KalPasta ponnistaneet/pudonneet

  • 531 388
  • 1 369

Kopari

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
Janne taklasi SKA-pelissä väärää miestä ja sai ilmeisesti nyrkistä silmävamman.
Artjuhin pimahtaa Jalasvaaran taklauksesta. (Ajassa 50s.)

Toivottavasti ei tule pitkää saikkua, sillä miehen kausi on mennyt hyvin. Pisteitä on tullut tasaisen hyvin ja plusmiinus-tilasto joukkueen puolustajista paras. Tuolla KHL-puolella on paljon kirjoituksia, jonka mukaan Jalasvaara pelaa jatkuvasti pikkusikaa. En muista tätä KalPa-ajoilta, vaikka maalin edestä hoitikin hyökkäjät mallikkaasti pois. No ehkä on oppinut lyhyessä ajassa paljon Komarovilta. Tämän miehen ottaisin KalPaan milloin tahansa takaisin, vaan enpä usko koskaan enää joukkueessa pelaavan.
 

Onside

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jellonat, KalPa, Tappara
Pahalta vaikuttaa.

Janne taklasi SKA-pelissä väärää miestä ja sai ilmeisesti nyrkistä silmävamman.
Artjuhin pimahtaa Jalasvaaran taklauksesta. (Ajassa 50s.)

Iltasanomien tuore uutinen tietää kertoa

Dinamon lääkäri Jevgeni Konov kertoi Sovetskij sport -lehdelle, että Jalasvaaran diagnoosi on seuraavanlainen:

"Vasemman silmämunan vaurioituminen, vasemma silmän sidekalvojen repeytymä, avohaava pään alueella niskassa. Laitettu neljä tikkiä."


Vaikuttaa todella pahalta, toivottavasti Jannen pelit eivät tähän päättyneet.
 

Räpylätassu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Avalanche
Janne "Jallu" Jalasvaara voitti toisen KHL-mestaruutensa tänään Moskovan Dinamon kaadettua Tsheljabinskin Traktorin otteluvoitoin 4-2. Jallu juhli Gagarin Cupia myös viime kaudella Dinamon riveissä, silloin kaatui Avangard Omsk 7. ottelussa. Jallu on kuulunut Dinamon luottopakkeihin molempina kausina.

Onnittelut täältä Jannelle! Ei olisi kyllä uskonut silloin kun mies KalPaan tuli, että nousee Euroopan parhaan liigan kaksinkertaiseksi mestariksi ja luottopuolustajaksi. Askeleita on otettu todellakin paljon. Vielä kerran onnea Janne!

Nyt vain odottamaan Jalosen soittoa.
 

Dängleri

Jäsen
Ei olisi kyllä uskonut silloin kun mies KalPaan tuli, että nousee Euroopan parhaan liigan kaksinkertaiseksi mestariksi ja luottopuolustajaksi. Askeleita on otettu todellakin paljon. Vielä kerran onnea Janne!

Siinä on samalla taas yksi sulka Virran Peksin hattuun lisää. Vaikka mies olikin kovin kiistelty persoona, niin kukaan ei voi kiistää sitä tosiasiaa, että Peksin koulu loi pohjat tuollekin huikealle kehitykselle.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Levokarin Pauli. Käsittämättömiä hankintoja vol xxx. Ei ponnistanut, ei pudonnutkaan eli varmaankin sitä mitä oli realistisesti odotettavissa. Tasollaan, joka ei riitä liigaympyröihin enää.
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Hartikainen liekeissä play offeissa SS:n verkkojuttu

Hieno on kyllä ollut lähinnä tilastoista ja otteluraporteista seurata Hartikaista. Sama meno tuntuu jatkuvan kuin KalPassakin: Härski nauttii kovista peleistä ja tykkää myös ratkaista niitä.

**

Järvisen KHL-sopimus tuli kyllä itselle aika yllättäen. Hieno juttu, katsotaan mihin Järä pystyy.
 

Yläpöysä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KPT, Leijonat, Huuhkajat, Liverpool
Keskialueen trap kirjoitti SaiPa-osiossa:
Köyhän miehen Zdeno Chara eli Pauli Levokari on huhujen mukaan ostanut kämpän Lappeesta. Samaan aikaan Salcidon tiedetään lähtevän Amuriin.

1+1=?

Taitaa mennä sarjaan todellisia keväthuhuja. En tiedä, pääsikö Pauli kunnolla edes ponnistamaan KalPassa eli pystyikö siten putoamaankaan, kuten ilman sukkia tuolla jo aiemmin kirjoittikin? Suuri pelaaja pieneen rooliin SaiPassa?? Epäilen, kunnes toisin todistetaan.
 

Yläpöysä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KPT, Leijonat, Huuhkajat, Liverpool
http://www.youtube.com/watch?v=pVOjzOGDtZk

Kukkosen Mikon ja Asplundin Turon haastattelu Ilveksen puolelta. Mikolle luvassa jopa kiekollista roolia ja molemmat tykkäävät Tuokkolan metodeista. Voisiko pelaaja tässä vaiheessa tulevaa kautta muuta sanoakaan? Tosin molemmilla jo aiempaakin menneisyyttä Tuokkolan kanssa, joten tienneet mihin lähteneet.

Saapas nähdä, kuinka tuon Mikon kiekollisen roolin kanssa käy, kun ei nyt ensimmäisenä itselleni tule mieleen yhdistää voimakkaasti Kukkosta ja kiekollisuutta? Tosin mainitsee itsekin, että itsestään on kiinni roolin ottaminen. Jonkun verran pitää varmaan vettä Tammerkoskessa virrata, että Mikosta kuoriutuu kiekollisuutta esiin.

Aluksi oli vaikea savolaisen ymmärtää haastattelijan puhetta, kun tulee niin nääs-murteella ja päälle vielä ärrää sekä ällää liudentaen.
 
Viimeksi muokattu:

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Härski KHL:ään

Twitter-tietojen mukaan Teemu Hartikainen jättää NHL-kaukalot ja siirtyy KHL:ään.

Craig Custance@CraigCustance kirjoitti:
Oilers prospect Teemu Hartikainen (RFA) headed to the KHL to play for Ufa.


Tie Oilersissa oli tukossa, joten looginen ja luonnollinen valinta. Odotin tosin, että Härski hakisi paikkaa jostain muusta NHL-organisaatiosta. Mielenkiintoista nähdä mihin ura kääntyy. Tarvitsisi hieman lisää voimaa ja röyhkeyttä noustakseen NHL-tason voimahyökkääjäksi, näitä ei KHL:stä löydy. Puolestaan saamalla lisää jalkoja ja reilusti lisää kiekollista taitoa on pieni mahdollisuus murtautua pienemmässä NHL-organisaatiossa kahteen ensimmäiseen ketjuun. Ne voi KHL:stä löytyä, mutta vaikeaa tulee olemaan.

Vähän veikkaan, että kättelyt NHL-uran kanssa tulivat tässä. Sinänsä järkevämpää pelata KHL:ssä kuin AHL:ssä. On kuitenkin vain yksi ura aikaa tehdä rahaa.
 

Uncle Ben

Jäsen
Harmi, ettei Härski pystynyt NHL pelipaikkaa vakiinnuttamaan, tällä erää ainakaan. Sinällään KHL siirto ei tosiaan yllättäisi, jo viime kesänä hän kommentoi Savon Sanomien jutussa, että jos ei saa yksisuuntaista NHL diiliä, niin sitten suuntana on KHL.
 

Räpylätassu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Avalanche
Olihan tuo Härskin siirtyminen KHL:ään odotettavissa, kun NHL-ura ei auennut. Hyvä, että pääsi Salavat Julajev Ufa:an, joka on yksi näistä KHL:n suurseuroista, eikä päätynyt esimerkiksi Metallurg Novokuznetskiin tai Avtomobilist Jekaterinburgiin, joissa menestys olisi käytännössä mahdotonta. Salavat Julajevissa kiekkoilevat myös Iiro Tarkki ja Antti Pihlström. Ufan kaupungista ei paljon tietoa, mutta ymärtääkseni ihan viihtyisä paikka ja Ural vuorten tällä puolen.
 

Kopari

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
Craig Smith ja Derek Stepan USA:n alustavalle olympiajoukkueen listalle. Nyt voivat pojat kehua, että kannatti käydä hakemassa aikoinaan KalPasta vauhtia uralleen ja osallistua papulaukkasen tehotreeneihin Puijon portaissa. Täällä saadaan koulittua keskinkertaisista ohl/whl-jyristä timanginkovia ammattilaisia. Onnea näille KalPa-kasvateille myös jatkossa!
 

pleijjeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suosikkijoukkue
KalPasta HIFKiin ponnistanut Iiro Pakarinen on nimetty Tshekin EHT-turnauksen Leijonamiehistöön. Onnittelut Iirolle tulevasta maajoukkuedebyytistä!

Lisätään vielä, että myös ex-KalPa Mikko Koskinen on nimetty samaiseen miehistöön. Jokainen KalPa-kannattaja muistanee varmaan KMK:n edellisen maajoukkuevierailun ja sen katastrofaaliset seuraukset. Onnittelut näin siis myös Espooseen!

Laitetaan vielä, että myös Sakke Salminen höntsäilee tuolla, mutta Sakkehan ponnisti jo viime kaudella EHT-miehistön vakiokasvoksi, joten sen enempää sitä ei tässä tarvitse tunnelmoida.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös