Karalahti Kerhoon?

  • 107 394
  • 270

trauen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kuulemma neuvottelut aloitettu ensi kaudesta Pasi Peltosen, Janne Ojasen ja Raimo Helmisen kanssa.

Huomenna muuan Selänteen Teemu ilmoittaa tulevan joukkueensa, varmaan arvaattekin jo?

Olishan se lystiä nähdä hämeenlinnalaisten suuri suosikki, Jere "Jere" Karalahti, kurvailemassa Rinkelinmäen jäällä.

Eli Hassinen lopettaa uransa, koska kymppipaitaan on jo hankittu uusi kaveri?


:D Tuskimpa Peltosen Pasi kerhoon tulee eihän se oo ollu uralaan kun Ässissä, tuskin lähtee pois.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Ilmeisesti HPK:n johdolle on kulkeutunut mun teoria Jeren hankkimisesta Hämeenlinnaan. Täällä on niin kuiva yöelämä, että ei Jere yksinkertaisesti jaksa ryypätä.

On se niin usein ollut Pohjois-Helsingin (Malmin Tillikka, Siltamäen Tivoli, Puistolan ostarin mestat, jne) "menomestoissa" aivan peltikiinni, että kyllä sieltä päin on pakko löytyä vähintään yhtä huono mesta. Noh, Jere ei pelaa pronssipelejä, joten turha teidän häntä signata ;)

Itse en usko Jeren pelaavan kohta alkavaa kautta Suomessa. Jos nyt edes vähän motivaatiota löytyy, niin Saksa voisi olla vakavasti otettava vaihtoehto.
 
Paskan vitut. Siellähän hyssyteltiin ja mentiin vessaan tsekkaamaan miltä povitasku näyttää rinnassa. Eipä näkynyt Veikkaajissa sunmuissa enää kauhistelukirjoituksia Helsinkiin siirtymisen jälkeen. Ja eihän se siellä mitään kohun arvoista tehnytkään.

Ai mitäs kohun arvoista Billie Kerhossa teki? Ainoa kohua aiheuttanut oli siirto....~tadaa~ Helsinkiin!

No miten vaan. Kaikkihan Hämptöniin haluaa.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Ai mitäs kohun arvoista Billie Kerhossa teki? Ainoa kohua aiheuttanut oli siirto....~tadaa~ Helsinkiin!

4+4 4 pelissä? Stadilaisten itkuvirsistä ja moraalisaarnoista päätellen olisi tehnyt jotain suurtakin kohua herättävää. HIFK-siirron jälkeen olikin sitten hiljaisempaa.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Jere voi hoitaa sitten tuon T. Seppäsen roolin juoppokuskina. Ei kai siitä muuhun enää ole.

Eipä ainakaan ajelisi aina kädet ylhäällä Kerhon miehiä.

Jotenkin en pysty kuvittelemaan Hra Alataloa "käskemässä" Jereä. Jos se nyt käskee ketään koskaan.
 
4+4 4 pelissä? Stadilaisten itkuvirsistä ja moraalisaarnoista päätellen olisi tehnyt jotain suurtakin kohua herättävää. HIFK-siirron jälkeen olikin sitten hiljaisempaa.

Siis puhutaanko tässä nyt sittenkin tehopisteistä? Joku täällä puhui aiemmin jostain kohusiirroista. Jopa Bumba Seppänen aiheutti Hämeenlinnassa enemmän kohua kentän ulkopuolella kuin Billie. Hienosti Tibbetts noin muuten pelasi, sitähän ei kukaan kai kiistänytkään.

Ja otsikon aiheeseen, Jere ehdottomasti Kerhoon. Nurminen-Karalahti voisi olla hyvä parivaljakko myös kentän ulkopuolella.
 

d2uce

Jäsen
:D Tuskimpa Peltosen Pasi kerhoon tulee eihän se oo ollu uralaan kun Ässissä, tuskin lähtee pois.

Ai, no ei kai sitten..

Siis puhutaanko tässä nyt sittenkin tehopisteistä? Joku täällä puhui aiemmin jostain kohusiirroista. Jopa Bumba Seppänen aiheutti Hämeenlinnassa enemmän kohua kentän ulkopuolella kuin Billie. Hienosti Tibbetts noin muuten pelasi, sitähän ei kukaan kai kiistänytkään.

Eiköhän tässä ollut kyse siitä kohusta jonka Tibbettsin tulo Hämeenlinnaan aiheutti. Ainakin joulupyhien Iltiksessä oli kolme lammasta ja kauhistelua ja Jatkoaika täyttyi toinen toistaan kovemmista benmatlockeistaan teorioineen ja tuomioineen. Tosin silloin jo oli lipsahtanut toimituksella HIFK:n punainen kissa siihen miukumaan.

Siirto Helsinkiin olikin sitten Penalta kovan luokan kyykytys kun tällaisen mahtavan pelurin ja muutenkin ihanan uskovaisen sai houkuteltua riveihinsä.

Mutta itse aiheesta (Karalahden siirto HPK:n leipiin) sanottakoon, että paskapuhetta. Kunnes toisin todistetaan.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Paskapuhetta, eikä edes toivottavaa. Tuskin IFK miestä päästää liigaan pelaamaan ilman, että miehen palkkaa maksetaan kokonaan, ja siihen ei kyllä kertsillä ole varaa.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Olen elänyt vahvasti siinä käsityksessä, että Jerellä on sopimus HIFK:n kanssa ja näin ollen uusi seura joutuisi maksamaan ensin sen alta pois ja siihen päälle pelaajan palkat. Jos näin on, niin ei jumalauta mitään järkeä.

http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1414373

Tuon mukaan ei ole enää. Tai ainakaan HIFK ei olisi esteenä sille, että Jere pelaisi esimerkiksi toisessa SM-liigajoukkueessa. Tokihan tuosta saattaa puuttua se pienellä printattu osuus ja lause menisi kokonaisuudessa "HIFK ei ole esteenä, edellyttäen, että sille maksetaan...."

Joka tapauksessa... olisi kyllä erittäin mielenkiintoinen siirto.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Niin, itse päädyn ihmettelemään onko reiluna ja sanansa mittaisena miehenä tunnettu Jere K pyörtänyt taannoiset "jos pelaan Suomessa, pelaan vain Hifk:ssa" ja "en ymmärrä tätä nykypäivän seuranvaihtoa rahan perässä" -lausuntonsa?

Yhtä kaikki, tulee jos on tullakseen. Astashenkon kiinnitys olisi tosin napannut henkilökohtaisella tasolla enemmän. Joka tapauksessa kyseessä on maailmanluokan kyykytys taas kerran.

Täältä tähän
 
Viimeksi muokattu:

mohamud1987

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Senegal, Arsenal
Pitääkö jokaiselle perättömälle huhulle avata oma ketju? Moderaattorithan tän avasi. Tässä on selvä ennakkotapaus. Aina kun takamuksessa tuntuu, että tuo kaveri saattaa siirtyä tuonne niin eikun ketjua auki.

Ja joku vielä oikeasti luulee Karalahden pelaavan Hämeenlinnassa? Not gonna happen!
 

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joka tapauksessa kyseessä on maailmanluokan kyykytys taas kerran.
Selvennäs nyt tätä lausetta, kun en halunnut ymmärtää. Oliko se
a) Jere, joka kyykytti Hpk:ta
- Jere tulee sinne, sopi ison liksan, jolla kasvattaa vatsaansa

b) Jere, joka kyykytti Hifk:ta
- Jere otti pari kautta isoa liksaa Hifk:lta, mutta alkaa nyt sitten pelaamaan

c) Hpk, joka kyykytti Jereä
- Hpk osti uskollisesta seuraikonista takinkääntäjän

d) Hpk, joka kyykytti Hifk:ta
- Hpk osti pelaajan, jonka Hifk olisi halunnut hinnalla millä hyvänsä

e) Hifk, joka kyykytti Jereä
- Hifk ei enää antanutkaan "viimeistä varoitusta", vaikka Jere oli ihan varma

f) Hifk, joka kyykytti Hpk:ta?
- Tähän varmaan liittyy Jeren erinomaiset kuntotulokset testipapereissa, siis niissä kupongeissa mitkä Hpk sai.

Tämä kyykytysspekulaatio siis ehdolla, että Jere menee kerhoon.
 

Päärynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Siis hyvä Jumala armahda minua ja sano että Jere Karalahtea ei ikinä nähdä HPK-paidassa, jos Jere pelaa kerhossa niin joo morjens näkemiin ja tere tulemast tallinkille ei hyvänen aika.
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Ei ollenkaan paha jos Jere vain pelaisi täydellä tahdolla kerholle ja katoamiset/ryypiskelyt jäisi väliin. Kuitenkaan en ihan heti usko tähän siirtoon koska jos Karalahti pelaa jossain niin se Hifk. Vai ovatko sillat jo palaneet?

Pelimiehiä kaukalossa ja sen ulkopuolella.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Siis puhutaanko tässä nyt sittenkin tehopisteistä? Joku täällä puhui aiemmin jostain kohusiirroista.
Nimenomaan kohusiirrosta oli puhe. Kuten täällä on yritetty sinulle jo pariin kertaan rautalankaa taivutella, Tibbettsin tulo Hämeenlinnaan herätti kaikki vesarantaset, ml. Vesa Rantanen, kauhistelemaan. Siirto Helsinkiin ei aiheuttanut minkäänlaista reaktiota muualla kuin jatkoajassa. Eikä tosin ollut tarvettakaan, 100 km matkalla katosi mystisesti jääkiekkoilullinen osaaminen.
Sistis kirjoitti:
Ourait, tuossa tapauksessa voisin siirron jotenkin käsittää.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Spekuloidaan nyt kun se on niin kivaa. Tullessaan Karalahti olisi mielestäni aika yllättävä hankinta mutta en itse silti olisi negatiivinen sen suhteen. Uhat ja mahdollisuudet ovat jokaisen tiedossa. Mutta jos ei pelaa, ei voi voittaa. Kukaan ei ole tainut ajatella sitä mitä Karalahdesta haetaan jos hänet kerhoon saadaan hankittua. Jos roolitus on kohdillaan eli 3-4 pakin rooli ja ylivoimalla viivapyssynä/alivoimalla maalinedessä hakkaamassa niin ei ole tässä liigassa paljon parempaa miestä. Ja kun Alatalo kaikkien Jyväskyläläisten mielestä ei pysty muuttamaan ja uusiuttamaan tyyliään (omasta mielestäni pystyy) niin sosiaali peluutus takaa sen että Jereä ei edes ylikuormiteta peliminuuteilla.
 

Kana

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Ehkä molempia. Kuultaisiinpahan välillä muustakin kun Säiliön ryyppyreissuista.. jospa tulisi eloa Hämptön cityn yöelämään.
 

ditrim

Jäsen
Nimenomaan kohusiirrosta oli puhe. Kuten täällä on yritetty sinulle jo pariin kertaan rautalankaa taivutella, Tibbettsin tulo Hämeenlinnaan herätti kaikki vesarantaset, ml. Vesa Rantanen, kauhistelemaan.

Oih, ikimuistoinen Billy-ketju herättää aina niin huvittuneita ajatuksia. Kohun kliimaksihan oli se amerikkalainen joka blogissaan ihmetteli miten yhden pohjoisamerikkalaisen pelaajan saapuminen Suomeen voi herättää niin paljon keskustelua. Saa olla aika kultakalan muisti jos väittää ettei billyboyin tulo Kertsiin herättänyt isointa haloota.

Itse tähän kilpikonna-kädet-ylhäällä-Karalahteen suhtaudun aika negatiivisesti. Menisi Poriin missä hänenlaisensa voivat kerätä sympatiaa ja kavereita. Niinkuin Erva tuolla tokaisi, ASTA takaisin!!

Say no to a turtle.
 

M10

Jäsen
JOS Jere pukee ritaripaidan ylleen ensi kaudella ja JOS Jerellä pysyy pullo pääosin kiinni, niin kyseessä on vahvistus puolustukseen. Vaikka Karalahti on hidas ja kankea, niin hyvällä sijoittumisellaan hän paikkaa noita puutteita paljon. Vierelle sitten joku liukkaampi puolustaja tyyliin Tikkanen, niin avot. Ylivoimaankin Karalahti sopisi lämärinsä ansoista varsin hyvin. Olisi aikamoiset laukaisupeloitteet Kerholla Nurmisen ja Karalahden myötä.

Ja aivan varmasti toisi yleisöä halliin lisää, mikä on aina seuran kannalta hyvä juttu. Media-arvokin nousisi, mutta pelottavaa tässä mahdollisesti toteutuvassa kaupassa onkin; miten se media-arvo kasvaisi? Karalahden historia osoittaa, että ei välttämättä positiivisella tavalla.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Huh huh

Pakko sanoa, että mieluummin Römperin Mika kuin Jere. Ei vain mitenkään pysty mieltämään Kerhoon. Mene nyt sinne Saksaan tai pysy baarissa, mutta ei Hämptoniin.
 

joey77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HIFK
JOS Jerellä pysyy pullo pääosin kiinni.

Tässäpä se on Jeren ongelma, pullo ei ole vielä koskaan uran aikana pysynyt kiinni, ja nyt jos treenit siirretään esim. 100 kilsaa pohjoseen Jeren kotoa niin ...



Ylivoimaankin Karalahti sopisi lämärinsä ansoista varsin hyvin. Olisi aikamoiset laukaisupeloitteet Kerholla Nurmisen ja Karalahden myötä.

Tässä tämä toinen syy miksi Jereä en enää IFK paitaan kaipaa. Tuo mitä muistelet on se muutamien vuosien takainen Jere. Ei se prkl lämäri ees enää irtoo. Saati sitten nuo sijoittumiset jne, koko ajan myöhässä ... Niin surullista kuin se onkin niin tämä mies jonka nykykriteereillä pitäisi olla lätkä-pakki parhaassa iässään on nykyään kyllä niin tuuliajolla sekä kentällä ,että kentän ulkopuolella.

Ja ennenkuin takinkäännöstä ja katkerista HIFK faneista joku alkaa kommentoimaan niin sanottakaan , että jo viime kauden aikana kirjoittelin tänne mielipiteeni Jeren pelillisistä ansioista jotka alkoivat olemaan aika heikkoja. Valitettavaa mutta totta, entinen suosikki alkaa olemaan hinta-laatu suhteeltaan tämän liigan heikoimpia pelaajia.

Pieni mahis tietysti on, että mies sisuuntuu tästä episodista, ja laittaa itsensä kuntoon ja pelaa taas tosissaan jolloin voi olla liigan top5 pakeissa ensi kaudella, ja silloin kuka tahansa miehen sainannut on tehnyt hyvät kaupat ... mutta kestääkö tällöinkään tämä tsempii joulu (ja pikkujoulu) taukojen yli onkin toinen kysymys ....
 

Korinekki

Jäsen
Ainahan voidaan spekuloida, mutta ei Karalahtea HPK:ssa nähdä. Jeren tapauksessa kyse on vain ja ainoastaan halusta. Halutessaan loistava pelimies. Tahtotaso taitaa vaan keskittyä jo täysipainoisesti muihin askareisiin...
Toki Jere olisi mainio lisä Hämeenlinnan yöelämään. Vanhat starat Tuulola ja Mäkiaho saisivat uuden haastajan Sirkuksen lattialle.
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Niin, itse päädyn ihmettelemään onko reiluna ja sanansa mittaisena miehenä tunnettu Jere K pyörtänyt taannoiset "jos pelaan Suomessa, pelaan vain Hifk:ssa" ja "en ymmärrä tätä nykypäivän seuranvaihtoa rahan perässä" -lausuntonsa?
Hmm, tämä olisikin ensimmäinen kerta kun tällaista maailmassa tapahtuu... Virmanen sanoisi tähän jotta paskapuhetta!
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Teemu Aalto kirjoitti:
Valoitetaan sitten.

Joukkue ei ole Suomen pääkaupungista vaan Etelä-Suomen pääkaupungista. Tämä asia ratkennee viimeistään viikonlopun aikana ellei ole jo nimeä paperiin tämän päivän aikana laitettu. Eilen illalla ei vielä nimmaria oltu laitettu mutta sopimuksen syntyminen on todella lähellä, kuulemma.

Mitään en ole omasta päästä keksinyt vaan kuullut luotettavalta ellen jopa luotettavimmalta lähteeltä.

Katsotaan miten käy!

Mä oon nyt missannut jonkun lääniuudistuksen tai muun, koska Pori on jossain välissä tullut Etelä-Suomen pääkaupungiksi.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Karalahdella oli neuvottelukosketus myös Ouluun, valmennus olisi miehen halunnut mutta erään toimitusjohtajan puhtoiseen perheidylliiin ei Jere mahtunut.

Harmi. Olisi ollut loistava pelaaja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös