KalPan fanitoiminta ja -matkat kaudella 2014–2015

  • 9 134
  • 19

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa

Susimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Toronto Maple Leafs,Westghost,Ghostbusters
Täällä ei ole vielä ketjua KalPan fanitoiminta ja -matkat kaudella 2015-16, joten kirjoitan tähän.

Susiklubilaiset ilmeisesti pikkuisen täpinöissään KooKoon mahdollisesta liiganoususta. Tulkaas nyt ite selventämään tätä

Selvennetään; Kyseessä on puhtaasti hyväntahtoinen, humoristinen tuen osoitus KooKoolle ja sen mahdollisuuksille nousta liigaan. Toivotamme Kookoon tervetulleesi liigaan kaudelle 2015-2015.
Tarkoitus ei ole keljuilla/kuittailla mihinkään suuntaan; Joten myös tuo rakas Vaasan Sport on tervetullut tulevalla kaudella liigaan.
(Toki jokainen, myös liigan johdossa voi miettiä, tulisiko nousun perustua aina kuitenkin siihen urheilulliseen menestykseen)

Ja hei, onpahan ne liput kuitenkin ajoissa varattu; Ei jäädä hallista ulos..:)
 

Savon Detroit

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Sabres
Täällä ei ole vielä ketjua KalPan fanitoiminta ja -matkat kaudella 2015-16, joten kirjoitan tähän.

Susiklubilaiset ilmeisesti pikkuisen täpinöissään KooKoon mahdollisesta liiganoususta. Tulkaas nyt ite selventämään tätä: SM-liiga: KooKoolta tilataan jo SM-liigatikettej lapasesta? - SM-liiga - uutiset, tulokset ja videot - Ilta-Sanomat

Kiitos Susimiehelle hallituksen vahvistuksesta ja...
Ihan tarkalleen ottaen: Minä sen tein! : D

Peten ja muutaman muun vanhan suden kanssa istuttiin iltaa ja muisteltiin kouvolan mestispelien aikoja. Haluttiin antaan julkista tukea KooKoon liiganousulle koska halutaan tavata kaikki vanhat tutut liigatasollakin, on siellä faniyhteistyötä tehty KooKoon ja KalPan fanikerhojen kesken jo mestisaikoina 2001-2003 ja silleensä.

Uusi liigaseura joka on pelaamalla ansainnu paikkansa ja jolle on luvattu nousu ansaitsee paikkansa ja espoon susiklubiosasto haluaa tukea positiivisesti uutta liigaperheen jäsentä. Myö otettiin yhteyttä vaan KooKoohon, entiijä kuka tuon on iltalehteen toimittanut.

Liput varattiin siis ihan yksityishenkilöinä espoon paikallisosaston puolesta, ei siinä senkummempia ja KooKoo ne meille myös vahvisti heti hankkivansa kun myyntiin tulevat. Iltalehdet nyt vääntää kaikesta negatiivista paskoo vaikka olisi kuinka hyvä tarkotus, tosin muuta tärkeetä tuossa ei ollunna kun että KooKoon puolella oltiin tyytyväisiä annettuun julkiseen tukeen.

Vahvoo nostalgiaa ilmassa siis : )


HUOM. Susi-Jussi kuuli asiasta ja varasi ihtelleen pari tikettiä perästä lissää. Meitä on siis kunnon sakki seuraavassa pelissä : D
 
Viimeksi muokattu:

Molkke

Jäsen
Onko kuopiolaisia tai KalPan kannattajia lähdössä Tsekkeihin katsomaan peliä Sparta Praha - KalPa 6.9? Itse liikun sillä suunnalla tuohon aikaan ja tarkoitus olisi peliä mennä katsomaan. Jos faniporukkaa on liikkeellä, voisi olla hauskaa samassa porukassa peliä katsoa, vaikken KalPan kannatta olekaan. Suomalainen kyllä olen.
 

MV_aku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings
Vierasmatka Ouluun 27.12.2014.

VIERASPELIREISSU OULUUN KÄRPÄT-KALPA OTTELUUN LAUANTAINA 27.12!

Koska niin moni oli toivonut tämän matkan järjestämisestä, niin eiköhän me sinne sitten lähdetä! Ilmoittautua voi jo nyt, eli kannattaa siis varata paikka ajoissa!

Lähtö pelipäivänä klo 10.30 jäähallin B -tasanteelta ja lähtöselvitys alkaen klo 10.00.

HINNAT: 35€ jäseneltä ja 40€ ei jäseneltä (sis. matkat & lipun otteluun)

Ilmoittautumiset sähköpostiin info@mustaverkosto.net ja maksu etukäteen Mustan Verkoston tilille FI25 5600 0520 4427 92 viitteellä 2712147.
Kerro sähköpostissa nimesi, ikäsi, puh.numerosi sekä oletko Mustan Verkoston jäsen vai et.

Irtoliput kaikilta 10 €.

Ilmoittautumiset viimeistään tiistaina 23.12 klo 12.00 mennessä.
 

MV_aku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings
Vierasmatka Vaasaan 9.1.2015

Järjestämme vieraspelimatkan Vaasaan Sport-KalPa otteluun perjantaina 9.1.2015.
Lähtö pelipäivänä klo 10.00 jäähallin B -tasanteelta, lähtöselvitys alk. klo 09.30.

Ilmoittautuminen on jo käynnissä, joten varaa paikkasi ajoissa! Sitovat ilmoittautumiset sähköpostiin info@mustaverkosto.net.
Kerro sähköpostissa nimesi, ikäsi, puh.numerosi ja oletko Mustan Verkoston jäsen vai et.

HINNAT: 45€ jäseniltä ja 50€ ei jäseniltä (sis.matkan & lipun otteluun). Maksu Mustan Verkoston tilille FI25 5600 0520 4427 92 viitteellä 901154.

Irtoliput 14€ jäseniltä ja 18€ ei jäseniltä.

Ilmoittautuminen päättyy ke 7.1.2015 klo 12.00 mennessä.
 

MV_aku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings
Liigan yhteistyökumppani Veikkaus Oy jakaa Veikkauskierroksen otteluihin lippuja kannattajaorganisaatioille. KalPan itsenäinen kannattajayhteisö Musta Verkosto on saanut perjantain 23.1. Veikkauskierroksen otteluun KalPa-JYP yhteensä 200 seisomalippua.

Musta Verkosto haluaa huomioida jäseniään, joita on tällä kaudella noin 250, jakamalla liput 200 nopeimmalle jäsenelle.

Tuo ystävä otteluun! Vuoden 2015 puolella väkimäärä Mustan Verkoston katsomonosassa C5:ssä kasvanut kovaa vauhtia ja tunnelma on ollut jo useassa kotiottelussa peräkkäin loistava. Nyt sinulla on mahdollisuus tuoda ilmaisella seisomalipulla tunnelman ytimeen vapaavalintainen ystävä!

Koska Mustalla verkostolla ei ole itsellään helppoa tapaa jakaa näitä liipuja tasapuolisesti jäsenistölleen, niin lippujen nouto tapahtuu KalPa Pro Shopilta keskiviikosta perjantaihin klo 10-18, kauden 2014-2015 Mustan Verkoston jäsenkorttia vastaan. Pro Shopille on myös toimitettu Mustan verkoston jäsenluettelo.

1 lippu per jäsen.
 

MV_aku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings
Vierasmatka Lappeenrantaan

Musta Verkosto järjestää vierasmatkan 14.2.2015 Lappeenrantaan.
Hinta: Mustan Verkoston jäsenille 20 euroa, muille 24 euroa (sis. matkat + lipun otteluun). Irtoliput samaan katsomonosaan 13/16 euroa.

Aikataulu: Lähtö Jäähallin B-ovelta klo 11.00, lähtöselvitys klo 10.30 alkaen.

Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset torstaihin 12.2. klo 12 mennessä Mustan Verkoston sivuilla, sähköpostilla info@mustaverkosto.net tai
KalPan kotipeleissä Mustalle Pisteelle.

Maksu ennakkoon Mustan Verkoston tilille FI25 5600 0520 4427 92 viitenumerolla: 140 2157
Lisätietoja Mustan Verkoston kotisivuilta.
 

MV_aku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings
Musta Verkosto järjestää kaikille KalPa-kannattajille avoimen äänenkäyttökoulutuksen 20.2.2015 KalPa - Pelicans pelin yhteydessä. Kouluttajana toimii Sari Siltavuori ja tilaisuus on Data Group areenan D-oven läheisyydessä olevalla tasanteella. Tilaisuus alkaa klo 17:00, sisäänkäynti C-ovelta.
 
Viimeksi muokattu:

Himari

Jäsen
Osaisikohan joku kertoa, miten noita irtolippuja saisi ostettua lauantain Blues-peliin kuopiolaisten katsomoon? Tai edes, että mihin katsomoon on tarkoitus suunnata, niin voisi itsekin hankkia lipun sinnepäin.
 

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
Osaisikohan joku kertoa, miten noita irtolippuja saisi ostettua lauantain Blues-peliin kuopiolaisten katsomoon? Tai edes, että mihin katsomoon on tarkoitus suunnata, niin voisi itsekin hankkia lipun sinnepäin.
Mustan Verkoston kautta noita saa. Tästä linkki Mustan Verkoston sivuille, jonka etusivulla on tuo SSK-reissun mainos. Yksinkertaisuudessaan menee näin:

1. Ilmoita MV:n sähköpostiin, MV:N nettisivujen kautta lomakkeella tai Mustalla Pisteellä Kuopiossa että haluat osallistua matkalle tai varata irtolippuja.
2. Maksa irtolippujen tai matkan hinta Mustan Verkoston tilille.
3. Haet liput bussilta tai halutessasi hallilta varattujen lippujen luukulta omalla nimelläsi.

Katsomo on tietääkseni 401 tai päätykatsomo 103, en ole varma kumpi. Jos olet Mustan Verkoston jäsen, saat irtolippuja hintaan 13€/kpl ja jos et ole, 16€/kpl.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Hauska olisi nähdä lista Jatkoajan KalPa-faneista jotka meinasivat lähteä huomenna bussilla Espooseen. :) Taitaa tulla aika kostea reissu..
 

Haalariosasto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Mitenhän omatoimimatkailija saisi paikat SK9:lle omien pariin? Niin ja jos on ticketmasterista hommattava niin mikähän katsomon osa mahtaa olla kyseessä?
 

nahkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
Veljbussi on tosiaan lähtössä Ouluun 21.1. Kyseessä on Veljmiesten historian 3. ja paras vierasreissu kautta aikojen. Jos olet aikuinen ukko ja haluat ottaa Raksilan haltuun kanssamme, niin pakkaa 101 prosenttista viinaa kassiin, maksa matka ja hyppää kyytiin! Ilmoittautumisen deadline 16.1.
 
Viimeksi muokattu:

A.P.Järvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jyväskylän Lohi
Jäikö Sinulta Helsingin-reissu väliin matkan peruuntumisen vuoksi? Harmittaako kuin pientä AaPeeta 15.1.1986 klo 21:stä seuraavaan aamuun asti, kun HPK oli juuri katkaissut KalPan 21 ottelun voittoputken tuloksella 8-5 ja maailma tuntui romahtavan? Nowhere to run - nowhere to hide -fiilis? Minua ainakin harmittais, mutta ei hätää, sillä edellä mainittuun Ouluun lähtevään bussiin mahtuu vielä hyvästi. Lisäksi lienee hyvä kertoa, että juuri saamieni tietojen mukaan bussin lähteminen on varmaa. Matkaa siis ei peruta. Eli suomeksi sanottuna: Bussi lähtee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös