Ke 10.1.2007 Hokki-K-Vantaa

  • 1 417
  • 10

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Kenraaliharjoitusta Sport-peliin olisi tänä iltana tarjolla. Mahdollisella voitolla Hokki sivuaa tappiottomien pelien ennätystään. Kotijoukkueelta on seitsämän kohtuullisen kovaa miestä rivistä pois ja Niilo Niemi on nostettu junnuista rinkiin mukaan. Jos K-Vantaa kaadetaan näinkin vajaalla miehityksellä, niin se on ihan hyvä suoritus. Onneksi Iikka on tullut täydentämään pakistoa, nyt siihen on todella tarvetta.

Illan ottelulta odotan kahta pistettä, suorituksen tasolla ei ole mitään väliä kunhan voitto tulee. Hokilla on tavoitteena tällä hetkellä runkosarjan voitto ja turhia kotitappiota ei pysty ottamaan jos tavoitteessa aiotaan pysyä. Kuitenkin seuraava peli on paljon tärkeämpi 4 pisteen peli joten tuskin maalijuhlia tänään nähdään, veikkaan että homma hoidetaan kotiin mahdollisimman säästöliekillä koska miehitys on melkoisen vajaa eikä lisäloukkaantumisiin ole varaa.

Hokki voittaa maalein 4-2. Viimeinen tyhjiin. Virtalan putki jatkuu kahdella syöttöpojolla.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Toivottavasti Hokin putki pitää vielä tänäänkin, vaikka lienee vaikea ottelu tulossa. Sairastupa on aika täynnä ja kolme tosi tärkeää peliä tulossa viikon sisällä. Voi olla aika vaikea keskittyä kun ajaukset lienevät jo Vaasan perjantaissa . Asennetta toivottavasti löytyy sillä onnistumalla tulevissa peleissa viikon sisällä, on runkosarjan voitto todella lähellä, nyt mitataan henkistä kanttia ihan tosissaan. Harmi kun ei taaskaan paikalle pääse, ehkäpä sitten viikon päästä.
4-1
 

cleanhit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Ducks
Hokki pelaa niin hyvällä sykkeellä ja itseluottamuksella ettei siinä pienet loukkaantumiset haittaa! Muistuttaa vahvasti Kärppien parinvuoden takaista lentoa!!!!(6-2 Hokille)
 

Afan

Jäsen
cleanhit kirjoitti:
Hokki pelaa niin hyvällä sykkeellä ja itseluottamuksella ettei siinä pienet loukkaantumiset haittaa!
Samaa mieltä, mutta seitsemän runkomiehen poissaolon on kyllä jo pakko alkaa jossain tuntua.

Siitäkään huolimatta ei Vantaalle uskalla hirveästi toivoa antaa. Joukkueen hidas pakisto voi nimittäin olla helisemässä Hokin nopean hyökkäyspelin ja hurjan itseluottamuksen turvin tappavan tehokkaan viimeistelyn kanssa.

Todennäköisyysarvio 66-15-19. Hokki on melkein pelattava ulkomaille ja KiVa Veikkaukselle.
 

Salama44

Jäsen
swingwood kirjoitti:
Toivottavasti Hokin putki pitää vielä tänäänkin, vaikka lienee vaikea ottelu tulossa.
K-Vantaalla on nyt saumansa yllätykseen vaikka en siihen kuitenkaan oikein usko. K-Vantaan viimeaikaiset voitot ovat tulleet kellarikerroksen joukkueista. Viimeinen isompi maineteko on TuTo:n voittaminen yli 2 kuukautta sitten. Hokin maalivahti- ja puolustuspeli on sen verran parempaa että pisteet jäävät tänään Kajaaniin parin maalin erolla.
 

Afan

Jäsen
Salama44 kirjoitti:
Hokin maalivahti- ja puolustuspeli on sen verran parempaa että pisteet jäävät tänään Kajaaniin parin maalin erolla.
En suoralta kädeltä sanoisi, että Vantaa maalivahtipelissä häviäisi. Hyvät vahdit siellä on molemmissa päissä kaukaloa. Joni Hallikainen on parhaimmillaan ihan Mestiksen kärkivahteja, ja alku on kaiketi ollut ihan onnistunut. Torjuntaprosenttia ei vielä kahden matsin jälkeen kannata liiemmälti tuijottaa.

Puolustuspelaaminen Hokilla on ollut monen monta pykälää varmempaa ja hyökkäystyöskentelyssä Hokin itseluottamus ja ylivoimapelaaminen ovat huomattavasti paremmalla tolalla.

Sama fraasi turhien jäähyjen välttämisestä pätee varmaan jokaiseen jääkiekko-otteluun, mutta tässä matsissa sitä on KiVan kohdalla vielä korostettava. Hokki liikutti yv-pelissään kiekkoa tosi nätisti Kirkkonummella, viivamiehet ovat kovaa luokkaa, ja KiVan alivoimapelaaminen ei ole häikäissyt... Sekin on tosin paljon kiinni maalivahdista.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Pakollinen 2 pistettä tuli, eikä kukaan loukkaantunut ( ilmeisesti ). Peli oli tasoltaan aika heikkoa, höntsäilevää havaiji-kiekkoa päästä päähän. Karmeita virheitä tuli Hokilla omassa päässä enemmän kuin moneen kuukauteen... Vantaa ei niin selviä oman pään virheitä tehnyt, mutta ei vaan riittänyt vastukseksi maaleilla mitattuna. Ylivoima pyöri Vantaalla paljon paremmin, jotenkin se oli Hokilla aika hankalan näköistä. Kaiken kaikkiaan juuri sellainen peli kuin odottelin, eli pisteet kotiin perjantaita odotellessa. Toivottavasti Vaasaan lähtee erilainen Hokki...

Sitten muutamia yksilöitä jotka ansaitsevat huomion:

1. Erkinjuntti on aivan karmeissa liekeissä. Nyt nähtiin sitä, minkä takia Suikkanen miestä suitsutti ennen kauden alkua. Jotain on todellakin loksahtanut kohdalleen, veivasi puolentusinaa kertaa itsensä parhaaseen sektoriin ohi useamman kaverin ja onnistuikin ihan kivasti kehikon sisään laukomaan. Oli Hokin näkyvin pelaaja helposti.

2. Vastustajalta Oikarinen. Mahtavan näköistä luistelua, kevyttä ja helppoa, hyvä pelisilmä ja taitavat kädet. Miinuksena melkoisen kevyt kaveri, taisi kaatua jokaisesta vartalokosketuksesta tänään? Harmillista ettei jäänyt Kajaaniin....

3. Savolainen. Puolueellisinta piiparointia mitä on koskaan nähty. Ei noin voi viheltää pelissä, joka on vedonlyönnin kohteena. Oikeesti, huonoja tuomareita on nähty, mutta ei noin rajusti tietyn väristen lasien läpi viheltäviä.

4. Hakkarainen. Jaksoi mussuttaa koko pelin, alkoi lopussa haastaa Uittoa nyrkkihippasille, mutta jätti hanskansa heittämättä kun Uitto oli omansa viskannut. Hamekangasta ja paljon.

5. T Virtala. Putki vaan jatkuu. Kovaa työtä karvauksessa, pitkin kautta työnteko alivoimalla ja puolustuspäässä on vaan mennyt uhrautuvampaan ja parempaan suuntaan.

6. Makkonen näyttäisi olevan aina siellä, mihin Oikarinen syöttää. Näillä kahdella on joku kolmannen asteen yhteys tuoss hommassa. Ilmeisesti jonkin sortin tutkapari tulossa ja melkoisen hyvä sellainen.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
kumikiekko kirjoitti:
3. Savolainen. Puolueellisinta piiparointia mitä on koskaan nähty. Ei noin voi viheltää pelissä, joka on vedonlyönnin kohteena. Oikeesti, huonoja tuomareita on nähty, mutta ei noin rajusti tietyn väristen lasien läpi viheltäviä.

4. Hakkarainen. Jaksoi mussuttaa koko pelin, alkoi lopussa haastaa Uittoa nyrkkihippasille, mutta jätti hanskansa heittämättä kun Uitto oli omansa viskannut. Hamekangasta ja paljon.

Nauti voitosta kumikiekko, onnittelut Hokille, mutta älä VALEHTELE julkisessa foorumissa. Hotellin koneella, kello aamu 6, joten kirjoitan tarkemmat selvitykseni myöhemmin, mutta nuo kohdat kolme ja neljä ovat täyttä valhetta, katselee peliä sitten minkä väristen lasien läpi tahansa.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Mielenkiinnolla odotan. Ja oli sun selvityksesi minkälainen tahansa, niin näkemäänihän se ei muuksi muuta.

Edit. Kuukauden odottelun jälkeen taitaa olla sama jo lopettaa odottaminen...
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös