Kaupat, waiverit ja uudet sopimukset 2022–2023

  • 623 043
  • 2 245

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Pitää ottaa huomioon että tuo sopimus alkaa ilmeisesti vasta kahden vuoden päästä. Cap-tilanne lienee jotain aivan muuta siinä vaiheessa.
Kauden päästä, mutta muuten aiheellinen pointti. Capin ennustetaan nousevan reilusti, kun pelaajat ovat maksaneet koronavelkansa. Siis olettaen ettei talous yleisesti pahemmin ja pidemmin sakkaa. NHL teki jo viime kaudella ennätystulot, mutta capissahan se ei vielä oikein näy.

En pitäisi kauhean epätodennäköisenä, että palkkakatossa nähdään kymmenen pinnan kausinousuja ja että Samuelssonin sopimuksen aikana palkkakatto on pääosin yli 100M.

Mutta tietysti kaikkein eniten sopimuksen edullisuuteen seuralle vaikuttaa pelaajan taso. Samuelssonin sopimus voi olla paska 120M capilla ja se voi olla ryöstö 60M capilla. Ilmeisesti Sabres pitää pelaajasta. Harvemmin tällaisia riskejä riskin itsensä vuoksi otetaan.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Jos tuo Samuelssonin seitsemän vuoden sopimus 54 pelin jälkeen oli vähän outo ratkaisu, niin tämä Lamberin diilihän se vasta varsinainen aivopieru ja farssi onkin. Kolmen vuoden sopimus sokkona pelaajalle jolla on NHL-kokemusta tasan nollan pelin verran? Olen pöyristynyt ja suunniltani.
 

Stevie Why

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings, Rams, Blue Jays
Nice! Oliko ne pääasiassa wörttejä ja tuliko high rewardeja? :)
Sain kiinnitettyä kerran Larkinin 8 vuodeksi jollain kolmen miltsin vuosipalkalla ja se pelas ~90 overallina koko sopparin keston. Good shit.

Mut se siitä off-topicista!
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Niinpä. Tosin Lindgrenin yhden kauden piste-ennätys on 16. Samuelssonilla se on 10, mutta pelasikin vain puolet kaudesta.

Niin siis Samuelsson pelasi 42 peliä tehoin 0+10 ja Lindgren 51 peliä tehoin 1+15. Kumpikin pelasi siis käytännössä puoli kautta tuolloin.

Vertaus Lindgreniin on ihan hyvä, jos ottaa muutamat asiat huomioon. Nyt jotta päästään samaan sopimuksen pituuteen (7v) niin solmitaan Lindgrenin jatko 4 vuoden pituiseksi. Samoihin euroihin päästäkseen Lindgrenin caphitin pitäisi olla 5,25 miljoonaa. Kyllä mää veikkaisin, että tuolla hinnalla Rangers saa jatkon solmittua. Ja halutessaan vielä pidemmänkin sopimuksen jossa syödään useampia UFA-vuosia.

Edit. Piti lainata toistakin viestiä jossa puhuttiin tuosta Lindgrenin sopimuksen arvosta, mutta se nyt jäi pois. Ehkä @Mängimies ymmärtää pointin siitä huolimatta.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Capin noustessa vielä rajusti (näin ennakoidaan) tuo rapiat 4 miljoonaa vuodesta on pieni hinta mikäli sillä saadaan lukittua Dahlinille pysyvä pakkipari vuosiksi eteenpäin.

Tätä kommenttia tuntuu näkevän oikeestaan jokaisen viimeaikaisen sopimuksen osalta ja näinhä se oletus (/ennustus) onkin. Mutta yllättävän vähän olen nähnyt täällä ainakaan spekulointia siitä, että miten mahdollinen jenkkienkin entistä syvempi talouden sukellus tai jopa taantuma vaikuttaisi capin nousuun. Onko oletus edelleen, että cap olisi noususuunnassa vaikka muuten yhteiskunta voisi taloudellisesti sukeltaa yllättävän paljonkin seuraavien vuosien aikana?
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tuohan on jopa hyvä paperi, kun evo-hokin ennusteessa oli 6.8M 8-vuotiselle.

Hyvä Flyers.
 

Kuuukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Samuelssonin sopimusta mutustellut pari päivää ja kyllä tuo erikoiselta edelleen vaikuttaa, senkin takia ettei kaverin nimi sanonut yhtään mitään ennen sopimuksen tekoa. 7 vuoden lappuna tuo voi olla erinomainen jo vuoden kuluttua, jos kaverista muodostuu hyvä puolustava puolustaja, mutta itse hieman kavahdan ajatusta tarjota 54 pelin näytöillä 30 miljoonan sopimusta. Osaako sitten joku edistyneiden tilastojen asiantuntija avata kaverin peliä enemmän, kun teksti-tv scouttaus ei oikein tue peruspuolustajien seuraamista heikossa Sabresissa.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Mikähän tuossa mättää kun ei noilla statseilla/hinnalla ole muille kelvannut?

Oiskohan se näytöt nyt annettu ja tällekin "ikuiselle lupaukselle" on tullut riittävästi näytönpaikkoja. Pelannut 7 kautta NHL/AHL -rajalla ja viime kaudella Zegrasin laidalla sai vähän pinnojakin. Kärkiketjuissa 30 pinnaa ei riitä ja muissa ketjuissa ei liene juuri käyttöä.
 

Maukka187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Florida Panthers, Koovee, FC Haka, NHL
Joo Milano taitaa olla malliesimerkki pelaajasta, joka ei osaa puolustaa sitten yhtään. Ei ole noi kaverit kovin suuressa arvossa nykypäivän NHL:ssä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös