Karalahti Nashvilleen

  • 3 371
  • 28

Musta87

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Näin siis kävi. Jere siirtyy Kimen pakkipariksi (?) vaihdossa Cliff Ronningiin. Lisäksi Nashvilleen siirtyi myös varausoikeus.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Ei mitenkään yllättävää että Jere treidattiin.Nashvillessä toivottavasti aukeaisi paikka Kimen vieressä.Mielstäni hyvin toisiaan täydentävä pakkipari.Kätisyydet yms.
Poile näyttää jälen rakentavan vähän pidemmällä tähtäimellä,kokeneita pois ja nuorempia tilalle.Ensin Fitzgerald,nyt Ronning.Tulekohan Timosesta kohta Predatorsin kapteeni??
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
No nyt Jerellä on tilaisuutensa näyttää taitonsa uudessa joukkueessa jossa varmasti peliaikaa on tarjolla enemmäin kuin losissa. Kummanki joukkueen kannalta ihan hyvä diili. Toivotaan et jere nyt näyttää että hänessa on ainesta hyväksi pakiksi myös NHL kaukoloissa...
 

Vaicci#63

Jäsen
outoa Nashvilleltä kaupata paras pistemies,paras syöttelijä,paras maalintekijä Ronning tuohon hintaan.Kyllä ehkä enemmän Modry kuin karalahti,mutta onnea vaan jerelle,peliaikaa hän tulee saamaan
 

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toivottavasti saa paljon peliaikaa että saa tuntumaa takaisin, eikös Jere istuskellut aika paljon Losissa? Timosen viereen ja pisteitä alkaa tulemaan..
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
outoa Nashvilleltä kaupata paras pistemies,paras syöttelijä,paras maalintekijä Ronning tuohon hintaan.Kyllä ehkä enemmän Modry kuin karalahti


Se oli periaatteessa joukkueen kiitos miehelle hänen uskollisuudestaan ja johtajuudestaan että hänet kaupattiin sellaiseen joukkueeseen joka menee pleijareihin ja joka voi siellä myös hyvällä tuurilla ehkä pärjätä suht hyvin. Olihan hinta kova nashvillelle mutta tämä tietää että juuri nuoret keskushyökkääjät saavat enemmän peliaikaa ja vastuuta. Ja onhan Ronning jo 36v joten ei siinä kovin montaa kautta ole enään pelejä jäljellä.

Jaroslav Modry on kyllä tällä kaudella yllättänyt positiivisesti Kings puolustuksessa. En ois kyllä kauden alla uskonut miehen yltävän näin hyviin suorituksiin...
 

Vaicci#63

Jäsen
ikäänkuin olisin jostain kuullut että Modry olisi kaupan???Onko tämä modry tälläinen petr Buzek ilmiö,joka pääsee All-Star-otteluun,pelaa kohtalaisen loppukauden,ja seuraavalla kaudella mies on ihan pihalla
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Pet Buzek oli loistava lupaus mutta pahat päävammat ovat näköjään vaikuttaneet miehen otteisiin. Sai pari pahaa aivotärähdystä ja síksi otteet ovat olleet aika epätasaisia...

Mies pelasi hyvän rookie kauden Atlanta paidassa tehden tehot:

99-00 Atlanta Trashers 63 5+14=19 41pim

seuraavalla kaudella mies pelasi 5ott johtuen juuri pahoista loukkaantumisista.
Tällä kaudella pelannut aika penkin alle....
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Kyllä minä ainakin pidän Nashvilleä kaupan voittajana. Ronningin sopimus päättyy tähän kauteen ja aika kova hinta vuokrata pelaaja loppukaudeksi Karalahdella + 4. kierroksen varausvuorolla. Ja mikäli Ronning tekee jatkosopimuksen L.A.:n kanssa varausvuoro vaihtuu vielä 3. kierroksen vuoroksi.

Lisäksi kun huomioidaan Ronningin ikä, 36 vuotta, ja mahdolliset pelivuodet, niin kyllä kauppa näyttäisi Nashvillelle menevän, mikäli tekevät kohtuullisen valinnan varausvuorolla.

Tekihän Ronning paljon Nashvillen puolesta, samoin kuin teki Tom Fitzgerald, mutta nyt kummatkin on myyty ja saamisina on Karalahti ja 2 x 4. kierroksen varaus (tai 1 x 4. kierros + 1 x 3. kierros). Siitä on mielestäni hyvä lähteä rakentelemaan tulevaisuuden joukkuetta.
 

hamy

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, LA Kings
Kyllä tästä kaupasta on hyötyä kummallekin. Kings saa kaipaamansa apua maalintekon kun tällä hetkellä maalinteko on liikaa kyllä ykköskentän harteilla. Nashville taas saa kovuutta puolustukseen ja Jerekin pääsee pelamaavaan kokoonpanoon. Modrysta että olen eri lähteistä kuullut että kings oli etsimässä kovaa maalintekijää ja jossain vaiheessa oli puhetta että vaihdossa oli ollut lähdössä Modry + yksi kaksikosta Fiset/Storr. Mutta luultavasti Kings sai nyt haluamansa, mutta katsotaan mitä tuleivasuus tuo tullesaan.
 

parkhurst

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eläköön Jere

Mahtavaa että mies pääsee seuraan jossa häntä tod.näk. arvostetaan. Nyt on näytön paikka, toivottavasti Jere käyttää tilaisuuden hyväkseen... Kyllä Jerestä saadaan vielä kova pelimies...
 

Aksu

Jäsen
Jere on kova jätkä, joka on vaikeuksista huolimatta taistellut paikkansa änäristä. Kykyjä on paljon kuten mm. MM-kisoissa näimme. Toivottavasti tämä on se "big break", jota on odotettu. Tuskinpa Jere muuten Murraylle joulukorttia lähettää...
 

Monte-Cristo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sens, sympatiat Kerholle
Onnea Jerelle. Ehkäpä tutun pakkiparin seurakin tekee hyvää, ja kaljoittelut jäävät vähemmälle uraankeskittymisen tullessa tilalle.

Nääsvillen fanit, kuten Ylösenkin tapauksessa Ottawassa, näyttävät vain olevan aika käärmeissään. Jeren niskaan syydetään paskaa huumejutuista - moni tuntuu luulevan, että Karalahti on yhä nisti. Sopii siis toivoa, että mies taklaa ja laukoo itsensä nopeasti Preds-fanien sydämiin.
 
Suosikkijoukkue
SUOMI
Kerran nisti on aina nisti mutta toivotaan että Jere jatkaa huumausaineetonta linjaansa. Nyt Jerellä on näytön mahdollisuus ja toivon koko sydämestäni että verkot alkaa heilua ja bissen lipittely jää pois.
 

Abu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Jokerit
Karalahdella on eväät nousta paremmaksi pelaajaksi kuin Ronning on koskaan ollut ja on kymmenen vuotta nuorempi. Ei Ronningilla olisi millään voinut saada yhtään enempää. Olisi kelvannut kyllä myös Pittsburghiin.

Ylivoimalla Timonen-Karalahti on pelottava kaksikko, voivat nousta viiden parhaan viivakaksikon joukkoon. Ensi kauden suurin yllättäjä voi hyvinkin olla Jere Karalahti.
 

jalmari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Näyttäisi siltä, että Karalahti pelaa Coloradoa vastaan Skrastinsin parina. Ekan erän jälkeen saldona -2 ja ei peliaikaa erikoistilanteissa.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
David Poilen kommentteja Karalahti kaupasta:


What kind of player is Jere Karalahti?

I’ve watched this player for several years back in Finland. I’ve seen him in the World Championships. I’ve seen him in the NHL. I’ve seen him in the NHL playoffs. I think he is a really good player. I think he is a tough competitor. He’s very physically aggressive. At the age of 26, he’s ready to enter the prime of his career. I’m very bullish that he is going to be a success in Nashville.

Are you concerned about Karalahti’s history?

We’re very aware of the problems that he had five or six years ago back in Finland. In checking with all of our sources, which includes coaches, managers and fellow players, it always comes back to the same comment: that Jere Karalahti is a very good person. Unfortunately, he’s had some troubles in his past. I think anybody that has had an addiction is fighting every day to not fall off the track.

In my conversations with Jere, it’s clear that he is doing everything within his power to not fall off the track. He is in the NHL substance abuse program, and he is checked approximately two or three times every week. So he is constantly being monitered. I think when you in a team environment, your behavior is constantly being monitered (by players and coaches)… We are a team, we are a family, and it is part of our responsibility to take care of the players on our team.

How do you justify trading away your top scorer?

It is difficult. Cliff was a very productive player in all four seasons with us. There is always a time and a place in a player’s and a team’s position where you have to make these tough decisions. Our belief was that, based on balance, we would be better going forward with a young defenseman like Karalahti. Both from the size and physical standpoint, but also with the young forwards that we’ve drafted. They have shown good offensive instincts.

I think we have to remember a couple of things here. Cliff Ronning will be 37 years of age next year. Not to say that he won’t be productive, but the clock is certainly ticking. Secondly, I think everyone should remember—and Cliff deserved this—he was always “number one” in our offensive situations. So now it’s time for other players to get this added responsibility.

It’s certainly a risk but every player move--every transaction--is a risk. Going forward, we feel we’re better balanced with the young defenseman and with our younger forwards getting the opportunity to play more.

Is this a salary-related move?

It was a hockey-related move. This is the first time at the trading deadline that we have been offered anything other than a draft pick for Cliff Ronning. This is a player that could be with us for five to ten years, depending on how consistently he performs. Whereas Cliff, realistically (and with all due respect) is closer to the end of his career.

Does this move open up the potential for adding other players during the summer?

When the season is over, we are going to sit down with the coaches and our scouts and evaluate where we are and what holes we have. We have moved two veteran players and we did not get back as much salary. If it’s available to us, we will explore trades or acquisitions of players that may be free at the end of the year.
 

Bayern

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Huuhkajat
Hyvä siirto Jerelle. Liigan häntäpään joukkueessa peliaikaa on luvassa paljon enemmän kuin jossain Devilseissä. Nashville on kuitenkin kehittyvä joukkue, joka pääsee varmaan parin kauden sisällä pudotuspeleihin. Hyvä kauppa myös Predatorsille, koska Ronning olisi ollut ensi kesänä vapaa agentti.

Tämän aamun Hesari muuten uutisoi, että Kingsiin siirtyi Cliff RÖNNING. :D Kaikenlaisia suhareita ne sinne toimitukseen päästää. Kohta varmaan Hesarin sivuilla on mm. Mike Mödänö ja Radek Bönk.
 

monni

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toivottavasti Jere saa siirrosta sellaista kipinää, että mies nähdään missä hän kuuluisi taitojensa puolesta olla: Nashvillen ehdoton ykköspakki -> Tulevaisuudeen All-Stars mies. Itseluottamusta kun tulee onnistumisten myötä niin miksei jo ensi kaudella olisi Nashvillen ykköstykki siniviivalla.

Nyt on Jerellä aika ja paikka ,eli momentum, näyttää hänen todellinen motivaationsa taso. Peliaikaa tulee varmasti kohtuullisesti ensimmäisissä peleissa. Onko ollut huhua/juttua jotta kelpuuttaako Aravirta Jeren tämän kevään MM-kisoihin?
 

Aziz

Jäsen
Hyvä kauppa molempien osapuolien kannalta. Karalahdella ei kaikesta potentiaalistaan huolimatta ollut enää mitään tulevaisuutta Kingsien organisaatiossa, ja hyvä pakki saa nyt näyttöpaikan Nashvillessä, jossa uskoisin Jeren nousevan omalle tasolleen (edellyttäen että pitää päänsä selvänä).

Kingsien kannalta Karalahti ei puolustusta käytännössä heikentänyt, ja hyökkäykseen saatiin kokenut ratkaisuihin kykenevä Cliff Ronning, joka ehdottomasti leventää hyökkäysmateriaalia. Lyhyellä tähtäimellä Kings voittaa, mutta pidemmällä Nashville ja näinhän sen pitääkin mennä, sillä Kingsien menestystavoitteet ovat tässä ja nyt, Nashvilleen rakennetaan tulevaisuuden joukkuetta.
 

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Bayern: Ja mtv3:sen text.kanavalla luki puolustaja Cliff Ronning..MTV3:sen jääkiekko tieto on muutenkin aikas virheellistä..aina on jotain virheitä teksteissä..hyvin Jere aloitti, syöttö ja tehotilastoon -1..
 

PTS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Heh, Karalahteen, Ronning ja taisi tulla vielä joku varausvuorokin. Ronningilla ei tosiaan hirveästi pelivuosia ole jäljellä, vaikka kyllähän niitä nyt ainakin pari vuotta on, sen verran hyvässä iskussa mies nyt on, että tuskimpa lopettaminen on vielä mielessäkään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös