyvällä tuurilla tästä voidaan 1 piste JKL:ään raapia ja niin kävikin. Vieläkin harmittaa yv:n tehottomuus nimittäin 0-3 tilanteessa olisin ajatellu aivan toisin. Pisteet taidettiin kuitenkin jakaa oikeuden muakisesti 66/33
 

Jindebyne

Jäsen
Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan. Miksei näin tekisi kun saa itse samaa kohtelua jatkuvasti ilman jäähyjä.

Niin tämähän päteen kumpaankin suuntaan. Tottakai tollasta käsillehuitojaa pitääkin mennä kolisuttelemaan kun hän kohdalle sattuu.

On muuten alkukaudesta hieman sekä PIV-ketjun, JYP:n laukka laantunut. Mielenkiintoista nähdä mihin kesän/alkusyksyn kovat pelaajapanostukset lopulta riittävätkään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös