KalPa kaudella 2023–2024

  • 283 592
  • 2 550

LiiAaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tekoäly on jo ottanut huomioon sen, ettei vahvistuksia hankita. Joten pidetään kirstu kiinni ja jatketaan tasaisen tappavaa välitilaa, runkosarjasijoituksella ole niin väliä vaan puolivälieriin pääseminen on strategian mukaista ja se strategia kyllä tuottaa kerran 10-20 vuodessa mini-jackpotin. Hopea on KalPan mestaruus, bensa loppuu aina kesken kun ei koskaan tankata kesken kauden ajatellen, että maali on 7. finaali.
Tosiaan en tuota hoksannut. Tottahan toki tekoälykin tietää ettei KalPaan mitään vahvistuksia tule ja osaa sen huomioida. Sitä vain aina näin kannattajana meinaa livetä ruodusta ja alkaa ajattelemaan jotain typeryyksiä kuten joukkueen vahvistamista ennen siirtorajaa tms. höttöä.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Siellä on johtoportaalla vielä muistissa nuo hullut vuodet 2000-2010 kun menestystä haettiin isolla kädellä. Mitä niistä 3 kaudesta tuli jotain 1.5milj turskaa ja toinen konkurssi lähellä.

No nyt on omavaraisuus tulos jne kunnossa, mutta uskalletaanko silti tehdä ylimääräinen sijoitus? No ei vitussa. Parempi mennä näillä ja katsoa minne riittää niin ei käy kalpaten. Sitten toivotaan toivotaan jonkunlaista menestystä. Että saadaa sponreita ja kausikorttia jne myytyä.

Näitäkin yhteistyökumppaneita on kustu silmään jo useampi vuosi. "Nyt on tsäänssit ja valmiudet mennä pitkälle." No eipä tehty/menty Toman viimeisellä kaudella. Eikä tämän rosterin tällä nykyisellä viimeisellä kaudella.

Mutta riittääkö tämä tosiaan sponsoreille? faneille? kannattajille? tukijoille. Ei vitussa pitäisi riittää. Sen takia seuraa kannatetaan ja fanitaan, että se pärjää ja PYRKII voittamaan koko paskan. No mites meillä? Osallistutaan ja toivotaan jos sais nolla tuloksen tai jopa plussaa ja bonareina NHL korvauksia. Se ja sama miten jäällä/keväällä menee.

Ps vittu tänne oo kukaan tulossa
 

Siisel1

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juuso Mäenpää, Arsenal FC
Tämän hetkisestä KalPasta huokuu vahvasti kunnianhimottomuus ja riskejen minimointi. Ei kai tämä kioski nyt kaadu johonkin 70k euron hankintaan esimerkiksi. 70 tuhannen euron hankinta kuitenkin tarkoittaisi sellaista 200k euron ukkoa koko kauden otannalla. Tällä herra X:llä voisi olla käänteentekevä vaikutus KalPan otteisiin.

Itse nyt en ole vuosikausiin monesta syystä tuohon touhuun työntänyt rahojani. Katsomon kautta seuraan pelit ja ehkä käyn vieraspeleissä. Asun kaukana Kuopiosta, mutta en siltikään menisi katsomaan vaikka asuisin lähellä. Miksi maksaisin tuotteesta, jossa ei ole mitään menestymisen nälkää. Pelkkä osallistuminen tuntuu riittävän ja sitten kaikki muu on kivaa ekstraa. Lisään vielä sen verran, että en todellakaan ole mikään gloryhunter. Voisin hyväksyä nykymenon, jos avoimesti kerrottaisiin KalPa-yhteisölle jonkunlainen visio nykyhetkestä ja vaikka kolme vuotta eteenpäin.

Siirtoraja alkaa olla jo niin lähellä, että ei tänne enää ketään olla hankkimassa.
 

Brentti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Savon keltamustat
Juha Jatkola aloittaa sittenkin maalilla. Lekkas ilmeisesti saanut uusia kolhuja tai ei olekkaan pelikunnossa. Luukulla Veeti Koppinen.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
On tuo Huuhtainen kyllä melkoinen Pelle! Samaa katoin jo viime kaudella
Minä tykkään. Tommonen hämmentävä mulkku. Suu käy, mutta myös pisteitä tulee.

Tommoset on painonsa arvoisia kullassa.
 

Boston -68

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa. Vahva sympatia "kasvattajaseura" JYPille.
Viisikko pelissä oltiin selkeästi jäljessä. Jos pelin kuva jatkuu ensinmäisen erän mukaisena niin kolmas perättäinen kotitappio on lopputulema. Jatkolan torjunnat on paikannut puolustajien sekoilut tähän asti, painosanalla tähän..
 

KalPamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Viisikko pelissä oltiin selkeästi jäljessä. Jos pelin kuva jatkuu ensinmäisen erän mukaisena niin kolmas perättäinen kotitappio on lopputulema. Jatkolan torjunnat on paikannut puolustajien sekoilut tähän asti, painosanalla tähän..
Täytyy kyllä myöntää että "hieman" alkaa huolestuttamaan kun peli näyttää siltä tammikuun lopulla miltä se pitäis näyttää alkukaudesta. Aivan kusessa ollaan ja sekasin koko viisikko-peli....Ja kun niitä vitun vahvistuksia ei tule niin kyllä se toivo tämänkin kauden osalta alkaa pikkuhiljaa hiipumaan. Viime kaudella oli paljon kovempi toivo loppukaudesta ja pleijjareista kuin esim nyt, ei riitä tolla keskiverto joukkueella, se on fakta!
 

Tomahawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Minä tykkään. Tommonen hämmentävä mulkku. Suu käy, mutta myös pisteitä tulee.

Tommoset on painonsa arvoisia kullassa.
Sitä se on kyllä. Itse en arvosta tommoselta parikymppiseltä pennulta tommosta ylimielistä käytöstä. Hän kuulema vain odottaa että Komarov tulee vastaan... Toivottavasti antaa isän kädestä ihan kunnolla kuhan pelikuntoon pääsee Leksa.
 

Tomahawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Juuri näin, pikku lapsi vielä ja käyttäytyy sillä lailla että olis joku 35v konkari. Toivottavasti tota paskiaista ei joudu enää ens kaudella tässä liigassa kattomaan.
Oon täysin samaa mieltä kuten jo jossain ketjussa mainitsin niin huutelee somessa että odotan Komarovin kohtaamista toivottavasti olisivat playoffeissa vastakkain ja Leksa antais koko illan isän kädestä.
 

Boston -68

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa. Vahva sympatia "kasvattajaseura" JYPille.
Rapiat 2800 katsojaa perjantaina ja joukossa jonkun verran vielä vierasfanejakin. Hienoa, että edes yleisö äänestää jaloillaan tuota paskaa vastaan.
Vitutuksen voi kokea ihan kotisohvaltakin käsin. Ymmärrän, että moni ei halua erikseen siitä maksaa.
 

Kalikankosto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
HERÄTYS TOIMISTO! PERKELE MENEE HUKKAAN KOKO KAUSI
Sanoisin, että kyllä se nyt alkaa olla myöhäistä. Tietysti, jos niitä tulijoita on jonoksi asti niin sitten maalivahti, pakki ja laituri sisään. Kaikki ykkösen tasoa niin voi vielä säälipaikka irrota. Kallista? Kyllä! Mutta itse ovat asiat sössineet, taloudellista tappiota ei enää voi välttää ilman kunnon tyhjennysmyyntiä.
 

SteveLarmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
En tiedä edes harmittasko tyhjennysmyynnit tällä hetkellä, sen verran usko taas mennyt tähän jengiin. No mutta ehkä keväällä saadaan kurssi käännettyä.

Joka tapauksessa olen kyllä ihan tyytyväinen, että tämän jengin runko hajoaa tämän kauden jälkeen. En vaan näe tai tunne sitä voittavaa voimaa tässä joukkueessa, vaikka kopissa ois miten kivaa. Joihinkin pelaajiin jo niin lopen kyllästynyt ja näyttää myös siltä, että he ovat kyllästyneet Kalpassa pelaamiseen.
 

Tomahawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Aivan huikea pelaaja. Se, että on nuori ei tarkoita yhtään sitä että pitäisi kumarrella vanhuksia kaukalossa, eikä sen ulkopuolella. Tarkoitan siis vanhuksilla kokeneita jääkiekkoilijoita.
Itse en tykkää etenkään tommosesta ,että tahallaan hypätään ainoan ehjän maalivahdin päälle. Raukkamaista jo minun mielestä. Ja kumarrella ei tarvii ,mutta jonkinäköinen kunnioitus pitäs olla myös vastustajaa kohtaan ja minun mielestä myös vanhempia pelaajia.
 

Lorenzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Herätys nyt saatana siellä toimistolla.
Kalpa otti vuodenvaihteen jälkeen voitot top-3 häntäpään joukkueelta ja Tapparalta ja saatiin luotua mielikuva, että joukkueella kulkee hyvin, vaikka kyseiset pelit olisi voittanut helposti vaikka IPK.
Tämän jälkeen ollaan taas hävitty top-3 kärkijoukkueille ja KK:lle. Ja jos vieläkään ei johdon mielestä ole tarvetta vahvistuksille, niin kevään pelit voi suosiolla unohtaa. Tuolla joukkueella ei vaan riitä paukut kovempiin peleihin.
Vahvistusta maalintekoon kykenevän laiturin lisäksi tarvitaan myös puolustukseen. Tällä hetkellä puolustuksessa vain Westerlund on liiga tason pelaaja omassa roolissaan. Muut joko alisuorittaa pahasti tai ovat muuten vain sysipaskoja, mutta eipä tuolla muilla tonteillakaan ole aihetta hurraa huutoihin.
Vaikeaa on ja jotain tartteis tehrä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös