ipaz

Jäsen
Miten tämä liittyy juuri Galchenyukiin? Onko jotain viitteitä, että hänen uransa menee bilettämisen takia alamäkeen? Ainakin Pensissä ollessaan hänen treenimoraaliaan kehuttiin kovasti. Mies teki kaikkensa sen eteen, että pärjäisi paremmin, mutta sekään ei tuottanut tulosta ainakaan Pittsburghin organisaatiossa.
Galchenuyk ja Nathan Beaulieu taisivat olla silloin reilu parikymppisinä Canadiensin bilehileet, eli joskus kausilla 2014-17. Ja huhujen mukaan yksi syy miksi kumpikaan ei enää Montrealissa pelaa oli liiallinen Montrelin illassa riekkuminen. Toisaalta, kun asuu Montrealissa niin kyllä sitä nuorena urheilijamiljonäärinä varmaan itsekin innostuisi irtoamaan kotisohvaltaan The Plateuan ravintoloiden valoihin quebeciläisneitojen palvottavaksi.

Mutta niin vaan on Galchenyuk jo lähempänä 30:tä kuin 20:tä, joten eiköhän isompi menovaihde ala olemaan ohitse. Toisaalta taitaa olla sinkku ja nuo venäläisjuuret, niin mistä sen tietää miten Ottawan yö kiinnostaa. Montrealin menolle se ei ainakaan vedä vertoja ja kun ura on muutenkin vedenjakajalla, niin olisikohan jo kasvanut aikuiseksi. Tuttuja kavereita Senatorsista löytyy nyt Murray ja Gudbranson, sekä venäjänkielisenä joukkueen veteraaniosasto Anisimov, Dadonov ja Zaitsev ovat todennäköisesti se posse johon "Chucky" sopii.

Parhaimmillaan Glachenuyk on huikea jääkiekkoilija. Taitava, potentiaalinen 30:n maalin tekijä ja hyökkäyksen moottori. Pahimmillaan taas katoaa kuvasta pitkäksi ajaksi. Tuolla jossain pohdittiin, että olisi parempi laidassa kuin sentterinä hyvän laukauksen eikä niin innokkaan puolustusmoraalinsa vuoksi. Kahteen kärkikenttään mies kuitenkin Senatorsissa sijoittuu, oli sitten keskellä tai laidassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy