KalPa kaudella 2012–2013

  • 606 307
  • 1 329

zet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anssi Ritari
Lehkosista muuten sen verran, että Ika ei ole tulossa KalPaan, vaan Artturi muutti Kuopioon yksin.

Wikipedian artikkeli Ismo Lehkosesta kertoo muuta: Ismo Lehkonen siirtyy kaudeksi 2012-2013 KalPan A-juniorijoukkueen valmentajaksi ja samalla on edustusjoukkueen ns. kolmosvalmentaja.

Lähteen luotettavuutta on toki hankala arvioida.
 

Haalariosasto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
KalPan joukkue on muuten valmis, jos/kun Voutilaisen hankinta varmistetaan. Myös puuttuva puolustaja on nimittäin löytynyt ja uinut pyydykseen. Jääköt nimi arvoitukseksi. Lannon ei jatka.

Jos pakki tosiaan löytynyt, älä toki piinaa yksin itseäsi tällä tiedolla. Eli vähän taustaa, kotimainen vai mualimalta, iso vonkale vai potentiaalinen, luuta vai kanuuna?
 

ruukkunen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu Muutos, Hallituksen Päätös, Perheyritys
Jos pakki tosiaan löytynyt, älä toki piinaa yksin itseäsi tällä tiedolla. Eli vähän taustaa, kotimainen vai mualimalta, iso vonkale vai potentiaalinen, luuta vai kanuuna?

Onhan täällä muitakin, jotka ovat varsin hyvin olleet perillä joukkueen sisäisistä asioista. Esimerkiksi kesäesalta on taidettu monesti kuulla totuus jo ennen virallisia tahoja? Eli nyt niitä nimiä tiskiin!
 

IJR79

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Huomenna tulee varmaan selvyyttä asioihin ihan virallisia reittejä. KalPan facebook-sivusto kertoo seuraavaa:

KalPa järjestää medialle ja yleisölle avoimen lehdistötilaisuuden huomenna keskiviikkona Sport Cafe Pelimiehessä klo 14.00. Tilaisuudessa julkistetaan uusia pelaajasopimuksia ja pelaajat ovat paikalla haastatteluja varten. Tervetuloa paikalle!
 

pleijjeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suosikkijoukkue
Huomenna klo 14 tuppaa taas tiedotustilaisuutta Pelimiehen pahnoilta. Odotettavissa SS:n uutisoima Voutilaisen kotiin paluu ja omana veikkauksena heitän Koskisen jatkosopimuksen. Ulkomaan eläviä tuskin julkistettavien joukossa on, sillä tiedotteen mukaan pelaajat ovat myös paikalla median haastatteluja varten.

e: hitautta havaittavissa
 

Kopari

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
Jokohan sitä pääsisi huomenna lehdistötilaisuuden jälkeen viettämään rauhassa kesälomia ilman huolta loppukesän paniikkihankinnoista. Mielestäni toimisto on viime vuosina saanut joukkueen kasaan hyvissä ajoin. Ja sitten pientä huhua kehiin; Eliteprospectin mukaan Kuuluvainen vaihtaa Strasbourgista uuteen seuraan, mutta sitä ei kerrota mihin. Onko tässä huomisen lehdistötilaisuuden sensaatiomainen pommi?
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ja sitten pientä huhua kehiin; Eliteprospectin mukaan Kuuluvainen vaihtaa Strasbourgista uuteen seuraan, mutta sitä ei kerrota mihin. Onko tässä huomisen lehdistötilaisuuden sensaatiomainen pommi?

Älä manaa... ;)

Kai sitä täytyy huomenna kahden aikaan päivystää että tuleeko sieltä jotain yllätysnimiä vai ollaanko Voutilainen-Koskinen- linjalla. Kukkosen jatkosoppariakin kyllä edelleen odottelen.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Voutilainen, Koskinen, uusi pakki ja kaipa ne sen Kukkosenkin sinne nykäsee jonon jatkoksi. Onko kaikki huomenna, paha sanoa, mutta sittenhän sen näkee. Tietoa näyttää monelta väittämien mukaan löytyvän, enkä sitä sinänsä ihmettele. Mielestäni kiitoksen arvoisesti on tämä uusi nimi säilynyt KalPan julkaistavaksi. Toki onhan se niin, että harvempi haluaa lähdettään suolata.
 

Dängleri

Jäsen
Huomenna klo 14 tuppaa taas tiedotustilaisuutta Pelimiehen pahnoilta. Ulkomaan eläviä tuskin julkistettavien joukossa on, sillä tiedotteen mukaan pelaajat ovat myös paikalla median haastatteluja varten.

Myös Kimmo Timonen voitanee jättää pois laskuista. :)

No jaa, Philadelphian pelit loppuivat tänä(kin) keväänä aikaiseen, joten kerkeiskö lentää jo iltapäiväksi Suomeen? Siinähän tuota olisi pakkia kerrakseen. ;)
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Kohta siis julkaistaan/vahvistetaan uusia sopimuksia. Suurin mielenkiinto on siinä julkaiseeko KalPa myös virallisesti Mikko Koskisen ja Mikko Kukkosen jatkosopimukset. Kaverit ovat kesäharjoituksissa mukana, nimet on listattuna joukkueen kotisivun pelaajalistassa, Savon Sanomiin on kuiskuteltu heidän kuuluvan joukkueeseen, mutta virallisesti jatkosopimuksista ei ole tiedotettu mitään. Sopimuksien pituuksista jne. ei ole viitsitty antaa mitään tietoa, vaikka jatkosopimukset on tehty jo ajat sitten. Omituista. Toivottavasti se korjaantuu tänään.

Uusina pelaajina tulevat siis Jukka Voutilainen ja Pauli Levokari. Uudet pelaajat eivät tule yllätyksenä, kun Savon Sanomat julkaisi Voutilaisen jo viime viikolla, ja Pauli Levokarin sopimuskin on ollut tiedossa jo hyvän aikaa. Siis niiden tiedossa, jotka eivät arvaile tai scouttaa keskustelupalstoilta.

Tähän väliin muuten pahoittelut Elias Granath-huhuista. Ne ovat olleet alusta lähtien täysin perättömiä ja lähteneet liikkeelle allekirjoittaneen näppäimistöltä. Pari tämän palstan veijaria halusi välttämättä tietää uuden puolustajan nimen, nimen osan, entisen seuran, entisen maan tai minkä pikkuvihjeen hyvänsä. Nimiä pyöriteltiin kuin pelaajia Pekka Virran ketjulotossa. Tämän takia pistin tarjolle pienen miinan, savolaisen jäynän, johon sitten kanssakirjoittajat ajoivat ja kovaa. Kiitos ja anteeksi. Minulla oli hauskaa.

Voutilainen on käyty jo läpi, mutta vielä kerran: suorastaan erinomainen hankinta tähän paikkaan. Monipuolisuutensa ansiosta tuo paljon KalPan hyökkäyspeliin. Hienoa myös se, että oma kasvatti ei palaa kotiin kehäraakkina ja uran ollessa miltei ohi (Miettinen, Kerman, Kapanen), vaan miltei parhaassa iskussaan.

Levokari on mielenkiintoinen hankinta. Minä suhtaudun tähän hankintaan varsin positiivisesti, mikä on harvinainen tilanne. Levokari tuo kaivattua kokoa, voimaa ja fyysisyyttä oman pään pelaamiseen. Pauli meni Lappeenrannan vuosinaan paljon eteenpäin, virheherkkyys putosi selvästi. Minun silmin ongelmia tuli vain siinä vaiheessa, kun Pauke päätti ratkaista pelin ja yritti ottaa kiekollisemman roolin kuin mihin oikeasti pystyi.
Levokari on oiva vahvistus alakertaan, jos vain malttaa pysyä roolissaan: pelaa omaa puolustavaa peruspeliään. Alivoimaankin hyvä vahvistus. Alkukaudella KalPan pelityylin kanssa voi olla vielä ongelmia, kun kiekkoa ei voi vaan heittää keskialueelle. Ei ole muutenkaan mikään nopea kääntymään, mutta roolittamalla puolustusparit oikein Pauke on täysin käyttökelpoinen pakkikuusikossa.

Mikkojuntusmaisesti voisi todeta, että aika jännä hommeli tämä lehdistötilaisuuden ajankohta. Näkyvyys jää MM-kisojen takia pieneksi. Voutilaisella ja Levokarilla olisi voinut saada isommatkin otsikot ja sitä kautta positiivista virettä seuran myyntityöhön. Kyse on siitä, että Tuokkola haluaa molemmat kesärinkiin mukaan mahdollisimman aikaisin. Näin ollen homma olisi paljastunut joka tapauksessa. Sitä oikein ymmärrä mikä kiire nämä kaverit on ottaa jo nyt harjoituksiin, ei siellä kahdessa/kolmessa viikossa ihmeitä tapahdu. Käsittääkseni Voutilainen ja Levokari olivat ihmetelleet samaa.
 

Dängleri

Jäsen
Levokari on mielenkiintoinen hankinta. Minä suhtaudun tähän hankintaan varsin positiivisesti, mikä on harvinainen tilanne. Levokari tuo kaivattua kokoa, voimaa ja fyysisyyttä oman pään pelaamiseen.

Itse en kykene suhtautumaan yhtä positiivisesti, mutta silläkös nyt on mitään väliä. Itse odotan Levokarilta lähinnä hasardeja omassa päässä, hitaita mutta kankeita jalkoja ja ennen kaikkea tyhmiä jäähyjä. Toivottavasti Pauli osoittaa nämä odotukset vääriksi.
 

Osvaldo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mikä KalPan pelaajabudjetti tulevalle kaudelle alunperin oikein oli? Tuossa KalPan sivujen uutisessa toimitusjohtaja Kapanen toteaa että hallitus on antanut valtuudet nyt Voutilaisen sopimuksen johdosta ylittää kyseinen budjetti. Jos budjetit jo paukkuu, niin pakko kyllä heittää kysymystä ilmaan että paljonko esim. joku Junnila vetää palkkaa tuon uuden kolmen vuoden pahvin ansiosta?
 

Dängleri

Jäsen
Jos budjetit jo paukkuu, niin pakko kyllä heittää kysymystä ilmaan että paljonko esim. joku Junnila vetää palkkaa tuon uuden kolmen vuoden pahvin ansiosta?

Verotiedot 2010 mukaan palkka oli 30 713 €, joten onnistunut pätkäkeikka SaiPassa, sen myötä siirto KalPaan, sekä pelaaminen SM-liigan "kovimmassa nelosketjussa" on varmasti vähintääkin tuplannut nuo tulot. Kuten tuossa aiemmin tuli jo esille, joidenkin tietojen mukaan nämä Rissaset ja Lehkoset tienaisivat loppuun 100.000€, joten mikäli nuo tiedot pitäävät paikkansa, on meillä varmasti liigan kalleimpia 3.-4.ketjuja ja popcorn-osastoa.
 

kesäesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, KalPa
Ennakkoon ajateltuna Levokari on aivan loistava hankinta kolmospakkipariin Kukkosen rinnalle. Kunhan Pauke ei yritä mitään mitä ei osaa, vaan keskittyy antamaan helpon avaussyötön ja tekee muussia kaikista maalivahdin lähelle tulevista vastustajista, niin olen tyytyväinen. Jos pakkikahdeksikko on...

Timonen - Kauppinen
Masuhr - Halonen
Levokari - Kukkonen
(Koivisto - Riikola)

... niin siinä on sopiva sekoitus kiekollista taitoa, all-aroundia sekä kovuutta. Toinenkin rightin kaveri olisi ollut OK, mutta Hentunen voi olla kakkosylivoiman toinen viivamies.

Voutilaisen nelivuotinen pahvi onkin jumalallisen kova sopimus ja siitä on kaikki tarpeellinen jo sanottu.

Vaihtoehto A):
Salminen - Kerälä - Voutilainen
Kapanen - Kuparinen - Hentunen
Kerman - Miettinen - Lehkonen
Kolehmainen - Riekkinen - J. Ikonen

Vaihtoehto B):
Salminen - Voutilainen - Kapanen
Kerman - Kerälä - Hentunen
Miettinen - Kuparinen - Lehkonen
Kolehmainen - Riekkinen - J. Ikonen

Kyllähän näillä kelpaa lähteä kauteen.
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Ihmeenä pidän, jos ennen kauden alkua ei kuulu siirtouutisia seurasta ulospäin. Laitureita on yksinkertaisesti liikaa. Junnila, Rissanen, Saarinen saati sitten Miettinen tai Kerman on aika kalliita, tai todella kalliita kavereita istumaan katsomossa. Kirittäjän rooliin kelpaa aivan hyvin omat junioritkin. Olisi suorastaan tyhmää pitää Junnilan ja Saarisen tasoisia&hintaisia kavereita katsomossa.

Mielenkiintoista nähdä lopullinen formu.
 

Roimo

Jäsen
Voutilainen on käyty jo läpi, mutta vielä kerran: suorastaan erinomainen hankinta tähän paikkaan. Monipuolisuutensa ansiosta tuo paljon KalPan hyökkäyspeliin. Hienoa myös se, että oma kasvatti ei palaa kotiin kehäraakkina ja uran ollessa miltei ohi (Miettinen, Kerman, Kapanen), vaan miltei parhaassa iskussaan.

Pakko tarttua tähän ja tulla huutelemaan vieraisiin pöytiin. Miten muka Miettinen, Kerman ja Kapanen palasivat kehärääkkeinä KalPaan? Ainakin tilastoja katselemalla kehärääkkiydestä ei ole todisteita. Kerman oli 30v ja pelannut parhaan kautensa liigassa ja valittu MM-kisoihin. Miettinen oli 33v ja pelannut todella tasaisen hyviä kausia Ruotsissa jo pitkään. Kapasen kohdalla kehärääkki-sanaa voidaan ehkä käyttää, tilastot NHL:ssä olivat menneet alaspäin monta vuotta. Jukka Voutilainen palaa KalPaan 32 vuotiaana ja pelannut pari viime vuotta huonoimmalla pistekeskiarvolla moneen vuoteen. EHT-kutsujakaan ei ole enää ilmeisesti tullut pariin vuoteen. Lisäksi tuo sopimuksen purkaminen HV71:n kanssa on ainakin minun mielestäni hieman huolestuttavaa.

Uskon tosin että Voutilainen on loistohankinta, koska kyllä nuo kehärääkitkin pelasivat hyvin KalPassa ainakin jonkin aikaa. Tilastojen perusteella siis tämäkin.

Levokarista vielä vähän. SaiPa-aikana pelasi todella vaihtelevia kausia ja oli fanien yleisen pilkan kohteena, usein tosin aivan syyttä. Välillä oli kunnon alakerran isäntä, mutta huonoina päivinä otti liikaa jäähyjä ja pelasi kiekollisesti ala-arvoisesti. Silti uskon että oikein roolitettuna 6/7-pakkina pystyy pelaamaan hyvällä tasolla KalPassa.
 

weean

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Vaihtoehto A):
Salminen - Kerälä - Voutilainen
Kapanen - Kuparinen - Hentunen
Kerman - Miettinen - Lehkonen
Kolehmainen - Riekkinen - J. Ikonen

Vaihtoehto B):
Salminen - Voutilainen - Kapanen
Kerman - Kerälä - Hentunen
Miettinen - Kuparinen - Lehkonen
Kolehmainen - Riekkinen - J. Ikonen

Kyllähän näillä kelpaa lähteä kauteen.

Kelpaa todellakin. Yksi asia pistää kuitenkin silmään: Rissanen, Saarinen ja Junnila ei mahdu vakiokokoonpanoon, ja tämä on huhujen mukaan melkoisen kallista palvelua tyhjästä. Varsinkin kun ottaa huomioon, että hyökkäyksen puolella kokooonpanoon pyrkijöitä olisi omista junnuista enemmänkin.

Oudosti pelattu joukkueelta, paitsi jos kyseessä on reaktio Hentusen ja Miettisen tuleviin ratkaisuihin. Itse kyllä toivoisin, että ainakin Hentunen jatkaa.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Mielestäni KalPa on saanut houkuteltua kaksi kevään kovimpia hankintoja eli prospekti Lehkonen ja nyt paluumuuttaja Voutilainen ja vielä hieman pidemmillä soppareilla. Voutilaisen neljänvuoden pesti on sellainen unelmien täyttymys että iloinen täytyy olla. Juuri KalPashoppiin tuli soiteltua ja varattua Voden pelipaita.
Levokari ja Kolehmainen on myös sellaisia hankintoja joita tarvittiin ja jotka sitten saatiin. Kevään osalta hankinnat on varmasti tehty ja toivon että ensi kaudella osattaisiin myös kauden aikana reagoida paremmin jos tarvetta on. Rosteri näyttää tällä hetkellä kyllä erittäin hyvältä, yksi Voutilainen paljon muuttaa voi.

Koistinen -> Koivisto +
Glenn -> Halonen +
Lannon -> Levokari -

Pakarinen -> Kolehmainen +
Kiiskinen -> Voutilainen +
Jokinen -> Lehkonen +
Lisäksi vielä Kerälä

Joten näkisin kyllä erittäin onnistuneeksi hankinnat. Lannonin menetys ainoastaan jäi suuresti harmittamaan, tottakai Kisukin on iso menetys, mutta hänelle jos kelle tuon ulkomaankeikan ja rahakkaat ympyrät nyt suo.

Ehkä jotenkin näin lähtisin kasaamaan kenttiä:
Salminen - Kuparinen - Kerälä
Kapanen - Voutilainen - Hentunen
Lehkonen - Riekkinen - Kerman
Kolehmainen - J.Ikonen - Junnila

Pakisto:
Timonen - Kauppinen
Masuhr - Halonen
Levokari - Koivisto
Kukkonen - Riikola

Kerälä saa heti alusta alkaen paikkaa Dominaattorin vierellä, mutta jos ei tulosta tule niin rohkeasti sitten vain Lehkosta ylöspäin.
Leveyttä hyökkäyksestä ainakin löytää, ja mielestäni myös H.Ikoselle ja T.Kallelalle pitäisi näyttöpaikkoja löytää.
Pakistoa voi sitten pyöritellä miten tahtoo, silti tuossa on iso riski jos joku tärkeä pakki loukkaantuu niin olisin jonkun Glennin vielä pitänyt mukana rotaatiossa vaikkapa ulostamalla Saarisen ja Rissasen.
 
Viimeksi muokattu:

SavonSonni

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Philadelphia Flyers
Täällä on aiemmin surkuteltu useammankin nimimerkin puolelta sitä, ettei ensi vuoden rosteri saa tuotua riittävää viihdearvoa montun jäälle syksyn harmaaseen tiistai-illan peliin. Vaan itse olen viimeistään tänä päivänä ilmoitettujen soppareiden jälkeen kovasti eri mieltä!

Vode on jo meriiteiltään sellainen kaveri, että houkuttelee lähtemään hallille. Ja mieshän tekee syksyllä debyytin KalPan liigamiehistössä. Hienoa, että "oman kylän poika" saatiin takaisin (eikä voida puhua edes jäähdyttelyvuosista - toivottavasti)!

Tähän kun lisätään tapaus Levokari ni avot! Kokoa ja näköä on kahden normaalin mikkihiirilaiturin verran! Hasardeja voipi tulla, mutta uskon, että pidemmän päälle hyvä (jos ei loistavakin) veto toimistolta. Eikä sovi unohtaa jo aiemmin julkistettuja soppareita ja näistä varsinkin Lehkosen Ikan poikaa. Viihdearvon pitäis olla kohillaan montussa ens kaudella!
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Täällä vaan puhutaan Voutilaisesta ja Kerälästä mutta meikä innostui ihan oikeasta vahvistuksesta eli Levokarista, kiitos KalPa, nyt harkitsen jo kausikorttia! Ihme että joku tuollainen ruma kaappi saatiin neitien turvaksi. Jees, näillä eväillä sitten ensi kauteen!
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Paulihan on nauttinut jo muutaman vuoden Niiralanmontun seisomokatsomon suosiosta, joten tuskinpa tulee sopeutumisvaikeuksia ainakaan.

Hyvät hankinnat KalPalta, ja mielenkiintoista nähdä erityisesti Paulin pelaamista kilpipaidassa. Mikäli otteet ovat samanlaisia kuin viime kaudella SaiPassa, niin ei pitäisi olla faneilla valittamista. Erinomainen pelaaja, kun puhutaan nimenomaan tästä perusvääntämisestä ja oman maalin edustan pelaamisesta. Edustaa varmaankin sellaista röyhkeyttä, jota puuttui tämän kevään play-offeissa KalPalta. Tosiaankin lienee lähtökohtaisesti kolmospakkiparin mies, ja uskon, että pystyy täyttämään sen ruudun. Kunhan jättää ne tyhmät jäähyt pois.
 

KalPan toveri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Olen parjannut joukkuetta ennen tämän päivän tiedotustilaisuutta. Nyt, vaikka Tomasta ei eroon päästäisikään, lupaan ostaa kausikortin!Nyt joukkueen kiinnostus nousi omissa silmissäni kyllä huimasti.

Ainoa asia mikä pelottaa, on tuo 4-vuoden soppari. Ettei vain käy kuten Tomalle? Olisiko ollut varmenpaa tehdä sopimus mallia 2+1?
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Paulihan on nauttinut jo muutaman vuoden Niiralanmontun seisomokatsomon suosiosta, joten tuskinpa tulee sopeutumisvaikeuksia ainakaan.

Itse ainakin ilahduin todella positiivisesti Levokarin hankinnasta. Seisomakatsomon kanssa minulla ei ole mitään tekemistä, mutta kyllä Paulin toilailuja on ollut kiva seurata muualtakin. Ja onhan se niin, että tämä vastustajan pelaajien parjaaminen on yleensä tälläistä viha-rakkaus-suhteen ilmentymää, miettii nyt vaikka Sinuhe Wallinheimoa Kuopiossa. Kaikki siita aina itki, mutta kyllähän Sinkku ja Sinkun tempaukset oli lähtemätön osa sitä aikaa, kun JYP aina voitti vaikka kilpipaidat kuinka yritti. En nyt rinnasta millään tasolla Levokaria Wallinheimoon, totean vain, että miehestä voi tulla Niiralan suosikki. Ensi kaudella toivottavasti saadaan nauttia Montussakin niistä Paulin onnistumisista. Ja ehkä ensi kaudella ei tarvitse Koskisen (?) sekoittaa koko joukkueen peliä sillä että joutuu puolustamaan itseään huhtaloilta.

Ainoa asia mikä pelottaa, on tuo 4-vuoden soppari. Ettei vain käy kuten Tomalle? Olisiko ollut varmenpaa tehdä sopimus mallia 2+1?

Niin paljon kuin Miettistä voisi viime kauden otteistakin haukkua, niin saa kyllä minulta synninpäästön pudostuspelien takana. Viimeisessä pelissä oli suorastaan liekeissä, jäänyt ikuisiksi ajoiksi verkkokalvolle aivan rättiväsyneenä vaihtoon luisteleva Toma, kun veti välillä joka toista vaihtoa. Tämä olisi tyylikäs hetki poistua takavasemmalle. Jos niin ei käy... no, siinä tapauksessa tiedetään jo valmiiksi kauden 2012-2013 sylkykuppi täällä Jatkoajan KalPa-osiossa. Kieltämättä Voutilaisen sopimuksessa voi olla vuosi pari liikaa, mutta yhtä hyvin siinä voi olla liian vähän.

Ihan kivaltahan tuo tosiaan alkaa näyttää. Kiiskisen tilalle saatiin lopulta arvoisensa korvaaja, mistä onkin nyt sitten kuorossa kiitelty toimistoa tässä ja vähän muissakin ketjuissa. Vielä kun joku keksii sen taikaliemen, jolla homma rullaisi ensi keväänä puolivälierissä ja niiden jälkeen, niin se on siinä.

No joo, en minä nyt oikeasti mihinkään jättipottiin usko, mutta harmittaa jo etukäteen kun tiedän, etten tule Voutilaisen paluuta Monttuun näkemään, enkä varmaan kauheasti muitakaan pelejä ensi kaudella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös