Ke 12.4.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 65 092
  • 743

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Paljon teki IFK:lle se ettei nyt tarvitse noin kolmanneksen verran pelistä pelata alivoimalla. Kohtuullisen hyvältä näyttää nyt.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kuinka paljon viime pelissä tuomarit vihelsi Tapparalle kun nyt menee ihan toisin.

Täydet 60 minuuttia.

Jotkut ihmettelivät viime pelin aikana, kun IFK:n fanit pitävät kovaa ääntää ja yrittävät saada jäähyjä Tapparalle. Noh samaa se on Tampereella ja myös Areenalla. :)
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tappara on tainnut muuten tehdä jo 2 maalia hyökkäyspään aloituksesta tässä sarjassa. HIFK ei muistaakseni vielä. Viime vuoden finaaleissa myös ainakin Elorinne teki suoraan aloituksesta.

Erikoinen tilasto kun HIFK on kuitenkin vahvempi noissa aloituksissa.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Jaahyjen jalkeen HIFK hieman painoi, maalin lisaksi. Siella on paljon porukkaa jotka tulevat aika freesina toiseen eraan, peli alkaa aivan alusta. Pelia ei kannata muuttaa ennen kuin siihen pakotetaan
 

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42 Stars
Tasainen vauhdikas erä, viihdyttävää kyllä.

Sitä ihmettelen missä muutaman IFK-fanin kannustus omille? Tapparalaisista märistään kaikki mahdollinen mutta missä omien kannustus?
Hifk paskan runkosarjan jälkeen näin pitkällä ja tasapäin taistee Tapparan kanssa finaalipaikasta. Luulis olevan fiilikset aikamoiset?
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Seuraava jäähy tulee Hifkille. Pari sellaista paikkaa, joista ois ehkä voinu viheltää, meni nyt läpi ja yleisö meuhkaa.

Tuskin tulee. Tässä sarjassa vihelletään pääasiassa pelkästään kulloisenkin kotijoukkueen rikkeet.

Hyvä erä Tapparalta 8 minuutin peräkkäinen alivoima huomioiden. Tuollainen rikkoo pahasti peluutusrytmiä, mutta heti jäähyjen jälkeen Tappara sai taas otteen. Hyökkäykset lähtevät omista paremmin kuin edellisessä kotipelissä.
 

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Vaikea sanoa perseilikö enemmän Tappara, Tuomarit vai IFK:n YV. Kai se tuo IFK:n yv kuitenkin vie kruunun tämän erän osalta.

IFK on parantanut, mutta 8 min yv:llä ja tulos nähty? Ei se nyt ihan vieläkään täysin lähtenyt...
 

Perreault85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Viihdyttävää peliä Hakamehtässä. Molemmat maalit tuli viivavedon kautta. Kuuselan veto oli kai otettavissa, kun olisi vähän Nikke etsinyt kiekkoa. Tai en tiedä, en ole asiantuntija. IFK:n maalissa taas Hrachovinalla ei ollut oikein saumoja, Kemiläinen oli jäljessä omasta miehestään.
 

Styge

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pens, änärin suomalaiset
Onneksi viime keväänä palstaa terrorisoinut Hifki-fani Lhutuur ei enää ole vahvuudessa. Oli kova poika toivomaan tuomareiden ja vastustajan pelaajien kuolemaa.

Onneks teil on kukot, väsyneet kädet ja loputon lista muita idiootteja riveisänne. Hinki spedelle erikoismaininta. Jos lähet hakee niitä terroristeja sieltä.
 

Konalan Kettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mun mielestä IFK peli on aikamoista kuraa edelleen. Mistään ei saada vetoja. Vastaavasti Tappara saa lähes aina laukauksen aikaan. IFK pelaajat jotenkin haluaa täysin avoimen paikan että voi laukoa. Pompuista ja ohjureista ne maalit isolta osalta tehdään ja kun ei lauo ei voi voitaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös