Kausi 2012-2013: Mitä jäi käteen?

  • 12 602
  • 35

YksinLäpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
- Valmennus kuin grillikioskin "sitä sun tätä"
- Jatkuvat ketjumuutokset
- Uskomattoman "lasiset" ja keskinkertaiset vahvistukset
- Lukemattomat alisuorittamiset entisillä ja ostetuilla pelaajilla
- Joni "Magician" Ortio
- Kohtalon syytön nyrkkeilysäkki, Ville Peltonen
- MISSÄ OLIVAT KAUDEN TAKLAUKSET? Kuka ne kielsi?

Syksyn toiveet ja kiihko, muuttuivat vuoristotieksi, jossa vaihtelivat epätoivon, saamattomuuden ja onnenkyynelten välillä. Noista kaksi ensimmäistä olivat huomattavasti pääosissa koko kauden. OK:t jäivät muutamiin hyviin voittopeleihin. Viimeisimpinä olin oikein onnellinen viikko sitten Lappeenranssa. Nämä kaksi viimeistä (vko11) peliä edustavat epätoivoa jne. Pa**a (vaikea) kausi kaiken kaikkiaan. Tämäniltainen Lappeenranta voi vähän puhdistaa tuoksua, mutta sunnuntaina ehkä jo tiedetään lopullinen hajun vahvuus. Toivottavasti ei.

Tulevaksi kaudeksi "tahdottomille liukujille" muita tehtäviä, ja tilalle joukkueeseen rytinää, jalkoja, ja käsiä. Niin, ja hyvä maalivahti pitkällä sopimuksella.

EDIT. Boldattuna
 
Viimeksi muokattu:

Carlos

Jäsen
Tänään siis kauden viimeinen peli, voin omasta puolestanikin tehdä yhteenvedon. Olen sen tainnut tehdä jo ennenkin mutta here goes;

- Hifk oli pelillisesti huonoin mitä olen ikinä nähnyt

- Hifk:lla oli pääosan kaudesta ammattitaidoton ja ilman auktoriteettia oleva valmentaja

- Summasen tuleminen ei parantanut esityksiä eikä tuloksia yhtään, jos kaverilla oli joku agenda niin se jäi mysteeriksi. Luvalla sanoen myös aika ammattitaidoton esitys, se legendaarinen laavalamppu olisi saanut todennäköisesti paremman voittoprosentin.

- Intohimoa ei näkynyt koko kautena

- Fyysisyyttä ei näkynyt koko kautena

- Kunnia räjäytettiin maata kiertävälle radalle heti kauden alussa, ja ammuttiin sieltä radaltakin aurinkokunnan ulkopuolelle sitten myöhemmin kauden aikana. Menee todennäköisesti pari sukupolvea ennenkuin uusi ilmaantuu.

- Kiben hieno ura Hifk:ssa loppui. Ja myönnetään, kai se vaan on aikansa kutakin.

- Maksaneita katsojia taisi riittää ihan hyvin, eli talous ei mennyt luojan kiitos reisille.

- Jos en olisi jo tottunut alkkisfaijan temppuihin, olisin todennäköisesti ampunut itseni.

- Ihan viime kädessä käteen jäi tyhjä ja epäuskoinen olo. Ei jaksa edes vituttaa.
 

Meedio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Atletico Madrid
Lähdettiin soitellen sotaan mutta ei osattu vastata kutsuun. Syyskuu teki HIFK:sta särkyneen enkelin, mitään ei ollut enää tehtävissä. Sopan nostaminen ykköskoutsiksi oli Nybarilta suurin virhe. Ei haluttu hakea mitään vaan tyydyttiin vähään. Pelit olivat sekaista paskaa ja Nybarin puheet karavaanista ja koirista oli loukkaus faneja kohtaan. Lopulta fanien sekä sponsoreiden painostamana päädyttiin koutsin vaihtoon. Mutta kaikki tapahtui liian myöhään ja tammikuun lopussa ei reagoitu mitenkään siihen mitä Summanen sanoi. Joukkue oli rakennettu päin persettä, liian vanhaa ja hidasta. Ja tänään kausi on paketissa ja kenen on syy??? Nostaisin suurimmaksi syntipukiksi Nybarin, miehen hankinnat ei vain ole tarpeeksi hyviä tuollasella budjetilla pelaavalle jengille. Toivon että ensi kaudella on osaava urheilutoimenjohtaja jolla on suhteita eri jääkiekkosarjoihin. Kaikkea hyvää suurelle seuralle HIFK.
 

Stigu

Jäsen
Mielestäni on tavallaan hienoa, että IFK:n kausi päättyi nimenomaan Saipaa vastaan. Sapahan vei IFK:ta mennentullen, oli kiekollisesti, luisteluvoimaltaan, tahdoltaan ja kärkipelaajiensa osalta IFK:ta valovuoden edessä. Ja tämä kaikki puolta pienemmällä pelaajabudjetilla.

Kun miettii IFK:n kautta, niin omat fiilikset liikkuvat jossain epäuskon, häpeän, vitutuksen ja raivon välillä.

Miten on mahdollista, että IFK:ta valmensi yli puoli vuotta täysi noviisi? Olisiko tämä ollut mahdollista missään muussa liigaseurassa? Jos Soppa ei olisi ollut oma poika, olisiko häntä ikinä edes harkittu valmentajaksi? Tai, olisiko yksikään muu liigajengi harkinnut Soppaa omaksi valmentajakseen?

Ja miten on mahdollista, että IFK:hon hankittiin pelaajia, kuten Retiisi, Perävalo, Elkins ja Shittivana? Kuinka monta tuntia tehtiin töitä, että nuo pelaajat saatiin seuraan? Jos miettii, että Karavaanari tekee töitä 220x8 tuntia vuodessa, mitä vittua hän on tehnyt nuo jäljelle jääneet 219x8 tuntia?

Itse yritän unohtaa tämän kauden mahdollisimman pian. Seuran kannalta isoin voitto tälle kaudelle koetaan toivottavasti kauden jälkeen, kun Karavaanari vaihtaa tehtävää, toivotaan että huhut pitävät paikkansa.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
- Kiben hieno ura Hifk:ssa loppui. Ja myönnetään, kai se vaan on aikansa kutakin.

Mutta katsopas näiden säälärien pistepörssiä. Vanha kunnon Paloposti, 0+2!! Taitaa johtaa tällä lukemalla
 

Joosef

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Näyttäis siltä että käteen jäi musta-Pekka ja noin puoliksi maksettu ensi kauden kausikortti.

Ei paljon naurata, mutta vitutus on minimaalinen. Jos ei olis tota lastenhoitoa tänään niin saattaisin lähteä hietsuun juhlimaan kesäntuloa.
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kimmo Kuhta
Legenda, huikea jäbä ja niin edelleen. Erittäin hankala syyskausi, mutta hyvin tsemppasi kevään peleihin. Pari kautta jossain NLB:ssä ja sitten ysi Gardenin kattorakenteisiin.

Helsinki Garden
Vaikka mitään ei ole vielä tehty, niin täytyy sanoa, että vihdoinkin. Toimistolta hyvä ulostulo ja toivottavasti projektia lähtevät toteuttamaan eri miehet kuin jossain Olkiluodossa.

HIFK-fanit
Täytyy sanoa, että tämä kausi osoitti sen miksi on ylpeä olla HIFK-fani. "Kom igen"-tempaus, Soppakeräys ynnä muut.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Pieni vitutus, mutta ei mikään kovin suuri, sillä tämä oli odotettavissa. Paskin HIFK kausi pitkään aikaan, onneksi Rami tuli loppuun ja usko ensi kautta kohti nousi välittömästi.

Vielä kun kauden suurin floppi on tulossa/tulee naapurista niin mikäs tässä on ollessa :)
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Onhan tämä kausi ollut enemmän alamäkeä kun ylämäkeä mutta kuitenkin tämä loppukausi vedettiin ihan niin täysillä kun mitä äijistä lähti. Jos nyt unohtaa kaikki ikävät tapahtumat alkaen 1.9, loukkaantumiset ym. valmentaja- ja pelaajasekoilut niin nyt tässä vaiheessa päällimmäisenä on enää mielessä:

Kibe - parhautta (ja ei vielä ainakaan kolahtanut himaan että ensi kauden jengissä ei #9 ole)

Joulupatakeräys - kipinävuorot - fanimatka - kausarivieruskaverit - Nordis, kyllä ne kaikki jäi mieleen.

Kaljakelluntaa vielä odotellessa, toivottavasti #9 on messissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös