Ke 11.10. Kärpät-Ässät

  • 7 297
  • 46

Jakkara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kyllä tuo Ässien puolustus pelaaminen on kauheaa. Niin hirveitä merkkausvirheitä, että se on ihan sama kuka siellä maalilla koittaa torjua. Pari kolme maalia tuli siitä kun kaksi miestä juoksee kiekollisen päälle ja sen jälkeen: Kukkuu!

Ylivoima pyöri muutaman kerran mallikkaasti mutta monta kertaa kaatui siihen kun kiekkoa ei vaan saatu tuotua huolella ylös. Puolustuspäähän huutaa apuaja ja pahasti, niin kiekkolliseen peliin kuin siivoamaan maalinedustaa ja pitämään niitä "omia äijiä".

Jos Ässät oli hengetön niin oli myös Raksilan yleisö, luistimien kirskunta jäätä vasten vauhtiin kelatessa kuului hyvin molemmista päistä. Sunnuntaina sitten kirkkoon samalla hartaudella.
 
Ässillä on ryhtiliikkeen paikka

No niin sellainen peli. Itse en saanut jännittää peliä oikeastaan ollenkaan, koska myöhästyin pikkuisen pelistä ja sisälle astuessani kuulutettiin kärppien ensimmäistä maalia. Sitten pelattiinkin loppu erä yhtä maalia ja kävi varsin selväksi kumpi joukkue voiton vie.

Ässien pelillinen ilme ei ollut aivan niin surkea kuin heidän asenteensa. Todellakin joukko yksittäisiä pelaajia, joista suurin osa on hävinnyt kaksin kamppailut valmiiksi. Pelillinen ilmekään ei kyllä kaksinen ollut, mutta viime kausikin jo näytti, että pieniä puutteita voi korvata pienellä draivilla. Nyt näytti murheelliselta. En myöskään enää ihmettele miksi ässät on jäähyillyt paljon tällä kaudella. Jatkuvasti pientä mailahäirintää ja kiekottoman blokkimista, ettei pääsisi kiekolliseen käsiksi. Tänään ei Homola viheltänyt niitä blokkeja vaan keskittyi ilmeisesti mailahäirintään. Vihelsi aivan kelpo pelin vaikka hieman tasoitusta yritti antaa alitajuisesti välillä. Huomattuaan tosin, että vastakkain on kaksi aivan erilailla rikkovaa joukkuetta (ainakin tässä pelissä), alkoi taas viheltämään tapahtumista. Yksi heppoinen jäähy oli tosin. Ässien kaveri sai kolmannessa todella kevyesti jäähyn "taklattuaan" yllättävän varovaisesti selästä kaveria. Olisin jäähyn paremmin ymmärtänyt, jos kaveri olisi selkään mällännyt kunnon pommin. Heti perään kova vihellys ja Häppölä jäähylle, joka oli aivan oikein vihelletty.

Kärpät palasi tehokkaaseen viimeistelyyn, joskin Kilpeläinen tätä hieman avitti. Etenkin vierasmaalin edessä kaverit otti mustelmia ja hakeutui irtokiekkoihin. Hyvää painostusta lähes läpi kolme erää, vaikka välillä näyttikin, ettei ihan kaikkea koneesta irti otettu.

Leijonat ja lampaat..

Jellonat: Tuomarilinja. Ennen kaikkea mailahäirinnän kitkemiselle iso kiitos, mutta silti antoi poikien pelata, ettei joka risauksesta todellakaan viheltänyt jäähyä.

Atvars Tribu.. joku sellainen..: yksi karmea puolustamisen näköinen yritelmä, josta ässämaali, mutta sitäkin useammin aivan mies paikallaan.

Ivan Majesky: Todella rauhallista peliä. Vaikkei kädet ole mitkään maagisimmat, niin todellakin ajatusta tekemisessä ja halusi ottaa vastuuta. Otti taklauksia vastaan kuten jääkiekkoilija ja pelasi kaikin puolin todella järkevästi.

Kalle Sahlstedt: Killeriltä loistopeli (jälleen). Kiekollisena rauhallinen ja jakaa mielellään. Ampuu, kun saa paikan ja tätä ominaisuutta arvostan yli kaiken hyökkääjässä. Meillä on tarpeeksi kavereita jo, jotka haluavat antaa vielä sen viimeisen syötön.

Lampaat: Ässät. Ainoa pilkahdus oli toisen erän alkuvaiheilla. Hetken näyttivät jääkiekkojoukkueelta, kunnes vajosivat loppuvihellyksen odotteluun. Plussana komeat maalit. Vaikka pelaajamateriaali ei ole liigan huippua niin tälle tasolle ei kuulu hävitä otteluita ennen kuin ne alkavat. Siltä tänään näytti. Ei tule Nickersson rosteriin hetkeäkään liian aikaisin, kun pelaamaan pystyy.

EDIT: Tarkki ei vakuuttanut edelleenkään. Otti perusvarmasti kiekot ja ohjasi kuteja kulmiin ja suoraan pelaajille. Otti kaksi pahaa maalinedestä mukaan luettuna lähes 3-0 vastaan hyökkäys kärppien ollessa ylivoimalla. 2-1 hyökkäyksessä oli patjalla ja hanskalla mukana minkä yletti (tolpassa kiinni), mutta kaveri nosti nätisti ylös takatolpalta. Toinenkin kassi tuli aivan maalinteko paikasta.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Kawalski kirjoitti:
"missään nimessä ei voi olla tyytyväinen mutta jotain hyvääkin pelissä oli" Ja kuitenkaan ei edes ollut.

suoraan sanoen tuo nyt ei eroa yhtään Miksulin parin vuoden takaisista lausunnoista. "Meiltä puuttui se kiima" "Ei me ansaittu pisteitä. Hävettää poikien puolesta pelata näin huonosti kotiareenalla" "Joo. Nyt kävi näin. Ei vaan ollut nälkää"

etc etc. Eduskuntaan näiden ässäkoutsien pitäisi pyrkiä.

Ei ei. Jotain tarttis tehrä. Ihan mitä tahansa. Hankitaan ensi kauteen vaikka pari puolustajaa ja maalivahti? Ei ne hyökkääjät kaikkeen pysty

En edes yritä lietsoa vihaa, mutta kertokaas miten Peltosen Pasi pelasi?
 

jami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Joopa joo. Olihan se jotain. Kyllähän tuota pysetyi jo aiemmin arvioimaan, että Kärpät homman vie ja todennäköisesti selvästi.. En kjuitenkaan osannut odottaa noin munatonta vastustajaa!!! Niinkuin on jo aiemmin foorumilla todettu niin ei s****na peliin tulla valmiiksi hävinneenä! Kuten patapaidat tänään.

Yksi asia mikä jäi (taas) mieltä kaihermaan: Jestas sentään tuota Joensuuta!!! Ei sinne änäreihin hyppimällä mennä. Taas oli niin kamalaa katsottavaa ku käppyrä-äija on metrin päässä niin tiikeri on jo valloillaan. Ehkä se on vain niin, että ikuinen lupaus....

Käppyrät pelasi tänään hyvin, sillon ku huvitti. Olihan sitä surffailua niin kuin kärpillä aina, mutta yleensä ottaen tällaista joukkeatta viitsii katsoakin.

Normio alkaa kyllä pääsemään peli vireeseen. Tänäänkin oli Normiota niin mukava seurailla ku jätkää kiinnostaa tämä homma ja joka vaihto täysillä. Kallen kentältä oli kyllä muutoinkin nappi ilta. Kallekin jopa pelasi, oikeasti! Parempi myöhään kun ei milloinkaan. Toivottavasti tämä ei jää vain tähän yhteen otteluun...

Piku ja Spede... Ai, että siinä pojupari mitä on kiva katsoa!! Asiaa tuskin tarvitsee tämän enenmpää edes kommentoida.

Tribu... Joopa joo. Kiekolliset ratkaisut: perseestä, edelleen. Peruspakkina pelaaminen: perseestä, edelleen. Eikö hokissa tarvittas pakkia?

Foorumilla aiemmin mainintaa saanut raksilan suosituin kirkko.. Sitähän se edelleen.. Pahenee se hiljaisuus kokko ajan. Kalevassa oli ju*****ta juttu siitä että raksilassa on niin meluisaa. Oli käyty desibelejä mittaan ja kaikkee.. lapsien korvat kärsii... joopa joo. Tämä on kiekkoa ja KOVA ääni kuuluu kiekkoon!
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
jami kirjoitti:
Yksi asia mikä jäi (taas) mieltä kaihermaan: Jestas sentään tuota Joensuuta!!! Ei sinne änäreihin hyppimällä mennä. Taas oli niin kamalaa katsottavaa ku käppyrä-äija on metrin päässä niin tiikeri on jo valloillaan. Ehkä se on vain niin, että ikuinen lupaus....
No kerroit sitten itse sen syyn miksi Viuhkola ei ole Änäriin asti päässyt.

Aika yllättävää että Jesse suoritti jotain tiikeriloikkia koska ne eivät ole miehen repertuaariin ennen kuuluneet. Kaverin roikkuessa selässä saattaa aina välillä kaatuakin mutta eihän normaali kiekkoilija siitä kaadu, eihän...
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
korkki kirjoitti:
No kerroit sitten itse sen syyn miksi Viuhkola ei ole Änäriin asti päässyt.

Aika yllättävää että Jesse suoritti jotain tiikeriloikkia koska ne eivät ole miehen repertuaariin ennen kuuluneet. Kaverin roikkuessa selässä saattaa aina välillä kaatuakin mutta eihän normaali kiekkoilija siitä kaadu, eihän...

En tiedä millä aineilla sinä käyt. Kerro toki miten tuo Joensuun filmaaminen liittyy Viuhkolaan?

Kaksi komeaa kuolevaa joutsenta tuli Joensuulta, Kivenmäeltä yllättäen vain yksi. Tämä siis paikan päällä nähtynä.
 

statisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings
oukka kirjoitti:
Kaksi komeaa kuolevaa joutsenta tuli Joensuulta, Kivenmäeltä yllättäen vain yksi. Tämä siis paikan päällä nähtynä.

Itse missasin kyllä nuo Joensuun hypyt täysin, vaikkei se sitä tarkoitakaan etteikö niitä olisi voinut tapahtua. Mave kyllä loikkasi komeasti kerran päädyssä, eikä tilanteesta jäähyä ansaitusti puhallettukaan.

Itse pelistä: Kärpät pelasi hyvin ja ansaitsi täysin voittonsa. Ässien puolustus on tällä hetkellä täysin tuuliajolla. 4-0 ensimmäisen erän jälkeen ja peli oli selvä. Hyökkäyspeli toimi edes jotenkin, vaikkei paikkoja hirveästi ollutkaan. Tarkilta komea torjunta Konttisen rystynostoon. Jesse pelasi mielestäni erittäin pirteästi, sekä röyhkeyttä ja itseluottamusta oli pelissä mukavasti. Häppölä päätti vaihtaa 5-4 -alivoiman kahden miehen vajaalle täysin typerällä selkäänajolla ja Kärpät kiitti.

Aikalisästä sen verran, että ehkä sen olisi voinut ensimmäisessä erässä ottaa herättämään joukkuetta. Hyöty on sitten toinen juttu, niin huono Ässät erässä oli.

Videotaululta voisi kyllä jättää nuo ameriikan mallin idiotismit suosiolla pois, tai ainakin taulun hoitaja olisi voinut muistaa ottelun tuomaria jotenkin tämän lystikkäästä nimestä.
 

Mustaine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kohtuu leppoisa höntsäily-peli.

Ässiä ei pelaaminen tuntunut kiinnostavan, puolustamisessa harva pani itseään likoon. Kivenmäki/Kuusela kaksikko kikkailivat omiaan keski-alueella ja myös Häppölä oli kehnon liikkensä takia suurissa vaikeuksissa(esim. Normion maalissa). Wandell koko ajan jäähyboksissa, Joensuu koko ajan nurin. Tätä suurempana syynä Kärppien selvään hallintaan ja voittoon voidaan pitää luokatonta maalineduspeliä.

Kärpiltä kakkos- ja kolmosviisikot pelasivat loistopelin. Paakkolanvaaran ketju oli raportin hehkutuksesta huolimatta minusta suurissa vaikeuksissa, mistä käy esimerkkinä Ässien avausmaali. Sahlstedt kentän kuningas, Pyörälä näkymätön ja Aaltonen saamaton. Pakeista Majesky oli erittäin hyvä ja pelasi paljon.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Pula-ajan Tretjak kirjoitti:
EDIT: Tarkki ei vakuuttanut edelleenkään. Otti perusvarmasti kiekot ja ohjasi kuteja kulmiin ja suoraan pelaajille. Otti kaksi pahaa maalinedestä mukaan luettuna lähes 3-0 vastaan hyökkäys kärppien ollessa ylivoimalla. 2-1 hyökkäyksessä oli patjalla ja hanskalla mukana minkä yletti (tolpassa kiinni), mutta kaveri nosti nätisti ylös takatolpalta. Toinenkin kassi tuli aivan maalinteko paikasta.

Totta puhut poikaseni. Ei tuollaisella pelillä ketään vakuuta ja rosentit senkun laskee, nyt ne on enää pikkusen päälle 95.
Kyllä sen läpiajon ois nikke saanu, kun se oli niin varma ja sit se 2-1 hyökkäys, pitäs pystyä vetämään niitä "gamesavereita" että pystyis vakuuttamaan ainakin allekirjoittaneen. 2 maalia on aivan liikaa omiin ja tuollaisen haparoinnin jälkeen vois jo Jaakko Suomalaista kokeilla ? Onneksi Chiodo pääsee pelaamaan kuukauden päästä, voitto putki on koetuksella maalivahdilla joka ei pysty vakuuttamaan edes Pelicans tai Jyppi faneja.

7-2, ihan hyvää peliä Kärpiltä ja Normiolle rispektit.
Kalle tekee pisteen peliä kohden ja se lupaa hyvää kevättä ajatellen. K
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
oukka kirjoitti:
En tiedä millä aineilla sinä käyt. Kerro toki miten tuo Joensuun filmaaminen liittyy Viuhkolaan?
Ihan maidolla ja kahvilla olen tänään käynyt ja normaalia ruokaakin syönyt, mutta...

Viuhkola on hiukkasen näitä tiikeriloikkiakin tehnyt jos on pisteitäkin, ainakin Ässiä vastaan pelatuissa peleissä ja lisäksi on NHL-varauksestaan huolimatta vielä liigassa, sen takia siis pidän enemmänkin "menetettynä lupauksena" (eli tuon lainaamani kaverin tekstiä). Joensuulta en ole mitään tiikeriloikkia ennen nähnyt ei sillä etteikö olisi voinut tullakin mutta aika epäjessemäistä jos noin on. Jesseä on myös melko vaikeaa saada laillisilla otteilla nurin, siksi hiukan ihmettelenkin noita muutamia kommentteja.
 

Peacemaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pula-ajan Tretjak kirjoitti:
Kalle Sahlstedt: Killeriltä loistopeli (jälleen). Kiekollisena rauhallinen ja jakaa mielellään. Ampuu, kun saa paikan ja tätä ominaisuutta arvostan yli kaiken hyökkääjässä. Meillä on tarpeeksi kavereita jo, jotka haluavat antaa vielä sen viimeisen syötön.

Tarkki ei vakuuttanut edelleenkään. Otti perusvarmasti kiekot ja ohjasi kuteja kulmiin ja suoraan pelaajille. Otti kaksi pahaa maalinedestä mukaan luettuna lähes 3-0 vastaan hyökkäys kärppien ollessa ylivoimalla. 2-1 hyökkäyksessä oli patjalla ja hanskalla mukana minkä yletti (tolpassa kiinni), mutta kaveri nosti nätisti ylös takatolpalta. Toinenkin kassi tuli aivan maalinteko paikasta.

Kallesta samaa mieltä: mies on todella vireessä, ollut mielestäni "lähes" aina, mutta kun on Suomi-poika eikä oululainen, niin paskaa tulee jos ei tehoile joka pelissä. Hyvä näin. kalle on keväällä tärkeä pelaaja, we will see....

Miksi Tarkki ei mielestäsi vakuuta?? Jumaleizzön: jätkä pelaa todella hyvin, eikä voinut päivän Ässä-maaleille mitään. Pomputtelee vielä, mutta niin teki Nikkekin, kun Kärppiin tuli. Tuomaksella ei ole Eurooppalaisesta pelityylistä pitkään aikaan kuin muutaman pelin kokemus, joten nykytahdilla vakuuttaa todella hyvin!! Etkö huomaa, että Kärpät on tainnut saada uuden suomalaisen (puhun äidinkielestä, en sukunimestä) huippumoken rosteriinsa, josta saamme iloita vielä monet kerrat, torilla asti:)
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Peacemaker kirjoitti:
Kallesta samaa mieltä: mies on todella vireessä, ollut mielestäni "lähes" aina, mutta kun on Suomi-poika eikä oululainen, niin paskaa tulee jos ei tehoile joka pelissä. Hyvä näin. kalle on keväällä tärkeä pelaaja, we will see....

Miksi Tarkki ei mielestäsi vakuuta?? Jumaleizzön: jätkä pelaa todella hyvin, eikä voinut päivän Ässä-maaleille mitään. Pomputtelee vielä, mutta niin teki Nikkekin, kun Kärppiin tuli. Tuomaksella ei ole Eurooppalaisesta pelityylistä pitkään aikaan kuin muutaman pelin kokemus, joten nykytahdilla vakuuttaa todella hyvin!! Etkö huomaa, että Kärpät on tainnut saada uuden suomalaisen (puhun äidinkielestä, en sukunimestä) huippumoken rosteriinsa, josta saamme iloita vielä monet kerrat, torilla asti:)
Uskoisin että P-A-T ei ihan tosissaan ollut.
 

Peacemaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
#55 kirjoitti:
Uskoisin että P-A-T ei ihan tosissaan ollut.

Joo, eipä varmaan. Ei tarvi enää, kun RS vetää "aanelosen" kirjakieltä, miksi Tarkki ei vakuuta. Minua vi****aa, kun mieheen ei uskota! Vertaan vielä kerran Nikkeen: helevetin paljon samaa kuin Bäcks tuli Ouluun. Lisäksi Tuomaksella on TAHTO!! Haluaa taistella ja näyttää, että on pelipaikkansa arvoinen. Hienoa hommata tällainen kaveri joukkueeseen, joka on viime vuosina saanut ja voittanut lähes kaiken mahdollisen. Tuo varmasti virtaa koko jengiin. Ja se kyllä näkyy koko jengin tekemisessä. Pakkikalustokin heikentyi, mutta puolustus luottaa Tarkkiin ja kaikilla peli käy. Yksinkertaisesti: menestyvän joukkueen tarvitsemat palaset ovat loksahtaneet kohdalleen ja Oulun Kärpät on jälleen "kukkona tunkiolla"!

... ja se tunkion kukkona oleminenhan meiltä käy!! (HEH:)

Ässistä: viime kausi oli mahtava. Tuli hopeeta ja guttaperkaa, mutta tänä vuonna on tyly paluu arkeen. Kivenmäen ketju saa jotakin aikaiseksi, mutta tämänhetkisellä porukalla ei edes sääleihin päästä. Piste.
 
Peacemaker kirjoitti:
Miksi Tarkki ei mielestäsi vakuuta?? Jumaleizzön: jätkä pelaa todella hyvin, eikä voinut päivän Ässä-maaleille mitään. Pomputtelee vielä, mutta niin teki Nikkekin, kun Kärppiin tuli.

#55 vastasikin jo, mutta kerronpa, kun ei varmasti kaikki kirjoitukset mene silmien ohi.

Tosiaan.. peli toisensa jälkeen saa Tarkista lukea kommentteja muilta faneilta, ettei hän vakuuta. Eihän tietenkään yksittäisen pelin perusteella ketään tarvitse vakuuttaakaan, mutta kyllähän maalivahdin ensisijainen tehtävä on torjua kiekkoja. Se kun onnistuu niin tyyli on vapaa. Esimerkkinä Tim Thomas. Mies on pelannut vuosia NHL:län harjoituspelejä tosi hyvin, mutta ei onnistunut vakuuttamaan seurojen johtoja (toki siihen liittyy sopimustekniset asiatkin ja tulevaisuuden suunnitelmat ynnä muut), mutta hän ei myöskään vakuuttanut allekirjoittanutta parissa ensimmäisessä pelissä mitä häneltä näin. Sekin ukko vain oli kiekkojen edessä jatkuvasti, eikä se kerro muusta kuin joukkueen ja maalivahdin välisestä onnistuneesta pelistä ja sen, että mies todellakin vakuuttaa.

Sen liennytyksenä sanon, ettei Tarkki ole vielä huippuveskari. Hänellä on lähtenyt kausi liikkeelle erittäin hyvin ja homma toimii puolustuksen kanssa. Kuten kaikki muutkin molarit, voi myös Tarkki romahtaa vaikka jo seuraavassa pelissä. Mutta lyhyen ajan sisään useampi nollapeli ja yhden tai kahden maalin iltoja ei voi kertoa muusta kuin siitä, että kiekko pysähtyy.

EDIT: niin ja vastauskin unohtui.. Kyllä Tarkki on minut vakuuttanut. Olen vain kirjoittanut aiheesta pari kertaa hieman sarkastisesti samoin kuten muutama muukin kirjoittaja. Olen siis mukahauska kirjoittaja :D
 

Ainapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eilistä Kärppien maalishowta TV:sta katsoessa pisti silmään Ässien yltiöpäinen säntäily omalla alueella kiekon perässä. Jotenkin näytti siltä että näennäisesti puolustettiin mutta kuitenkin ukkoa oli koko ajan vapaana. Mailoja ei pelattu ollenkaan pois vaan seisoskeltiin vieressä. Tällaisilla maalimäärillä omiin luulisi valmennuksen seuraavaan peliin antavan ohjeet että omaa maalia varjellaan viimeiseen mieheen asti vaikka hyökkäyspelin kustannuksella. Ei tuollaisilla maalimäärillä pelejä voiteta. Vaikka Petteri Sihvonen ei Nickerssonia arvostakkaan mutta sen takaan kun Matt ja Toivonen palaavat niin varmasti loppuu Ässien maalinkulmilla seisoskelu. Normiokin sai eilen ensimmäisessä maalissa seisoskella minuutti tolkulla takatolpalla.
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
korkki kirjoitti:
No kerroit sitten itse sen syyn miksi Viuhkola ei ole Änäriin asti päässyt.

Viuhkola olisi NHL:ssä jos olisi vain hyväksynyt sopimuksen ja olisi halunnut mennä rapakon taakse. Päätti jäädä Suomeen. Seurataan sitä jääkiekkoa kele.
 

tulppaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
DarkTower kirjoitti:
Viuhkola olisi NHL:ssä jos olisi vain hyväksynyt sopimuksen ja olisi halunnut mennä rapakon taakse. Päätti jäädä Suomeen. Seurataan sitä jääkiekkoa kele.

No, ei se siellä pärjännyt olisi, vähän hidas, pienoinen ja hento. Ässät munaton, ei edes yrittänyt. Kärpät olisi varmaan voittanut vaikka Ässät olisi yrittänytkin, mutta sittenpähän sen olisi tiennyt. On se Kärpät kumma joukkue kun suoritusvarmuutta on vaikka muille jakaa, hatunnostoja vaan sinne Ouluun kenelle ne sitten kuuluukaan.
 
tulppaani kirjoitti:
No, ei se siellä pärjännyt olisi, vähän hidas, pienoinen ja hento.

Normaalin kokoinen kiekkoilija, jonka vahvuuksiin kuuluu kiekon suojaaminen. Yleensä kiekko pysyy vaikka samaan aikaan taklataankin. Nopeus on normaali vaikka ärsyttävän laiskan näköistä on meno välillä.. se vain on tyyli. Mutta totta on, ettei välttämättä ison veden takana Piku pärjää. Sikäli turhaa spekulaatiota, koska se pitää jokaisen kohdalla nähdä ensin. Siellä pitää asioiden kuitenkin natsata kerralla. Mm. Salmelaisen Tony ei ole saanut sellaista räjähtävää lähtöä mitä odotin.. toivottavasti ei näyttöpaikat lopu kesken vaan hänkin saa paikkansa käyttää vahvuuksiaan.
 

Peacemaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pula-ajan Tretjak kirjoitti:
Sen liennytyksenä sanon, ettei Tarkki ole vielä huippuveskari. Hänellä on lähtenyt kausi liikkeelle erittäin hyvin ja homma toimii puolustuksen kanssa. Kuten kaikki muutkin molarit, voi myös Tarkki romahtaa vaikka jo seuraavassa pelissä. Mutta lyhyen ajan sisään useampi nollapeli ja yhden tai kahden maalin iltoja ei voi kertoa muusta kuin siitä, että kiekko pysähtyy.

Olen siis mukahauska kirjoittaja :D

Ei ole vielä, mutta toivottavasti kehityskäyrä on ylöspäin. On kyllä totta, että se romahtaminen voi tulla milloin vain. Tarkilla on kokemusta, mutta rutiini tällä kaudella on 9 peliä eli ei paljon. Lähinnä hain kirjoituksellani sitä, että jätkässä on todella paljon potentiaalia. Jos ei Nikkeä tai TimppaTomppaa lasketa, Tarkki on pitkästä aikaa paras molari Oulussa. Toki tämäkin lause olisi pitänyt kirjoittaa vuodenvaihteessa, olisi enemmän pelejä pelattuna. Täällä palstalla on vaan niin paljon pessimistisiä Kärppäkannattajia, joten itse hain positiivisia mielikuvia; yritän myös jatkossa.

Ja et ole mukahauska, pirun hyvin heität juttua lätkästä.
 

RtSn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Peacemaker kirjoitti:
Joo, eipä varmaan. Ei tarvi enää, kun RS vetää "aanelosen" kirjakieltä, miksi Tarkki ei vakuuta. Minua vi****aa, kun mieheen ei uskota!
Hetkinen.

Missä vaiheessa olen kirjoitellut, ettei Tarkki vakuuta? Vaatisin väitökseen hieman tarkennusta, sillä lausuntoni maalivahdistamme on ollut päinvastoin positiivisia.
 

Peacemaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Routainen Sydän kirjoitti:
Hetkinen.

Missä vaiheessa olen kirjoitellut, ettei Tarkki vakuuta? Vaatisin väitökseen hieman tarkennusta, sillä lausuntoni maalivahdistamme on ollut päinvastoin positiivisia.

Myönnän virheeni, et ole Tarkkia negatiivisesti arvostellut. Viittasin lähinnä kirjakieliseen kirjoitteluusi, mikä sinänsä ei minua haittaa ollenkaan. On vain hyvä, että emme tuo asioitamme samalla tavalla esille.

Sori, "ground frost heart" .

Huomenna sitten Lukko auki!
 

RtSn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Peacemaker kirjoitti:
Myönnän virheeni, et ole Tarkkia negatiivisesti arvostellut. Viittasin lähinnä kirjakieliseen kirjoitteluusi, mikä sinänsä ei minua haittaa ollenkaan. On vain hyvä, että emme tuo asioitamme samalla tavalla esille.

Sori, "ground frost heart" .

Huomenna sitten Lukko auki!
OK, hyvä. Jatketaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös