Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Ke 1.2.2017 Barys Astana - Jokerit

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Action Bronson, 01.02.2017 klo 13.26.

 1. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Yksi syy lienee kyllä siinä, että vastustaja on harvoin noin haluton. Baryshan vaikutti melkein Jokereilta; yksi ja puoli kenttää sai aikaan jotain vaarallisemman puoleista, muuten ei mitään. Toki Jokerit oli tänään eleettömän hyvä.
   
 2. Jeffrey Jäsen

  Vahva ja ammattimainen esitys, ei voi muuta todeta. Toki molemmissa maaleissa kiekko pomppi sopivasti, mutta tänään kiekkoa toimitettiin maalille ja potentiaalisia maalipaikkoja oli tätä kautta useampi. Toki myös Zapolta ja puolustukselta kauden parasta. Oliko tämä nyt vasta kauden toinen nollapeli?
   
 3. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Hyvä peli. Kukaan ei ruikuttanut politiikasta, mahdottomuudesta voittaa tuomarityöskentelyn takia eikä edes siitä että Tappara voittaisi Jokerit play-off sarjassa.

  Nyt odotellaan tosin että joku keksii että tuonne mentiin junalla kun se on halvempaa.

  Kiitos Jokerit!
   
 4. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Hyvä peli. 0-1 johdossa tuli vajaa 10 minuuttia peruuttelua. Porilaiset vaikutti jopa pelaajilta ja GYmer oli hyvä. Jos valmentajana olisi joku muu kuin Jalonen, luulisi tuon esityksen tuovan lisää peliaikaa.