Kapteenisto kaudella 05-06

  • 2 419
  • 17

Ronning

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Vancouver Canucks, Cliff Ronning
Muistan viime kesältä tällaisen ketjun, ja koska rosteri alkaa olla pikkuhiljaa valmis, lienee tällekin aiheelle jo hyvä aika.

Keinänen viime kauden kapteenina tietysti hyvä vaihtoehto kippariksi, joskin omasta mielestäni hieman hajuton, mauton ja väritön. Hoiti kuitenkin tehtävänsä ihan mukiinmenevästi, ei suurempaa valitettavaa.

Oma vaihtoehtoni kapteeniksi on päivänselvä: Jyrki Louhi. Oma kasvatti, armoton asenne, Voden tutkapari ja takana uran paras kausi. Uskoisin, että siinä on se kapteeni, jonka eteen joukkue tekee mitä tahansa.

A:ta kantamaan minulla on muutama vaihtoehto. Keikka jo tulikin käytyä tuossa ylempänä. Puolustuksen edustaja tähän pikku yllätykortti Mikko Jokela. Mielestäni kapteenistossa on hyvä olla yksi pakki, ja Mikko lienee mitat täyttävä jermu sanomaan tuomareille välillä miten asiat on.

Voutilaiselle sinänsä A on aivan oikeutettu. Toisaalta olisi ehkä hyvä idea olla kasaamatta ylimääräisiä paineita Velhon niskaan, varsinkin kun mies vastaa kovin yksin tehoista ensi kaudella. Tai siis onhan tuolla noita pisteiden tekijöitä, mutta Jukalle tulee kenties suurimmat paineet ratkaista matseja koko joukkueesta. Olisi hyvä että joku muu voisi ottaa vähän lastia hänen selästään - tai siis rinnastaan... A:n.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Mielestäni Keikka saisi jatkaa kapteenina. Vaikka hän ei olekkaan kentällä se näkyvin persoona niin ainakin pelaajien puheissa Keinästä arvostetaan suuresti. Varakapteenit ovat mielestäni aika selvät. Louhi on A:nsa ansainnut armottomalla työnteolla ja asenteella, toisen A:n antaisin Ronningin tapaan Mikko Jokelalle joka on tällähetkellä joukkueen johtava puolustaja.

Tässäpä siis oma ehdotukseni.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Keinänen pysyy varmasti kapteenistossa, tuskin kapteeniksi "kokeillaan" eri jätkiä. Louhi on hyvä vaihtoehto, kuitenkin melko kokenut pelaaja, tuntee seuran hyvin ja kapteenin oloinen kaveri muutenkin. Voutilaista ei kapteenistoon..
 

Fossey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Itse en näkisi fiksuna "alentaa" joukkueessa jatkavaa kapteenia. Keinänen hoiti hommansa hienosti ja muisti tarvittaessa mussuttaa tuomarillekin. Varakippariksi Mikko Jokela on mielenkiintoinen heitto. Etenkin pudotuspeleissä huomattiin, että kierossa savolaisessa sykkii sydän omalle joukkueelle. Kyllä Jokela kuuluu taisteluesimerkkinsä ansiosta kapteenistoon.

Toinen A laitettakoon sitten sen Louhen paitaan. Ei luultavasti tarvitse perustella.
 

Luiro

Jäsen
Tai jos otetaan se paras pelaaja, korjaan, johtava pelaaja kapteeniksi. Eli ensi kauden joukkueesta se olisi Velho, Jokela tai Setzinger. Uskokaa pois, Oliver on ensi kaudella aivan ehdoton komeetta. Siis jos Hämeenlinnassa jatkaa.

Kapteenin täytyy olla pelaaja, joka johtaa joukkuetta nimenomaan kentällä.
 

Ronning

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Vancouver Canucks, Cliff Ronning
Viestin lähetti Luiro
Tai jos otetaan se paras pelaaja, korjaan, johtava pelaaja kapteeniksi.

Se vaan vähän huolettaa, että käykö tuollainen määrä paineita eri suunnista Voutilaiseen negatiivisesti. Annetaan Velhon keskittyä voittomaalien tekoon.
 

Luiro

Jäsen
Ei kai se paine nyt kuitenkaan niin iso ole, etteikö onnistu pelaaminen vaikka se kirjain rinnassa. Vai oliko jotain valittamista Kivelän tai Laukkasen suhteen aikanaan. Ja taisi Peltonenkin pelata uransa parhaat kaudet ollessaan kapteenina.
 

Ronning

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Vancouver Canucks, Cliff Ronning
No ei varmaan ylitsepääsemättömäksi kävis paine, mutta kovin yksinhän Vode on noissa valmiissa ratkaisijamiehissä. Hassinen on oikeestaan ainoo, jota voi kutsua valmiiksi pistetehtailijaksi. Muut jannut ovat enemmän tai vähemmän "tuloillaan". Antais Jukan johtaa pisteissä, ja Jykän liidaa jengiä.
 

Luiro

Jäsen
Louhi ei kuitenkaan ole niin hyvä pelaaja, että olisi hyvä kapteeni. Onhan se omia miehiä, mutta kun ei taida pää kestää kuitenkaan kovan paikan tullen. Tällainen perstuntuma mulla vaan on.

Oliver kapteeniksi. Sellaisia johtajaominaisuuksia näyttää olevan. Ja vielä tarpeeksi omapäinen, että osaisi antaa valmennukseen päin takaisin.
 

Ronning

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Vancouver Canucks, Cliff Ronning
Viestin lähetti Luiro
Oliver kapteeniksi.

Juu se toimis. Olis taas muut seurat käärmeissään, kun RY-miehet on taas omalaatusia eikä tee niinku muut. Sopii mulle!
 

Luiro

Jäsen
Ei ole varmaan kovin montaa ulkolaiskapteenia SM-Liigassa vielä ollut. Eikä varsinkaan itävaltalaista kapteenia.

Kyllä joukkueen pelillisen johtajan tulee saada myös C-kirjain rintaansa.

Oliver ja kumppanit.
 

coffey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jos Voutilainen saa A:n tai jopa C:n rintaan niin se on varma, että rentous kaikkoaa siltä ku sika säkistä. Annetaan Keikan, JykeväJokelan ja Hassisen hoitaa nuo kapteenin hommat. Luohi sinänsä hyvä vaihtoehto varakapteeniksi, mutta Hasa ja Jokela paremmat.
 

Ronning

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Vancouver Canucks, Cliff Ronning
Viestin lähetti coffey
Luohi sinänsä hyvä vaihtoehto varakapteeniksi, mutta Hasa ja Jokela paremmat.

Luulen et Hassiselle kans ois hyvä et tulis pikkasen vähemmän paineita, epäonnistuneen viime kauden jälkeen. Et annettas kaverin keskittyä omaan peliinsä, eikä tarvis muista murehtia.
 

Kiisa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HPK-Inkkarit, IHN ja FC HML
Eikös Kerhossa joukkue äänestä kapteeniston? Vai olenko nyt ihan väärässä???
 

Daemon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Juventus, FC Slayer
Ei kapteenia tarvitse valita pelillisten ansioiden mukaan... On ihan sama kuka jengissä tekee eniten pinnoja, tai kantaa niistä vastuuta. Kapteenin tulee olla porukasta se, jota muut kuuntelevat, joka osaa tsempata ja yrittää etenkin silloin, kun olkapäät jo hipovat tatamia.

Keikka, Louhi, Hassinen

edit: Vaikka ei tuo Hassinen kyllä viime kaudella yllämainittuja avuja omannutkaan. Ehkä nyt.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös