Kalpa-JYP Iisalmessa 12.8.2003

  • 4 693
  • 35

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Tj

- Hieman toisessa erässä pääsi peliajatus hukkumaan kun tuli ehkä hieman helposti ja nopeastikin pari maalia.

- Loukkaantumistilanteesta ja poissaolijoista: Marttinen pelikunnossa, Loikala aloittaa täysipainoisen harjoittelun vasta liigan alun tuntumassa. TKovanen tänään pois flunssan vuoksi, Mikkonen armeijan ja Huczkowski potee polveaan. Viljanen huilivuorossa.

- Tenkanen oli hyvä ensimmäisessä pelissään liigajoukkueen mukana. Samoin kehuja sai erityisesti koko Hauhtosen viisikko.

Ja tämmöisillä kentällisillä mentiin suurimman osan pelistä:

Virtanen-Hauhtonen-Uhlbäck
Korhonen-Virolainen

Sillgren-Immonen-JJääskeläinen
Marttinen-Vaarasuo

TJääskeläinen-Hytönen-Laukkanen
Hyrkäs-Kortelainen

Kovanen-Tenkanen-Filppula
Pikkarainen-Mäenpää

Varmasti siis kolmannessa erässä se peliajatus pääsi katoamaan, jos nuo aiemmassa viestissä olleet erätiedot pitävät paikkansa. Vaikka se nyt onkin vasta eka harjoituspeli ja yli kuukautta ennen sarjan alkua, on tuo silti ikävä tapa hävitä ottelu. Kahden maalin johdon säilyttämistä päätöserässä on varmasti hyvä harjoitella missä pelissä tahansa.

Mitähän noista kentällisistä olisi tässä vaiheessa pääteltävissä. Ensinnäkin on todella ilahduttavaa, että Marttinen on jo nyt toipunut pelikuntoon. Uskon, että Jyssyllä on mahdollisuuksia nousta ykköskentälliseen asti ja todella suureen rooliin ensi kauden Jypissä, jos vain terveys kestää. Erittäin tärkeä palanen Jyp-puolustuksessa. Myös tervettä Loikalaa toki tarvitaan kauden alusta asti, joten toivottavasti myös sillä suunnalla kuntoutuminen etenee hyvin.

Vähän sääli tuo Kovasen flunssa. Tommi olisi varmaan mielellään päässyt pelaamaan kasvattiseuraansa vastaan. Ajoittuukos Mikkosen kotiutumispäivä muuten tammikuulle vai mihin saakka tuo armeija häiritsee? Ja minkälainen on Huczkowskin vamma?

Virtanen ja Immonen eri ketjuissa. Lieneekö vain kokeilu vai ollaanko ko. kaksikkoa hajauttamassa ihan kauden alkuakin silmällä pitäen? Virtanen-Drouin-Uhlbäck, hmmmm....? Nyt ainakin siis ykkösketjulle ottelussa kaksi osumaa.

Ja onkohan Jari Jääskeläinen saamassa näyttöpaikkaa hyökkäävämmissä ketjuissa? Immosen vierellä luulisi olevan mukava pelailla.

Ainakin noiden Näckelin kehujen mukaan Tenkanen saattaisi siis olla valmis haastamaan Viljasta taistoon vitossentterin paikasta. Viljanen saanee vastausvuoron Rantasalmella, etenkin, jos RU:n oma kasvatti, sulttaani Immonen todella on tuolloin pelikiellossa. Viljasella ja Tenkasella ei kummallakaan vielä taida olla liigasopimusta?

Kortelaisen mukanaolo peliryhmityksessä jo nyt kielinee siitä, että Tuomon sopimus on seurajohdolla työn alla? Jatkaakos Vaarasuo Jypin mukana vielä Rantasalmella vai joko siirtyy Jukuri-ryhmään? Onkohan Ilkka liigakauden aikana nostettavissa liigajoukkueeseen Jukureista, jos viime kauden kaltainen loukkaantumissuma sattuisi yllättämään?

Kalpan kaikki maalintekijät muuten SM-liigaa kokeneita miehiä.
 
Viimeksi muokattu:

Mr.Bletch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 2013
Ottelu lopputulos oli täysin ennakoitavissa. Jypiltä lähti kuitenkin kaikki runkopelaajat, ja Kalpa lienee Mestiksen parhaimmistoa.

Todennäköisesti Jyp tulee ottamaan jumbosijan myös Sm-Liigassa.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Kumma kun näitä analyysejä ei ikinä nähdä ennen pelejä. Toivottavasti rumat rakennukset eivät aiheuta liian pahaa elämää.
 

SergeiBautin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Viestin lähetti Mr.Bletch
Ottelu lopputulos oli täysin ennakoitavissa. Jypiltä lähti kuitenkin kaikki runkopelaajat, ja Kalpa lienee Mestiksen parhaimmistoa.

Todennäköisesti Jyp tulee ottamaan jumbosijan myös Sm-Liigassa.

Jees, näin on. Tuskin saadaan pisteen pistettä. Hyvin puhuttu.

Jypillä on muuten ollut usein näissä harjoituspeleissä jäähyillä aika reilusti. Mistähän moinen johtuu?
 

Kemulator

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Melkoista hakemista kuulosti olevan JYP:n peli vielä, mutta ihmekö tuo. Ensimmäinen harjoitusottelu ja treeneissä ollaan keskitytty lähinnä yksilöharjoitteisiin. Viisikkopelaamisen säätö aloitetaan nyt, kun joukkue on kasassa, joten uskoisin, että vasta harjoituskauden lopulla se alkaa näyttää jääkiekolta. Näinhän se meni viime kaudellakin, joten siihen verrattuna ei tarvitse olla huolissaan.

Torstaina sitten Rantasalmella Ilves, ja sitten kohti Mikkeliä ja Marski-cuppia.
 

majuho

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Mr.Bletch
Ottelu lopputulos oli täysin ennakoitavissa. Jypiltä lähti kuitenkin kaikki runkopelaajat, ja Kalpa lienee Mestiksen parhaimmistoa.

Todennäköisesti Jyp tulee ottamaan jumbosijan myös Sm-Liigassa.

Todella loistava analysointi. Laita ihmeessä hakupaperit johonkin jääkiekkolehteen, niin olen varma että paikka on sinun...

Huoh...mistä näitä riittää? Ai niin...

Itse pelistä, ei ole mitään syytä olla huolissan harjoituspeleistä. Kun liiga alkaa, se on totisinta totta, myös Porissa.... hymiö.
 

Sparta Magic

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ei nyt kannata tehdä yhden ottelun peruusteella liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä. Kyllähän tälläinen liiga-mestis peli on hieno käden ojennus Mestikseen päin.

Jos nyt yhtään lohduttaa, tökkii se mestareillakin.

Vantaa 1.8.2003:
K-Vantaa - Tappara 4-1 (0-1, 3-0, 1-0)

Tappara aloitti sekavasti

Viime kevään mestarijoukkue palasi kolmen ja puolen kuukauden tauon jälkeen pelin merkeissä kaukaloon, mutta montaakaan merkkiä ei ollut jäljellä siitä, että kyseessä tosiaan oli Suomen paras jääkiekkojoukkue. Viime kaudella Mestiksen finaaleissa pelannut Kiekko-Vantaa otti hienon päänahan iskemällä kotihallissaan mestarit jäänrakoon maalein 4-1.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Viestin lähetti Zorba
Voi olla että KalPa yllättää Jypin tänään. Kalpalla on nimittäin paras joukkue sitten -90 luvun alun jälkeen.
Ja kun Kalpa on yhden SM-hopean tänä aikana on ottanut, niin mielestäsi nyt kasassa mestaritasoinen ryhmä?
 

Heartagram

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
ei tämä suinkaan pahalta näytä...muistatte varmaan viime kaudella pelin skellefteåta vastaan Hippoksella?? se oli aivan katastrofaalisen huonoa peliä JYPiltä, mutta silti pelasivat uskomattoman kauden! ei nämä harkkapelit välttämättä mitään kerro, kunhan vaan kokeilevat eri taktiikoita ja ketjuja..
ei mitään syytä huoleen!! huomenna Ilves ja JYP pelaavat tasapelin 3-3..varma tieto :P
 

avt84

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Viestin lähetti Heartagram
ei nämä harkkapelit välttämättä mitään kerro

Ei missään nimessä, etenkin kun vastakkain ovat vajaamiehistöinen liigajoukkue ja Mestisjoukkue. Eikä kyllä harjoitusottelut muutenkaan paljoa kerro, mutta ainakin jos kaksi Mestisjoukkuetta pelaavat vastakkain harjoituspelin, kertoo se huomattavasti enemmän kuin liigajoukkue vastaan Mestisjoukkue. Mestisjoukkueet kun pelaavat melko lailla täydellä miehistöllä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös