Kalpa-Sport to 3.3.2005

  • 18 987
  • 136

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
Olisiko kierroksen kiinnostavin peli?
Rödä Army tulee kymmenillä busseilla ja sadoilla omilla autoilla Kuopioon (sanoisi J.Tamminen), kun alkukauden vaikeudet ovat karisseet hartioilta ja alla on kanuunakevät. Sportilla on vielä takana mieletön maalitehtailu kotipelissä, vaikka vastassa olikin Fopsi. Itseluottamus kunnossa.

Anyway...tasainen vääntö edessä. Vaikea uskoa että vaasalaiset ottavat yhtä selkeästi turpaan kuin viime käynnillä, jolloin 8-3 lopputulos jopa mairitteli Tammisen poppoota. Kalpalla on takana tappio Hokille kotonaan, joten motivaatiota ei tule kuopiolaisiltakaan pelistä puuttumaan.

Mukava nähdä tämä paljon kehuttu Kluutieeri tositoimissa. Katsotaan onko mies puheiden veroinen. Kova pelimies varmaan kyseessä joka tapauksessa on.

Yleisön mielenkiintoa lisää myös se että muuan Sami Kapanen palaa taas tositoimiin reilun kuukauden jälkeen.

Saa nähdä miten kovaa uhoa on tässä ketjussa luvassa. Onhan tuleva vastus ristus Pohojanmaalta. Ja Suomen kovaäänisemmät ja fanaattisimmat fanit kuulemma.

Kalpa vie 4-1.

edit: Kysymyksiä herättää se mihin kenttään Pieniniemi Kapasen laittaa?
 
Viimeksi muokattu:

Rocco

Jäsen
Faneja ei varmaan paljoakaan tule, jos tulee niin omilla autoilla tullaan. Kuulemma siellä pitää istua hallissa ja olla hiljaa, muuten lentää pihalle. Ja vaasalaiset fanit ei koskaan osaa olla hiljaa.

8-3 ottelu viimeksi oli Sportin pahin waterloo tällä kaudella. Tuskin tulee lähellekään vastaavanlaisia lukuja tällä kerralla. KalPa voittanee isossa loorassa, mutta tiukka peli tulee jokatapauksessa. Sport oli tuolloin viime käynnillä pahimmassa alamäessä mutta nyt joukkueen peli on aivan eri tasolla kuin tuolloin.
 

Anadigi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
Viestin lähetti Brian Glough
Mukava nähdä tämä paljon kehuttu Kluutieeri tositoimissa. Nähdään onko mies puheiden veroinen. Kova pelimies varmaan kyseessä joka tapauksessa on.
Niin, en tiedä oletko lukenut kommentteja Cloutierista sen debyyttiottelun jälkeen, mutta ihan hirveitä odotuksia miehen esiintymiselle ei kannata asettaa.

Mies on ihan hyvä kiekollisena ja syöttöpeli on selkeä vahvuus. Kiekoton peli on taas mielestäni ihan normaali kuolevaisen tasoa, esimerkiksi Allen voittaa Cloutierin omassa vertailussani 6-0. Ihan raamikas pelaaja, jonka toivoisin ottavan selkeästi nähdystä enemmän vastuuta fyysisessä pelissä. Kuopiossa on (kuuleman mukaan) suhteellisen iso jää, joten varsinaista räiskyvää taklauspeliä ei siellä varmasti muutoinkaan nähdä. Toivottavasti edes niitä makuupaikkoja alkaisi maalin edessä jakeleen...

Lisätään nyt vielä, että mielestäni Cloutier on kuitenkin erittäin tervetullut mies Sportin takalinjoille.
 

kakes

Jäsen
Viestin lähetti Brian Glough


Saa nähdä miten kovaa uhoa on tässä ketjussa luvassa. Onhan tuleva vastus ristus Pohojanmaalta. Ja Suomen kovaäänisemmät ja fanaattisimmat fanit kuulemma.

Kalpa vie 4-1.

Uhoa ja uhoa...Ainakin viimeaikaisten kirjoittelujen perusteella kovimmat uhoajat löytyvät tällä hetkellä kalakukkokaupungista. Se heille toki suotakoon sarjasijoituksen perusteella ja muutenkin.

Ristus Pohojanmaalta...voi elämän kevät.

Ai niin, Itse ottelussa Sport vie ja Kalpa vikisee.
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Itsehän saavun torstaina Niiralan monttuun seuraamaan "livenä" ihka ensimmäistä Mestis-tason ottelua. Televisiosta pelejä on tullut seurattua, mutta ei koskaan paikanpäältä. Nyt onkin siis minunlaisen gloryhunterin sopiva aika tulla peliä katsomaan, kun Sami Kapanen tekee ns. toisen paluun KalPan riveihin. Kolmikkoa Kapanen-Timonen-Hall tulee varmastikin seurattua todella suurella mielenkiinnolla itse ottelussa.

Oman osansa seuraamisesta saa myös KalPan Tomi Mustonen, joka JYPissä pelatessaan nousi yhdeksi henk. koht. suosikkipelaajaksi. On ollut mukava "seurata" Tomin otteita tämän kauden Mestiksessä, kun pelit ovat kulkeneet hyvin ja pisteitä on tullut varsin mukavasti. Ville Hämäläinen ja kumppanit joutunevat todennäköisesti myöskin allekirjoittaneen syyniin. Puhumattakaan sitten muutamasta Sportin pelaajasta (Fandul, Allen, Dhadphale, Westerback, Suonpää, Myllyaho, Danielsson).

Todella positiivisellä mielellä tulee lähdettyä tähän otteluun, vailla paineita mistään, kun se oma suosikkijoukkue ei ottelussa pelaa. Mutta siitäkin huolimatta KalPaa saa sympatiani, joten sen vuoksi voisi veikata KalPan 4-2 kotivoittoa..
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Pakollinen toinen Kuapion viarailu tällä kaurella. Tulisikohan edes vähän parempi tulos kuin viimeksi. KalPan joukkueessa on tähtiä enemmän kuin taivaalla joten ei saumoja voittoon. Runkosarjan voittajille ei ole panosta mutta varmaan silti syttyvät Sportia vastaan, uskoisin. Sportillekaan häviö ei ole mikään maailmanloppu, eiköhän tuo Hermes pysy takana joka tapauksessa.

Varmaan ihan hyvä peli tulossa.
 

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tiukad, mut vieras voitto.

No niin, tähtisadetta Kuopiossa; toteaa myös Orion Star ! Kaikenkaikkiaan mielenkiintoinen peli, jossa kaikenjärjen mukaan pelaa kaksi paineetonta joukkuetta, näistä KalPalla ei paineista pitäisi olla tietoakaan..

Eli nyt voisi tulla viihdyttävä, Play off- henkinen peli, jossa kumpainenkin joukkue yrittää näyttää kuuluvansa liigaan. Hyvä juttu on se että alustavasti kumpikin joukkue on lähestulkoon terve. Jolloin peliin jälkeen ei jää jossiteltavaa joukkueiden paremmuudesta !

Pakollinen tulosveikkaus: 3 - 5, joka tapauksessa maaleja nähdään puolin ja toisin, jälleen kerran.

ps. nyt todellakin toivon, että tähän otteluun saataisiin HYVÄ tuomari! ...mielestäni hyvä vaihtoehto voisi olla Japa Levonen.

Edit: kirjoitus häriö =)
 

avt84

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kuopion ja Vaasan kädenvääntö, osa IV

KalPa ja Sport kohtaavat tulevana torstaina neljännen ja viimeisen kerran runkosarjassa tällä kaudella, pelipaikkana Kuopio. Voitot kuluvan kauden osalta ovat 2-1 kuopiolaisjoukkueelle, joten Sportilla on mahdollisuus tasoittaa puntit siinä suhteessa. KalPa on jo varmistanut runkosarjavoiton, ja Sportkin on viiden pisteen karkumatkalla viidennellä sijalla olevasta Hermeksestä, joten kummatkin joukkueet lähtevät melko paineettomina torstain koitokseen. Toivottavasti nähdään hyvä peli.

Vaikka etenkin KalPa saa lähteä todellakin ilman minkäänlaisia paineita otteluun, luulisi Sportin sytyttävän joukkueena. Sama tietenkin myös vaasalaisesta näkökulmasta - KalPa sytyttänee. Kaiken lisäksi tämä pari saattaa olla vastakkain välierissä, JOS kumpikin joukkue sinne asti pääsee ja, jos Hermes ei nouse Sportin ohi neljänneksi. Tällä ottelulla on siis psykologisestikin merkitystä, ehkä.

Viimeksi joukkueiden kohdatessa Niiralassa KalPa vei ottelun nimiinsä luvuin 8-3. Siihen aikaan Sport rämpi todella syvällä pelillisesti joten en usko, että samanlaisia lukemia tullaan torstaina näkemään. Kyseessä on kuitenkin iso kaukalo ja mielestäni KalPa lähtee hienoisena ennakkosuosikkina otteluun juuri tämän takia. Asenteen ja liikkeen ollessa kunnossa peli päättynee KalPalle 5-2, muuten tulee tiukkaa ja Sportillakin on mahdollisuudet voittaa ottelu.

Yleisömäärä on arvoitus, mutta ehdottomasti yli 3500 silmäparin yli pitää päästä mielestäni. Jos ei Tamminen joukkoineen ja Sami Kapasen ilmeinen paluu saa yleisöä liikkelle niin jo on kumma. Ei tosin olisi - kuopiolaisen yleisön tuntien - mahdottomuus.

Viestin lähetti Orion Star
ps. nyt todellakin toivon, että tähän otteluun saataisiin HYVÄ tuomari! ...mielestäni hyvä vaihtoehto voisi olla Japa Levonen.

Juuri Levonen tuomitsee ottelun, onneksi. Täältä voi tarkastella liiton tuomarinimeämisiä:

http://www.hjt.fi/sjl/liiton_tuomarit.php
 

Bondarev

Jäsen
Re: Tiukad, mut vieras voitto.

Viestin lähetti Orion Star

ps. nyt todellakin toivon, että tähän otteluun saataisiin HYVÄ tuomari! ...mielestäni hyvä vaihtoehto voisi olla Japa Levonen.

Toiveesi toteutuu, sillä Levosen Japa tuomaroi kyseisen ottelun. Ja pikkulinnut kertoivat, että Juhani Tamminen oli halunnut Levosen kyseiseen peliin ja sai haluamansa.

edit: olin hitaampi ;)
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Hegemoniaa

Todellista hegemoniaa on luvassa siis torstaina, kun liigakanditaatit kohtaavat. Tässä ottelussa haetaan jo asetelmia tulevia välieriä varten. Uskon vakaasti, että sekä KalPa että Sport puolivälierävastuksensa selvittävät ja kaksikko kohtaa toisensa välierissä. Tämän ottelun voittaja saa välieräsarjaan pienen etulyöntiaseman.

Sport ei ole Kuopiossa pärjännyt pitkään aikaan. Viime kaudella tuli kahdesti nenään suurin lukemin. Herttaisesti ei alkanut tämäkään kausi, kun KalPa jyräsi lukemin 8-3. Sport on viimeksi Kuopiossa voittanut kevään 2003 puolivälierissä. Sen jälkeen kyyti on ollut kylmää.

Kuopiossa on leveähkö kaukalo. Asia on tämän kaksikon kohdatessa puhtaasti KalPan etu. Taitoa, nopeutta, näppäryyttä, kiekollista osaamista hyökkäyspäässä ja maalintekoahneutta KalPalla on selvästi Sportia enemmän. Sport on puolestaan huomattavasti vahvempi fyysisesti. Taklauspelissä, kulmaväännöissä ja tiukoissa kaksinkamppailussa Sport vie voiton. Kuopion laatikossa nopeus ja taito kuitenkin korostuvat, Sportissa on paljon duunariosaston pelaajia, joten etu on KalPan.

Sportilla on nyt kuitenkin hyvä sauma iskeä. KalPalla ei ole edelläänkään mitään panosta ottelussa. Hokki-ottelu kertoi paljon. Kauden ensimmäinen tappio ja pistemenetys kotona tuli välitttömästi, kun panokset laskivat. Tämä on juuri KalPan perisynti, asenne katoaa helposti. Joukkue sortuu aika ajoin turhaan lepsuiluun. Samaa voi olla luvassa torstaina.

Sportille vierasvoitto olisi tuikitärkeä. Kotietu on käytännössä varma, mutta vierasvoitto Kuopiossa löisi asialle viimeisen pisteen. Toisaalta voitto olisi tärkeä myös pudotuspelien kannalta. Niirala lienee kotkapaidoille jo jonkinasteinen henkinen mörkö. Marraskuussa Sport lähti otteluun jo valmiiksi hävinneenä. Pudotuspeleissä Kuopiossa pitäisi voittaa, mikäli joukkue aikoo finaaleihin.

Moni voi olla eri mieltä, mutta minä uskon, että Sami Kapasen paluu on Sportin etu. KalPalla on nyt ehyet ketjukoostumukset. Uuden miehen tulo sekoittaa taas pakkaa ja pasmat. Joku laituri joutuu pelipaikastaan luopumaan. Kapanen istuisi parhaiten kolmosketjuun Max Kenigin ja Saku Kekäläisen kanssa. Olen vain täysin varma, että Pieniniemellä ei kantti riitä istuttaa Kapasta kolmosketjuun. Myös suuri yleisö ei tätä sulattaisi. Oman kaupungin NHL-tähden kuuluu olla ykköskentässä. Näin ollen hyvin pelannut Hämäläisen vitja hajonnee. Kapasesta on varmasti loppupeleissä KalPalle valtaisa hyöty. Pudotuspeleissä mies on kultaakin arvokkaampi. Nyt kuitenkin Kapasella on pitkästä aikaa edessä ottelu, ensimmäinen ottelu reiluun kuukauteen. Samalla ehyt ketju hajoaa. Todennäköistä onkin, että Kapasen mukaan tulo sekoittaa ainakin alkuun KalPan peliä. Ketju alkaa toimia vasta ajan ja pelien myötä.

Sport puolestaan varmaankin kärsii KalPan Hokki-tappiosta. Nyt on KalPan viimeinen kotimatsi runkosarjassa. Alla tappio, edessä pudotuspelit, Kapanen palaa kokoonpanoon. Yleisöä lienee luvassa paljon. Joukkue tuskin löysäilee ja perseilee nyt, vaikka panosta ei ole. Tosin yllätys tuo KalPan perseily ei olisi.

Paljon maaleja lienee luvassa. Kotietu on meidän paras valtti. En jaksa uskoa, että Sport Kuopiossa vieläkään voittaa.

Se pakollinen veikkaus;
5-3
 

Rocco

Jäsen
Re: Hegemoniaa

Viestin lähetti Micco!
Uskon vakaasti, että sekä KalPa että Sport puolivälierävastuksensa selvittävät ja kaksikko kohtaa toisensa välierissä. Tämän ottelun voittaja saa välieräsarjaan pienen etulyöntiaseman.

Tämähän ei ole vain Sportista ja KalPasta kiinni. Siihen vaikuttaa myös Jukurit ja Hokki ja heidän otteluparien vastustajat.

Jos jompikumpi tai molemmat näistä häviää playffsien ekalla kierroksella, tällöin KalPa jatkoon päästessään kohtaa jonkun muun kuin Sportin. Itse epäilen vahvasti Hokin tilannetta. Välillä pelataan todella hyvin, välillä otetaan kuokkaan ihan pystymetsien joukkueelta. Jos Hokki häviää vaikka Salamoille, tällöin puolivälierissä kohtaa KalPa-Salamat ja Jukurit-Sport.

Toisella kierroksellahan kohtaavat

runkosarjassa parhaiten sijoittunut - runkosarjassa huonoiten sijoittunut sekä runkosarjassa 2. parhaiten sijoittunut - runkosarjassa 3. parhaiten sijoittunut.

Toki jos kaikki kotiedulla aloittavat voittavat niin silloin KalPa ja Sport kohtaavat toisella kierroksella.
 

prefixcaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, HIFK, VPS
Re: Hegemoniaa

Viestin lähetti Micco!
...Sportille vierasvoitto olisi tuikitärkeä. Kotietu on käytännössä varma, mutta vierasvoitto Kuopiossa löisi asialle viimeisen pisteen. Toisaalta voitto olisi tärkeä myös pudotuspelien kannalta...

En ole ihan samaa mielta tasta tuikitarkeydesta. Ihan mukavahan se olisi Kalpa torstaina voittaa, mutta luulenpa taman ottelun mahdollisen vierasvoiton olevan enemman henkimaailman juttuja.

Kalpan valmentaja tuumaili etta kauden kotitappiot Kuopiijjossa on nyt nahty ja uskonkin tahan runkosarjan osalta. Eli sopuisa 4-4 tasuri tyydyttaa varmaan molempia.

Tosin Spora kay sitten kerran antamassa Kalpalle Kuopiijjossa pataan pleijareissa. Ihan yksi kerta riittaa :)

Toivon viihdyttavaa matsia paikanpaalle ehtijoille ja toivottavasti kumpikaan osapuoli ei karsi loukkaantumisia, niin etta molemmat paasevat pleijareihin taysilla rostereilla.
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Re: Re: Hegemoniaa

Viestin lähetti Rocco
Tämähän ei ole vain Sportista ja KalPasta kiinni. Siihen vaikuttaa myös Jukurit ja Hokki ja heidän otteluparien vastustajat.


Toki jos kaikki kotiedulla aloittavat voittavat niin silloin KalPa ja Sport kohtaavat toisella kierroksella.

Jep. Näihän se menee. Parhaiten sijoittunut kohtaa heikoimmin sijoittuneen. Yleinen systeemi pudotuspeleissä. Kyllähän tämä tiedossa oli.

En vain näe mahdollisuutta, että Jukurit tai Hokki puolivälieräsarjansa häviäisivät. Tai, no mahdollistahan se toki on, mutta en usko, että näin käy.

Kyllä KalPa ja Sport vielä välierissä kohtaavat.
Viestin lähetti prefixcaz
En ole ihan samaa mielta tasta tuikitarkeydesta. Ihan mukavahan se olisi Kalpa torstaina voittaa, mutta luulenpa taman ottelun mahdollisen vierasvoiton olevan enemman henkimaailman juttuja.




Tärkeä juuri tämän henkimaailman kannalta. Sport on ottanut Kuopiossa nyt kolme kertaa peräkkäin rumasti pataan. Henkisen kantin kannalta voitto olisi tärkeä. Pudotuspeleissä voitto Kuopiossa on vielä vaikeampaa kuin runkosarjassa. Tappio nyt, niin lähtöasetelma välieräsarjaan on vaikea. Voitto olisi tärkeä henkisesti. Sportin pitää oppia pelaamaan myös Kuopiossa.
 

prefixcaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, HIFK, VPS
Re: Re: Re: Hegemoniaa

Viestin lähetti Micco!
Tärkeä juuri tämän henkimaailman kannalta. Sport on ottanut Kuopiossa nyt kolme kertaa peräkkäin rumasti pataan. Henkisen kantin kannalta voitto olisi tärkeä. Pudotuspeleissä voitto Kuopiossa on vielä vaikeampaa kuin runkosarjassa. Tappio nyt, niin lähtöasetelma välieräsarjaan on vaikea. Voitto olisi tärkeä henkisesti. Sportin pitää oppia pelaamaan myös Kuopiossa. [/B]

Ei tietenkaan pitaisi nuoleskella ennekuin putoilee, mutta luotetaan nyt siihen etta Spora pelaa pleijareissa Kalpaa vastaan. Siina on kolme pelia aikaa opetella Kalpan kaatoa Kuopiijossa :)

Taitaapi olla niin, etta kolmas kerta talla kaudella toden sanoo, eli ensimmainen kohtaaminen pleijareissa naiden kahden valilla Kuopiijossa on Sporan peli :)

Muuten mukava kaupunki ja mukavia muistoja Kuopiosta :)))
 

JuhaZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, huuhkajat ja mitä näitä nyt on...
Täällähän on käyty vaihteeksi ihan asiallista keskustelua. Toista voi olla ottelun jälkeen. Itsekin pääsen taas parin viikon tauon jälkeen paikanpäälle todistamaan toivottavasti liigatason vääntöä.

On todellakin pieni arvoitus nähdä, millä asenteella KalPa otteluun lähtee. Luulen ja toivon, että Sport sytyttää pelaamaan, vaikka panosta ei ainakaan KalPan puolella ole. Sportille ottelun voittaminen olisi puolestaan selkeästi tärkeämpää. Ja tässä on kysymyksessä nimenomaan ne henkimaailman asiat, joita ei kannata aliarvioida.

Itse olen Micco!:n kanssa täysin samaa mieltä tuosta Kapasen toisesta paluusta. Mitä suuremmalla todennäköisyydellä Samin tuleminen sekoittaa joko ykkös- tai kakkoskenttää ja se ei välttämättä ole hyvä asia ainakaan Sport-pelin osalta. Mielelläni näkisin Samin juuri tuossa kolmoskentässä. Näin säilyisi kaksi erittäin hyvin viime aikoina toiminutta kentällistä ehyinä. Mutta luultavimmin näin ei kuitenkaan käy. Toivotaan, että playoffeihin mentäessä löytyy oikeat ja toimivat ketjukoostumukset.

Yleisömäärän suhteen olen jälleen melko positiivinen. Luulen, että yleisön sytyttäjä on nimenomaan Sport (Tamminen), eikä niinkään Kapasen paluu. Veikkaisin, että lähelle neljäätuhatta mennään ja toivottavasti jopa yli. Ja vastoin lähes tulkoon kaikkia muita veikkauksia, uskon että pelistä tulee -ainakin numeroiden valossa- varsin yksipuolinen. On vaan paha mennä sanomaan kumpi vie ja kumpi vikisee... Noh, toivossa on hyvä elää, joten 6-2.
 

The Johtaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Tommy Kilponen
Viestin lähetti Rocco
Kuulemma siellä pitää istua hallissa ja olla hiljaa, muuten lentää pihalle. Ja vaasalaiset fanit ei koskaan osaa olla hiljaa.

8-3 ottelu viimeksi oli Sportin pahin waterloo tällä kaudella. Tuskin tulee lähellekään vastaavanlaisia lukuja tällä kerralla. KalPa voittanee isossa loorassa, mutta tiukka peli tulee jokatapauksessa. Sport oli tuolloin viime käynnillä pahimmassa alamäessä mutta nyt joukkueen peli on aivan eri tasolla kuin tuolloin.
Pää pois perseestä! Vaasassako saa seistä istumapaikoilla? Ja kun seistä haluatte, mikä on hienoa, Kuopion hallista löytyy seisomapaikkoja kyllä niin monesta kohtaa että eiköhän "suuri ja mahtava" mahdu egoineen halliin täysin siinä missä muidenkin joukkueiden kannattajat.
Loppiaisen Vaasa Areenan kohtaamisessa Röda Army oli jokaisessa erässä hiljaa aivan varmasti sen vähintään kymmenen minuuttia, taitaa totuus olla aika lähellä 15 minuuttia. Vaan liioitteluhan on vaasassa enemmänkin sääntö kuin poikkeus..

Vaikka Sport alamäessä Kuopioon viimeksi tulikin, ei se selitä sitä että kotkat kynittiin täällä myös viime kaudella, 6-2 ja 7-2. Sitä paitsi 8-3 nylkemistä vielä rumempiinkin lukemiin oli viime kohtaamisessa kaikki eväät, sen verran paljon paikkoja KalPa vielä tuhlasi. Joten ei neljän-viiden maalin kotivoitto mikään ihmeellisyys tälläkään kertaa olisi. Lähempänä omalla tasolla pelaamista se tosin vaatii.
Se etu Sportin viime kaudesta reilusti uudistuneessa joukkueessa on, että kaikki kolme rökitystä kokeneita pelaajia ei kovin paljoa enää löydy.


Viestin lähetti Anadigi
Kuopiossa on (kuuleman mukaan) suhteellisen iso jää, joten varsinaista räiskyvää taklauspeliä ei siellä varmasti muutoinkaan nähdä.

Toivottavasti edes niitä makuupaikkoja alkaisi maalin edessä jakeleen...
Tällä kaudella Kuopiossa on räiskyvää taklauspeliä esittänyt tasan yksi mies, kaukalojyrä Kuuluvainen. Keskimäärin ainakin pari-kolme railakasta paukkua yksistään C5:n kulmaan/päätyyn per ottelu. Myös Huohvanainen on jakanut hyviä taklauksia, mutta kyllä uusi kansansuosikki Kuuluvainen on se pelaaja joka pystyy viemään esimerkiksi Fandulilta ja Westerbackilta jo itsekseen taklauksillaan pelihuumorin.

Aivan maalin edestä ovat iskeneet lukuisia kiekkoja sisään pienemmätkin miehet Kaspun, Maxin, Ahosillan ja Keinäsen johdolla, mutta nimenomaan maalin eteen parkkeeraavia pelaajia ei KalPalla liikaa ole. Näistä tosin Adam on tontillaan sitä luokkaa että voisipa melkein sanoa notta jos hänelle makuupaikan myy niin siitä joutuu maksamaan sen kaksi minuuttia, mies kun ei tunnu tavan poikittaisia edes huomaavan.


Viestin lähetti kakes
Uhoa ja uhoa...Ainakin viimeaikaisten kirjoittelujen perusteella kovimmat uhoajat löytyvät tällä hetkellä kalakukkokaupungista. Se heille toki suotakoon sarjasijoituksen perusteella ja muutenkin.

Ai niin, Itse ottelussa Sport vie ja Kalpa vikisee.
Olisiko liikaa pyydetty jos kopioisit tähän ketjuun sanotaan vaikkapa vain neljänkin kuopiolaisen/sudeetin uhoamista?

Mielenkiintoista, sama mies harrastaa vuodesta toiseen vaasalaisten periaatteellista provosointia, ja Sportin saadessa vastaansa KalPan liputtaa aina Sportin puolesta. Ei valitettavasti ole pieninkään ongelma, mutta liekö sitten taustalla enemmän mielipahaa Hermeksen vuoden takaisesta suoraan pronssimatsiin tippumisesta sekä tämän kauden keskinäisten pisteiden 0-8 jakaantumisesta vai siitä että koitetaan lipeskellä vaasalaisia takapuolia ja saada muutama sympatiapisteitä kun Pohjanmaan sisäisissä sanallisissa väännöissä säännöllisen usein kärsit alakynteen jäämisestä. Ja ei, en tarkoita sitä, että täällä keskustelun tavoite olisi "voittaa" sanoillaan muut.


Tervetuloa Leiska, toivottavasti seuraavalla kaudella pääsisit tulemaan Niiralan Monttuun kannustamaan jo ykkössuosikkiasi..
 

Vousku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Soprt
The Johtajan koko viesti on sitä samaa uhoa mistä vaasalaiset on leimattu. Mitään muuta tuossa tekstissä ei ole, kuin KalPan ylistystä, tahallisia kirjoitusvirheitä ja kiukkua Hermes-fania kohtaan.
Faktahan on se, vaikkei sitä moni halua myöntääkkään, että vaikka Sport ja Hermes onkin toisilleen "pahimmat" vastustajat, on ne myös rakkaimmat.
 

kakes

Jäsen
Viestin lähetti The Johtaja


Mielenkiintoista, sama mies harrastaa vuodesta toiseen vaasalaisten periaatteellista provosointia, ja Sportin saadessa vastaansa KalPan liputtaa aina Sportin puolesta. Ei valitettavasti ole pieninkään ongelma, mutta liekö sitten taustalla enemmän mielipahaa Hermeksen vuoden takaisesta suoraan pronssimatsiin tippumisesta sekä tämän kauden keskinäisten pisteiden 0-8 jakaantumisesta vai siitä että koitetaan lipeskellä vaasalaisia takapuolia ja saada muutama sympatiapisteitä kun Pohjanmaan sisäisissä sanallisissa väännöissä säännöllisen usein kärsit alakynteen jäämisestä. Ja ei, en tarkoita sitä, että täällä keskustelun tavoite olisi "voittaa" sanoillaan muut.

No tulihan se sieltä kun oikein sitä pääpaholaista esiin manailinkin.

Jos ottaisit itse sen pääsi pois perseestä ja katsoisit peiliin niin näkisit sen pahimman provosoijan nro 1. Vedätkö aina hernepussillinen nokkaasi kun joku sanoo suoraan sen mitä ajattelee? Vai onko sinulla joku pätemisen tarve että sinun pitää purkautua. Vaiko kenties vain huono päivä?

Ei, ei poika poika. Joka vanhoja muistelee, sitä tikulla silmään. Hermes oli noissa peleissä niin selkeästi huonompi etteivät ne edes harmita enää. Sen sijaan harmittaa se että paskin fanireissu joka tuli tehtyä juuri Kuopioon jossa muutama idiootti+ järkkärit hönki miltei silmille. Et kai vaan ollut yksi noista?. No, et varmaan mutta muuten hallitset kyllä provosoinnin, hyökkäävän alatyylisen kirjoittelun , piikittelyn ja aina sinulla on joku syväluotaava analyysi, tässä tapauksessa suora hyökkäys minua kohtaan kun lausuin vain oman mielipiteeni. Eikö tuo mielettömän kokoinen egosi kestä sitä että joku kertoo oman mielipiteensä asiasta?

Jos pitää näistä kahdesta joukkueesta valita niin olen kyllä kallistumasta jostain kumman syystä tänne Pohjanmaalle päin. Nimittäin syy siihen on tuo naurettava episodi Kapasen taklaustilanteesta. Jos Kalpan takalinjoilla olisi joku muu kuin moottoriturpa Hannes Kapanen niin tilanne kukaties voisi olla toinenkin.

Ei tässä ketään nuoleskella ,minulla se ikä on mennyt kuule jo aikaa sitten ohi, entä sinulla?. Näyttäisi siltä että ei. Ja jos vielä henkilökohtaisuuksiin aiot mennä niin puisin asiaa ehkä mielummin yksityisviesteillä, jos sopii?
 
Viimeksi muokattu:

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Tätäkin ketjua jaksoi vielä lukea Johtajan tuloon saakka. Hyvin jätkä onnistuu pilaamaan kaiken, mihin se vain vilkaiseekaan.


Midas
 

Marcus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Tuskin koskaan on Sport kohdannut sarjaottelussa tällaista tähtisikermää, kuin nyt, varsinkin jos Kapanenkin torstaina jäälle luistelee. Onneksi kyseessä on joukkuepeli, joten rajulla taistelulla, kurinalaisella pelillä ja onnella KalPakin saattaa kaatua, mutta se vaatii ehdottomasti myös Danielssonilta viimeisen keskinäisen kohtaamisen tapaan parempaa maalivahtipeliä, kuin Kuivalaisella. Harmittavasti KalPa kärsi jo sen pakollisen kotitilastotappion, aika vaikea uskoa kahteen kotitappioon putkeen, joten KalPa voittanee parilla maalilla, mutta jos NHL-tähdet ovat jo parhaimmillaan ja Danielssonille sattuu heikompi päivä on reilumpikin kotivoitto taas mahdollinen.
 

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kuuleppas "The (harhaan) Johtaja", lue ihan vaikka kostoksi oma tekstisi kerran läpi ja mieti, että mitä on provosointi... ennen kuin syyllistät muita..

Jos et löydä ko. elementtiä kirjoituksestasi, niin mielestäni voisit jättää koko kirjoittamisen sikseen. Jos taasen löydät/ myönnät virheet niin silloin voisit ottaa niistä opiksesi ! eikös?
 

+94½

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Re: Re: Hegemoniaa

Viestin lähetti prefixcaz
Tosin Spora kay sitten kerran antamassa Kalpalle Kuopiijjossa pataan pleijareissa. Ihan yksi kerta riittaa :)

Öö.... Ei riitä koska kalpalla on kotietu ja pelit pelataan paras viidestä. Vaasassa Kalpan tarvitsee kaydä vain kerran häviämässä...;)
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös