Ke 13.10.2021 Sport - HPK

  • 1 963
  • 13

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sport tänään kotiaskissaan jahtaamassa sarjan piikkipaikkaa:

Keränen-Asplund-Vauhkonen
Eriksson-Holmström-Stålberg
Talaja-Väyrynen-ERiska
Vanhtalo-FRiska-Vidgren

Johansson-Heshka
Hietanen-Viljanen
Westermarck-Tommila
Vanttaja

Hovinen (am)
Reijola
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Uudelleensyntynyt Kerho saapuu paikalle jatkamaan nahkanluomisprosessia. Tässä kohtaa jo molemmat Toivolan hankkimat kärkisentterit on siirretty laitureiksi, ja ykkössentterinä viilettää Antti Pihlström. Eikä ole oikeasti edes mikään naurettava veto.

Tänään nähdään kovaa peliä, Tikan kilahdus, Nenoselta jälleen syöttö, Laurikaisen huippupeli ja jos nyt Sport ei ihan parhaaseensa veny, niin vähän pinnojakin mukaan Hämeenlinnaan. Vai lähteekö ne suoraan Ouluun tuosta leireilemään ja veljeytymään.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Onhan tämä sinällään hauskaa, että oikeastaan tämän hetken pelaavista senttereistä taitavin on nelosessa. 1 & 4 ketjut on nopeat ja 2 & 3 hitaat ja kankeat. Varsinkin tuo Kerhon ykkönen voi olla kaiken natsatessa melko ikävä vastustaja. Toki hieman hakemalla haettu.

Joly-Pihlström-Ikonen
Nenonen-Tikka-Collins
Cornet-Kanninen-Marcinew
Ruokonen-Toivola-Janatuinen
Kiljunen

Laatikainen-Johnston
Ikonen-Pelli
Latvala-Nurmi

Laurikainen, varalla Lebedeff
 

TheRikza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers
Erikoistilanteet ovat tänään mielenkiintoisia. Pystyykö Liigan huonoin ylivoima saamaan onnitumisia Liigan toiseksi huonointa alivoimaa vastaan, vai onko Kerhon ylivoima viekät huonompaa kun on nähty? Loppuviikkoa ajatellen yv-onnistumiset olisivat tärkeitä, sillä viikonloppuna onkin sitten astetta toimivampi alivoima vastassa. Muutama onnistuminen tänään ja uudella rentoudella ja itseluottamuksella kohti Oulua.

Mielenkiintoa on myös toisin päin, Sportilla Liigan kolmanneksi paras yv, Kerholla toiseksi paras av. Saako Kerho tylsytettyä Sportin ylivoiman?

Sport on ollut uskomattoman kovassa vireessä kotona, mutta onneksi Kerholla on hyvä historia Vaasasta. Tulosveikkaus 2-4, viimeinen Kerholta tyhjiin. Kerholta onnistumisia laajalta rintamalta, Johnston, Cornet, J. ikonen ja Tikka puttaa viimeisen tyhjiin. Sportilta onnistuvat Vauhkonen ja Heshka.
 

J_Boumedienne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Kärpät, Suomen palloilumaajoukkueet
Tämä on itselleni kierroksen ehdottomasti mielenkiintoisin ottelu. Jatkuuko Pikkaraisen HPK:n nousuvire, vai nouseeko puolestaan Sport Liigan kärkeen? Vaasalaisten kotisaldo on hurja: 6 peliä ja 6 voittoa. Itselleni on pistänyt silmään erityisesti Dufvan haastattelut lehdistötilaisuuksissa, joissa ei ole ollut jälkeäkään minkäänlaisesta leijumisesta, vaan loistoesitystenkin jälkeen RD on löytänyt heti konkreettisia parannuskohteita omiensa peliotteista. Kertoo toisaalta selkeästä visiosta, toisaalta myös kunnianhimosta, joka taatusti kasvaa sitä mukaa, kun pisteitä tulee.

Pikkaraisen HPK:n peliä seurasin HIFK-matsin, ja ylivoimaa lukuunottamatta HPK suorastaan jyräsi helsinkiläisten yli. Selvän buustin itseluottamukseen JP on ainakin tuonut, mutta saa nähdä, riittääkö se tänään Sportin kaatoon. Näin Kärppä-fanina seuraan myös silmä kovana (ja huokaillen) jälleen Heshkan otteita, koska en ole päässyt vieläkään yli siitä, että viisi edelliskautta Oulussa pelannut huippupakki ei saanut enää jatkosopimusta meille. Veikataan lopuksi, että Sport voittaa jatkoajalla 3-2.
 

Redandwhite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kyllä jäi v***tamaan tuo täysin käsittämätön Vauhkosen räpellyssyöttö ennen 2-3 maalia. Ei vaan pysty tajuamaan, että mitä siinä tapahtui. Ja se repiminen ennen 2-4 maalia.
No, nää on näitä ja peli on peliä.

Homma jatkuu!
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Kivasti tarjottiin sitten HPK:lle voitto lopussa.. muutama minutti jäljellä ja itse saadaan ylivoima, ei siinä tilanteessa ihan ajatellut että tästä ei pistetäkään kotiin saada.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Ei vaan tainut edes olla väärä vaihto se mistä lopussa jäähy tuli. Selostajakin rupes laskemaan, mutta ei löytänyt kuutta pelaajaa
 

Waasan Weri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kyllä pelin hallinta meillä oli enemmän kuin Kerholla, mutta iskivät tehokkaasti.

Monessa tilanteessa jotenkin ennakoivat Sportin liikut sekä lähtivät nopeasti hyökkäyksiin.

Hallissa hieno tunnelma arkipeliksi.

Onnittelut Hämeenlinnaan.
 

Winterland

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Eniten harmittaa jos nyt yleensä harmittaa niin se,ettei oikeasti olisi ollut pakko hävitä,ei HPK mitenkään parempi ollut mutta Sport onnistui nyt yhteen peliin maximoimaan kaikki munaukset ja virheet .
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Hieno nousu 0-2:sta tasuriin ja pian jo yv. Kohtuullisen hyvä tunnelma tässä vaiheessa peliä lokakuisen keskiviikon runkosarjaotteluksi. Virhepomppu kenttämestarilta lopussa ja Nenoselta napakka ranne.
Onnittelut Hämeenlinnaan.
Kotisaldo edelleen 7 6-0-1. Eteenpäin Sport!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös