Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Karhu HT 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana Viltin Varapakki, 06.04.2017 klo 15.56.

 1. Viltin Varapakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Forssan Palloseura
  Lainaus:
  Mitäs ihmettä? Porissa ei sitten lyötykkään hanskoja tiskiin...
   
 2. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Oliko jossain päin muka tällaisesta toiminnasta viitteitä ilmassa? Itse ainakin olen ollut kokoajan siinä tiedossa, että hommat jatkuvat, vaikka KHT:n taustalla porukka vaihtuukin.
   
 3. Viltin Varapakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Forssan Palloseura
  Lainaus:
  Eikö näillä palstoilla ollut jotain sen kaltaista juttua? Vai oliko vaan jonkun mutuilua...taisi siis olla...
   
 4. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  No varmaan se näillä palstoilla oli ihan mutuilua, kun Porissa oli homma aika pitkälti sekaisin ja ongelmia oli. Nyt näyttää, että Porissa on taas tekemisen meininki ja hyvä näin. Tekijämiehet nyt sitten ainakin penkin takana
   
 5. Herke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kyröskosken Pärske
  Hienoa, että KHT sai valmennuksen hyvälle mallille! Mielenkiintoista seurata millaista rosteria saavat kasaan, ilmeisesti maalivahdit ja puolustus tulee pysymään aikalailla samana mitä menneellä kaudella. Hyökkäys taas on menossa totaalisesti uusiksi, koska kärkipelaajista KHT:sta lähtevät: Palonen, Nurmi, Virkkunen, Laaksonen, V.Valli myös Lehtosesta olen kuullut huhua, että saattaisi vaihtaa maisemaa! Uutena pelaajana KHT:n riveihin on mahdollisesti liittymässä Ossi Pellinen, joka ilmeisesti on palailemassa Poriin asumaan, ja mikäli ura vaan jatkuu on KHT käytännössä ainoa vaihtoehto! Mikä mahtaa olla Ässien A-junnuista ylijäävien pelaajien kiinnostus siirtyä karhupaitaan?
   
 6. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Oho vai on Ossi muuttamassa takaisin Poriin. Suomi-Sarja-tasolle ihan huippu pelaaja.
  Mutta tulisiko Pellinen takaisin kotiin eli Nokialle Pyryn paitaan? Täältähän hänen uransa alkoi.

  Olisi kyllä todella hienoa nähdä Ossi taas Pyryssä! Todennäköisin vaihtoehto varmaan on KHT, mutta mistä näistä tietää. Ei Pori-Nokia (100km) nyt hirveä välimatka ole. On sitä väliä ennenkin pelaajia ravannut.
   
 7. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  Tekijämies on ainakin se ykkösvalmentaja. Kovan koulukunnan ja vaatimustason mies. Toinen onkin sitten sellainen mies joka peilaa toisten tekemistä omaan menestykseen tai menestymättömyyteen valmentajana ja pitää agendan esillä tai on ainakin pitänyt. Onkohan jo päässyt näistä lapsellisuuksista eroon?
   
 8. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  Palonen nyt sinänsä ei mihinkään lähde vaan on seuran pelaajakoordinaattori ainakin tulevalla kaudella. A-junnuista ei taida oikein sellaista ylijäämämiestä olla. Osa edarin kesärinkiin ja sen jälkeen katsotaan minne mennään ja osa onkin edustusken miehiä jo muutenkin. Muutama taitaa muutellla kotiseuduille ainakin kesäksi. Pari pelaajaa siinä taitaa olla paikkaa vailla tällä hetkellä. Toivottavasti löytävät paikkansa juurikin KHT:n paidasta.
   
 9. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Karhu HT tiedottaa facebook-sivuillaan solmineensa jatkosopimukset maalivahti Niklas Lehden ja pakkipari Robin Leppäsen sekä Atte Vallin kanssa.

  Vaisusta viime kaudesta huolimatta Lehti kuuluu mielestäni edelleen Suomi-sarjan veskarieliittiin ja jos porilaispoppoo aikoo pelata ensi kaudella pudotuspeleissä, tulee tämän kaverin olla tikissä, sillä hän pystyy yksinään torjumaan kahmalokaupalla pisteitä omilleen.

  Leppänen ja Valli ovat puolestaan hyvää Suomi-sarjatasoa, joiden ympärille pystyy rakentamaan vankan puolustuskaluston.
   
 10. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
 11. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Nyt eletään marraskuun puoliväliä ja tähän asti ainoa merkki tästä yhteistyöstä on ollut Joakim Huunanmaan siirto Ässien A:sta KHT:n riveihin. Ja tässäkin on kyse lähinnä täytemiehestä eikä niinkään vahvistuksesta edes Suomi-sarjan tasolle. Huunanmaa on tehnyt viimeksi maalin kolme vuotta sitten B-junnuissa pelatessaan... sen jälkeen vain yksi syöttöpiste A:n Suomi-sarjan karsinnoissa syksyllä 2015.
   
 12. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  Et vissiin ole tuolta Ässien osiosta lukenut kirjoituksiani. Seuryhteistyötä kun nimenomaan ei ole olemassa. Huunanmaankin siirto on aivan normaali seurasiirto, eikä minkään yhteistyön tuomaa hedelmää. Aivan sama mitä siellä seurojen sivustoilla lukee. Todellisuus on toisenlainen. Sitä voi vaikka kysyä, jos et usko.
   
 13. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Tämä on kyllä todella sääli. Ässissä mitä ilmeisimmin koetaan Karhu HT jonkinlaisena kilpailijana, vaikkei se sitä todellakaan ole. Luulisi Poriin mahtuvan kaksi edustusjoukkuetta, jotka tekisivät ihan oikeaa yhteistyötä keskenään.

  Tuskin se nyt kuitenkaan Ässiltä on millään tapaa pois (vaan pikemminkin päinvastoin), jos ja kun seuran junioriputkesta yli-ikäisiksi kasvavat pelaajat löytäisivät omasta synnyinkaupungistaan ihan tasokkaan joukkueen sekä pelipaikan, vaikkei kyseinen jengi patalogopaitaa päällään kantaisikaan.
   
 14. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Siltähän tuo on käytännössä näyttänyt. Puheet yhteistyöstä jäivät kauniiden korulauseiden tasolla - syyt vaan olisi kiva tietää. Lopputulemana on kuitenkin se, että Karhu HT taistelee ennemmin II divariin kuin Mestikseen lähdöstä.
   
 15. Soilworker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Preds
  Lainaus:
  Samaahan se taisi olla aikanaan HC Satakunnan kanssa. Paljon puhetta, mutta lopulta mitään ei tapahdu. Varmasti kelpaisi Mestis-joukkue, jonka voi kaapata farmiksi ja A-junnujen jatkeeksi, mutta sitä ennen mitään ei olla valmiita tekemään.

  Kun alueella ei ole minkäänlaista alasarjaperinnettä, on Suomi-Sarjan arvostus alhaalla, vaikka peli itsessään on Liigakiekkoakin viihdyttävämpää. Lisäksi pelaaja-agentit ja sitä kautta pelaajat suhtautuvat hyvin nuivasti Suomi-Sarjaan, joka jostain syystä koetaan A-junnuja huonompana vaihtoehtona pelaajalle.
   
 16. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Kun ei kerran Satakunnan liigaseuroilta heru mitään apua missään muodossa, niin olisi hyvä että saataisiin edes yhteistyö pelamaan Jääkarhujen, KuKin, KKV:n ja HC Luvian suuntaan. Mutta kun sekään ei toimi vaan käytännössä KKV ja Karhut kilpailevat samoista pelaajista ja muut höntsäilevät keskenään.
   
 17. zeitgeist Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tavoitteelliset pikkuseurat
  Kuten Soilworker totesi, perinteet tai niiden puute on varmaan yksi oleellinen juttu. Karhu HT:n kanssa samantyyppinen ongelma on Kaarinassa, missä HCIK pelaa erinomaista ja historiansa parasta Suomi-sarjakiekkoa, mutta yleisömäärä sielläkin on edelleen pyörinyt 100:n molemmin puolin.

  Idempänä on nähty selkeästi kovempia lukuja paikkakuntien pienemmillä seuroillakin, niitä oli aikoinaan Kiekkokoplalla ja PePolla, ja erityisesti Jyväskylän seurat D-Kiekko ja Riemu ovat ainakin keskinäisissään vetäneet magneetin lailla.

  Olisiko lännessä sekä enemmän laput silmillä kulkevaa porukkaa, joka ei mistään uudesta tai vaihtoehtoisesta hevin innostu, että myös yleinen kiekkoinnostus tällä hetkellä hiukan vähäisempää kuin itäisemmillä paikkakunnilla?
   
  Viimeksi muokattu: 14.11.2017 klo 16.57
 18. Mauri-Antero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Lainaus:
  Eipä se Suomi- sarja tahdo Forssassakaan kiinnostaa, vaikka on kaupungin ykköslaji ja Palloseura on viime vuosina pärjännyt hyvin. Ne samat 250-300 naamaa jaksaa vuodesta toiseen käydä, mutta muuten sarjataso ei aiheuta juuri mitään mielenkiintoa kylässä. Tämäkin paikkakunta on siitä ikävässa maankolkassa, että kätevästi pääset katsomaan neljää Liiga, ja yhtä Khl- joukkuetta välillä melko edullisestikin, edellämainittujen joukkueiden pyörittäessä jatkuvasti jotakin lippu- kampanjoita. Tämä lippu- asia onkin yksi helvetin monesta syystä, miksi ihmisiä ei meinaa millään kiinnostaa. 12€ ei kerta kaikkiaan paikallisten mielestä vastaa sitä hinta-laatu suhdetta, jota oltaisiin valmis maksamaan tästä viihteestä.
   
 19. zeitgeist Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tavoitteelliset pikkuseurat
  Aika yläkanttiin on kyllä tuo Forssan 12e, Kaarinassa on 5e ja viimeksi Naantalissa käydessäni oli 7e.
   
 20. Hanson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, alasarjat.
  Pelaajien / pelin seuraaminen olisi huomattavasti helpompaa jos joukkueet - tässä tapauksessa Karhu HT - vaivautuisi edes laittamaan nimet pelaajien paitoihin. Katsoin Fanseat GO:sta JHT - KHT peliä ja porilaiset olivat vain lauma valkopaitaisia, nimettömiä tyyppejä. Tuon ei luulisi olevan edes kustannuskysymys ; ei vaan viitsitä nähdä vaivaa ?
   
 21. Kettu Vitonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS vuodesta 1985
  Lainaus:
  Tällekin asialle lienee olla joku syy,toistaiseksi yksikään "yhteistyösopimus" ei ole toiminut kuin yhteen suuntaan ja sekin erittäin heikosti. Yleensä niin metsä vastaa kun sinne huudetaan...