KalPa - Lukko la 11.2.2006

  • 2 884
  • 19

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kuin kaksi marjaa, KalPa ja Lukko kohtaavat nyt toisensa Kuopiossa. Raumalainen vuoristorata on kauden kuluessa saanut satakuntalaisen veren kiehumaan. Kausilippujen hintojen noustessa tuskin toimistolla kesän kuluessa suurta vilskettä on. Mitä tulee Kalpaan, ensi kausi on kuopiolaisten etsikkoaikaa. Mestis vai liiga? Ainakaan näin satakuntalaisittain ajateltuna tämä ottelu tuskin kiinnostaa naurismaan aitojakaan.

Tunnetusti Lukko on yleensä ollut kusessa kuopiossa pelatuissa peleissä. Kun kerran Lukon kausi on käytännössä paketissa, olisi KalPallekin tietysti mukava muutama lisäpiste suoda. Itselleni tämän pelin tulos on kuitenkin suoraan sanoen yhdentekevä. Lukon kannattajana tämä kausi on ollut yhtä tuskaa ja tämä lienee viimeinen otteluketjunavaukseni tällä kaudella. Vituttaa pelin lopputulos jo valmiiksi.:)
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kolme pistettä tarttis tulla, mutta kai siellä taas rankkareille mennään ja KalPa ottaa pinnat 2-1. Tästä pelistä ei edes sitä riemua saa, että päästäisiin kiusaamaan ylempänä olevia joukkueita.

Tauko tulee Lukolle hyvään paikkaan. Voi kunpa koko kausi olisi jo paketissa, niin pääsis haaveilemaan Petri Tähtisalosta ja muista kovan luokan vahvistuksista, joita juhlakaudelle hankitaan.
 

Krypton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukon kokoonpano Kuopiossa

1
Antti Jokela, Maalivahti

35
Scott Langkow, Maalivahti AK


1. kenttä

77
Erik Hämäläinen, Vasen puolustaja AK

23
Antti Bruun, Oikea puolustaja AK

17
Shayne Toporowski, Vasen laitahyökkääjä AK

9
Michal Straka, Keskushyökkääjä AK

10
Tommi Hannus, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

45
Markku Paukkunen, Vasen puolustaja

49
Ilkka Heikkinen, Oikea puolustaja

33
Mikko Luovi, Vasen laitahyökkääjä

19
Jarkko Kauvosaari, Keskushyökkääjä

14
Petri Lammassaari, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

47
Tuukka Mäkelä, Vasen puolustaja

24
Topi Lehtonen, Oikea puolustaja

20
Jaakko Hagelberg, Vasen laitahyökkääjä

15
Sami Ryhänen, Keskushyökkääjä

21
Teemu Normio, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

44
Otto Honkaheimo, Vasen puolustaja

55
Pauli Levokari, Oikea puolustaja

11
Ville-Vesa Vainiola, Vasen laitahyökkääjä

18
Sami Salonen, Keskushyökkääjä

29
Markus Nordlund, Oikea laitahyökkääjä
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Missä Saarela? Olisikohan pakannut kamansa ja lähtenyt käkikellomaahan? Jos näin, niin ihan ok. Tällä kaudella tuskin kuitenkaan Pahilla kulkee enää ja rahaa säästetään ensikaudeksi. Toivottavasti nuoret jatkavat sitä positiivista ja yritteliästä ilmettä mitä ollaan totuttu viime aikoina näkemään. Tehojakin tosin saisi alkaa tulemaan. Kolmea pistettä vähenpää ei tästä illasta tohdi ilman Saarelaakaan odottaa.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
KalPa tänään

1. kenttä
80 Samuli Suhonen, Vasen puolustaja
82 Matti Kuusisto, Oikea puolustaja

40 Timo Kuuluvainen, Vasen laitahyökkääjä
9 Mikko Hakkarainen, Keskushyökkääjä
19 Tomas Kurka, Oikea laitahyökkääjä


2. kenttä
3 Jermu Pisto, Vasen puolustaja
22 Juha Alastalo, Oikea puolustaja

14 Tomi Pöllänen, Vasen laitahyökkääjä
10 Ville Hämäläinen, Keskushyökkääjä
28 Sami Kaartinen, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä
34 Juho Kuronen, Vasen puolustaja
36 Jussi Savolainen, Oikea puolustaja

23 Saku Kekäläinen, Vasen laitahyökkääjä
8 Eetu Qvist, Keskushyökkääjä
13 Simo Vidgren, Oikea laitahyökkääjä

4.Kenttä
18 Aku Pekkarinen, Vasen puolustaja
7 Olli-Pekka Komulainen, Oikea puolustaja

39 Aatu Hämäläinen, Vasen laitahyökkääjä
21 Max Kenig, Keskushyökkääjä
16 Henri Huohvanainen, Oikea laitahyökkääjä

Ja Kimmo luonnollisesti maalissa.
 

Krypton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
#16 kirjoitti:
Missä Saarela? Olisikohan pakannut kamansa ja lähtenyt käkikellomaahan?

Se minullekin tuli ensimmäisenä mieleen, että Keski-Eurooppa on kutsunut jo Saarelaa. Jatkoajan otteluennakossa todetaan kuitenkin Pahin olevan poissa kokoonpanosta hautajaisten takia.
 
Miksi v#%&ssa peluuttaa puolustaja Nordlundia hyökkääjänä, kun Pahi on poissa? Miksei voida antaa vastuuta jollekin A-junnu-hyökkääjälle, kuten Hattunen, Tapio, tai Tuomainen? Miksi... ei emmä jaksa enää, antaa olla, hienoa että Nordlundkin saa peliaikaa jne.

Itse pelistä pelkään pahoin tulevan sen rankkaritappion taas. Tosin KalPa on pelannut erittäin huonosti, eikä ole tainnut voittaa peliäkään tänä vuonna. Meidän Lukko on toisaalta taas erikoistunut juuri tällaisten putkien katkaisemiseen, joten....
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Lakaisija kirjoitti:
Miksi v#%&ssa peluuttaa puolustaja Nordlundia hyökkääjänä, kun Pahi on poissa? Miksei voida antaa vastuuta jollekin A-junnu-hyökkääjälle, kuten Hattunen, Tapio, tai Tuomainen? Miksi... ei emmä jaksa enää, antaa olla, hienoa että Nordlundkin saa peliaikaa jne.
Jep, hienoa kyllä että Nordlund saa peliaikaa, mutta olisihan voinut peluuttaa ihan pakin tontillakin. Tosiaan Tuomaista tai Tapiota olisi voinut peluuttaa pahin paikalla. Hattunen taitaa olla vielä Saksassa(Oli tehnyt eilen maalinkin).

Saapa nähdä onko Saarela tosiaan pakannut kampeensa ja lähtenyt jonnekin "svitserlandiin".

Mutta itse ottelusta ei voi olla tuomisina kuin kolme pistettä. Jos pahikin on lähtenyt(poissa on joka tapauksessa), niin todennäköisesti joukkue piristyy entisestään ja ylivoimalla pelaa joku muu peluri, joka saattaa jopa maalinkin tehdä.
 

TmiT

Jäsen
Suosikkijoukkue
<Your ad here>
Kiitos KalPa!!

Jes!!! Putki katki ja hyvällä esityksellä voetto kottiin! Radiosta nähtynä sangen hyvä esitys ja vielä tasapainoinen sellainen. Vaikka pelissä on enää kunnia, kyllä voittaminen aina mukavalle tuntuu. Varsinkin tällaisen konttaamisen jälkeen. Ramonan selostajan mukaan Ikulle kuukauden torjuntoja parikin kappaletta. Jospa vielä loppukaudella toinenkin voitto suotaisiin...?

Ramonan selostajalle propsit, osasi antaa myös KalPan hyville suorituksille tunnustusta, eikä vain sinisilmäisesti pitänyt omien puolta. Kepitti ainakin minun mielestä erään 50 km Raumalta pohjoiseen sijaitsevan toisen satakuntalaisen kaupungin selostajan 100-0...

Minähän se en lähtenyt Kuopioon KalPan otteluun, vaan jäin juhlimaan yhdistetyn varmaa kultamitalia. Kylläpä kyllä. Hyvä TmiT, kyllä sinä olet kaukaa viisas...
 

#17:)

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Sammeri2 kirjoitti:
Onnittelut Kuopioon!! Hieno voitto ja hieno esitys erityisesti Kurkalta.


Kiitos, kyllähän se taas voitto hyvältä maistuu pitkästä aikaa ja oli myös tärkeää loppu kautta ajatellen, että kurka sai Maalihanat taas auki ja apina (tai gorillahan tuo tais jo olla) lähti toivottavasti selästä.
 
L4E kirjoitti:
Hattunen taitaa olla vielä Saksassa(Oli tehnyt eilen maalinkin).

Näin on, tuon unohdin huumassani.

Mutta mitäs, Lukko hävisi sitten. Onneksi en paikan päälle mennyt, vaikka aluksi niin meinasinkin. Kurka on aika kova äijä. Lankku näytti tosin vähän häsläävän KalPan maaleissa.

Lukosta ei tainnut Normion lisäksi juuri muita onnistujia olla. Ryhäsen maali toki lämmittää.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jahas, palasin juuri Kuopiosta kotiin ja avasin saman tien pullon korkin, niin koville otti katsoa tuota sekoilua mitä Lukko esitti tänään. Täytyy sanoa että koskaan en ole nähnyt niin huonoa Lukkoa jäällä kuin mitä tänään Niiralan montussa luisteli. Varsinkin ensimmäinen erä oli suorastaan tuskallista ja surullista seurattavaa. En tiedä missä Lukon pelaajien ajatukset olivat mutta eivät ainakaan pelissä. Lukko oli koko erän ajan niin täydellisesti jyrän alla että ei olisi uskonut vastassa olevan liigan jumbojoukkue. Koko paletti oli täysin sekaisin ja ainoana valopilkkuna erottui keltapaita numero 14. Petri Lammassaari oli Lukon pelaajista ainoa joka sai koko erän aikana jotain järkevää aikaiseksi. Tiukkaa yritystä ja pari hyvää maalipaikkaakin.

Toiseen erään Lukko tuli selvästi paremmalla asenteella ja KalPan otettua muutaman jäähyn perätysten, Lukko sai juonen päästä kiinni ja onnistui kaventamaan. Koko toinen erä oli Lukon hallintaa mutta hieman päätön kouhottaminen, huono viimeistely ja Kimmo Kapasen muutamat loistotorjunnat pitivät pelin edelleen numeroissa 2-1.

Kolmannessa erässä Lukko jatkoi ensimmäisen erän sekoiluaan ja KalPa käytti puolustajien karkeat virheet hyväkseen. Vaikka Lukko onnistuikin nousemaan vielä maalin päähän, ei KalPan voitto ollut oikeastaan missään vaiheessa epäselvää. Kun lopussa vielä hölmöiltiin jäähyilemällä, peli oli sillä selvä. KalPa ansaitsi voittonsa, niin paska Lukko tänään oli.

Lukon hyökkäyksestä erottui edukseen ketju Lammassaari-Kauvosaari-Luovi, jolla oli koko pelin ajan kova yritys päällä ja saivat jatkuvasti pelin painettua KalPan päähän. Toporowski paransi loppua kohden ja Normio oli myös varsin pirteä. Straka oli muuten muiden surffailijoiden tasoa mutta erottui edukseen ottamalla aloituksia varsin hyvällä prosentilla. Vainiola ja Hannus olivat tänään aika näkymättömiä ja Sami Salonen erottui ainoastaan ottamalla todella typerän jäähyn. Tuosta miehestä ei ole kyllä Lukolle mitään hyötyä, niin haluttoman näköistä surffailua oli Salosen peli. Hagelbergilla oli kova yritys päällä mutta siitä oli seurauksena vain hölmöjä jäähyjä ja turhaa ryntäilyä.

Puolustuksen ylivoimainen kuningas oli Ilkka Heikkinen joka oli ainoa Lukon puolustajista, jonka iltaa voi sanoa edes jokseenkin onnistuneeksi. Hyviä taklauksia, varmaa peliä ja myös muutama ihan hyvä laukaus ylivoimalla. Myös Honkaheimo pelasi suurimmaksi osaksi perusvarmaa peliä ja teki myös pari ihan hienoa nousua ylivoimalla. Mäkelä, Bruun, Eepi, Paukkunen ja tietenkin Topi olivat täysin kuutamolla, valtavasti harhasyöttöjä ja koko ajan vähän jäljessä tilanteista. Topin puolustukseksi sanottakoon kuitenkin pari hyvää nousua kiekon kanssa. Mutta perseilijöiden kruunaamaton kuningas Niiralan montussa lauantai-iltana oli torni joka kantoi päällään keltaista paitaa numero 55. Pauli Levokari oli koko pelin alusta loppuun niin tasaisen paska että en voinut olla koko pelin ajan ihmettelemättä että miten noin paska puolustaja voi mahtua pelaamaan johonkin liigaryhmään. Ihan käsittämättömiä harhasyöttöjä, aivan turhaa hätäilyä (mm. täysin epäonnistunut purku vastustajan päätypleksin yli alivoimalla, tilanteessa jossa kaikki KalPan pelaajat olivat menossa vaihtoon.) ja turhaa höntyilyä jolloin ajoi itsensä ulos tilanteista. Täysin luokaton esitys Levokarilta.

Puhtain paperein ei selviä myöskään Langkow, vaikka muutaman hienon kopin ottikin. Kurkan 1-0 osuma meni niin helposti että Langkow saa ottaa sen täysin piikkiinsä. Löysä vippi etukulmasta sisään kun pelikellossa oli 7 sekuntia!. Muutenkin Lankku oli ensimmäisen erän alkupuoliskolla todella epävarman näköinen ja pompotteli kiekkoa hermostuneen näköisenä.

Yleensä ottaen tästä pelistä jäi mieleen vaan se että mikäli ensi kaudella halutaan menestystä, tämän kauden puolustuksesta ei voi olla montaa miestä siinä joukkueessa. Lukon kaikki ongelmat oikeastaan kulminoituu juuri tuohon umpisurkeaan puolustajajoukkioon. Kun puolustajien avauspeli on heikkoa, hyökkäyksiin lähdöt kestävät liian pitkään ja vastustaja on koko ajan valmiina. Lisäksi karkeat oman pään virheet olisivat tänäänkin johtaneet moneen maaliin mikäli vastassa olisi ollut yhtään parempi joukkue kuin KalPa. Ja tästä puolustajien kädettömyydestä kärsii eittämättä myös ylivoima, viivapeli ei yksinkertaisesti toimi ollenkaan ja Lukon ylivoima on täysin luokatonta. Toivottavasti Lukon johto tekee oikeasti jotain ensi kaudelle koska en enää koskaan tahdo nähdä tuollaista esitystä suosikkijoukkueeltani!
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
TmiT kirjoitti:
Ramonan selostajalle propsit, osasi antaa myös KalPan hyville suorituksille tunnustusta, eikä vain sinisilmäisesti pitänyt omien puolta. Kepitti ainakin minun mielestä erään 50 km Raumalta pohjoiseen sijaitsevan toisen satakuntalaisen kaupungin selostajan 100-0...

Risto Leino onkin jo niin monta vuotta putkeen huutanut Lukon pelejä, että hänetkin voi jo melkein joukkueen jäseneksi nimetä. Ja on kyllä yksi niistä tämän kauden harvoista valopilkuista, mitä Lukossa on ollut. Vaikka hän tietysti selostaessaan vaan työtä tekeekin, niin kyllä täytyy ihmetellä sitä virtaa jolla hän melkein joka pelin - ainakin viikonloppuisin - jaksaa vetää läpi. Hyvä Risto.

Kuuntelin tämänpäiväistä peliäkin hiukan. Sen perusteella ei nyt voi mitään sanoa matsista, mutta aika säälittävä esitys taisi Lukolta olla. Tietysti kukaan paremmalleen mitään voi.

Kahdeksan peliä on vielä tätä kautta jäljellä, niistä viisi kotona. Sen verran pitää vielä kärvistellä, ennen kuin pääsee valmistautumaan uuteen ja toivottavasti parempaan kauteen.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Roku kirjoitti:
Kuuntelin tämänpäiväistä peliäkin hiukan. Sen perusteella ei nyt voi mitään sanoa matsista, mutta aika säälittävä esitys taisi Lukolta olla. Tietysti kukaan paremmalleen mitään voi.

Siinäpä se juuri olikin kun KalPa nyt ei varsinaisesti parempikaan olisi ollut, jos Lukon pelaajilla vain olisi ollut edes jonkinlaista halua pelata kunnolla. Suurin osa Lukon pelaajista vain surffaili ja kierteli haluttoman näköisenä. Kun Lukko toisessa erässä alkoi pelaamaan edes jotenkuten tosissaan, Kalpa oli heti vaikeuksissa. Sen verran olen KalPan pelejä tällä kaudella käynyt katsomassa että en pitäisi joukkueen tämänpäiväistä esitystä juuri yhtään parempana kuin aiemmissakaan peleissä. Lukko oli vaan niin haluton että se antoi KalPan viedä peliä.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
-OO- kirjoitti:
Siinäpä se juuri olikin kun KalPa nyt ei varsinaisesti parempikaan olisi ollut, jos Lukon pelaajilla vain olisi ollut edes jonkinlaista halua pelata kunnolla. Suurin osa Lukon pelaajista vain surffaili ja kierteli haluttoman näköisenä. Kun Lukko toisessa erässä alkoi pelaamaan edes jotenkuten tosissaan, Kalpa oli heti vaikeuksissa. Sen verran olen KalPan pelejä tällä kaudella käynyt katsomassa että en pitäisi joukkueen tämänpäiväistä esitystä juuri yhtään parempana kuin aiemmissakaan peleissä. Lukko oli vaan niin haluton että se antoi KalPan viedä peliä.

Näinpähän se on tietysti joo... eihän se KalPa voi peliään aikaisemmasta lainkaan parantaa, ei edes yksittäisessä matsissa...
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Filimonov kirjoitti:
Näinpähän se on tietysti joo... eihän se KalPa voi peliään aikaisemmasta lainkaan parantaa, ei edes yksittäisessä matsissa...

No ei se Kalpan peli ollut juuri sen parempaa kuin mitä se on ollut suurimman osan kaudesta, Kapanen oli kylläkin loistovireessä tänään. Mutta enpä muista Kuopiossa tämän kauden aikana nähneeni yhtä halutonta vastustajaa kuin Lukko oli tänään. Se oli se erottava tekijä tänään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös