Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
Neftehimik ja Jokerit kohtaavat toista ja viimeistä kertaa tällä kaudella. Kauden ensimmäisessä kotipelissään Jokerit rökitti Neftehimikin tennisnumeroin 6-0. Luvassa on siis melkoista kiekkopornoa kun toivonsa menettänyt isäntä kohtaa vanhan ja väsyneen vieraansa KHL:än ankeimassa paikassa.

Neftehimikin kausi on ollut kärsimysten näytelmä ja eroa pudotuspelipaikkaan on vaivaiset 23 pistettä. Kausi tulee päättymään runkosarjaan. Ainostaan Dinamo Riikalla on vähemmän pisteitä koko sarjassa. 44 ottelua ja 31 tappiota ei paljon mairittele. Omiin on tehty eniten maaleja koko sarjassa :160. Maalivahtipeli on ollut umpisurkeaa niin kuin oikeastaan koko organisaation tekeminen. Vanha tuttumme Konstantin Barulin ei ole vakuuttanut ja Yevgeni Ivannikov on ollut varmempi maalivahdeista. Jos jotain nimiä kehtaa nostaa esiin niin puolustuksesta Alexei Volgin on pelannut tilastojen valossa ihan ok kauden ja tietysti Otso Rantakarin joka on iskenyt neljä maalia. Kun katsoo Neftehimkin hyökkäysarsenaalia niin ei sen pitäisi olla noin huono mitä sarjataulukko kertoo. Libor Hudacek on paras maalintekijä ja pistemies. Pavel Poryadin ja Marat Khairullin ovat muita kärkihyökkääjiä. Joukkueessa pelasivat kuitenkin vielä kokenut Andrei Kostitsyn ja Alexander Kucheryavenko jotka kuitenkin poistuivat ennen siirtorajaa, Torpedosta tuttu Vladimir Galuzin ja Jonas Enlund. Ei toki mitään sateentekijöitä, mutta kohtalaisia KHL-tason hyökkääjiä kuitenkin. Jotain on mennyt kuitenkin pahasti mönkään tällä kaudella.

Neftehimik nappasi kolme peräkkäistä voittoa hiljattain ja jopa nollasi Torpedon ja Sibirin. Tähän otteluun Neftehimik tulee kahden ottelun tappioputkessa. Edellisessä ottelussa sunnuntaina tuli kuokkaan Vitjazilta maalein 3-0. Neftehimik on napannut kotonaan 16 pistettä ja on sarjan kolmanneksi huonoin kotijoukkue. Erikoistilanteet ovat kun suoraan
kaikki muukin : täyttä paskaa. Loukkaatuneena on Bulat Motygullin.

Jokerit kohtasi Avtomobilistin Kahtena peräkkäisenä päivänä. Ensimmäisestä pelistä tuli voitto kohtalaisella esityksellä ja toisesta tappio heikon suorituksen jälkeen. Jokerit pysyi tuloksellisesti pelissä hyvin mukana, mutta Avtomobilist oli kuitenkin enemmän niskanpäällä jatkuvasti. Janis Kalnins antoi mahdollisuuden voittoon, mutta siihen ei nyt kyetty. Esitys oli ponneton. Kaikesta tekemisestä paistoi henkinen ja fyysinen väsymys. Kiekot polttelivat jokaisen pelaajan lavoissa ja ihan perus syötökin menivät minne sattuu. Joukkue ei ollut henkisesti läsnä. Toisaalta ihan ymmärettävää. Viimeisestä 19 pelistä 14 on pelattu vieraissa. Paljon on matkusteltu ja kokoonpanoa ei ole paljon kierrätetty osin myös loukkaantumisista johtuen. Nyt siitä maksetaan hintaa.

Energiaa pitää nyt vain löytää vielä muutamaan vieraspeliin. Runkosarjan lopussa on enemmän kotipelejä. Helppoa iltaa tästäkään tuskin tulee vaikka Neftehimik on ollut surkea. Pisteitä tarvitaan ja varsinkin näistä matseista missä ei ole kuin yksi suosikki. Kotietuun on vielä mahdollisuuksia , mutta se vaatii hyvää loppukautta.

Loukkaantuneina ovat Anders Lindbäck, Iiro Pakarinen ja Saku Mäenalanen. Edellisessä ottelussa kokoonpanon ulkopuolella olivat Julius Junttila, Jonathan Pudas ja Tommi kivistö. Aleksi Halme oli sivussa loukkaantumisen takia. Voisi kuvitella, että koko kolmikko nousee kokoonpanoon tuomaan energiaa. Ihmettelen miksei lepovuoroja anneta Viktor Lööville, Sami Lepistölle, Alex Grantille ja David Sklenickalle. Jokereiden pitää hoitaa tämä matsi millä kuusikolla tahansa. Janis Kalnins jatkaa maalilla kun pisteet ovat tärkeät. Samuel Jukuri voi vain unelmoida mahdollisuudesta maalilla. Kokoonpanot julki tunti ennen matsia.

Neftehimik ja Jokerit ovat kohdanneet 12 kertaa KHL:än runkosarjassa 12 kertaa ja voitot 8-4 Jokereille.

Erikoistilanteet

yv

Neftehimik 14.1 ( Sarjan toiseksi huonoin )
Jokerit 21.6 ( Sarjan yhdeksänneksi paras )

av

Neftehimik 69 ( Sarjan huonoin )
Jokerit 86.7 ( Sarjan toiseksi paras )

Parhaat pistemiehet

Neftehimik

1. Libor Hudacek 14+17 = 31
2. Pavel Poryadin 9+12 = 21
3. Marat Khairullin 10+10 = 20
4. Alexei Volgin 5+10 = 15
5. Rafael Bikmullin 5+9 = 14

Jokerit

1. Brian O’Neill 8+31 = 39
2. Jordan Schroeder 13+14 = 27
3. Niklas Jensen 14+9 = 23
4. Veli-Matti Savinainen 12+8 = 20
5. Henrik Haapala 7+13 = 20

Ottelu käyntiin klo 18. Tämän trillerin selostaa ja unilääkettä tarjoilee Tero Kainulainen. Eiköhän tuomareiksi saada vielä Gofman ja Olenin.
 
Viimeksi muokattu:

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eihän pisteet merkityksettömät ole, mutta eikö tässä olisi paikka antaa Jukurille se paikka pelata, kun seuraavissa peleissä vastus kovenee ja muutenkin ylihuomenna pelataan? En nyt näkisi tuossa ratkaisussa hirveästi hävittävää.

Mutta tosiaan, ei tule tapahtumaan. Toivottavasti ei tule olemaan kallis hinta myöhemmin.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jukuri vaan maaliin. Yleensä puolustuspelaaminen näissä tilanteissa jämäköityy ja pelistä tulisi varmasti viihdyttävämpi.

Olisko tää nyt "varma" kakkonen vedonlyönnissä?
 

Knatterton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche
Tämä peli olisi ehdottomasti se, missä Jukuri kannattaisi laittaa maaliin. Jos ei uskallus riitä, niin mikä järki koko pelaajasopimuksessa on? Pelkällä Kalninsilla vetäminen nyt kun Lindbäck loukkaantunut on järjetöntä ja pahimmillaan kostautuu vieläkin pahemmin...
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, L.Henttala, Johaug, Kadi, Käpä<3
Kuten edellä niin tuskin tätä peliä parempaa paikkaa on antaa Jukurille tulikaste KHL-kiekkoon, samoin kokoonpanon toivoisi olevan suhteelisen kevytjalkaisin miehin varustettuna, eli isoimmille kavereille ihan rohkeasti vaan lepoa. Toki Krejcik katsomoon, sillä annettaan nyt Jukurille mahdollisuus onnistua ilman Krejcikin hasardeja. Edellisen pelin esitys oli niin surkea ettei edes Krejcik erottunut tuosta perseilevästä porukasta. Viime pelin onnistujaksi voi laskea vain Kalninsin joka siis ansaitsisi nyt lepopaikan kun Lindbäck on sivussa pitkään.
 
"Johaug on Norjan kansallisaarre. Olemme aina olleet hänestä hyvin ylpeitä. Kun hän kärsii tällä tavalla, kaikista hänestä tykkäävistä tuntuu pahalta."
- Joachim Baardsen -
Suosikkijoukkue
Jokerit
Komppaan edellisiä kirjoittajia eli mielellään tänään näkis Jukurin debyyttipelin KHL-tasolla.
Samaa mieltä myös siitä että se voisi olla ainakin jonkunlainen piristysruiske ja skarppaamisen paikka koko joukkueen tekemiselle tänään.
Vallan eri asia onkin, että tapahtuuko edellä mainittu debyytti tänään vai mennäänkö Kalninsilla meidän foorumistien iloksi sittenkin. Itse veikkaan Jukuria, tosin olen helvetin huono veikkaamaan..

Toinen vaihdoksen paikka olisi suht kiveen hakatut hyökkäyskolmikot, jotka voisi sotkea melkeinpä jokaisen ketjun osalta, sillä sen verran heikkoa on silläkin sektorilla viime peleissä ollut. Vaihtelu saattaisi virkistää.

Pakeista huilit ainakin Grantille ja hyökkäjistä jollekkin kolmikosta Anttila, Joensuu tai Jensen.
 
Viimeksi muokattu:

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ensimmäistä kertaa vuosikymmeniin on fiilis, että ei oikein kiinnosta kattoo peliä. HMV-Nefte vastassa ja Jokereilla kauden paskin esitys alla. Täytyy vilkaista kokoonpanot. Jos muutokset on mallia marjamäki, niin taidan katsoa vaikka Kauniita ja Rohkeita. Jos esim Jukuri pelaisi, nousisi mielenkiinto peliä kohtaan heti
 

Tonny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KooKoo
Ohoh. Neftekmkink Nitzhnrkamsk vastassa ja tässähän ihan odottaa peliä!
 
"Maailmassa ei ole paljon parempia paikkoja pelata kuin Jokerit"
- Steve Moses #11

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
ISO rasti seinään, Jukuri maalissa. Aineksia on vaikka minkälaiseen tuhkimotarinaan, toivottavasti kaveri klaaraa paineet.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
33 Markus Hännikäinen – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill (A)
19 Veli-Matti Savinainen – 10 Jordan Schroeder – 71 Nicklas Jensen
13 Julius Junttila – 93 Peter Regin – 25 Henrik Haapala
6 Jesse Joensuu (A) – 41 Antti Pihlström – 12 Marko Anttila (C)

50 Viktor Lööv – 64 Jonathan Pudas
90 David Sklenicka – 51 Alex Grant
36 Jakub Krejčík – 4 Tommi Kivistö

35 Samuel Jukuri (98 Janis Kalnins)

On sitä joo vähän muutettu, hyvä! Ykkönen vaikuttaa aika herkulliselta ja toivottavasti nelonen ei nyt jo ihan pelaajien viimeaikaisten väsyneiden otteiden takia ihan älytöntä minuuttimäärää kellota. Kakkonen, mun silmissä tupla tai kuitti. Kolme parasta maalintekijää samassa ketjussa, joko tuossa ei kukaan pysty ruokkimaan ketään tai uhkaa löytyy joka suunnalta. Kolmonen... Josko Regin saisi vaikka jeesattua Junttilaa osumaan?

Krejcik, yks pyyntö. Sä kuitenkin selaat tätä palstaa juuri ennen matsia ja ymmärrät suomea. Ei hasardeja, kiitos.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy