Päätykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vakavasti otettavat organisaatiot.
Kolmas erä oli jäätävän hyvä Jokereilta. Hyvää puolustamista, rauhallista pelaamista joukkueena ja nyt Jokerit pystyin tappamaan pelin. Kyllä tästä parempi joukkue meni jatkoon. Ei mitään epäselvyyttä siitä.
 
" Don´t drink and drive. But if you do, call me."

- Saul

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kiitos Jokerit!
Skeptinen olin ennen peliä muttahienosti homma klaarattiin.

Hatunnosto myös Lokolle, ei nähty mitään viime hetken hifk tyyppisiä polvia vaan reilusti hävisivät.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Jensen laittoi hirvittävän kaverisyötön Sklenickalle kolmannessa erässä ja olin jo tulossa kirjoittamaan ajatuksiani läskistä tanskalaisesta, mutta Nikke pistikin limpun ylähyllylle ja katkaisi Lokon selkärangan. Kelpaa.
 
JE SUIS ILVES

superpietu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, NHL:n Suomalaiset
Vaikka asialla ei ole merkitystä avataan vielä miten avauksen ”prinsiipit” toteutui. Sanoisin, että itseltäni jäi tässä unohduksiin ”kärsivällisyys” vaikka osittain se liittyykin allaoleviin.

Pelihuumori. Lukuunottamatta Avausmaalin jälkeistä 51sekuntia sekä kolmannen erän maalituuletuksia pelihuumori oli melkolailla poissa kummankin joukkueen osalta.

Virheherkkyys. Ensimmäine ja osittain jopa toinenkin erä oli melko kehno. Toisella erätauolla kuitenkin tapahtui jotain ja sen ansiosta ei tarvinnut tulla Helsinkiin tämän sarjan tiimoilta.

Jäähyt. Jatkaen edelliseen, jotain siellä kopissa tapahtui jo ensimmäisellä erätauolla. Lokon tasoitus ensimmäisestä ylivoimasta nosti heti oksennuksen kurkkuun. Tätäkö se taas on. Ensimmäinen erä ei tuntunut loppua kohden yhtään sen helpommalta, mutta Loko oli melko kehno ylivoimalla tai sitten se oli vain meidän hyvyyttä. Myös Kalnins teki sen mitä piti.

Johtajuus. Kuka tämän takana on jäi itselläni kyllä epäselväksi. Ehkä se oli se 4.ketjun henki.

Kestääkö pää. Jos pelataan seuraavat 12-21 matsia samalla mentaliteetilla kuin viimeinen erä tänään, eli puolustetaan maltilla, pysytään poissa boksista ja tehdään itse vastustajan virheistä, se 12 tarvittavaa voittoa haetaan.

Loppujen lopuksi kärsivällisyydellä tämä sarja voitettiin ja oltaisiin viety jo G4/G5 jos sitä olisi riittänyt. Toivon että tiistaina palataan kuitenkin pelihuumoriin ja tehdäänsarjan aloitus helpoksi ainakin fanien näkökulmasta.

SKA:lla alkaa vasta tosipelit. Me ollaan lämmitelty kunnolla. Kiitos Lokomotiv hyvästä kenraalisarjasta.
 
"Oon vähän huolestunut sun suhteesta asioihin, joihin et voi itse vaikuttaa."

hartzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
hahah, Kivistö ja Lauridsen oli meidän +/- tilaston kuninkaat tänään, molemmille +4. Kivistö myös jaetulla ykkössijalla samassa tilastossa Nellin kanssa playoffs-pelien osalta.
 

vka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vihervassareista en tiedä, mutta toi on perusterveelle influenssan veroinen "uhka". Nyt samat ihmiset jotka eivät ota influenssarokotetta vinkuvat ja pelkäävät koronaa. Naurettavaa touhua, onneksi Suomessa viranomaiset ottavat rauhassa ja katsovat faktoja eikä jotain YouTuben "lääkäri"hörhöjä.
Niin samaa mieltä. Ja kun politiikkaan edellinen kommentoija halusi tämän viedä, niin sanottakoon että olin tosi tyytyväinen pääministeriin joka A-Studion toimittajaplantun viisi kertaa samaa asiaa peräkkäin tivatessa ("Mitä vielä enemmän pitäisi tapahtua?" - Wtf? Mitä sitten tähän mennessä Suomessa on tapahtunut?!) piti pään kylmänä ja totesi tekevänsä päätökset kokonaisarvion perusteella ja terveydenhoitoviranomaisten asiantuntija-arvion perusteella. Eli tältä pohjalta minuakin saa kutsua vihervassariksi.

Suomessa delaa joka vuosi enemmän ihmisiä influenssaan kuin nyt luultavasti tähän virukseen, eikä ketään kiinnosta.

Sanottakoon, että ymmärrän kyllä että jääkiekko on vain jääkiekkoa ja jos kunnon perusteet tapahtumien kieltämiselle löytyy, niin hyväksyn sen. Tällä hetkellä ei mielestäni olla lähelläkään sitä - ja tämä on tähän asti ollut asiantuntijoiden kanta.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Niin samaa mieltä. Ja kun politiikkaan edellinen kommentoija halusi tämän viedä, niin sanottakoon että olin tosi tyytyväinen pääministeriin...

Suomessa delaa joka vuosi enemmän ihmisiä influenssaan kuin nyt luultavasti tähän virukseen, eikä ketään kiinnosta.

...ja tämä on tähän asti ollut asiantuntijoiden kanta.
Jee. Jokavuotiseen influenssaan kuolevien lisäksi tulee covid-19 pandemiaan kuolevat eikä ketään kiinnosta. Koska talviflunssa.
 
and hey, let's be carefull out there!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy