KalPan juniorijoukkueet kaudella 2020–2021

  • 23 881
  • 54

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Luulis, että kaikki yli 10-vuotiaat tietää että internetissä saattaa tulla myös sitä ikävää palautetta...
 

Liitteet

  • lataus.jpeg.jpg
    lataus.jpeg.jpg
    9,8 KB · kertaa luettu: 224

Kuopionkukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Red Wings, ManU, Kups
Näkemyseroja tässä vaan on. Kyllä junioreitakin jo arvostella saa kun puhutaan jo a junioreissa pelaavista. Itse pitäydyn tässä arviossa että serkukset nähdään vielä liigassa ja se tapahtunee 2022.
 

Pande30

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Utj Laine on kuulemma palkannut ensi kaudelle a junnuille valmentajaksi kaverin liiton ajoilta eli Petri Karjalainen aloittaa a junnujen valmentajana ensi kaudella. Vaikka onkin kaveri taas saanut töitä niin erittäin hyvänä värväyksenä pidän tätä koska Karjalainen voi vetää hyviä nuoria pelaajia Kuopioon. Nyt menee off topicin, mutta sanottakoon että toivottavasti kaveripiiristä löytyisi vielä joku hyvä koutsi Tuomaisen korvaajaksi liigan puolelle, kun mv koutsiksi on ilmeisesti tulossa kalakaveri Kauhanen.
 

hessum63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Jokipojat ja SuKiKa
Joroisten Härkä Tomalle kaveriksi liigan puolelle. Karjalainen on hyvä haku a-junnuihin. Kauhanen taas nostaa mv-valmennuksen tasoa Kalpassa.
 

Zibbazubba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Joroisten Härkä Tomalle kaveriksi liigan puolelle. Karjalainen on hyvä haku a-junnuihin. Kauhanen taas nostaa mv-valmennuksen tasoa Kalpassa.
Vai Niko Härkönen IPK:sta? Todennut seuraavaksi tavoitteekseen saada apuvalmentajan paikka Liigasta. Lähteenä Teemu Hassinen twitteristä. KalPa olisi luonnollinen steppi.
 

Pande30

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Joroisten Härkä Tomalle kaveriksi liigan puolelle. Karjalainen on hyvä haku a-junnuihin. Kauhanen taas nostaa mv-valmennuksen tasoa Kalpassa.
Nyt kyllä puhutaan ihan väärässä ketjussa kun tässä pitäisi keskustella junnuista, mutta hyvin vaimeiden huhujen mukaan Hentunen ei olisi liigan apuvalmentaja ensi kaudella, mutta aika näyttää tuleeko muutaman vuoden takainen a junnujen valmennus kaksikko valmentamaan yhdessä ensi kaudella liigassa. Mitä Kauhaseen tulee niin toivottavasti olet oikeassa, mutta viimeisen vuoden meriitit Saksassa ei ole kovin mairittelevat.
 

Uncle Ben

Jäsen
U20 sarjajärjestelmää koskevat säädöt eivät tainneet täällä olla esillä, mutta tuollahan noita aikanaan selitettiin.

Pelit siis jatkuvat jatkosarjojen sijasta alueellisissa lohkoissa. KalPan kanssa samasta lohkosta löytyvät Kärpät, JYP, Sport ja RoKi.

KalPan osalta pelit tosiaan jatkuivat eilen, tuloksena voitto Sportista voittomaalikisan päätteeksi.
 

IJR79

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Eric Hjorth on nyt näemmä ollut parissa KalPan junnujen pelissä mukana. Viime perjantaina Sportia vastaan oli päässyt myös pisteille (1+1), KalPan 5-1 voittoon päättyneessä pelissä.


Ei kuulu suoranaisesti tähän ketjuun, mutta tuon ottelun päätuomarina näyttää toimineen varsin tuttu mies. Mukava huomata, että Hynylle on löytynyt uusia haasteita lätkän parissa.
 

PAKKI69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Oliverille hyvä tilaisuus päästä miesten peleihin. Mikä lie, ettei IPK ollut osoite?
Jäänyt aiemmin huomaamatta, että tämän vuoden puolella myös Kalpan tehokas sopimusjunnu Niklas Meriläinen siirtyi HPK:n riveihin. Toivottavasti ei tee mitään Valtteri Puustisia...
 

P.P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalmanPallo
Kyllähän siinä aina sellanen pieni pelko persiössä on että jos selkeesti omaan sarjaan dominoivat junnut ei saa tarpeeks peliaikaa, näytönpaikkoja tai nostoja miesten peleihin niin lähtee muualle pelipaikkaa ettimään. Nyt on voitu nostaa IPKsta ns valmiimpia pelaajia aika hyvällä tahdilla. Tässä pitää löytää hyvä balanssi joka palvelee kaikkia. Voiko olla myös näin että A joukkueeseen nostettu junnustatuksella oleva ei saa tarpeeks peliaikaa ja jos sitä olis IPKssa tarjolla niin ennemmin vaihtaa maisemaa ja hakee pelipaikkaa liigasta kun mestiksen kautta kalpaan? En tiiä mä vaan huutelen täällä ja samalla jätän ammattilaisten käsiin tämän. Aaltosen tai kenen tahansa kohdalla tilanne on harmi ja on varmasti niin monen asian summa että paras ratkasu kattoo uusi kortti muualla.
 

Uncle Ben

Jäsen
U20 SM-sarja on edennyt pudotuspelivaiheeseen. KalPa pelaa paras kahdesta systeemillä pelattavissa säälipleijareissa Ässiä vastaan. Tässä siis näemmä pisteet ratkaisevat jatkoon pääsevän joukkueen ja tarvittaessa sitten pelataan jatkoerä + rankkarit.

Ässät on voittanut molemmat kauden aikaisemmat kohtaamiset, joten lienee ennakkosuosikki nytkin, varsinkin kun Oliver Kapanenkin siirtyi Mestiksen puolelle.

 

Laukoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,
Käykää ny sanomassa kuvaajalle KalPa-Ässät U20 peliin että laittaa sen kameran edes suoraan !! Ihan kuin ylämäkeen joutuis luistelemaan
 

Uncle Ben

Jäsen
No niin, KalPa U20 sitten selvittikin tiensä puolivälieriin voittamalla Ässät myös kotipelissä. Numerot tällä kertaa vähän tasaisemmat, mutta jatkoerään asti ei kuitenkaan tarvinnut mennä.

Seuraavaksi vastassa on TPS, ensimmäinen ottelu lauantaina Turussa ja homma jatkuu heti sunnuntaina Kuopiossa. Tässä vaiheessa mennään sitten paras kolmesta -järjestelmällä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös