Ke 10.1.2024 Kärpät - Jukurit

  • 873
  • 5

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukurit tänään:

O. Kovarcik - M. Kovarcik - Jormakka
Puistola - Helenius - Huuhtanen
Hynninen - Mäkinen - Leppänen
Batna - Immonen - Piitulainen

Nässen - Larsen
Soini - Lundgren
Peltomäki - Romppanen
Mäkiaho (h)

Ruusu (Korhonen)

Nyt alkaa Jukurien kokoonpano näyttämään taas ehjemmältä. Toivotaan että viime viikkojen vire jatkuu tänään ja luistin liikkuu kaikilla neljällä ketjulla. Jos viime pelien kaltainen yhtenäisyys ja heittäytyminen jatkuu, niin saa Kärpät pelata tosi hyvän pelin jos pisteille aikovat päästä.

Mielenkiinnolla toki seurataan, että saako marraskuun (edellinen kohtaaminen) hiiltymiset tänään jatkoa. Kestääkö Anttilan kasetti?
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Kärpät tänään:

Turunen - Kemppainen - Koivunen
Ohtamaa - Paaso

Junttila - Bunnaman - Gunler
Koivisto - Jandus

Hermonen - Tiivola - Korpimäki
Kivistö - Berglund

Aleksi-Roiko - Hyry - Anttila
Juusola

Karhunen - Westerholm

Varmasti tasainen matsi tulossa tänään. Molemmat joukkueet kelpo tuloskunnossa olleet. Veikkauksen mukaan kuitenkin Kärpät lähtee Raksilan iltaan ennakkosuosikkina kertoimella 2,30. Jukureille vierasvoittoa povataan tällä hetkellä kertoimella 2,58.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Niin se sitten palasi arki pohjoiseen. Pieni voittoputki saatiin aikaan ja kun alkoi tulla näitä kovakuntoisia joukkueita vastaan, niin tylysti loppui pisteiden tulo.

Jukurit on tällä kaudella parempi joukkue, eikä ole rahalla kasattu. Jokinen on ammattimies. Ei ihme, kun etenee urallaan. Jukurit voisi olla kevään musta hevonen näillä otteilla.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, ManU, Exeter City, TP-47
Onnittelut Jukureille voitosta. Hyvää lätkää esitti Jukurit ja jokainen ukko pisti kroppaa ja mieltä likoon.
Jokinen on saanut revittyä tuosta porukasta kyllä uskomattoman paljon irti. Mikäpä on pelatessa, kun pelikirja ja systeemi on selkäytimessä.
Toivotaan , että yleisö löytää tiensä katsomoihin Mikkelissä, joukkue pelaa niin hyvin, että se ansaitsee paikallisten lätkäfanien tuen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös