Kaurajätin jatko?

  • 3 687
  • 22

keppimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Plankkiapina Kunnari, FC TPS ja aktiivinen HC TPS
Onko tietoa, käyttääkö Pasi Saarela optionsa Lukkoon?

En ole saanut mistään yhteydestä juuta enkä jaata, mutta jässikässä piilee sellainen potentiaali että kyllä tänne aurajoelle mahtuu noinkin leveät hartiat...;)


_______________________
"Lahjattomat treenaa"
Mikko Mäkelä #42
 

Raimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Pasi Saarela on kyllä siinä mielessä mielenkiintoinen pelaaja, että saattaa pelata aivan loistavasti tai sitten ihan surkeesti! Luulen että Saarelalle seuran vaihdos voisi tehdä hyvää.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vähään aikaan ei ole siltä suunnalta kuulunut mitään, mutta kyllä ainakin Lukko on sillä mielellä liikkeellä, että Saarela jatkaa ensi kaudellakin joukkueessa.

Ilmastonvaihdos voisi tehdä hyvää, samoin Saarelalle voi tehdä hyvää se, että ensi kaudella Lukon kapteenina nähtäneen toinen mies, eräs #16.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Jos Saarela ei saa luistimiinsa ihan uutta potkua innostu myös puolustuspelistä, voi tulevaisuudessa luvata vaikeuksia.

Jos motivaatiota ei ala löytyä, voi tulevaisuudenkuva olla pahasti menneen kauden "Veikko" Niemisen näköinen. Voisi menestyä paremmin jossain hidastempoisemmassa liigassa.
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pyh

Saarela pelasi koko kauden harvinaisen hyvällä puolustusasenteella. Jopa liiankin. Hyökkäyspää kärsi kovasti siitä sekä luonnollisesti kaiken avun puutteesta. Lisäksi miehellä oli syksystä asti reisi/lonkkavamma joka haittasi odotettua kovemmin. Vammasta ei tiedotettu lainkaan.

Saarelan vertaaminen tämän kauden Niemiseen on jo hiukan kaukaa haettua. Mikään raataja Pahi ei ole koskaan ollut mutta tällä kaudella hän kyllä muistutti enemmän sitä kuin omaa itseään. Hänet tungettiin aivan väärään rooliin, mutta valitettavasti tällä kaudella ei tässä joukkueessa muuta ollut tarjolla. Toivotaan että hän jatka ja vierelle saadaan oikeammat kaverit.

Eiköhän Lukko tuon option käytä, jos Saarela tinkii jonkun verran palkastaan. Ihan sen arvoinen mies ei ole ollut ja tietää sen itsekin. Mutta kuten sanottu, osa syystä menee joukkueen kokoajan harteille.
 

Bluefox72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, FC Inter
lisää liksaa

Eikös siivousalan firmasta voisi irroittaa muutaman lisäeuron Pahin palkkaan vai onko seuran rahatilanne heikentynyt?
 

hyvä lukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko
Optio käytössä

Viestin lähetti Skoda
Saarela pelasi koko kauden harvinaisen hyvällä puolustusasenteella. .

Saarelan vertaaminen tämän kauden Niemiseen on jo hiukan kaukaa haettua. Eiköhän Lukko tuon option käytä, jos Saarela tinkii jonkun verran palkastaan. ]:)

Lähellä ns. "ydintoimintoja" oleva henkilö kommentoi taannoin että Saarelan 2 + 1 mallia olevan sopimuksen optio olisi jo käytössä. Ilmeisesti sop.teknisesti toisen osapuolen olisi jo ajat sitten pitänyt irtisanoa optiomahdollisuuden käyttö, joten jatko olisi näin selviö.

Todennäköisesti kaurajätti itsekin haluaa pelata sopimuskauden loppuun ja päättää sen hyvään menestykseen. Muuten olen Skodan tulkinnan kanssa samaa mieltä Pahin pelillisestä panoksesta:D

Turkuun? Enpä usko. Viime vuosina maailmanpalloseura on tyytynyt kuppaamaan Hämeenlinnan tyhjäksi.:mad:
 

Steele

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Florida Panthers
Optio käytetään melko varmasti

Ainakin Lehkosen puheissa Saarela on Lukon ensi kauden joukkueessa mukana sillä Pahin ympärille rakennetaan ykköskenttää ensi kaudeksi
 

JanJ

Jäsen
Alunperin Saarelan ei pitänyt edes olla Lukon riveissä kuluvaa kautta loppuun asti mutta vaivat tekivät sen että ottajajoukkue ei ottanutkaan vastaan. Ensi kausi pitäis olla aika varmasti muualla kuin Lukossa, mutta niinhän ne suulliset sopimustunnustelut kaatuvat kun ruvetaan pistämään paperia pöytään. Itse en siis usko että Saarela pelaa ensi kaudella Lukossa, vaan odotellaanpa vielä. Tuohon "hyvä lukko"-nimimerkin kirjoitukseen vielä sen verran, että tuskinpa se optio ensi kaudesta on vielä astunut voimaan kun tämäkin kausi on vielä Liigassa menossa.
 

1963

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Saarela

Itse en myöskään usko Saarelan pelaavan Lukossa ensi kaudella. Seura olisi vaihtunut jo kuluvalla kaudella ilman loukkaantumista. Kyse on nimenomaan siitä, että Lukko ei halua enää Saarelan palveluksia. Pasi itse voisi ehkä Raumalla jatkaa. Yhteenvetona voisi todeta, että jos Pasi Raumalla jatkaa tulee palkka varmaan puolittumaan.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Voipi se tietysti noinkin olla, kuin kahdessa edellisessä kirjoituksessa sanotaan. Sopisi ainakin hyvin Lehkosen kuvioihin, kun Ika on pitkään messunnut ykkösnyrkin rakentuvan Saarelan ympärille, ja sitten ykskaks päästetäänkin Saarela lähtemään...

Itse toivon, että Pahi jatkaisi Lukossa. Kapteenin C vielä ensi kaudella pois rinnasta, niin ei ole siitä liikaa paineita. Vaikka ei senpuoleen, kapteenin hommansa Saarela on hoitanut erinomaisesti, toisin kuin esim. kaudella 1996-97 Kalle Sahlstedt, jolle homma oli liian vaativa. Sittemminhän Killerikin on näitä kapteenin hommia hoidellut menestyksellä, kun on ikää ja kokemusta karttunut enemmän.
 

keppimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Plankkiapina Kunnari, FC TPS ja aktiivinen HC TPS
niin mitä tuli sanottua "hyvä lukko"?

Perustele nyt väitteesi "maailmanpalloseuran" hämeenlinnan kuppauksesta!
Lukon leirissä tulisi pitää pienempää suuta omat pojat-projektista, johon kuuluu tärkeinä osina:

Jaakko Hagelberg&Teemu Normio (tappara)
Mika Viinanen&Hermanni Vidman (TPS&Sport)
Markus Jämsä (Hermes)
Niklas Fogström (Sport)
Aki Uusikartano (Suomen Turust)
Ville Piekkola (Kärpät)
Teemu Kesä (Ilves)

Koko joukkueessa kaudella 2001-02 pelasi (yli 10 ott.) 13 kpl omaakasvattia, kun vastaava lukema maailmanpalloseurassa oli 15 kpl

Eiköhän nämä nimittelyt jätetä tältä erää ja keskitytään olennaiseen...(eli ensi kauteen)

Kaikkea hyvää kanaalin partaalle!

____________________________
"Lahjattomat treenaa"
Mikko Mäkelä #42
 

senilix

Jäsen
kasvattajaseura

On kovasti vaikeaa määritellä kuka on kenenkin kasvatti.
Kiekkolehti sitä suuressa viisaudessaan yritti viime talvena perusteena syntymäpaikka. Niinpä Grönman oli Viitasaarelta, Laaksonen Turusta, Pakaslahti Vaasasta ja yksi liigapelaaja ei oman ilmoituksensa mukaan ollut mistään kotoisin. Itse olen joskus kahdeksankymmentäluvulla nähnyt määritelmän, jossa kasvattajaseuraksi nimettiin se, jossa poika oli pelannut nuorempana C-juniorina.

Miten tahansa, minäkin laskin uteliaisuuttani yli 10 ottelua pelanneet ja sain tulokseksi 14+Koivisto, joka tuli pohjoisesta C-ikäisenä. TPS-pelaajia en viitsinyt laskea. Siellä esiintyvät kaikki alueen muut seurat monen pojan kohdalla jossakin elämänvaiheessa.

Vastaukseksi tätä seuraavaan protestointiin: Harikkala on kotoisin Kalannista, pelannut Lukon junioreissa ja siinä välissä yhden vuoden Jääkotkissa silloisessa divarissa.

Mikä sinun mielestäsi on Markus Seikolan kasvattajaseura? Hän pelasi ainakin kaudet 94-96 Lukossa.
 

sannifan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Optiosta

Olen ymmärtänyt näin:

Sopimuksessa voi olla merkittynä tietty päivämäärä, johon mennessä osapuolen tulee ilmoittaa option käyttämättä jättämisestä -> jos ilmoitusta ei tehdä astuu optio voimaan.

Myös sellainen on mahdollista, että optiolla tarkoitetaan mahdollisuutta sopimuksen jatkamiseen, josta taas pitää erikseen ilmoittaa tiettyyn päivämäärään mennessä -> ilmoittamatta jättäminen seurauksena optio raukeaa. Tämä jälkimmäinen "tapa" lienee selvästi yleisempi.

Optio voi olla molemmilla osapuolilla tai vain toisella.
 

Bluefox72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, FC Inter
Re: niin mitä tuli sanottua "hyvä lukko"?

Viestin lähetti keppimies
:

Aki Uusikartano (Suomen Turust)


Ihan tiedoksi vaan, että Aki ei ole mistään Suomen Turust vaan LIEDOSTA kuten muuten Niko Mikkolakin. Nikon kasvattajaseura oli Parma, Akin taisi olla TPS. Tarkkuutta hyvä mies.
 

Walton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Hyvä keppimies!!

Lukon omat pojat projektissa ei ole tarkoitettukaan että kaikki olisivat omia kasvatteja tai heitä omittaisiinkaan omiksi. Projektin nimellä on lähinnä tarkoitettu että pelaajaoikeudet olisivat Lukolla eikä kasvatettaisi toisille joukkueille pelaajia jotka olisivat vuokralla Raumalla.
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
Saarelalla on jo sopimus kyseiseen seuraan jonka nimi on siis Rauman Lukko.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Huhuilut täältä..

Oulussa Pasi Saarela on yksi vahvimmista huhuista toiseksi laitahyökkäjäksi Kärppiin. Tätä kun tukee yksi tosiseikkakin, eli Junno on viettänyt viime viikonlopun työmatkalla etelässä ja sunnuntaina palloillut Raumalla.

Tämä siis vaan maaseudun urbaani huhu, Veikkaajassahan oli juttua tuosta Saarelan optiosta. Ainakaan vielä sitä ei siis ole käytetty.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Re: Huhuilut täältä..

Viestin lähetti Kärpät#18
Oulussa Pasi Saarela on yksi vahvimmista huhuista toiseksi laitahyökkäjäksi Kärppiin. Tätä kun tukee yksi tosiseikkakin, eli Junno on viettänyt viime viikonlopun työmatkalla etelässä ja sunnuntaina palloillut Raumalla.


Kuten viime kesäinen Vykoukal-huhu, tämäkin pohjaa siihen, että lappilaiset näkevät harhoja. Shamaanien noitarumpujen käyttö pitäisi ilmeisesti sallia vain niiden voimia hallitseville... ;)

Mjuu, kyllähän tuo Saarela voisi Kärpillekkin kova vahvistus olla, mutta tuntuupa, että saatte sinne vieläkin kovempaa kalustoa, joten ei ehkä se yksi Pasi enää siinä paljoa paina.
 

hermano

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät. Kiekko-Laser.
Re: Re: Huhuilut täältä..

Viestin lähetti juhaht


Kuten viime kesäinen Vykoukal-huhu, tämäkin pohjaa siihen, että lappilaiset näkevät harhoja. Shamaanien noitarumpujen käyttö pitäisi ilmeisesti sallia vain niiden voimia hallitseville... ;)

Mjuu, kyllähän tuo Saarela voisi Kärpillekkin kova vahvistus olla, mutta tuntuupa, että saatte sinne vieläkin kovempaa kalustoa, joten ei ehkä se yksi Pasi enää siinä paljoa paina.

No juu... Saattaapi 'Helsingin Kouvolan' mies olla oikeassa. Että ei Saarela nyt tänne sentään.

Olisiko Junno käynyt kuitenkin tuota Suomi-Venäjä matsia tiirailemassa? En tiä mutta arvailen.

Ja K#18:lle tsattiviesti että oletko saanut yksityisviestiäni?
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Varmaan Junno oli maaottelua katsomassa, ja sen lisäksi hänellä on opiskeluajoiltaan edelleen Raumalla tuttuja, joita hän käy muutenkin moikkaamassa aina silloin tällöin.

Kuten jo monta kertaa edellä todettiin, niin Jyrki Santala vakuuttaa, että Saarelalla on sopimus ensi kaudeksi, ja hänelle haetaan sitä sentteriä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös