Kauteen 2021–2022 valmistavat ottelut

  • 49 584
  • 322

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
On ollut kiva tänään lukea teidän positiivista keskusteluketjuanne. Joko Lappeenrannassa hätäisimmät ovat pystyttämässä patsasta Virralle?
 

Ferris

Jäsen
Hitto mie tykkään jo näiden Okuliarin ja Viitasalon pelaamisesta, vaikka molempien riittävyyttä Liigaan epäilin.

Noh, ei nyt vielä innostuta kun ei ole kavereiden otteita nähty vielä niissä liigapeleissä ollenkaan. SaiPastakin löytyy useita esimerkkitapauksia pelureista, jotka ovat näyttäneet harkkapeleissä Waynelta, mutta paljastuneetkin kauden alettua Keitheiksi.

Edit: Siitä toki samaa mieltä, että hyvin ovat pelanneet tänäään.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No kyllä se yksi hymyilevä graniittinen Virran patsas siihen heti Lehterän kuihtuneen tammen viereen voitaisiin ihan hyvin pykätä jo tässä vaiheessa.

Mukava on ollut seurata turnausta tulosten valossa. Hienoa, että tulokkaat on päässeet pisteiden makuun, vaikka nyt mitään johtopäätelmiä ei saisikaan vielä tehdä. Menestys harkkapeleissäkin maistuu varmaan itse kullekin. Hyvä pöhinä. Mie tykkään, kuten työkin.
 

Läts

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Olen nähny nyt 1 erän finaalia ja kyllä McIntyrellä on vielä vähän töitä edessä, että pääsee aiemman vierailun tasolle. Toki SaiPa noin puolet alivoimalla erästä, niin eipä siinä paljoa rakennella hyökkäyksiä.
 

Läts

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Heti, kun saatiin pelata 5v5 peliä, niin SaiPa oli pelin päällä. Ylivoima on vielä ihan järkyttävää. Toivottavasti siihen keksitään tässä joku ratkaisu. Tärkeintä kuitenkin on, että AV pitää ja 5v5 ollaan vaarallisia ja ennen kaikkea peli on hallussa.
 

redpecka

Jäsen
Kattelin maalikoosteet. (Aamun pari peliä jäi näkemättä.)

Tuollahan on ukkelit (Metsävainio) tehnyt liikkuvia maskeja oikein urakalla, Okuliaarin maali ja Pyrochtan maali ainakin. Ja puutarhatonttu-Metsävainio muutenkin näytti mallia miten maalinedessä punnerretaan ja sohi puristuksissa yhden riparin sisään. Noh, kahtellaan, oli Järveläinenkin liukas treenipeleissä.

Ihme kun tilastoihin on laitettu finaalin voittomaalintekijäksi Lantta eikä Ojantakanen, vaikka kaikki näki kuka teki maalin ja telkkarigrafiikkakin totesi Ojantakasen maalintekijäksi Jarnon 100-nolla aloitusvoitosta. Ojantakaselle siis finaalissa 2+0.

Lakatos on varmaan jo nyt kaikkien suosikkipelaaja. Ainakin meikäläisen. Sellainen sopivasti ilkeä powerforwarderi ja jalkakin liikkuu kuin Giliatilla. Nokkapokkaa varmaan kaudella luvassa ja "turhia" jäähyjä, mutta kestän sen koska jengissä pitää olla aggrea ja temperamenttia, viihdykettä ja asennetta. Jos nyt kerran ottaa poikapainit niin ei haittaa, parempi sellainen kuin Perssonin huitomiset ja 3 peliä bannia ja pata jumiin.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Kattelin noi maalit, siellähän oli komeita vetoja ja liukasta luistelua. Varmasti toi itseluottamusta pelaajillekin. Ja hieno homma, että ulkkarit vaikuttaa onnistuneilta hankinnoilta ainakin alun perusteella. Posilla tässä kauden alkua odottaa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös