FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
Ketjua lukiessa voisi kuvitella, että totuus Kaskisen potkuista olisi, että Kalle on ajautettu omatoimisesti vähintään ulkomaille asti johtamaan joukkojaan, jotka ovat voittaneet viimeiset 5 ottelua putkeen. Sitten Kalle on selannut ennen peliä jäähallin kahviossa iltalehteä puhelimeltaan kun hänelle on paljastunut lehtiotsikoita repinyt uutinen: Kalle Kaskinen on saanut potkut! Siellä se Kalle on hieronut päätään ja tuskastellut, kun ei saatana ole edes taksirahaa annettu vaikka hyväntekijän palkalla valmensi joukkuetta voitosta voittoon. Lisäksi kukaan ei toimistolta edes vastaa puheluihin, lähettivät vaan perään tekstiviestin: "Kalle, tää ol' täs!". Pelaajatkin vielä ohimennessään sylkivät hänen kahvikuppiinsa ja huusivat mulkkua.

Tämä siis se kuva minkä saa kun tätä panikointia ja lietsontaa täällä lukee. Tosiasiassa ei ole ihan yksi eikä kaksi ottelua joiden jälkeen (kun TPS on ottanut kuokkaansa), on tällä palstalla joukolla huudeltu kuinka Kalle voisi painua suoraan sanottuna vittuun ja kävellä kotiin yms.. En minä vain ymmärrä tätä logiikkaa tässä, miten tämäkin nyt väännetään väkisin huonosti hoidetuksi..?

TPS pelaa alkukauden täysin alta riman eikä peli-identiteetistä ole sen enempää tietoa pelaajilla, kuin valmentajallakaan.
-> Media ja fanit alkavat vaatia Kaskisen erottamista, mutta hallitus linjaa olevansa Kaskisen tukena - Vielä - eikä ole halukas vielä toimenpiteisiin.
-> UTJ Antero Niittymäki eroaa tehtävästään - spekulaadioiden mukaan siksi, että ei saanut potkia Kalle Kaskista ulos firmasta. Myöhemmin TJ Jokinen kertoo, että Niittymäki olisi haluttu pitää organisaatiossa.
-> Tappioiden sarja jatkuu jatkumistaan, peli on tahdotonta ja pelaajien aneemisuus ilmeistä. Kannattajat ja media myllyttävät lisää painetta Tepsille ja Kaskiselle.
-> TPS-kannattajat protestoivat TPS:n touhua jättäytymällä pois TPS - Jukurit ottelusta. Yleisömäärät muutenkin ovat olleet erittäin heikkoja TPS:n heikkojen otteiden ja yleisen sekoilun vuoksi.
-> TPS häviää Jukureille kotikentällään eikä ole voittanut yhtään kotiottelua tällä kaudella. Toimitusjohtaja päättää ottelun jälkeen, että muutoksia on tultava ja ryhtyy järjestämään asiaa. Nykyinen päävalmentaja Kalle Kaskinen saakoon hoitaa tehtäväänsä siihen asti.
-> Uusi valmentaja löytyy Jyväskylästä, jonne TPS on matkustanut torstaina valmiiksi peliä varten. Tuolloin sopimusta ei kuitenkaan ole vielä ollut, joten Kalle Kaskinen, tuolloinen päävalmentaja, matkaa paikalle luonnollisesti suojattiensa kanssa ja saa palkkaakin siitä.
-> Sopimus uuden päävalmentajan, Marko Virtasen, kanssa syntyy myöhään perjantaipäivällä - Ainoastaan muutama tunti ennen TPS:n pelin alkua. Tällöin toimitusjohtaja Jokinen ajoi omatoimisesti Jyväskylään nimittämään uuden päävalmentajan sekä kertomaan Kalle Kaskiselle tämän työsopimuksen purusta.
-> Kaskiselle järjestettiin autokyyti takaisin Turkuun seuran toimesta.

Yllä siis aikalailla se mitä on voinut tapauksesta - tai sen julki tulleista tiedoista - koota. Koottuani tuon, en yhä edelleenkään ymmärrä kuinka tässä nyt ollaan toimittu kuin joku suurinkin mulkkuseura koskaan ikinä missään, ja että tuollaisen jälkeen kukaan ei varmasti halua Palloseuraan valmentamaan? Ymmärrän jos skenaario tässä viestini alussa olisi se totuus (tai edes lähempänä sitä), mutta kun ei ole.

Edelleen ihmettelen myös sitä, että mitenkä helvetissä moinen toiminta poikkeaa esim. muiden maiden vastaavasta? KHL on vetänyt homman ihan huipulle tekstiviestipotkuineen kaikkineen, Sveitsistäkin muistan joskus lukeneeni, että aika tuulista on ja valmentajien potkut ilmoitettu mitä oudoimpiakin teitä. NHL:ssä pelaajakaupat ja potkut taas ovat aikalailla arkipäivää ja aika usea tarina löytyy missä pelaaja on myytykkin tulevan vastustajan riveihin, jonka pukukoppiin onkin sitten voinut suoraan astella.

Miika Elomo koki aika identtisen kohtalon vuosia sitten, mutta en kyllä muista, että tällaista saatanan itkuvirttä siitä olisi seurannut. Onko se Kalle kuitenkin niin helvetin mukava valkku, että on saanut ison osan Jatkoajastakin kaverikseen pelkällä habituksellaan ja nyt kun tosipaikka koitti, niin rynnitään barrikaadeille puolustamaan sorrettua?
 
Reijo Mäki kertoi, että aikanaan Turun Palloseurassa pelannut Mal Davis harrasti seksiä naisen kanssa kun muut juhlijat olivat lyöneet ympärillä tahtia. Aktin jälkeen Davis oli siirtynyt suoraan katsomaan videolta omia maalejaan.

@Kahvaajapakki - "Ei Per niin huono ollut kuin tilastot näyttävät. Oli ihan vitusti huonompi. #88"
Siis minä en nyt ymmärrä mikä noissa potkuissa oli niin ihmeellistä? Miltä se sitten olisi näyttänyt jos oltaisiin vaikkapa eilen voitettu Kallen ollessa puikoissa? Kalle olisi kengitty voittopelin jälkeen? Paremmalta?

Ja kyllä täällä suurinosa on huolissaan nimenomaan Kallesta kun noita juttuja lukee. TPS on muutenkin antanut itsestään niin sekavan kuvan viime aikoina että yhdet potkut ennen peliä ja Kallen käynti Jyväskylässä on aivan vitun hailee.

Pääasia että jotain tehtiin. Aivan sama millä tyylillä.
Kun se nimenomaan ei ole vitun hailee eikä todellakaan ihan sama miten tehtiin kunhan tehtiin. Tai sitten et ymmärrä yhtään mitä ammattimaisuus tarkoittaa.

Tuo on juuri sitä ummehtunutta ajattelua mitä kyseinen seura edustaa. Ja mitä nyt vaikkapa eilen ja tänään olen laji-ihmisten mielipiteitä lueskellut, niin kaikkihan tuolle sirkukselle nauraa.

Ja kyllä, voittopelin jälkeen potkut olisivat jättäneet ammattimaisen kuvan kun tiedetään, että päätös potkuista oli tehty jo edellisen pelin jälkeen. En oikein keksi skenaariota, millä tavalla TPS olisi onnistunut enemmän munaamaan kuin nyt antaessaan potkut jumalauta pari tuntia ennen vieraspelin alkua. Varsinkin kun potkuista oli päätetty jo monta päivää aiemmin.
 
RELEASE THE KRAKEN

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Kun se nimenomaan ei ole vitun hailee eikä todellakaan ihan sama miten tehtiin kunhan tehtiin. Tai sitten et ymmärrä yhtään mitä ammattimaisuus tarkoittaa.

Tuo on juuri sitä ummehtunutta ajattelua mitä kyseinen seura edustaa. Ja mitä nyt vaikkapa eilen ja tänään olen laji-ihmisten mielipiteitä lueskellut, niin kaikkihan tuolle sirkukselle nauraa.

Ja kyllä, voittopelin jälkeen potkut olisivat jättäneet ammattimaisen kuvan kun tiedetään, että päätös potkuista oli tehty jo edellisen pelin jälkeen. En oikein keksi skenaariota, millä tavalla TPS olisi onnistunut enemmän munaamaan kuin nyt antaessaan potkut jumalauta pari tuntia ennen vieraspelin alkua. Varsinkin kun potkuista oli päätetty jo monta päivää aiemmin.
Ai että annetaan Kalle säälistä valmentaa vielä tänään? Tuo se vasta pöljä ja sairas ajattelutapa onkin. Kyllähän tähän asiaan vaikutti nimenomaan tuo Virtasen tuleva sopimus mistä ei ollut mitään varmuutta vielä eilen aamulla. Eikai TPS nyt vittuillessaan lähettäny Kallea vierasmatsiin ja ajattanut sitte takaisin. Tilalle löyty uus ukko ja toisen on väistyttävä samantien. Eikä mitään saatanan "Annetaan sen nyt vielä tänään valmentaa kun sinne asti kerkesi. Pahoittaa vielä mielensä".

Nyt ei hyvävelikerho enää pelastanu Kaskiselle sitä viimeistä säälipeliä.
 
"En kyllä nähnyt koko tilannetta mutta Pyörälä kampattiin selvästi." -Ari Stenius-

Enjoy

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En oikein keksi skenaariota, millä tavalla TPS olisi onnistunut enemmän munaamaan kuin nyt antaessaan potkut jumalauta pari tuntia ennen vieraspelin alkua. Varsinkin kun potkuista oli päätetty jo monta päivää aiemmin.
Tässä kaksi skenaariota, jotka olisivat olleet huomattavasti pahempia:

1. Kaskisen potkuista päätetään keskiviikkona. Annetaan Kallelle saman tien kenkää. Soitetaan Marko Virtaselle. Hän vastaa että ei voisi vähempää kiinnostaa. Mitäs nyt tehdään? Rintanen ja Salo hoitaa?

2. Kaskisen potkuista päätetään keskiviikkona. Soitetaan torstaiaamuna Marko Virtaselle. Virtanen sanoo olevansa kiinnostunut ja saapuu Turkuun sopimusneuvotteluihin. Joukkue lähtee samaan aikaan Jyväskylään. Annetaan Kallelle potkut, ettei herran tarvitse turhanpäiten bussilla matkustaa Jyväskylään asti. Sopimusneuvottelut Virtasen kanssa kariutuvat, ei päästä sopuun sopimuksen yksityiskohdista. Mitäs nyt tehdään? Rintanen ja Salo hoitaa?

Ja vielä yksi vaihtoehto olisi voinut olla se, että huolimatta Virtaselle tehdystä sopimuksesta, annetaan Kallen vetää vielä JYP-matsi, koska hän on jo Jyväskylässä ja olisi kovin inhottavaa Kallen kannalta ilmoittaa nyt hänen vapautuvan tehtävistään päävalmentajana. Sen sijaan ilmoitetaankin Kallelle vasta ottelun jälkeen, että sait muuten monoa ja Virtasen Markolle tehtiin tänään sopimus loppukaudesta. Olisiko Kalle arvostanut sitä? Veti pelin, vaikka hänen tilalleen oli jo palkattu uusi valmentaja?

Tämä on jumalauta ammattilaisurheilua, ja jokainen tuossa bisneksessä mukana oleva (etenkin valmentajana) tietää, että se on raaka maailma. Positiivista, että tieto ilmoitettiin Kallelle kasvotusten ja hänelle myös hommattiin Jyväskylästä autokyyti kotiin. Mikä helvetti tuossa nyt niin hirveää oli?
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helmisen muukalaislegioona
Eikös Kaskinen tullessaan Tepsin päävalmentajaksi jossain haastattelussa todennut että tämä on tulosurheilua, joten turha nillittää, missä ja miten ne potkut tulivat.
Niittymäki ja Kaskinen saivat puuhastella aivan liian kauan ilman tulosvastuuta, olen erittäin iloinen että tuosta kaksikosta on päästy viimeinkin eroon.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Ja samassa ajassa 19.22 TPS Ex-Päävalmentaja Kalle Kaskinen, 3 vuoden lähestymiskielto hallille, syy viimeiset 30 matsin ppg.
 
"En kyllä nähnyt koko tilannetta mutta Pyörälä kampattiin selvästi." -Ari Stenius-
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Ote TPS:n toimitusjohtajan haastattelusta Jatkiksen verkkolehdessä 2.11.2019:

"HC TPS Oy:n toimitusjohtaja Santtu Jokinen, milloin Kalle Kaskisen irtisanomisesta päätettiin?
Päätös syntyi keskiviikkoisen Jukurit-ottelun jälkeen urheilulliseen menestykseen vedoten.


Jos päätös tehtiin jo keskiviikkona, miksi Kalle Kaskinen veti TPS:n aamujäät perjantaina Jyväskylässä?
Joukkue matkasi Turusta Jyväskylään jo torstaina. Siinä kohtaa meidän uuden valmentajan rekrytointi oli vielä kesken.

Missä kohtaa Marko Virtasen nimi nousi keskusteluun mukaan?
Keskiviikon ottelun jälkeen on aloitettu uusien vaihtoehtojen kartoittaminen. Kandidaattilistalla nousi esiin myös Marko Virtasen nimi."


Eli keskiviikkona tehtiin ratkaisu päävalmentajan vaihtamisesta, mikä kuitenkin toteutettiin vasta perjantaina, pari tuntia ennen seuraavaa peliä. Ja uuden koutsin nimi "nousi esiin" keskiviikkona.

On kyllä käsittämätön näytelmä. Farssi-termi on kokenut inflaation, mutta tässä asiayhteydessä sitä voisi reilusti käyttää; linjakasta olisi ollut vapauttaa Kaskinen heti keskiviikon pelin jälkeen tehtävästään, edetä muutama peli kakkosvalmentajilla ja hoitaa uuden koutsin nimeäminen tarvittaessa vaikka maaottelutauolla.

Meni Kalle turhaan sinne Jyväskylään. ÄS.
 
Viimeksi muokattu:
1st: LEINO-JYLHÄ-HARMAJA
”Jumala on korvattu päiväkodeissa peikoilla, menninkäisillä, maahisilla, merirosvoilla, keijuilla yms. demoneilla.” -Wiherkoski
PLEASE DON'T DIE MANNSCHAFT!

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Where were you while we were getting high?
Selvennän vielä omaa kantaani sen verran että JOS TPS olisi voittanut eilen Kallen komennossa ja pelin jälkeen olisi ilmoitettu potkuista niin siitä olisi noussut semmoinen paskamyrsky että oksat pois.

Silloin TPS johdolle nauraisi todellakin kaikki. Vähemmällä mölyllä selvittiin kun laitettiin Calle samantien kilometritehtaalle kun Virtasen puumerkki oli saatu. Tätä TPS pomot varmastikkin myöskin tavoitteli.

Vaikkakin tuo näyttää vieläkin joitakin kiukuttavan kovasti.
Kyllä valmentajia on taidettu potkia pois sellaisessakin tilanteessa, että viimeinen peli on päättynyt voittoon. Mihinkään paskamyrskyyn en usko, kyllä Kaskisen pitkän ajan tulokset puhuvat puolestaan. Yksi voitto ei olisi muuttanut mitään. Silloin Tepsin johtoporras olisi sanonut, että päätös tehtiin jo aikaisemmin, tappiollisen Jukurit- ottelun jälkeen, eikä kukaan olisi varmaan siitä sen suurempaa meteliä nostanut.

Jokereissahan Curt Lundmark taisi saada kenkää, vaikka kausi päättyi mestaruuteen.
 
KooKoo - Meister Der Herzen 2019-20.

Vaslof

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Avalanche
Ihan oikein TPS tässä teki. Vaikka täällä huudellaankin että kuka vaan olisi parempi kuin Kaskinen, niin en usko että se apuvalmentajan nosto päävalmentajaksi olisi ollut tässä kohtaa pelillisesti hyvä ratkaisu, ja nimenomaan pelillisistä syistähän tämä valmentajan vaihto tehtiin. Parempi että etsittiin ensin pätevä korvaaja tilalle. Välillä tuntuu että kaikesta etsitään jotain valitettavaa.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Niille, jotka nyt ovat huolestuneita siitä, ettei vaan pahoitettu millään muotoa Kallen herkkää sielunelämää tylysti ja aiheellisesti annetuilla potkuilla, voisin muistuttaa, että kyllähän Kalle itse tunki Selinin paikalle jo silloin aikoinaan kesällä vaikka TPS:llä oli vielä jäljellä sopimusta Selinin ja Pikkaraisen kanssa. Ei kyllä kunnioittanut pätkän vertaa Selinin voimassa ollutta sopimusta.
Vaikka TPS ilmoitti vasta muistaakseni joskus marraskuussa, ettei Selinin optiota aiota käyttää, niin asia oli päätetty eräässä saunassa jo edellisenä kesänä. Eli ei tuo Kalle mikään puhtoinen partiopoika ole, vaikka osa niin nyt näyttää kuvittelevankin. Kova ambitio Kallella oli päästä TPS:n puikkoihin mahdollisimman nopeasti, kun itse kuvitteli olevansa valmennusguru vailla vertaa.
Ammattilaisurheilu on kovaa ja Kallekin sen nyt toivottavasti tajuaa. Ensin pitää hankkia ammattitaito ja sen jälkeen työpaikka. Päinvastoin se ei voi mennä vaikka TPS:ssä tyylinä onkin ollut, että puheet pitää olla suuria, teosta ei niinkään väliä. Nyt tuli taas kerran kalliiksi tämäkin oppi. Kuinkahan kauan vielä kestää ennenkuin TPS:n päättäjät tämän uskovat?
 
Viimeksi muokattu:

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pääsikö Kaskinen bussissa Jyväskylään asti, vai potkaistiinko bussista tienvarteen?
Entinen Liiga-valmentaja löydetty Viitasaaren metsästä. Yritti suunnistaa fläppitaulun avulla, putosi rotkoon ja oli löydettäessä sekavassa pelitavallisessa kunnossa. Ei pystynyt kommunikoimaan viranomaisten kanssa muuten kuin fläppitaulun ja tussin avulla. Piirsi tauluun uudestaan ja uudestaan kuvaa isojalkaa muistuttavasta olennosta, jota epäillään Jonne Virtaseksi. Viranomaiset eivät uskalla lähteä tutkimaan asiaa.
 
Rock, paper, shotgun.

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Mielestäni isoin juttu tuossa ei ole se, mitä TPS:n seurajohto teki (järkevä ja perusteltu reagointi), vaan miten ja milloin se sen teki: erittäin tahditon, useammassakin mielessä omituisesti ajoitettu ja epäammattimaisen oloinen tapa toimia.
No miten se olisi mielestäsi pitänyt sitten hoitaa? Kerro nyt meille tietämättömillä se ainoa ja oikea tapa. Siis olisiko sinun mielestäsi Kallen pitänyt antaa valmentaa vielä säälistä tuolla Jyväskylässä?
 
"En kyllä nähnyt koko tilannetta mutta Pyörälä kampattiin selvästi." -Ari Stenius-

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
MUFC, FC ja HC TPS
Ja kyllä, voittopelin jälkeen potkut olisivat jättäneet ammattimaisen kuvan kun tiedetään, että päätös potkuista oli tehty jo edellisen pelin jälkeen. En oikein keksi skenaariota, millä tavalla TPS olisi onnistunut enemmän munaamaan kuin nyt antaessaan potkut jumalauta pari tuntia ennen vieraspelin alkua. Varsinkin kun potkuista oli päätetty jo monta päivää aiemmin.
Näinpä. Ja jälleen, Tepsi ei nyt ollut ensimmäinen seura urheilun historiassa joka antoi fudut valmentajalleen. Tyypillisesti homma menee niin, että kun potkuista on päätetty (tässä tapauksessa keskiviikkoiltana), potkut annetaan ja sitten vaikka apuvalmentaja hoitaa hommat niin kauan että uusi päävalmentaja on palkattu. Ei ole vaikeaa, ei tarvitse keksiä itse uusia keinoja pelottavaan tilanteeseen.

Perseilyllään Tepsi antoi itsestään todella epäammattimaisen kuvan medialle, kannattajille, tuleville valmentajaehdokkaille ja kaikille muillekin. Lisäksi valmentajan kenkiminen pari tuntia ennen peliä pisti varmasti joukkueen valmistautumisen aivan penkin alle. Nämä tässä ovat niitä pointteja eikä se, että Kallelle tuli paha mieli. Tämä olisi naurettavaa perseilyä miltä tahansa ammattiurheilua harrastavalta seuralta ja jos kyseessä olisi joku muu seura kuin Tepsi, nauraisin. Mutta koska kyseessä on Tepsi, myötähäpeän.
 
What a friend we have in Jesus, he's our saviour from afar!
What a friend we have in Jesus, and his name is Cantona!
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
No miten se olisi mielestäsi pitänyt sitten hoitaa? Kerro nyt meille tietämättömillä se ainoa ja oikea tapa. Siis olisiko sinun mielestäsi Kallen pitänyt antaa valmentaa vielä säälistä tuolla Jyväskylässä?
No ei, vaan vapauttaa tehtävästään HETI Jukurit-pelin jälkeen (tai vaikka jo lokakuussa), jolloin päätös päävalmentajan vaihtamisesta tj:n mukaan tehtiin.

Sen jälkeen olisi voinut tarvittaessa vetää sen pari peliä kakkoskoutsin johdolla ja rekrytoida uuden ykkösvalkun vaikka maaottelutauon aikana.

Pointtini on nimenomaan siinä, että oli käsittämätön ja Liigassa ennennäkemätön ratkaisu päästää Kaskinen joukkueen mukana Jyväskylään, ja hakea sieltä tilalle "hätävaravalmentaja".
 
1st: LEINO-JYLHÄ-HARMAJA
”Jumala on korvattu päiväkodeissa peikoilla, menninkäisillä, maahisilla, merirosvoilla, keijuilla yms. demoneilla.” -Wiherkoski
PLEASE DON'T DIE MANNSCHAFT!

Vode

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No miten se olisi mielestäsi pitänyt sitten hoitaa?
Kun päätös erottamisesta tehtiin Jukurit pelin jälkeen niin asia olisi pitänyt heti kertoa Kallelle ja Kallea ei olisi enää missään tapauksessa pitänyt lähettää joukueen mukana Jyväskylään. Oltaisiin menty väliaikaisella valmennuksella (mitä se sitten tarkoittaa? Apuvalmentajilla, a-junnujen Vidmanilla, etc) jos uuden valmennuksen kanssa ei olisi päästy sopimukseen ennen Jyp ottelua.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
No ei, vaan vapauttaa tehtävästään HETI Jukurit-pelin jälkeen (tai vaikka jo lokakuussa), jolloin päätös päävalmentajan vaihtamisesta tj:n mukaan tehtiin.

Sen jälkeen olisi voinut tarvittaessa vetää sen pari peliä kakkoskoutsin johdolla ja rekrytoida uuden ykkösvalkun vaikka maaottelutauon aikana.
Ehkä TPS johto on huomannut ettei Rintasta ja Saloa voi päästää kahdestaan sinne vaan tarvitaan Päävalmentaja. Rintanen ja Salo on vähän semmosen oloisia että tulee mieleen Pekka ja Pätkä. Ja en siis tässä dissaa heitä henkilökohtaisesti tai mitään halveksi, hienoja pelaajia ja ihmisiä varmasti molemmat. Ei vaan riitä habitus pojilla luotsaamaan joukkuetta vielä.

Muuta syytä en keksi tuohon miksi Kaskinen ei lähtenyt jo Jukurit matsin jälkeen.
 
"En kyllä nähnyt koko tilannetta mutta Pyörälä kampattiin selvästi." -Ari Stenius-

Bonsai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikon muut joukkueet
Oli noissa medialle antaissa lausunnoissa nyt sentää hiukan järkeä jo liittyen tuohon valmentajakuvioon. Myönsi virheensä kun Kaskisella koitettiin ajaa väkisin läpi tuota hommaa. Ja olihan tuo käynyt myös eilen Jyskälässä sanomassa asian Kaskiselle päin naamaa eikä lähetelly tekstareita.

Tuo on jo edistystä ja hyvä niin.
Toimitusjohtajalla on vastuu miten firma pyörii ja tuottaa haluttua tulosta. Tepsi on ollut sekaisin kuin separaattori pidemmän aikaa.
 
Aina voi olla jotain mieltä.....tai sitten samaa mieltä
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Ehkä TPS johto on huomannut ettei Rintasta ja Saloa voi päästää kahdestaan sinne vaan tarvitaan Päävalmentaja. Rintanen ja Salo on vähän semmosen oloisia että tulee mieleen Pekka ja Pätkä. Ja en siis tässä dissaa heitä henkilökohtaisesti tai mitään halveksi, hienoja pelaajia ja ihmisiä varmasti molemmat. Ei vaan riitä habitus pojilla luotsaamaan joukkuetta vielä.

Muuta syytä en keksi tuohon miksi Kaskinen ei lähtenyt jo Jukurit matsin jälkeen.
Näin voi hyvin olla, enkä toki tiedä, mitä taustalla on muuten ollut.
 
1st: LEINO-JYLHÄ-HARMAJA
”Jumala on korvattu päiväkodeissa peikoilla, menninkäisillä, maahisilla, merirosvoilla, keijuilla yms. demoneilla.” -Wiherkoski
PLEASE DON'T DIE MANNSCHAFT!

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Toimitusjohtajalla on vastuu miten firma pyörii ja tuottaa haluttua tulosta. Tepsi on ollut sekaisin kuin separaattori pidemmän aikaa.
Eikös tuota miinusmerkkistä tulosta ole saatu kavennettua. Siihenhän Jokinen pääosin palkattiin. Callen joukkue vaan tykkäsi aina sulaa kun kunnon pelit alkoivat.

Eikös jossain ollut juttua että Kaskinen oli järjestänyt luistelutestit viikko ennen poffeja? Oikein kuningasidea vetää hapoille. Kertoo aikalailla kaiken hänen ylhäisyydestään.
 
"En kyllä nähnyt koko tilannetta mutta Pyörälä kampattiin selvästi." -Ari Stenius-
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy