KalPan 2024–2025 harjoitusottelut ja -kokoonpanot

  • 33 392
  • 257

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Kriisi peruttu 15. yv ja heti maali
 

Maalainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Olen sitä mieltä, että Rissanen pitäisi, jos ei nyt kokonaan ottaa pois ylivoimalta, niin vähintään siirtää toiselle paikalle. Ei tuo ylivaikeiden poikittaissyöttöjen lätkiminen ole ennenkään tuottanut tulosta enkä näe asian miksinkään muuttuvan. Kantnerilla ei myöskään rehellisyyden nimissä ole se tulisin onetimer, joten hänenkin roolinsa ylivoimalla mielestäni tarvitsee muutosta. Jotenkin tuohon vain kaipaisi jotain aivan uutta ja raikasta. Esimerkiksi Curry voisi sitä tuoda playmakerin paikalla.
 
Suosikkijoukkue
Old time hockey, Hamilton Mustangs
Semmonen läpsyttely. Paremmalla viimeistelyllä numerot ois voinu olla ihan toiset. Curry vaikuttaa hyvältä hankinnalta. Pelaamisessa semmosta arvaamattomuutta, mutta hyvällä tavalla. Kanak hyvä luistimilla, mutta tekee nyt vääriä ratkaisuja ja höntyilee usein itsensä pihalle. Laidassa myös välillä isojen miesten seassa vähän nallipyssy -osastoa.. muutamia hyviä katkoja. Näin lyhyellä otannalla ei voi tosin vielä sanoa, että herra olisi väärässä sarjassa.. joten annetaan vielä mahdollisuus..
 

LiiAaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Samaa mieltä ja lisäksi minun silmääni todella seisovaa tuo Kalpan ylivoima. Muut odottaa vaan sit Rissasen syöttöä. Kurri jatkoon ylivoimalla!
Eli toisin sanoen mikään ei ole muuttunut siitä kolme vuotta sitten keksitystä ylivoimakuviosta. Tämä kyseinen ylivoimakuvio ja ukkojen paikat on kopioitu suoraan siitä Pelimiehen tiskillä olevasta Stiga-kiekkopelistä. Ilmeisesti Henu on sitä käynyt aikansa kuluksi jälleen näpelöimässä ja tulos on sen mukainen. 11 kertaa ylivoimalla ja yksi maali. Tähän kun vielä ynnää sen mukaan, että käytännössä samat ukot ovat saaneet hieroa tätä ylivoimaa jo herra ties kuinka monta kautta, niin ehkä nyt jotain muuta kannattaisi kokeilla.
 

tipsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Olipa mukava palata live-lätkän pariin muutaman kuukauden tauon jälkeen. Pieniä poimintoja ottelusta.

- Curry todella hyvä, luistin liikkuu. Hyökkäysalueella yritti muutaman kerran pyörittää peliä liikkeellään, ikään kuin McDavid. Ristitään hänet Niiralan Taavetiksi.

- Räsänen erittäin väkevää peliä. Tulee mieleen Mattila KalPaan tullessaan. Räsäsellä hyökkäyspäähän enemmän annettavaa, napakka kuti löytyy kaverilta.

- LL55 ajoi muutaman kerran ulos tilanteista, harhasyöttöjä (kuten oli muillakin pakeilla) mutta liike ei ainakaan ole parantunut kesällä. Joutunut silmätikuksi, ei kuitenkaan mitään kovin räikeää räpläilyä.

- Kombe laiturina toimii. Kaveri taisi kerhossa pelatessaan ollakin laituri, voimahyökkääjän mallissa. Ihan ok peliä ylivoimalla, joskin hieman varmistelua.

- Ylivoimalla erottaisin Curryn ja Kantnerin, koska syövät toistensa roolia. Joskin erotus ei toimisi koostumusten puolesta, koska "kakkos" ylivoimaan jäisi täten Simontaival+ Kantner/Curry. Tänään Kantnerin laukausta ei päästy hyödyntämään viime kauden malliin. Aika kimurantti tilanne.

- Benkku Korhonen kerännyt lihasta. Oli muutoinkin KalPan parhaimistoa, erittäin röyhkeää maalille ajoa. Aloitustaitojen karttuessa todella käyttökelpoinen kolmossentteri. Nopeampi versio Aapelista. Odotan loikkaa EHT:lle, jota olen uomoillut parikin kautta.

- Maalinedustapeli puolustuspäässä oli heikkoa. Ne harvat Jypin tilanteet tuntuivat vaarallisilta, kun kiekkoa ei kyetty siivoamaan pois vaara-sektorilta.

Tasalukuisena ei mitään ongelmaa, tämä uusi tuomarilinja suosii KalPaa. Itse lisäisin peliin suoraviivaisuutta, kuten joka ikinen kausi lisäisin, mutta toisaalta nykyinen pelityyli tuottaa juurikin erikoistilanteita. Alivoimalla peluu taas väsyttää vastustajaa, joten luulisi satavan meidän laariin pidemmällä tähtäimellä. Toki tänään nähtiin kääntöpuoli, kun Jyppi ammensi tästä voimaa.

En olisi huolissani, paljon hyvää oli kentällä nähtävissä. Tästäpä se alkaa.
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, KalPa
Olenko ainut, joka yllättyi Larsenin epävarmuudesta? mielestäni ei ollut kovinkaan hyvä eilen ja olin havaitsevani pienen pientä turhautumista, toki vasta toinen peli ja tiedetään, että kaveri on tekijä miäs. Iso kaveri se on. Ei siihen tullut sillon ku Jukureissa pelasi, kiinnitettyä niin huomiota.

Muuten en osaa hirveesti eilisestä pelistä ketään nostaa esiin, koska seurasin peliä 4v pikkujäbän kanssa, niin keskittyminen yksittäisten pelaajien tekemiseen oli todella hankalaa. Esim. Miettiseen tai Räsäseen en saanut edes kontaktia koko pelin aikana :D

Muutamia nostoja:
- Simppa oli sähkäkkä niinku aina ja maaliahne. Perhana siinä on niin paljon potentiaalia, kun vaan sais niitä maaleja enemmän tehtyä.
- Kantnerista, nyt oli sellaista johtavan pelaajan olemusta
- Curry oli lupaavan oloinen
- Kanak oli aika näkymätön
- Mattilasta tykkään! puolustuksen selkee liideri
- Mäenpää yllättävän vaisu. Harmillinen harhasyöttö, josta Jyp teki tyhjiin
- Jatkola ei joutunu esittää mitä ihmeitä. En tiä oisko yhden ehkä maaleista voinut ottaa

kuten muut maininnut, niin 5vs ei mitään hätää ja hyvältä näyttää kokonaisuudessaan. Kunhan saadaan nyt onnistumisia. YV:ssä on paljon tekemistä.

Järkyttävä määrä jäähyjä molemmille. Mutta taitaa tosiaan uusi tuomarilinja sataa KalPan laariin, joten äärimmäisen tärkeää olisi saada nyt YV toimimaan. AIkaa on!
 

Kalpankaataja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Kyllähän hyvällä omatunnolla voi väittää, että KalPa voittaisi noilla maalipaikoilla ja YV-määrällä yhdeksän peliä kymmenestä, jos saataisiin muutama asia edes kohtalaiselle tasolle. Sama tuttu kaavahan siellä nyt toistuu eli YV-luokatonta, omissa helppoja virheitä ja paikoista ei tehdä. En ymmärrä tuota YV:tä alkuunkaan, onko se pelkästään poikkisyöttöjen hakua? En edes muista milloin olen nähnyt yksinkertaisen YV-kuvion KalPalta.

Curry kyllä näytti siltä miltä toivoikin hänen näyttävän. Ei se vahingossa lähes 90 pistettä viime kaudella takonut. Jatkolta ei haluttu startti melkein puolen vuoden tauon jälkeen, mutta toivotaan ettei tämmöiset pelit vie itseluottamusta heti alkuunsa.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Olisko Simontaipaleella kunto päässyt nousemaan kesän aikana? Vaikuttaa että luisteluun on tullut kestävyyttä/liukua lisää. Jopa Lappalainenkin on paremmalla liikkeellä ollut.
Jäähyjä tulee niin paljon että kohta on jo syytä miettiä kolmattakin yv-koostumusta kuormituksen tasaamiseksi. Toivottavasti nykyinen linja vaan pitää.
 

Grabovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jep, viimeksi kuitenkin tälläisiä ongelmia ollut vasta neljä kuukautta sitten. Pitkään ehdittiin hengittää ilman!
Nopeasti pääsi tuokin unohtumaan. Maalitykki jäi hankkimatta. Muuten peli pyörii hyvin kuten aina. Hukatuissa maalipaikoissa varmaan johdettaisiin, jos joku tilastoisi senkin. Tappara-sarjassakin oltiin aivan ylivoimaisia silla saralla.
 

LiiAaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Itse näkisin siten, että nyt kun näitä harjoitusotteluita on vielä jäljellä, niin Klemetin paikalla voisi kokeilla vaikka Okanya tai Miettistä tai tai... Mikäli homma ei pelaa niin aina on vara palata tuohon vanhaan koostumukseen. Voisi tehdä Klemetillekin ihan hyvää kokeilla jossain muussa kentässä kuin kiveen hakattuna aina Rissasen vierelle. Toki Karjalaisen papereissa tällaisen kokeilun mahdollisuus on lienee 1%, koska sen verran sitkeään on Klemetti tuohon kakkoseen sementoitu. Mutta kuten sanoin, niin nyt sitä voisi aika riskittömästi kokeilla ja eikä maksaisi mitään.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Enemmän minäkin uskon Simontaipaleen onnistumiseen kuin Klemetin.
Tosiaan Miettisen kokeileminen siinä parin pelin ajan. Ainakin olisi mukava nähdä miten se toimisi.
Eikä minusta Klemetti- Korhonen- Kiiskinen huonolta kuulosta.

Ilahduttaa myös että Kombe vaikuttaa pelimieheltä eikä turistilta. Että joukkueesta löytyy yks oikeasti keskushyökkääjäksi kykenevä pelaaja. Loukkaantumista/ sairastumista tulee sillä saralla varmasti kauden aikana.

Puolustajista mainitsen sen verran että Kanakin otteet paranevat varmasti runkosarjan alkuun mennessä kun saa muutaman pelin alle ja pääsee peliin sisälle.
Näyttää muuten hyvälle toi meno tässä vaiheessa kautta.

Maalivahdeista nyt ei osaa sanoa mitään. Lekkas sai vetoja sen verran että pääsi peliin kiinni ja Jatkolalle ei sitä vähääkään.
Toivottavasti Jatkola osaa käsitellä tuon harkka pelin oikein ettei ole koko kaudesta tule samaa viime kaudella toisintoa.

Huomenna Ilves vastassa.
Parisen viikkoa vielä niin on tosi kyseessä.
 

LiiAaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jännä nähdä miten aloitukset tänään jakautuvat. Nyt ei ole Rissanen aloittamassa "joka toista" aloitusta niin pääsee muutkin näyttämään aloitustaitojaan. Myöskin ylivoimalla on tänään pakko odottaa muutakin kuin Rissasen neliön läpi syöttöä, eli sitäkin on pakko jollakin tavalla varioida. Sikäli ihan hyvä, että Rissanen ja Kiiskinen huilii välillä näitä treenematseja, niin saadaan kentälle uutta koostumusta sekä ukkoa.
 

Juzz1

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa & IPK
Niin näkikös nuo vieras harkkapelit savon sanomien kautta? Edit. Näkyy olevan 6kk minimitilaus aika. Mistäs nämä näkyy järkevästi?
 

Brentti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Savon keltamustat
Niin näkikös nuo vieras harkkapelit savon sanomien kautta? Edit. Näkyy olevan 6kk minimitilaus aika. Mistäs nämä näkyy järkevästi?
Kyllähän tuon voi jatkuvana ottaa. Kuukauden laskutusvälillä maksaa 12€ ja milloinka vaan voi perua.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Niin näkikös nuo vieras harkkapelit savon sanomien kautta? Edit. Näkyy olevan 6kk minimitilaus aika. Mistäs nämä näkyy järkevästi?

Aamulehti näyttää suorana. Vaatii toki tilauksen.

 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös