Ke 10.10.2012 Blues-Tappara

  • 10 510
  • 34

K.Nuget

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
Illalla katkaistaan joukkueiden "syysloma", kun Blues ja Tappara ottavat erää. Blues on pelannut viimeksi viime viikon perjantaina ja Tappara lauantaina, joten akut pitäisi olla ladattu. Toisaalta tämä voi näkyä myös pelituntuman katoamisena. Niin tai näin, Blues voitti viime pelissä Ässät niukasti vierassa 1-2. Tappara puolestaan otti Kalpalta selkään 6-2.

Bluesin osalta voisi olettaa Riksmanin pelaavan maalissa. Yksi mielenkiintoinen kysymys on, kumpi on tänään vahvempi: Bluesin Rinkinen-Ramstedt-Nieminen vai Tapparan -Nieminen-Barkov-Haapala?

Bluesin osalta odotan apinan tippuvan Camin selästä.

Veikkaus: 4-2 Bluesille.
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Rautakorpi on pistänyt Barkovin ketjua lukuunottamatta kaikki ketjut remonttiin.
Näillä lähdetään metsästämään pistettä/pisteitä aina yhtä hankalasta Barona-arenasta :

17 Ville Nieminen - 16 Aleksander Barkov - 25 Henrik Haapala
53 Niclas Lucenius - 85 Jussi Makkonen - 74 Antti Erkinjuntti
27 Elmeri Kaksonen - 40 Jarno Koskiranta - 38 Sami Venäläinen
61 Chris Connolly - 28 Jarkko Malinen - 21 Jerry Ahtola

18 Tuukka Mäntylä - 83 Teemu Aalto
6 Pekka Saravo - 9 Juha Leimu
56 Kalle Kaijomaa - 12 Markus Kankaanperä

58 Pekka Tuokkola
(77 Juha Metsola)
 

Huapala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
En huomannut tätä ollenkaan kun tein tuon Blues-Tappara ketjun. Oli näköjään siellä minne en katsonut :D.

Mikähän siinä on, että Palolaa ei saada vieläkään kokoonpanoon?
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Myöhässä tuli.

Parempi niin kuin ennenaikaisesti.

Ja Blues tänään:

Huhtala - Sallinen - Miettinen
Rinkinen - Ramstedt - Nieminen
Kuusela - Aaltonen - Ikonen
Virkkunen - Järvinen - Pöysti

Jalvanti - Laurila
Ilvonen - Hakanpää
Kuukka - Westin

Riksman
(Ore)
 

Hannutic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Mielenkiintoinen peli edessä. Koko päivän on ollut vahva fiilis että mennään jatkoajalle. Tulokseksi olen veikannut 3-3 varsinaisella peliajalla.

No, katsoin sitten tilastoja ja Bluesin ja Tapparan kohtaamiset ovat menneet jatkoajalle viimeiset neljä kertaa ja viimeiset kolme kertaa juuri noissa 3-3 lukemissa. Kesän harjoituspeli on tuossa mukana.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kauden eka peli, joka jäänee kokonaan väliin. Ei voi muuta kuin toivoa massiivista DOMINOINTIA, ja tietty kotivoittoa.

Toivottavasti yleisö löytää myös taas hallille.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Jaahas, aina vaikea Espoon peli. Kaksi rökäletappiota alla ja vastus ei tästä ainakaan helpotu.
Tulikuumat "ramsteenit" pitää saada tänään kuriin, jos meinataan pisteistä tapella. Samoin Riksmannin ohittamiseen tarvitaan muutakin kuin vetoja ilman maskia. Pekka Tuokkolan on syytä ryhdistäytyä, ihan liian paljon menee myös niitä joita voittavan maalivahdin on vain otettava.
Barkovien onnistuminen illasta toiseen alkaa olemaan jo tuttu loru, jopa niin tuttu, että muutkin kentät voisivat pikkuhiljaa antaa taustatukea maalien muodossa. Itse odotan tänään ex-saipojen Kaksonen-Koskiranta+Venäläinen-akselilta rytinää, joka näkyy myös tulostaululla. Luceniuksen nostosta kokoonpanoon en ole ihan varma, mielummin olisin monen muun tavoin nähnyt tuolla paikalla Olli Palolan, mutta näillä mennään ja positiivinen asia valmennuksen puolelta on se, että ketjuja on rukattu yhtä lukuun ottamatta. Nelonen näyttää myös mielenkiintoiselta, meidän ainut ulkomaalainen on laitettu Malisen ja Ahtolan ns. jarrukenttään. Helppo veikata, että juuri tämä ketju aloittaa TNT-ketjun jarruttamisen.

Edit. Tapparalla alkaa tästä härkäviikko. Kuuden päivän aikana pelataan neljä matsia, henkistä ja fyysistä takkaa keventäisi kummasti 2-3 pistettä tänään...

Voitto tai kuolema!
 
Viimeksi muokattu:

Bª™ªN

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC Puhis
Jees, tänään taas hallille pitkästä aikaa. Käytyäni eilen Nordiksella katsomassa hirveetä shittiä ei voi kun ihailla miten blues on pelannut tällä kaudella. Toivottavasti sama tahti jatkuu. Ei se Pappara huonostikaan ole pelannut ja harkkapelissä esitti molemmat ihan kivaa hokia. Camille kun taas tänään tulee paljon paikkoja odotan että pussi heiluu ainakin kertaalleen. Muuten tasasesti neljällä kentällä pusketaan kirvesrintojen kimppuun.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Toivottavasti yleisö löytää myös taas hallille.
Itse ainakin raahaan pari Tapparan miestä mukaan. Tätä matsia olen henk.koht odottanut pitkään kun nyt näkee sitten ekaa kertaa nuoremman Barkovin livenä. Huikeata vauhtia on Barkov pitänyt ja takonut pisteitä kovemmalla tahdilla kuin Granlund aikanaan, joten pakkohan tää poika on katsastaa!

Muutenkin toi Tappara on ollut aina se mielenkiintoisin vastustaja ja onhan Bluesilla ja Tapparalla ollut joskus noita yhteisiä play-off vääntöjäkin. Koska Tapparaa on ennakoon kaavailtu yhdeksi mestari suosikiksi, niin ties vaikka tässä ois vastakkain ensi kevään finaalipari. ;)
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
No niin, ketjurumba on siis aloitettu. En sano tätä yleensä ääneen mutta pidän sitä aina vähän huonona signaalina valmentajan osalta. Eri asia olisi jos pelitapa toimisi.

Voihan toki olla, että Rautakorpi on rakentanut tarkoituksella ketjut Bluesia vastaan. Kaksonen-Koskiranta-Venäläinen vastaan Bluesin nuorisoketju ja Kuusela, fyysinen etu pitäisi olla Tapparalla, siis jaksamisen puolella. Makkosen vitja koittaa pitää Ramstedtit pois kiekosta ja Malisen johtama nelonen on uusi Koskenkorva-Kuki-Mäkinen.

Tapparan viime viikko ei siis oikein onnistunut, HIFK-voitto tuli tiukalla puolustamisella mutta loppuviikosta pyyhittiin nenää oikein urakalla ja omissakin soi 11 kertaa.

Haluan nähdä tänään hyviä aihioita hyökkäyspelissä, koska en ilmeisesti ymmärrä Tapparan hienostunutta taktiikkaa. Valmentajien mukaan joukkue on kuitenkin pelannut jopa oikein hyvin. Mutta siis vaikka nyt yhden rintamahyökkäyksen ja yhden onnistuneen hitaan lähdön.

Blues on paha jengi eikä Espoo mikään varsinainen suosikkipaikka ole Tapparalle ollut koskaan. Kotivoitto on varmaan ensimmäisenä lapulla mutta Tappara on toisaalta aika raskas vierasjoukkue, joten voi siltä pinnojakin mukaan lähteä.

Seuratkaahan espoolaiset Henrik Haapalan otteita, siinä on kaverissa enemmän sydäntä kuin kolmessa ketjussa Tappara-hyökkääjiä yhteensä.
 

Lare1

Jäsen
Mielenkiintoinen matsi luvassa - Blues on ollut alkukaudesta erittäin vahva, joten on jännä nähdä miten Tappara pysyy espoolaisten kyydissä. Kokoonpanoja on muokattu vähän reippaammalla kädellä, ja täytyy toivoa että näiden muutosten myötä mennään parempaan suuntaan. Erityistarkkailussa tänään junnuosasto molemmilta joukkueilta.

Tässä vielä mietiskelen julkisen liikenteen ja autoilun välillä, eli mitenkäs tuolla Baronalla tuo pysäköinti toimii? Vähän heikonlaisesti löytyy tietoa interwebistä, eli voiko esimerkiksi pysäköintilippuja ostaa jostain etukäteen vaiko vasta paikan päältä?
 

Bª™ªN

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC Puhis
Tässä vielä mietiskelen julkisen liikenteen ja autoilun välillä, eli mitenkäs tuolla Baronalla tuo pysäköinti toimii? Vähän heikonlaisesti löytyy tietoa interwebistä, eli voiko esimerkiksi pysäköintilippuja ostaa jostain etukäteen vaiko vasta paikan päältä?

Bussilla pääsee mutta ehdotan 5e käteistä mukaan ja auto hallin viereen, baronan keltaliiviset herrat veloittaa hallilla.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Koska Tapparaa on ennakoon kaavailtu yhdeksi mestari suosikiksi, niin ties vaikka tässä ois vastakkain ensi kevään finaalipari. ;)

Tappara on aika kaukana mistään suosikista, mutta Blues oli tähän asti Tampereella vierailleista porukoista parhaiten joukkueena pelaava paketti. Ei siis mikään ihme, että keikkuu sarjataulukon kärkisijoilla.

Ketjut on pistetty uuteen uskoon. Lucenius on erityistarkkailun alla. Onko kuntokuuri tuonut otteisiin tarvittavaa terävyyttä?

Myös ylivoimaviisikoiden koostumus mietityttää. Barkovin ketju on selviö, mutta onko kakkonen muodossa Lucenius-Koskiranta-Erkinjuntti vai mennäänkö ylivoima laajemmalla peluutuksella? Varsinkin Connollyn syöttötaitoa näkisi mielellään ylivoimalla, vaikka tasakentällisin vääntöpeleissä jääkin jalkoihin. Ahtola puolestaan sopisi kokonsa ja taitojensa puolesta maskimiehen rooliin. Saa nähdä, minkälaiset kuviot on keksitty pahasti tökkineeseen ylivoimaan. Olisiko neljä hyökkääjää liian riskialtis vaihtoehto?

Vaikea peli tulossa, mutta kai se on yksi Estrella-koodi käytettävä.
 

Huapala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ei kannata Borre käyttää estrella-koodia. Joku jätkä streamaa tän pelin, heitän tonne streami keskuteluun linkin.
 

Huapala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Eipä olisi ekan erän koomailun jälkeen että Tappara nousee vielä näin komeaan voittoon. Koko joukkue paransi lopussa huimasti ja vihdoin pomppi kiekot myös tapparalle. Lucenius näytti olevan paljon paremmassa kondiksessa mikä on tottakai hyvä juttu. Nyt voi mennä lauantain peliin hieman paremmilla fiiliksillä :)

Toivottavasti sukunimikaima toipuu.
 

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
Mitä vittua nyt taas? Jollekin helvetin japparalle ei todellakaan pidä hävitä 3-1 johdon jälkeen. Kusiko nousi päähän? No, ens pelissä se nähdään.
 
Viimeksi muokattu:

Kapo

Jäsen
Mitä vittua nyt taas? Jollekin helvetin japparalle ei todellakaan pidä hävitä 3-1 johdon jälkeen. Kusiko nousi päähän? No, en pelissä se nähdään.

Turhaa provoa laitat. 3-1 kotijohtoa toisella erätauolla ei pitäisi menettää millekään liigajoukkueelle. Blues ei käyttänyt tilaisuutta hyväkseen saadessaan pelata toisen erän alkupuoliskon ylivoimaa, Tappara puolestään käytti Bluesin koomailun tehokkaasti hyväkseen. Ansaittu voitto.
 

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma
Ei olisi tosiaan ensimmäisen erän perusteella uskonut, että Tappara tämän lopulta vie. Kolmas erä oli hienoa peliä Tapparalta ja nousu voittoon siten ansaittu.

Toivottavasti Haapalalle ei tosiaan käynyt pahemmin. Eipä kai, kun vaihtoaitiossahan hän tuntui kolmatta erää seuraavan.
 

xkouhiax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers
Mitä vittua nyt taas? Jollekin helvetin japparalle ei todellakaan pidä hävitä 3-1 johdon jälkeen. Kusiko nousi päähän? No, en pelissä se nähdään.

Joo kusen haju hais tänne Itä-Hkiin asti...

Blues sai 2-0 johdon todella halvalla ja tuo tilanne osittain lamaannutti Tapparan todella pahasti. 2-1 kavennusmaaliin asti näytti huonolta, mutta sen jälkeen alkoi pelikin käydä jo paremmin. Riksmanin sikailu herätti lopullisesti poijaat pelaamaan ja loppupeli olikin ihan nautinnollista seurattavaa; joskin Tapparan viimeistely oli heikkoa edelleen. Hieno voitto!

Hauskana detailina mainittakoon, että Tapparalta pääsi 12 pelaajaa pisteille eli jokaiseen neljään maaliin löytyi eri tekijä&syöttäjät. Varmaan melko harvinaista?
 

Setämies

Jäsen
Kolmas erä oli parasta Tapparaa pitkään aikaan. Alkoi syötöissä olla ideaa ja kiekko jatkuvasti riksmanin maalilla. Sitä mä en tajua, että miksi kiekot on aina potkittava kulmissa lähimmälle vastustajalle.
 

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
Turhaa provoa laitat. 3-1 kotijohtoa toisella erätauolla ei pitäisi menettää millekään liigajoukkueelle.
Ehkä tosiaan provoilen turhaan, koska olen a) kännissä ja b) en nähnyt matsia, mutta kuten sanoit, kenellekään ei voi menettää 3-1 kotijohtoa. Kusi siis noussut päähän?
 

Broken Stick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, New York Rangers
Ehkä tosiaan provoilen turhaan, koska olen a) kännissä ja b) en nähnyt matsia, mutta kuten sanoit, kenellekään ei voi menettää 3-1 kotijohtoa. Kusi siis noussut päähän?

Jep ja nimenomaan Bluesin peli kolmannessa erässä oli velttoa, minkä seurauksena Tappara pääsi dominoimaan erää niinkin paljon. Ramstedtkin menetteli kiekkoja helpon oloisesti. Ottelu ratkesi myös mielestäni kuitenkin siihen, että Bluesin ylivoima ei toiminut niin hyvin. Ei saatu vaarallisia tilanteita ylivoimalla, vaikka yksi maali yv:llä tehtiinkin.

Bluesin paras kenttä oli ykkönen ja oli hienoa, että Caminkin peli alkoi näyttää ajoittain hienolta hyökkäyspäädyssä pelatessa. Huhtala on myös hieno pelaaja. Vaikka muut oli yössä kolmannessa erässä, niin ainakin Huhtala jaksoi painaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös