KalPa pudotuspeleissä 2024

  • 117 265
  • 1 242

Introexpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, UKRAINA, LHF
Hutskoa minäkin kaipailisin jo kokoonpanoon. Kyllä eilen voima, kamppailuvoima oli se mihin kaaduttiin ja ehkä kokemuksenkin. Sopii toivoa, että kotikatsomon kannatus riittää paikkaamaan nämä puutteet illan pelissä.
Hutskohan ois kamppailuvoimaa tosiaan tuonut.
 

Kalpankaataja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Kyllä ei voi tämän illan kotikoitokseen lähteä yhtä varmoilla fiiliksillä kun puolivälierissä. Korhosen poissaolo olisi ihan siedettävä, mutta Kiiskisen saikkua ei välttämättä joukkue kestä. Se on monesti nähty, että kuinka paljon joukkue pelaa paremmin kun kapteeni on mukana. Toivottavasti olen väärässä.
 

KohtuPora36

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Veljmiehet, QPR, C.F. Real Madrid
Kyllä nyt perkele kairataan se voitto! Eilinen häviö otti sen verran koville tunteisiin että jollakin helvetin ilveellä eksyin Tikkakoskelle ja niihin kahteen paikalliseen (kyllä, niitä on vain kaksi) joissa join itseni aivan sietämättömään humalatilaan, onneksi selvisin sieltä hullunmyllystä kotiin ja tein ylösnousemuksen!
Saman on tehnyt myös Kalevan Kale! Tänään me otamme ensimmäisen kiinnityksen, olen siitä helvetin varma!

1-2-3 KALE!!!!
 

Boston -68

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa. Vahva sympatia "kasvattajaseura" JYPille.
Kiiskisen tippuminen risoo. Konsta oli parempi valinta kuin Hutsko, tämä oli mielestäni ihan selviö. Loukeille ei nyt voi mitään, se pitää kestää mitä ei voi estää.
 

Leppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kyllä Hutsko sai mahdollisuutensa mutta kun ei vaan ole tarpeeksi hyvä. Seuraavana jonossa vielä Saarelainen ja sitten vasta tämä amerikan ”vahvistus”.
 

LiiAaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Hieman jännä homma, että ajaa Hutskon edelle. Hutsko kaikesta huolimatta pelasi 35 peliä SHL-kiekko tällä kaudella. Saarelainen olisi IPK:lle hyvä pelaaja tämän päivän seiskapeliin.
Eli kai nyt voidaan todeta Hutskon olleen aivan puhdas huti ja tsempit Hutskolle uusiin haasteisiin. Missä ne sitten ikinä lieneekään.
 

AriL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tuo oman alueen pelaaminen.. tappara pääsee liian vapaasti ja vahvasti rakentelemaan peliään siellä. Nyt ne karvaiset munat vapaaksi munareista ja haisemaan! Se on KalPan aluetta, eikä kenenkään muun, stana!

E: Tappara pelaa just niin, kuin sen pitääkin tehdä. Ne ei pärjää nopeudessa ja liikkeessä, mutta ne pärjää perkeleen hyvin möyrimisessä ja sen jälkeen viimeistelyssä. Tuo on pakko saada kuriin. Ja Heljangon itsevarmuus koetukselle. Turhaan siitä sankaria rakentamaan..
 
Viimeksi muokattu:
Ei varsinkaan Konsta Kapasen omanpään peli vakuuttanut eka erässä yhtään. Tappara kyllä viimeistelee huomattavan kovalla prosentilla Ilvekseen nähden ja varsinkin ylivoimalle riittää variaatioita ihan eritavalla.
 

Boston -68

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa. Vahva sympatia "kasvattajaseura" JYPille.
Hyökkäyspäässä peli kulkee mutta omassa päässä näyttää, että vähän panikoidaan ilman syytä. Hätäsiä ei pelillisesti oikeita ratkaisuja. Mielenkiintoinen ja outo, että Mäenpään yv-maalin jälkeen täysi kiekollinen dominointi loppui. Yleensä maalin jälkeen momenttum pysyy.
Tätä ottelu voitetaan jos pysytään boxista pois.
 

Siisel1

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juuso Mäenpää, Arsenal FC
Tappara aivan köysissä. Kale! Me viedään tämä matsi.
 

Boston -68

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa. Vahva sympatia "kasvattajaseura" JYPille.
Vi**u, nyt tuolaiset Westerlundin ottamat jäähyt pois. Ei tuota turhemmassa tilanteessa voi jäähyä ottaa..
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: AriL

AriL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kantnerin pitäisi saada nyt yksi maali jostain jollain tavalla, niin alkais taas kolisemaan. Nyt on tilanteita ja paikkoja, mutta tähtäin on kohdistamatta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös