swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
No niin tälläista tarjolla Vimpelinlinlaaksossa tänään, mukavasti ja ehkä jopa hieman yläkanttiin kautensa avanneet joukkueet vastakkain. Tulossa lienee tasainen kamppailu sarjapisteista ja voi jopa olla niin että 60 min ei riitä paremmuden selvittämiseen. Akatemia on pelannut tasaisesti ja tasapäisesti kaikki pelit ja on varmasti kova vastus mille tahansa joukkueelle tässä sarjassa. Kotijoukkue onnistui viime viikolla Heinolassa ryöstöretkellään kolmen pisteen arvoisesti ja tänään soisi homman jatkuvan ja viimeistelyn sujuvan yhtä tehokkaasti.

Hokilta on Teemu Virtalla vielä sairaslistalla. Ville Komulainen on täksi illaksi laitettu syrjään nähtävästi muuten vaan eikä mikään ihme, sen verran vaisuja ovat Villen otteet olleet. Puolustus näyttää nyt hyvältä taitaa olla eka kerta kun''ykkösmiehitys'' on kehissä. Mika Mäkiaho on nelosessa Wedmannin ja Virtasen kanssa, Sillin ketju on ennallaan. Humaloja johtaa kakkosketjua laidoilla Alanne ja Fomin. Joni Karjalainen saa näyttöpaikan Niskakankaan Ja Karppisen ketjussa. Peltonen aloittaa maalissa.
Kolmen ottelun viikko siis Hokilla edessä ja pinnoja oli tarve ottaa tänään, koska viikonlopun Mikkeli-Kouvostoliitto kiertueelta niita ei kauheasti ole ainakaan etukäteen tarjolla. Kotivoitto 4-2 viimeinen tyhjiin
 
Viimeksi muokattu:

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Akatemialla näkyy olevan useita paikkaajia kehissä JYPin A-nuorista, joten liekö sitten jotain flunssa-aaltoa liikkeellä? Mestis-debyyttinsä tekevät tänään ainakin Mikko Virtanen, Jussi Viitanen ja Joel Sund.
 
Tämä on systeemin hyväksymä allekirjoitus.
JYP-Discord: https://discord.gg/j5ja64f

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Akatemialla näkyy olevan useita paikkaajia kehissä JYPin A-nuorista, joten liekö sitten jotain flunssa-aaltoa liikkeellä? Mestis-debyyttinsä tekevät tänään ainakin Mikko Virtanen, Jussi Viitanen ja Joel Sund.
Aika mielenkiintoisia nimiä kyllä kentällä nyt Akatemialla. Sundin eka mestispeli ja heti ykkösketjuun. Ei taida olla edes montaa A-junnu peliä takana, toki siellä melkein piste per peli tahtia kuitenkin. Viitanen tehoilut hyvin A-junnuissa joten nyt hyvät näytönpaikat myös mestistasolla.

Hokki kyllä lähtee melko isona ennakkosuosikkina tähän matsiin ja jos ei pysty voittamaan A-junnu porukkaa josta pari nimeä viellä sivussa niin eiköhän hokin sarjasijoitusm yös lähde nopeasti alaspäin menemään.. Tässä on kyllä JYP:llä hyvä paikka näyttää osaamistaan kun omalla ryhmällä pääsee myllyttään.
 
Hockeyarena.net

Tuuppaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hokki
Tilastojen valossa näyttää, että Hokki peliä vei, mutta minuutin musta hetki vei pisteet. Ei sinällään yllätä, että maalinteko ei ole hirveän helppoa joukkueelle, jossa ei kyllä kultaisia ranteita juurikaan näy, vaan enemmän Wedmanin kaltaisia tasaisia puurtajia. Paikalla olijat voivat kertoa enemmän, kun tällä kertaa toinen liiga vei voiton mestiskiekolta.

Viikonlopulta pitää nyt sitten kaapata muutama piste, että pysytään taulukossa taisteluasemissa.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Surkeaa oli Hokin viimeistely tänään, huolimatonta sohimista, tehotonta pyörimistä, ei jälkeäkään Heinolan matsin tehokkuudesta. Puolustuspään karmeat virheet tuottivat Akatemialle kaksi maalia, 1-1 tasoituksessa Heikkkinen ja Hattunen kaksikko löysäili oikein porukalla ja Nenonen namutteli. 3-2 maalissa koko Hokin viisikko, mukaan lukien pakit Hattunen ja Leinonen, olivat tekemässä voittomaalia ja hyökkäys sinisellä odotellut Palve sai Sundilta pitkän syötön ja homma oli siinä.
Selvästä, osin jopa ylivoimaisesta hallinnasta huolimatta Hokin onnistui häviämään tänään, taito sekin. Akatemia käytti kyllä mailaa aika surutta, mutta kun pilli ei soi niin näillä mennään, sehän ei uutta Kajaanissa ole, että vierasjoukkue tuomarilinjasta hyötyy ''kotituomarit'' nääs. Mutta kyllä Hokilla ja Mattilalla on miettimistä miksi tänään kävi kuin kävi. Jo toisessa erässä oli pitänyt Akatemian niska katkaista.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Hokki pyöritti peliä suurimman osan lähes näytöstyyliin, mutta tiikerinsilmä oli hukassa. Noilla maalipaikoilla olisi pitänyt latoa se puolentusinaa maalia vaikka joka toisesta ei olisi onnistuttukaan. Viimeinen raivo survoa kiekko maaliin vaikka väkisin puuttui kokonaan. Jotenkin kuin peilikuva Heinolan pelistä jossa Peliitat pyöritti ja Hokki teki maalit...
Eikä Aarokaan parhaimmillaan ollut. Varsinkin ensimmäinen maali upposi Aaron piikkiin.
Masentavaa katsottavaa hävitä vaikka hallitsee 55 min pelistä mielin määrin. Toki vieraskorea pillipariskunta Heikkinen/Leinonen auttoivat omalta osaltaan taas vierailijaa moneen kertaan, mutta lopullinen häviön syy oli Hokin asennepuolella.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy