Ke 14.10.2015 Otteluseuranta (Liiga)

  • 32 012
  • 368

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jumalauta mitä paikkojen missaamista.... Millonkohan oon nähnyt viimeeksi ottelun, jossa SaiPa hukkaa näin paljon potentiaalsiia maalipaikkoja?
 

Calé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nyt on Pelsulla ote, olisi noista paikoista pitänyt tehdä. Nyt oli hyökkäyksissä tolkkua, ensimmäistä kertaa pitkään aikaan.
 

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
Todella heikko 2. erä Kärpiltä meneillään. Kolmannessa jos ei ilme muutu, niin Lahti vie tämän vielä.
 
Uskon, että meIDÄN pojat hoitaa homman jo toisessa erässä. Sport tuli hanakasti päälle ja ajeli meidän syöttöä vastaanottavat pelaajat kumoon jo ennen kuin kiekko oli hallussa... Joku olisi voinut estämisenkin viheltää noista... Salliva linja ja yksi lahjaylivoima Sportille josta vaasalaiset rankaisi. Laitetaan yksi vaihde lisää ja eiköhän Pukan Mikko yhden maaliin johtavan hasardin vanhasta muistista tee tässäkin pelissä...
Maalipaikat menivät selvästi SaiPalle toisessa erässä ja Pukkakin lahjoitti heti alkuun läpiajon SaiPalle. Sport oli kuitenkin tehokkaampi ja siirtyi johtoon... Nyt on kyllä pahat aavistukset kolmanteen erään. Sportilla näyttää olevan henki päällä...
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Tähän vanha ja aina niin ärsyttävä: "nää menee kauden aikana tasan"

Sanonta ei ole kovin looginen koska mitaan taetta tuollaisesta tasan menemisesta ei ole. Niita tapahtuu usein ja monille mutta tasan ne ei kylla mene.
 

JP900

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Paskaa peliä Kärpiltä tuo toinen erä. Pelsut vei kiekollista peliä.

Noh, jospa joku toi lisää jalkoja koppiin niin kolmannessa nähdään muutakin kuin roikkumista vierasjoukkueelta.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
SaiPalla kusee tänään kaikki. Omanpään pelaaminen, hyökkäyspeli, viimeistely, mentaliteetti ja vaikka mikä. Siihen vielä astustajan maalivahdin jumalmoodi, kun on saanut rauhassa torjua "lepsuja" yrityksiä kaksi erää, niin vaikeeta on tulla tasoihin. 2. erän loppu oli SaiPalta jo fiksumpaa pelaamista, mutta jumalmoodi estää. Jos kuitenkin SaiPa vielä tasoittaa, niin se menee menojaan. Viime kauden mentaliteetilla 2.erän paikoista oltais jo ratkastu peli.
 

Ankkakaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hämmentävän hyvin Pelicans kyllä pelaa tällä hetkellä. Ilo katsella tällaista edellisien räpellyksien jälkeen.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Ei mene, Ei. Siksi se on aina niin ärsyttävä kun joku puolustaa vääryyttä kokenutta näillä sanoilla.

Olemme tasta asiasta taysin samaa mielta. Yksi niita sanontoja joka voisi haipya unholaan koska se on niin eparealistinen.
 

URM-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS, URM
Onpahan järkyttävän huono peli vaasassa menossa. SaiPalla kauden huonointa peliä ja vastustaja ei edes ole liiga tason joukkue. Hirveetä kuraa.
Ketjun mauttomin kommentti. Jos Saipalla ei kulje niin tarviiko polkea vastustajaa täysin paskaksi?
 

keskipohja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Spårt joka ei vielä ole olemassakaan.
On se vaikeaa Lappeenrannassa kun kaikki on vaikeaa,Sport on paska jengi joka kehtaa tehdä vastarintaa ja mokoma tekee vielä maalejakin...kommentaattori on liian Sportin mies ...vinku vinku.....on muuten Spårtin A-junnujen valmentaja....pitäkää korvat auki .....on se jo niin monta kertaa kerrottu...
 

Ankkakaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Näin täysin ulkopuolisena sanon, että kyllä ne tuomarivirheet menee pitkässä juoksussa ihan tasan, kun vähänkin miettii.
 

Fedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Coyotes
Tuntuu, että jokainen Kärppien laukaus menee ohi maalin. Tätä tukee kyllä esimerkiksi Hovisen 3 torjuntaa toisessa erässä.

Järkyttävää.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Yllätyksellinen kierros muuten menossa kun tilanteita katselee.

Pilasin tämän kierroksen koska hakkasin tavallista enemmän vetoa sisään suosikeille.. liveen vielä hiukan varmistelua että ilta on mahdollisimman tappiollinen!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös