Ke 12.4.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 65 085
  • 743

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jaloviina ilman mailaa, eivätkä saa edes laukausta. Tunarit.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Sysipaska erä Jypiltä. Saatiinko kertaakaan kahta peräkkäistä syöttöä omille? Kolme jäähyä, omalla alueella paniikki päällä ja avaus- sekä hyökkäyspelistä ei tietoakaan. No, kai nyt sentään JYP parantaa toiseen erään. Vai taasko aletaan pelaamaan 50min pelin jälkeen? Veltsu saanut taas joukkueeen sytytettyä game fiveen.

KalPa dominoi myös fyysistä peliä, vituttaa.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Toisaalta hienoa että narrien lähdön jälkeen on vihdoin joukkue jota vihata jopa enemmän kun narreja ikinä. Ja se on paljon se.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Tappara ottanut tämän sukellustaktiikan ihan huolella. Neljä sukellusta yhteen erään on aika koominen saldo. Ei ole enää kaukana jäähy noista.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
KalPalta ihan hyvä erä, ei siinä mitään. JYPillä taas huolimattomuus, jonka kautta syötöt ja ne harvat laukaukset ovat todella huolimattomia. Toivottavasti Veltto ja kokenut kaarti herättelis pukukopissa vähän pelaamaan.
 

muaddib

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mimosanherkät Itkupillit ja Setämiehet
suosikkijoukkue tai joku ouluaispelaaja ei ole mukana peleissä? Niin ja joo, "oululaispellaaja" kirjoitetaan pienellä alkukirjaimella.

Olet varmaan kuuminta hottia jossain torniolaisessa ammattikoulussa.

muaddib
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tappara ei voita tätä peliä tuolla jäähymäärällä. Toki on selvää, että pilli alkaa viheltämään myös toiseen suuntaan.

Kantolan suomenkieli taipuu kyllä hienosti tätä nykyä.
 

Kalix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Koo-Vee, LeKi
Onko täällä siis kiellettyä olla kommentoimassa jos oma suosikkijoukkue tai joku ouluaispelaaja ei ole mukana peleissä? Niin ja joo, "oululaispellaaja" kirjoitetaan pienellä alkukirjaimella.

Roger Moore

Ihan samanlaisen kysymyksen jouduin kyseiselle tyypille esittämään tässä pari päivää sitten. Kommentoinut tätä sarjaa ja ollut Tapparan puolella niin ilvesläisenä en ilmeisesti tarpeeksi selvästi Tapparan puolella koska luetteli allekirjoittaneen ilvesläiseen jonnelistaan, jonka jäsenet kitisee tarpeettomasti näissä Tapparan peliketjuissa.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
KalPan prässi tuotti JYPille suuria vaikeuksia, mutta JYP ei pystynyt samaan. Jäähyt pitäis saada pois nyt, kuorma ei jakaudu nyt yhtään niin tasaisesti kuin pitäisi. JYPin hyökkäyspelaaminen oli mitätöntä. Parantaa pitää paljon, ja jäähyt pois.
 

Ziggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jos Tapparan maalivahti puhuu hyvää Suomea, niin ei uskoisi ettei Kantolakaan puhunut käytännössä sanakaan suomea kun tänne tuli pelaamaan.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Hyvä erä, mutta kiekkoo olis voitu pistää useammin reppuun
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös