KalPa kaudella 2023–2024

  • 280 564
  • 2 550

PAKKI69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Luistelu nopeus on loistava Okanylla myös rannarin lisäksi. Joskus vuosi sitten kirjoitin, että Okanylla vaan jerkkua lisää ranteeseen, niin hyvä tulee. Nähtävästi reenit ollut kohdillaan, kun laukaus loistava, lentävä luistelu ja voimaa vääntää tilanteissa.
 
Suosikkijoukkue
Kalpa
Okany on kyllä loistava kaveri, parantunut peliään vain syksyn mittaan..
Westerlund on kanssa peli minuuttienkin valossakin päässyt vauhtiin ja tekee samoin kuin Okany parantanut peliään ja näköjään sen on huomannut Karjalainenkin kun peliaikaa on saanut enenemissä määrin.
Lekkas on tehnyt samoin, joka osa alueella on tapahtunut edistymistä muutamilla pelaajilla.
Pettymyksiin kuuluu
Jatkola, Lappalainen, Kantner, Klemetti ja Simontaival.
 

Zibbazubba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
KalPan rosterissa pelannut tällä kaudella 23 kenttäpelaajaa ja ainut nollan maalin mies on Konsta Kapanen. Lopuilla maaleja 1-7 kpl. Seitsemän maalin yltäneitä ovat Mäenpää, Simontaival ja Klemetti. Vain kahdella muulla joukkueella paras maalintekijä tehnyt alle 10 maalia (KooKoon Koblizek ja Jukurureiden Batna 9 maalia).
 

Tomahawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Eht:llä vika peli sunnuntaina Suomella ja oletettavasti joukkue palaa maanantaina Suomeen. Nähdäänköhän Mäpä jo tiistaina askissa Tps:sää vastaan? Mielestäni tuossa KalPan kakkos ylivoimassa vois melkein kokeilla kahdella pakilla(kun ei oikeen ole sopivia ukkoja siihen) eilen meinas taas omissa soida yv:llä niin varmistaisi ainakin sitä ettei nyt kiekko ole omassa maalissa kun ylivoimaa pelataan ja lisäksi Westerlund on tuolta viivasta maaleja nyt tehnyt ja omaa rightin kätisyyden niin sopis esim Lappalaisen kanssa siihen viivaan hyvin eikä kyllä varmaan huononis tällähetkellä tuo ykkös yv:kään jos Simontaipaleen siitä vaihtais Westerlundiin.
 

Kilpimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Luistelu nopeus on loistava Okanylla myös rannarin lisäksi. Joskus vuosi sitten kirjoitin, että Okanylla vaan jerkkua lisää ranteeseen, niin hyvä tulee. Nähtävästi reenit ollut kohdillaan, kun laukaus loistava, lentävä luistelu ja voimaa vääntää tilanteissa.

Kehaisee, että kehitys on ollut Kaartisen ansiota.

"Vielä viime talvena Okany haki välillä peliaikaa KalPan U20-joukkueesta. Tänä syksynä liigapelejä on kertynyt jo 24. Syyn omaan kehitykseensä pelaajana hän löysi KalPan fysiikkavalmentajan Sami Kaartisen ohjelmakansioista.

– Kaartiselta on tullut paljon apuja. Itse koen eniten kehitystä tapahtuneen kokonaisvaltaisessa pelaamisessani.

– Tähän kauteen lähdettäessä tavoitteeni oli vakiinnuttaa pelipaikka Liigassa."

 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Nyt jos sais vielä 2- 4 pistettä näistä kahdesta jäljellä olevista. Syksy ois 10+ suoritus..
Tosin tämä vieras pelaaminen on ollut sieltä kuuluisasta koko syksyn.
Ja se jos ois keskikastia, Tampereenkin kanssa taisteltaisiin tasapäin..

Tosiaan 2 matsia Liigaa jäljellä ennen pidempää tauko sarjapeleistä ja jos ymmärsin KalPa:n somejulkaisusta oikein niin joukkue lähti eilen reissuun ja matkustaa Turun pelistä suoraan Lappeenrantaan käymättä välissä kotona. Varmaan ihan hyvä ratkaisu.

TPS vei edellistä ottelua, mutta oli suurissa vaikeuksissa osua edes maalin sisäpuolelle (41 laukausta, Lekkas 15 torjuntaa). Luulenpa, että voitto Turusta vaatii taas pelaavan maalivahdin täydellistä onnistumista ja puolestaan KalPa:lta maksimaalista tehokkuutta maalipaikoista.

SaiPa on puolestaan ollut historian saatossa KalPa:lle tosi vaikea vastustaja. Erästä palstakollegaa lainaten: "Tulevat tänne takki auki ja luulevat voittaneensa ottelun jo ennen sen alkua". Kauden avausottelussa Kuopiossa tämä tapahtui tosin vasta 3-0 johtoasemassa ja niinpä Saipa tulikin tasoihin.

Summa summarum, töitä saa joukkue tehdä että tuo minimitavoite 2-4 pistettä toteutuu...

Se mikä on myös erikoista, on ylivoimapelin täydellinen sulaminen kauden aikana. Se pitäisi nyt kyllä jollain keinolla saada toimimaan, esim. vaihtamalla Rissasen ja Mäenpään paikkoja yv-kentällisissä.
 

Saaaakuu!

Jäsen
Suosikkijoukkue
SikaKalPa
Sissons ei ole kokoonpanossa. Nyt o Westerlundin näytön paikka ylivoimassa.
Jep. Tuskin ainakaan huonommaksi menee Westerlundilla. Toivon todella hänelle onnistumista, jotta toisi lisää kilpailua ylivoimaviisikoihin.

Sissons toki 5-5vs pelissä jättää ison aukon puolustukseen, mutta valitettavasti aika moni ylivoimapyöritys päättyy johonkin käsittämättömään kiekon roiskaisuun tai muuhun huonoon ratkaisuun.

Yli 50min menty putkeen ylivoimaa ilman maalia, joten jotain täytyisi asialle tehdä.
 

Slaninja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Haluaisin että Saipa voittaisi edes joskus, sääliksi käy. Mutta ei torstaina, jooko.. Turussa tulee pisteet olemaan tiukassa. Tosin meillä on henkisellä puolella yliote koska Toma.
 

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Läpsytinpoppoo
Salmelaa estettiin aika surutta tuossa 1-0 maalissa...
Salmela vain heikompana heitettiin tylysti sivuun ihmettelemään kun hänen tontiltaan painetaan jälleen maali. Onneksi Sakulla on pitkä tukka. On sitten kauden päätteeksi helpompi kantaa hiuksista vittuun täältä.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Salmela vain heikompana heitettiin tylysti sivuun. Onneksi Sakulla on pitkä tukka. On sitten kauden päätteeksi helpompi kantaa hiuksista vittuun täältä.
Salmela paini Wernblomin kanssa maalilla, Dudas syöttää kiekon maalille ja luistelee Salmelan jalkoihin ja kamppaa Sakun. -> Wernblom pistää kiekon maaliin. Tilanteesta olisi pitänyt viheltää Dudakselle kakkonen.
 
Suosikkijoukkue
Old time hockey, Hamilton Mustangs
Salmela paini Wernblomin kanssa maalilla, Dudas syöttää kiekon maalille ja luistelee Salmelan jalkoihin ja kamppaa Sakun. Tilanteesta olisi pitänyt viheltää Dudakselle kakkonen.
Samoin silmin itsekin tilanteen näin. Negailu ei tilannetta enää toiseks muuta, mutta suotakoon toki tämä mahdollisuus kaikille tällaisesta 'energiaa' ammentaville.
 

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Läpsytinpoppoo
Andreas Okany - todellinen snaipperi.
Vaikkakin oli maalivahdin oma maali, mutta kyllähän sitä täytyy tuurikin ansaita ja Okany oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Turhasta pörrääjästä kuoriutunut suoraviivainen ja ratkaisuvoimainen hyökkääjä. Nyt on taottava kun rauta on kuumaa ja lisää vaan peliaikaa.
 

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Noh Lekkas tarjoilee vastaavan imaisun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös