KalPa kaukalossa kaudella 2015–2016

  • 105 181
  • 437

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Voittoputkessa mennään, niin että heilahtaa. Kilpi on iskussa ja niin on koko joukkuekkin. Ennen peliä taas ukkoa pudonnut pois ala Tammela, Junnila ja Halonen. Silti sieltä vain tuollakin miehistöllä voitto kairattiin. Melko uskomatonta

Tuonne Sport - KalPa otteluketjuun laitoinkin päivän posit. No nopeasti tähänkin - Mankinen sekä Davis alkaa todellakin löytää itseään ja peliään KalPan pelin sisällä. Molemmat tekevät hyvin töitä ja kuskaavat kiekkoa paljon. Tänään nähtiin molemmilta tukku hyviä maalintekoyrityksiä ja kyllä ne tuosta alkavat sisällekkin mennä. Etenkin Mankinen oli tänään vaarallinen jopa. Davis kuskaa taasen kiekkoa näyttävästi aina pakin ohi mutta vimeistelyssä on toivomisen varaa. Kumpa joku opettaisi hänelle miten kiekko nostetaan läheltä ylös. Aina kuskaa ja survoo sitä tamppooniin niin eihän se mene siitä läpi.

No voittoja tulee silti niin mikäs siinä. Toivotaan, että seuraavaan pelin saadaan apuja sairastuvalta ja Mankinen saisi vuoristogorillan selästään pois. Negatiivsena nään Mikko Nuutisen. Ei ole tullut enää onnistumisia niin on todella turhautunut. Ottaa tyhmiä jäähyjä ja peli on muutenkin väkinäisen näköistä. Lie peliajan syöpyminen ja roolin pienentyminen turhauttaa lisää. Mikäli Junnila ja Halonen saadaan ensi peliin takaisin voisi Nuutisella olla yhden huilin paikka.
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Mikael Ruohomaa, jatkopaperia kouraan heti jos se vain mitenkään mahdollista on.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Juna kulkee, kulkee. Peli oli aika kuraa mutta voitto sieltä silti onneks napsahti. Nyt on ansaittu reipas viikon huili edessä. Kärkiukoille huilia ja muillekkin kolhujen parantelua.

Jos jotain haluaa tauon aikana kehittää, niin suosittelisin panostamaan nuihin aloituksiin. Tänäänkin osalla alle 30% aloitusvoitot. Ruohomaa oli vissiin käynyt hauista reenaamassa kun otti tänään 31aloituksesta 57% kotiin. (SS haastis missä kysyttiin tätä huonoa tilastoa). Kyllähän tuossa paljon siimaa vastustajalle antaa jos häviät kaksi kolmesta aloituksesta. Pahimmillaan toinen ylivoimalla hyökkäyspäässä ja toinen alivoimalla omissa. Muuten antaa palaa vaan! (Ei mestaruussaunan)
 

KalPan toveri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Piti tulla pitkästä aikaa tuomaan esille se minkä näköjään muutkin on tiedostanut, eli tuo Ruohomaan jatkosoppari. Äkkiä semmonen - kiitos! Jotenkin on vaan semmoinen olo, että on ensi kaudelle Jypin mies. Oksettaa koko ajatuskin...
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Piti tulla pitkästä aikaa tuomaan esille se minkä näköjään muutkin on tiedostanut, eli tuo Ruohomaan jatkosoppari. Äkkiä semmonen - kiitos! Jotenkin on vaan semmoinen olo, että on ensi kaudelle Jypin mies. Oksettaa koko ajatuskin...
Ruohomaasta näkee, että ainakin pelitapa on hänen mieleensä. Kuskaa kiekkoa niin omalla kuin hyökkäysalueellakin todella mielissään. Toivotaan, että ukko viihtyy Kuopiossa (myös yössä) niin tuurillaan saataisiin jatkosopparia lyötyä. Olisihan tuo pahin kaikista jos hän lähtisi JYP paitaan pelaamaan. Niinhän tässä vaan tuppaa aikalailla aina käymään, että täältä haetaan nostetta uralle ja samantien lähdetään muualle pelaamaan. HIFKiin jos menee niin ei niin haittaa kunhan ei JYP paitaan. Toivotaan, että jos joskus Kimmo teet kalliin ja pitkän jatkosopparin niin nytten ja kohteena on Ruohomaa. Maksa vaikka hieman extraa jos sniikseen on. Tason laskuun en näe minkäänlaista mahdollisuutta, päin vastoin. Mies on itsekkin haastatteluissa maininnut, että ymmärtää nyt mitä Liiga kiekko on ja sen eteen on tehty töitä. Se myös näkyy esim kamppailupelamisessakin kun ei hän mikään sivuuntyönnettävä rätti näissä enää ole. Ja uskaltaapa mies myös niihin mennä
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Piti tulla pitkästä aikaa tuomaan esille se minkä näköjään muutkin on tiedostanut, eli tuo Ruohomaan jatkosoppari. Äkkiä semmonen - kiitos! Jotenkin on vaan semmoinen olo, että on ensi kaudelle Jypin mies. Oksettaa koko ajatuskin...

Luulenpa, että JYPiin Ruohomaa ei ainakaan ole siirtymässä, koska on siellä jo kertaalleen käynyt epäonnistumassa. Tosiaan Ruohomaa saattaa arvostaa paljonkin Virran pelitapaa, koska joutui läpimurtoa metsästämään niin kauan ja nyt vasta ovat palaset alkaneet loksahtaa paikoilleen. Eli jos KalPa pystyy tekemään rahan puolesta kilpailukykyisen tarjouksen, niin voisin kuvitella, ettei Ruohomaallakaan ole suurta hinkua maisemaa vaihtaa vielä.
 

KalPan toveri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
No luulisi, että jos rahaa edes johonkin pelaajan käytetään ensi vuonna niin yhden pitäisi olla Ruohomaa. Ruohomaa kun osoittanut olevansa selkeästi, ainakin KalPassa, ykköskentän miehiä. Vaikka sitten se vähän kallis soppari Ruohomaalle jos jollekin se täytyy joka vuosi tehdä. Joku 2+1 olisi ihanteellinen.
 

HankChief

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kaipa tässä voisi vähän vilkaista tilastoja näin tauolle mentäessä ja kun monilla joukkueilla on jo 1/3 runkosarjasta pelattuna. KalPalla pistekeskiarvo on 1,56 ja sillä vauhdilla aiempien kausien perusteella päästään loppukahinoissa sijoille 7-10 (ehkä lähempänä kuitenkin sitä kuudetta sijaa kuin 11. sijaa). Eli jos taso pysyy samana, niin sääleihin oltaisiin menossa. Se varmaan on ihan tyydyttävä suoritus tuolla porukalla. Toki alkukauteenkin mahtuu sekä voitto- että tappioputkia eli jännä nähdä mihin suuntaan pistekeskari lähtee menemään. KalPalla tehtyjä maaleja per matsi on 1,78 ja päästettyjä 1,72. Sehän riittää! Mutta tosiaan viime vuodesta ei ole paljoa muuttunut isossa kuvassa: päästetään ja tehdään vähän maaleja. Syynä lienee tuo "kiekollinen puolustaminen" valittuna pelitapana. Se vaan jää sitten nähtäväksi mihin se keväällä riittää (jos pelit jatkuu), kun jäähyt ovat tiukemmassa ja pelataan samaa vastustajaa vastaan sarja. Epäilen samaa kuin viime vuonna: hyvää rimpuilua ja ulos puolivälierissä.
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Toivotaan kuitenkin, että Kilpeläiselle ei tällä kaudella tulisi loukkaantumisia, sillä olisi mielenkiintoista nähdä hänet KalPan maalilla pudotuspeleissä, jos sinne asti nyt päästään. Perhonen suoritui viime keväänä nuoren miehen eteen yhtäkkiä nousseesta valtavasta taakasta ihan mukavasti, mutta onhan siinä iso ero verrattuna siihen että Kilpeläinen saisi pelata. Kilven viimeisin pudotuspelikokemus SM-liigasta ei ihan putkeen mennyt, mutta jos pystyisi jatkamaan nykyisellä tai samankaltaisella tasolla myös pleijareissa ja pää kestäisi niin hän voisi olla juuri se tekijä, joka kääntäisi pelejä (uskaltaisiko sanoa jopa sarjoja...) KalPan eduksi. No, tämä jos mikä on liian aikaista spekulointia.

Eipä olisi kuukausi sitten uskonut, että kuuden pelin voittoputkessa tauolle. Kyllä kelpaa ja oikeastaan pakkohan ryhtiliike oli tehdä tai sitten jäädä sarjan pohjamutiin pysyvästi. Nyt roikutaan aivan suoran pudotuspelipaikan tuntumassa mutta jos viimeiset kuusi matsia olisivat menneet huonommin niin pisteitä olisi alle 20 kappaletta ja sitten olisi jo vaikeaa. En tiedä, mikä se ratkaiseva muuttuva tekijä oli, sanoiko Pekka jotain inspiroivaa, sopivatko jätkät yhdessä että nyt kurssi muuttuu vai oliko Junnilan saapuminen vaan niin pirun kova juttu, mutta kelpuutan joka tapauksessa. Nykyisellä kokoonpanolla on tahkottu voitosta voittoon niin tehokkaasti että on oikeastaan vaikeaa miettiä, mihin tuohon Rissanen, Lauritzen ja Mutanen myöhemmin mukaan sijoitetaan. Ehkäpä tilalle tulee uusia loukkaantumisia ja ongelmasta selvitään.

Tauon jälkeen aloitetaankin vaikealla vastustajalla, kun Tappara tulee vastaan...
 

RipariIn

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ruohomaan jatko kävisi kyllä hyvin ja jos joukkuetta meinataan rakentaa pitkäjänteisesti, niin olisi jopa ehdotomman tärkeä sopimuspalanen. Ehkä tuo kalapapan ehdottama kuusi vuotta ;-). Kävisikö Mäntylät?

Mutta juuri nyt mietin Junnilan ja Bengtssonin tilannetta. Ymmärtääkseni molempien sopimukset loppuivat eilen, joten saapas nähdä, kuullaanko jo heti huomenna jotain näistä kompiksista.
 

A.P.Järvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jyväskylän Lohi
Täytyypi myöntää olleeni väärässä, koska epäilin suuresti Ruohomaan kykyä pelata Liigassa. Taiteilijan ominaisuuksistaan huolimatta on kuitenkin oppinut pelaamaan myös kiekotonta roolia. Näillä yleisömäärillä suhtaudun kuitenkin epäilevästi seuran mahdollisuuksiin tehdä jatkosopimus kultakypärän kanssa. Ainakaan minkäänlaisiin huutokauppahommeleihin ei KalPan kannata lähteä alkuunkaan.

Kiekollisilta taidoiltaan rajalliset Junnila ja Bengtsson ovat hyviä joukkuepelaajia ja heidän kanssaan voisi yrittää ehkä määräaikaisen sopimuksen jatkamista vaikkapa jouluun asti, mikäli kyseiset veljmiehet tällaiseen suostuvat. Junnila on alempien ketjujen ruutunsa joukkueessa täyttänyt ja Bengtsson on lienee sitten joskus 27-vuotiaana aika kova pelaaja, mutta tässä vaiheessa ja näillä tulovirroilla en kovin suuria panostuksia tähän kaksikkoon laittaisi.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Jos nyt joku tuosta remmista täytyy pitää on se Mikael Ruohomaa. Toki Janne Keränenkin on tärkeä palanen ja miehellä taitaa olla tämä vuosi mukaan lukien 2v pahvikin? Rissanen on myös tärkeä palanen, mutta muut enemmän tai vähemmän. Olisikin kumma mikäli rahaa ei Ruohomaahan löydy. Voihan se olla, että Kimmo maksaa junnuille (Tammela Mikkola) 100k palkkaa koska NHL-varaus! Ja Jokela Halonen saa 300k jatkopahvit myös sekä Timonen

Bengtsson joutaisi kyllä tällä hetkellä pihalle. Mielestäni melko turhake ja todelakin Jyrille jatkoa ennemmin. Toisaalta, loukkaantumisia tullee jatkossakin niin jos ukko/ukot nyt ei maltaita maksa niin voisi molemmat lie pitää remmissä. Jyri lie hieman kalliimpaa rahaa pyytää, mutta onhan hänenkin ymmärrettävä, että kun ei sopimusta mistään tullut on palkan alennukseen myönnyttävä.

Peli tosiaan kulki ennen taukoa, voittoputki 6 ja loukkaantumisiakin tuli jatkuvaan lisää. Hienoa pelaamista siis. Kyllähän tämän voittoputken takuumiehet ovat olleet Kilpeläinen huipputorjunnoillaan sekä tasoaan alkukaudesta rutkasti nostanut Mikael Ruohomaa. Positiivisimpia yllätyksiä ovat olleet Mikkola, Halonen hyökkääjänä sekä Aleksi Hämäläinen. JYP vastaan todella ennakkoluulotonta pelaamista ja haastamista, eikä maalikaan ollut kaukana. Myös Juuso Riikola näyttäisi vihdoin pääsevän sille tasolle, mitä ainakin itse olen mieheltä pari vuotta jo odotellut. Selkeästi veljeään potentiaalisempi kaveri.

Tauko tulee KalPallekkin sinällään hyvään saumaan. Ukkoja on varmasti enemmän ja vähemmä loukkaantuneena pelannut ja kärkiäijillä on kuorma ollut kovaa. Harmi sinälläään kun juna hyvin puksutti niin tauko tulee, mutta paikallaan se liene todellakin on. Toivotaan, että tauon jälkeen saataisiin Tammelaa Lyytistä näin ainakin takaisin sekä Rissasen Juakko. Tauon jälkeiset pelit ovat olleet KalPalle aina pahoja ja nythän vastaan alkaa syksyn kovavireisin joukkue Tappara. Tappara ei Kuopiossa kummempia esittäny ja voitto sössittiin itse heille. Toivotaan, että nyt annettaisiin vähän takaisin ja heti kärkijengiltä niistettäisiin pinnat kotiin ja SaiPan räpiessä noustaisin sillä voitolla jo kuuden sakkiin! Kukapa olisi tuon karmean syyskuun aikana uskonut tälläiseen voittoputkeen ja flow-tilaan.

Kuten yllä jo mainitsin niin nyt vaan aloituksia harjoittelemaan ja urakalla. Ruohomaan sanoin sitä hauista tekemään vaikka joka päivä. Onhan nuo karua luettavaa nuo aloitusprosentit ja paljon annetaan niissä siimaa. Tiedä miten pelit olisivat päättyneet jos nuistakin edes puolet olisi kotiinpäin raavittu. No jossittelua mutta tähän ottaisin eniten huomiota nyt tauon aikana. Toki myös palautumiseen ja edelleen YV hiomiseen. Sillä erikoistilanteilla nämä ottelut on suurimmilta osin käännetty itsellemme. Yvllä on tehty maali pari ja Avlla taasen on tainnut vain yksi kaksi omiin mennä
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kuten yllä jo mainitsin niin nyt vaan aloituksia harjoittelemaan ja urakalla. Ruohomaan sanoin sitä hauista tekemään vaikka joka päivä. Onhan nuo karua luettavaa nuo aloitusprosentit ja paljon annetaan niissä siimaa. Tiedä miten pelit olisivat päättyneet jos nuistakin edes puolet olisi kotiinpäin raavittu. No jossittelua mutta tähän ottaisin eniten huomiota nyt tauon aikana.
Tuonne yleisen puolen voimasuhdeketjuun jo laitoinkin, mutta pistetääs tähänkin tilastotietoa. KalPalla olisi tosiaan aika reiluisti parantamisen varaa aloituksissa:

Rich (BB code):
		Kaikki	Keski	Puol.	Hyökkäys
Blues		50,8 %	49,7 %	52,4 %	50,0 %
HIFK		52,7 %	49,9 %	51,5 %	56,4 %
HPK		51,9 %	52,9 %	51,5 %	51,3 %
Ilves		49,1 %	43,9 %	47,3 %	55,1 %
JYP		45,3 %	47,5 %	41,3 %	46,9 %
KalPa		44,8 %	41,0 %	42,6 %	50,4 %
KooKoo		50,0 %	52,0 %	44,6 %	54,5 %
Kärpät		46,6 %	44,9 %	43,4 %	50,8 %
Lukko		54,3 %	55,3 %	50,1 %	57,6 %
Pelicans	49,3 %	55,2 %	44,4 %	49,5 %
SaiPa		52,2 %	52,4 %	51,9 %	52,1 %
Sport		53,1 %	53,8 %	48,6 %	57,1 %
Tappara		51,9 %	51,5 %	50,1 %	54,1 %
TPS		49,8 %	48,8 %	45,4 %	54,7 %
Ässät		46,9 %	47,3 %	44,0 %	49,6 %
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Tuonne yleisen puolen voimasuhdeketjuun jo laitoinkin, mutta pistetääs tähänkin tilastotietoa. KalPalla olisi tosiaan aika reiluisti parantamisen varaa aloituksissa:

Rich (BB code):
        Kaikki    Keski    Puol.    Hyökkäys
Blues        50,8 %    49,7 %    52,4 %    50,0 %
HIFK        52,7 %    49,9 %    51,5 %    56,4 %
HPK        51,9 %    52,9 %    51,5 %    51,3 %
Ilves        49,1 %    43,9 %    47,3 %    55,1 %
JYP        45,3 %    47,5 %    41,3 %    46,9 %
KalPa        44,8 %    41,0 %    42,6 %    50,4 %
KooKoo        50,0 %    52,0 %    44,6 %    54,5 %
Kärpät        46,6 %    44,9 %    43,4 %    50,8 %
Lukko        54,3 %    55,3 %    50,1 %    57,6 %
Pelicans    49,3 %    55,2 %    44,4 %    49,5 %
SaiPa        52,2 %    52,4 %    51,9 %    52,1 %
Sport        53,1 %    53,8 %    48,6 %    57,1 %
Tappara        51,9 %    51,5 %    50,1 %    54,1 %
TPS        49,8 %    48,8 %    45,4 %    54,7 %
Ässät        46,9 %    47,3 %    44,0 %    49,6 %
Kattavaa dataa taas Zorbalta. Kiitos tästä.

Tosiaan paljon olisi petrattavaa. Keskialueella nyt ei niin suuri merkitys ole, mutta tuo puolustuspään 42% on todella heikko. Siitä pääsee vastustaja melko usein heti pyörittämään peliä ja saamaan paikkoja. Tähän pitäisi tulla paljon parannusta.
Hyökkäyspäässä sentään puolet kaavitaan voitoiksi niin se on jo ihan kohtalainen tulos. Välillä päästään jopa heti yvkuviotakin jauhamaan.

Yhtäkaikki koko Liigaa surkein kokonais aloitusprosentti on KalPalla. Silti nyt on tullut jo kuusi voittoa putkeen. Mikäli tämä aloittaminen vielä paranesi hieman niin auttaisihan se varmasti asiaa lisää. Toivotaan, että tähän kiinnitetään tauolla huomiota ja pyrittäisiin panostamaan enemmän tulevaisuudessa
 

Kalikankosto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Bengtsson joutaisi kyllä tällä hetkellä pihalle. Mielestäni melko turhake ja todelakin Jyrille jatkoa ennemmin. Toisaalta, loukkaantumisia tullee jatkossakin niin jos ukko/ukot nyt ei maltaita maksa niin voisi molemmat lie pitää remmissä. Jyri lie hieman kalliimpaa rahaa pyytää, mutta onhan hänenkin ymmärrettävä, että kun ei sopimusta mistään tullut on palkan alennukseen myönnyttävä.

Joko minä olen tyhmä tai sitten vaan nään paremmin:) Bengtsson ei edelleenkään ole mielestäni yhtään turhake. Ehdottomasti jatkoa, eikä haittaisi loppukautta pidempikin sopimus. Joukkueessa on kuitenkin niitä turhakkeita melkein niin ettei sormet riitä laskemiseen. Näistä vaan ei eroon päästä kun eivät kelpaa edes Enon Jetseille.
 

Götze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Joko minä olen tyhmä tai sitten vaan nään paremmin:) Bengtsson ei edelleenkään ole mielestäni yhtään turhake. Ehdottomasti jatkoa, eikä haittaisi loppukautta pidempikin sopimus. Joukkueessa on kuitenkin niitä turhakkeita melkein niin ettei sormet riitä laskemiseen. Näistä vaan ei eroon päästä kun eivät kelpaa edes Enon Jetseille.
Samoilla linjoilla itsekin. Bengtsson ei todellakaan ole varsinkaan viime kierroksilla ollut turhake. Siellä kurvailee kuitenkin kokoonpanossa mm. Nikko, Nuutinen ja Harjama, jotka niitä turhakkeita ovat olleet. Taitaa komea ruotsalainen olla ainoa tuosta porukasta,joka pelaa myös alivoimaa. Lisäksi ainakin omaan silmään kaverilla on hyökkäyspäähänkin edes jonkinlaista potentiaalia, tuosta ylläolevasta kolmikosta ainakin Harjamalla ei tee hyökkäyspäässä yhtään mitään ja Nuutinenkin on ollut täysin näkymätön hyvän alun jälkeen.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Joko minä olen tyhmä tai sitten vaan nään paremmin:) Bengtsson ei edelleenkään ole mielestäni yhtään turhake. Ehdottomasti jatkoa, eikä haittaisi loppukautta pidempikin sopimus. Joukkueessa on kuitenkin niitä turhakkeita melkein niin ettei sormet riitä laskemiseen. Näistä vaan ei eroon päästä kun eivät kelpaa edes Enon Jetseille.
Onhan se messias kun tekee vaasassa, VAASASSA voittomaalin. Hyvin siellä on tilastoja luettu, kokonaispistemäärän kohotessa 2+1 tasolle. Saattahan se olla halvempi kuin Ikosen Jassen sopimus aikoinaan mutta että ihan loppukautta pidempi sopimus, tässä vaiheessa, näillä näytöillä.
Olette te melkoisia palstakimmoja. Pystyttekö erittelemään hieman tätä hyökkäyspään potentiaalia?
Kovin montaa peliä ei ole tällä kaudella herralta jäänyt näkemättä ja en pysty sanomaan yhtään syöttöä, kiekonriistoa saati laukausta jossa tämä potentiaali olisi tullut esiin.
Joko sorvailisitte jatkopahvia Nuutiselle, Harjamalle tai Nikolle jos tekevät maalin mieheen tapparaa vastaan tauon jälkeen?
 

eakin

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Itse olen kyllä kanssa Bengssonin jatkon kannalla jos hinta vaan on sopiva. Tuskin me ketään ykkösnyrkin kaveria tilalle kuitenkaan saadaan. Nuutinen on mielestäni tyypiltään selkeä TOP6 hyökkääjä, jolla vaan ei taso riitä. Tällaisella roolilla pelaavalle mielestäni päätökset pitäisi olla helppoja: tulos tai ulos. Harjama taas on lähtökohtaisesti rotaatiopelaaja, josta en osaa sanoa juuta enkä jaata. Joskus näin mielestäni kovaakin potentiaalia, mutta se on kyllä kuollut parissa kaudessa. Nikko taas on vaan ihan helvetin hidas. Jos veto ja tulokset olisi kuin Brendelillä niin mikä jottei, mutta nykynäytöillä näen Bengtssonille enemmän käyttöä kuin Nikolle. Bengtsson taistelee samoista paikoista Junnilan kanssa ja tekee samankaltaista hommaa. Jyri tienasi 2014 melkein 70000€, joka on aika kova palkka KalPan kokoisessa seurassa 4 kentän hyrrälle. Paljonkohan Bengtssonin palkka? Ainakin tuota vähemmän, siitä olen melko varma.

Jos taas Bengtsson hommataan tänne tulosta tekemään, niin siinä vaiheessa joukkueen rakennus on jo mennyt niin päin persettä että en edes kommentoi.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Onhan se messias kun tekee vaasassa, VAASASSA voittomaalin. Hyvin siellä on tilastoja luettu, kokonaispistemäärän kohotessa 2+1 tasolle. Saattahan se olla halvempi kuin Ikosen Jassen sopimus aikoinaan mutta että ihan loppukautta pidempi sopimus, tässä vaiheessa, näillä näytöillä.
Olette te melkoisia palstakimmoja. Pystyttekö erittelemään hieman tätä hyökkäyspään potentiaalia?
Kovin montaa peliä ei ole tällä kaudella herralta jäänyt näkemättä ja en pysty sanomaan yhtään syöttöä, kiekonriistoa saati laukausta jossa tämä potentiaali olisi tullut esiin.
Joko sorvailisitte jatkopahvia Nuutiselle, Harjamalle tai Nikolle jos tekevät maalin mieheen tapparaa vastaan tauon jälkeen?
Tätäpä mietin itsekkin. Hyökkäyspäässä mies ennemminkin kadottaa aina kiekon kuin pelaa sen omalle pelaajalle tekopaikkaan. Hukkaaa sen juuri sillä viimeisellä tärkeällä hetkellä. Itseäni ärsyttää suunnattomasti miten peli puuroutuu kun hän on kiekossa hyökkäyspäässä. Siitä seuraa huono ratkaisu ja kiekon menetys. Kiekonriistotkin ovat melko vähiin jääneet ainakin omaan silmään.

OK, on tehnyt hyvää työtä kulmissa Jyrin kanssa ja pelaa toki avta. AVta nyt voi pelata tuossa moni muukin. Toisen maalin teki hyvällä rannelaukauksella mutta tämä tuntuisi olevan enemmän once in a lifetime hommia. Kuten tilastoistakin näkyy. Nyt sitten teki Mankisen upeasta syötöstä toisen maalin Sporttia vastaan. Toisaalta varmaan melko halpa pelaaja niin sama kait tuo on pitää. Vituttaa silti armottomasti kun se kiekko aina hänen takiaan vastustajille jää.

Totta sinällään se, että Harjama on melkoinen turhake ja hänhän on aika paljon Virran koirankopissa ollut. Joni Nikko on minusta paljon potentiaalisempi kaveri. Välillä röyhkeitä nousuja ja haastamisia ja laukoo todella paljon. Toki on varmaan vielä puolikuntoinen tai sit vaan tosiaan nuin hidas mitä on. Silti kokoa ja laukaisuvoimaa riittää miehellä enemmän ja uskon keväällä olevan tärkeämpi palanen joukkuetta. Junnila hoitaa Bengtsonin hommat 100x paremmin ja muihin tontteihin on muita ukkoja. Täten en hänelle näe jatkoa enää mutta Jyrille ehdottomasti! Nuorista Aleksi Hämäläinen on tullut hyvin jengiin sisään ja on hyökkäyspäähänkin paljon potentiaalisempi. Toki ei avta pelaa mut sitä voi pelata silloin tällöin kärkiäijätkin Ala Davis, Mankinen, Ruohoma, Rissanen sekä Keränen. Ainiin ja Jyri!

Junnilan palkasta on tuossa yläpuolella puhetta sen olleen 70k. Se nyt oli monivuotisen vuoden vika vuosi niin toki hieman isompi. Nyt tuskin tienaa samoja summia kun ei ole alkuvuodestakaan diiliä minnekkään edes saanut. Bengtsson on varmaan tullut ns junnusopparihinnalla tai tienaa maximissaan sen 30k. No mieshän on tryoutilla ilmeisesti edelleen niin tokkopa hirveitä "vuokrarahoja" mies tienaa. Sinällään ei ole kallis mutta Jyrin maalipaikkojakin tuhlailuakin enemmän vituttaa Bengtsonin kiekon karkauttamiset jo ennen näitä maalipaikkoja. Kun peli puuroutuu ja kiekko karkaa usein vastustajalle.
 

Ermundo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Täytyy kyllä itekkin myöntää, että en pidä Bengtssonia mitenkään turhana. Ei hän tule pistepörssiä voittamaan, mutta tuskin häneltä sitä odotetaan vaan perus neloskentän raatamista ja ei todellakaan ole kallis. Mikäli hänet on hankittu ykköskentän pisteentekijäks niin sillon vika on kyllä ihan jossain muualla kuin Bengtssonissa. Mielellään näkisin hänet myös enskaudella rosterissa. Itselläkin kyllä löytyy enemmän luottoa Bengtssoniin kuin esim. edellä mainittuun Nikkoon. Ilmeisesti kuitenkin niin minä kuin muutama muukin tällä palstalla on väärässä ja Bengtsson on täysin turha paska josta on hyötyä vähemmän kuin kilon perunasäkistä, eli potkitaan vaan ulos, mutta samalla voidaan heittää myös Nikko, Mankinen, Nuutinen, Jokela, Lyytinen, Kinnunen ja parimuuta pelaajaa, koska heistäkään ei ole hyotyä, koska eivät tee tehoja.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Täytyy kyllä itekkin myöntää, että en pidä Bengtssonia mitenkään turhana. Ei hän tule pistepörssiä voittamaan, mutta tuskin häneltä sitä odotetaan vaan perus neloskentän raatamista ja ei todellakaan ole kallis. Mikäli hänet on hankittu ykköskentän pisteentekijäks niin sillon vika on kyllä ihan jossain muualla kuin Bengtssonissa. Mielellään näkisin hänet myös enskaudella rosterissa. Itselläkin kyllä löytyy enemmän luottoa Bengtssoniin kuin esim. edellä mainittuun Nikkoon. Ilmeisesti kuitenkin niin minä kuin muutama muukin tällä palstalla on väärässä ja Bengtsson on täysin turha paska josta on hyötyä vähemmän kuin kilon perunasäkistä, eli potkitaan vaan ulos, mutta samalla voidaan heittää myös Nikko, Mankinen, Nuutinen, Jokela, Lyytinen, Kinnunen ja parimuuta pelaajaa, koska heistäkään ei ole hyotyä, koska eivät tee tehoja.
Juurihan tuossa mainitsin, että tuolla roolituksella Jyri vie kyllä Bengtsonia 100-0. Muihin rooleihin on muita ukkoja. Nikko on enemmän voimahyökkääjä. Jos olet pelejä seurannut niin Mankinen on myös pelannut alivoimaa ja alkaa myös löytää tehojaan. Nuutinen on hyvän alun jälkeen pelannut huonosti ja on selkeästi turhautunut joten joutaisi breikille. Kinnunen pelaa koska on meidän uusi Riekkinen. Jokelaan sama, toivottavasti ei ensi kaudella enää jatka kalliilla sopparillaan. Mutjoo nää on näitä..

Laitampa vielä oman hierarkian roolituksineen kaikkien ollessa ehjinä:

Keränen-Rissanen-Davis
Lauritzen-Ruohomaa-Mankinen
Tammela-Sebok-Nuutinen
Mutanen-Halonen-Junnila
Kinnunen- Bengtson- Nikko
Harjama+ muut (Hämäläinen Piipponen Pitkänen) toki junnutkin menis varmaa ennen harjamaa roolista riippuen.

Pakistossa jatketaan samoilla ja maalilla
 

Kalikankosto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Onhan se messias kun tekee vaasassa, VAASASSA voittomaalin. Hyvin siellä on tilastoja luettu, kokonaispistemäärän kohotessa 2+1 tasolle. Saattahan se olla halvempi kuin Ikosen Jassen sopimus aikoinaan mutta että ihan loppukautta pidempi sopimus, tässä vaiheessa, näillä näytöillä.
Olette te melkoisia palstakimmoja. Pystyttekö erittelemään hieman tätä hyökkäyspään potentiaalia?
Kovin montaa peliä ei ole tällä kaudella herralta jäänyt näkemättä ja en pysty sanomaan yhtään syöttöä, kiekonriistoa saati laukausta jossa tämä potentiaali olisi tullut esiin.
Joko sorvailisitte jatkopahvia Nuutiselle, Harjamalle tai Nikolle jos tekevät maalin mieheen tapparaa vastaan tauon jälkeen?

Kuka tässä on ketään messiaaksi väittänytkään? Bengtssonia ei ole hankittukaan tänne pisteitä latomaan vaan pelamaan 0-0 vaihtoja illasta toiseen. Se vain on kuitenkin pystynyt pari maalia lipsauttamaan ja on joukkueen neljänneksi paras maalintekijä (muutaman muun kanssa jaetulla sijalla). Junnilan kanssa muodostavat yhden Liigan parhaista alivoimakaksikoista. Lisäksi Bengtsson parantaa kuin sika juoksuaan. Viimeiset 8 ottelua häneltä 2+0=2 +tehot 3 ja -tehot 0. Mitä pitää vielä parantaa, että voisit hyväksyä myös ensi kauden kattavan sopimuksen? Aloitusvoittoprosenttia nyt tietysti. 43,2% on huono prosentti, mutta löytyy tuolta myös Sebok joka vetää jäätävästi 37,9 prosenttisesti aloitukset kotiin.

Esim. Nuutinen taas on hankittu kärkikenttiin ja tilastot 16 ottelua 2+1=3, eikä se todellakaan pysty puolustavaa roolia(kaan) pelaamaan. Sitten meillä on lisäksi nuo mainitsemasi Harjama ja Nikko. Tälle kolmikolle en jatkosopimusta olisi tarjoamassa.

Bengtssonin hyökkäyspään potentiaalista en ole mitään puhunut, mutta sen verran on potentiaalia, että saa kiekon joskus maaliin toisin kuin eräät.

Turhapa tässä on tapella. Minun mielestäni Bengtsson on hoitanut hommansa hyvin, sinun mielestä paskasti. Jännä nähdä kumpi pettyy kun jotain asiasta tiedotetaan.
 

Kalikankosto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tätäpä mietin itsekkin. Hyökkäyspäässä mies ennemminkin kadottaa aina kiekon kuin pelaa sen omalle pelaajalle tekopaikkaan. Hukkaaa sen juuri sillä viimeisellä tärkeällä hetkellä. Itseäni ärsyttää suunnattomasti miten peli puuroutuu kun hän on kiekossa hyökkäyspäässä. Siitä seuraa huono ratkaisu ja kiekon menetys. Kiekonriistotkin ovat melko vähiin jääneet ainakin omaan silmään.

Olet oikeassa, että näitä hyökkäyspään kiekon menetyksiä on sattunut. On kyllä vastapainoksi tarjoillut muutaman loistavan syötön, mutta kaverit ei ole saaneet tulosta taululle. Eikö sinua harmita Sebokin kiekonmenetykset ollenkaan? Taitaa tulla kuitenkin aika monta enemmän per peli, jos noita laskemaan ruvetaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös