KalPa-Hokki la 26.2.2005

  • 3 879
  • 10

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
Runkosarjan voitto taskussa

Toivotaan että motivaatiota riittää kotipeliin. Kalpa on pelannut 9 päivän aikana hurjat viisi peliä. Pisteitä 10 maaliero 27-9. Eli paketti toimii tällä hetkellä erittäin hyvin.

Saas nähdä. Peri peliä olisi vielä kotona. Pysyykö kotisaldo puhtaana loppuun asti. Edessä on kaksi kovaa, vaikeaa matsia. Ennakkoon hiukan helpompi Hokki ja ensi viikon trillerissä kovassa kanuunakeväässään polskiva Vaasan Sport.

Hokilla on nyt hyvä mahdollisuus napata pisteet Kuopiosta. Kalpalla on varmasti hyvänolon tunnetta puserossa runkosarjan voiton takia. No illalla se nähdään onko Pieniniemi saanut pojat hereille pelin alkuun.
 

avt84

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Paineetta pelikentälle

Otsikossa kiteytettynä illan henki kummankin joukkueen osalta. KalPa varmisti viime torstain TV-pelissä runkosarjan voiton, ja Hokkikin on tukevasti kolmannella sijalla - ainakin kyseinen sija on niin sanotusti joukkueella omissa käsissä piste-eron ollessa neljäntenä majailevaan Sportiin tällä hetkellä kuusi pistettä. Tietyllä tavalla etenkin KalPalle illan ottelu on eräänlainen asennemittari. Iloista ja vapautunutta peliä, kiitos.

Vaikka runkosarjan ykköstila on jo varmistettu, on siltikin KalPalla vielä saavutettavaa. Mestiksen piste-ennätyskin on enää pisteen päässä (tämänhetkinen 70 pistettä sivuaa ennätystä jo), puhumattakaan pistepörssin ennätyksestä; Tomi Mustonen on Tero Forsellin tekemästä ennätyksestä - 62 pistettä - vain neljän pisteen päässä 58 pisteellään! KalPa ei ole vielä tällä kaudella hävinnyt otteluakaan kotikaukalossaan, ja enää kaksi peliä pelataan runkosarjan osalta Niiralan montussa. Voittamalla kummatkin ottelut joukkue saa todella hyvän "pelotteen" vastustajille tulevissa playoff -peleissä. Etenkin, kun joukkue saa jokaiseen pudotuspelisarjaan kotiedun.

Toivottavasti yleisö löytää hallille tänään. Ainakin Kajaanista on tiettävästi tulossa bussillinen kannattajia Kuopioon, ei muuta kuin tervetuloa! Ja anteeksi, sillä KalPahan tulee viemään pisteet lukemin 4-2.
 

Mustis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion Palloseura, Kalevan Pallo
Re: Juhlat pystyyn!!!!!

Viestin lähetti Horizontal
Hienoa Hokki! Ylimielinen KalPa kaatui! Mahtavaa!

Jeps...olet kyllä siinä oikeassa että Kalpa oli ylimielinen ja huono asenne kostautuikin ensimmäisenä kotitappiona tällä kaudella. Hokki lähti ensimmäiseen erään melkoisen kovalla rytinällä ja odottelinkin melko kuumaa kamppailua,mutta seuraavissa erissä tilanne rauhoittui sen verran ettei mitään erikoisempaa kärhämää nähty. Tuomari työskentely oli varsin...hmm..sanoisinko sekavaa,mutta siitä ei kalpan tappiota voi syyttää. Noh...toivotaan että Kalevan pallon pojat saa asenne puolen kuosiin ensi torstain Sport peliin,silä muuten saattaa kauden toinen kotitappio olla tosiasia.
 

Kraztog

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Ac Milan,ManU,KuPS, Penguins
Re: Juhlat pystyyn!!!!!

Viestin lähetti Horizontal
Hienoa Hokki! Ylimielinen KalPa kaatui! Mahtavaa!
Hienoa!!!upeaa!!mahtavaa!!jooo......varmasti nyt kusi kuohuu korvista;) samma på svenska
Onnittelut Kajaaniin!:) saitte kauden ainoan vieras voiton Kuopiosta;) Kalpan kotivoittojen putki katkesi lopulta,aikansa kaikkea,nyt vain samanlainen putki päälle:)
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Olipahan jännittävä ottelu vaikkei siinä varsinaista panosta juuri ollutkaan! Vaikka turpaan tuli ja paljon jäi jossiteltavaa (jos se maali olisi hylätty, jos se maali olisi hyväksytty, jos sitä jäähyä ei olisi vihelletty, jos se kiekko olisi pomppinut vähän toisella tavalla...), niin ei juurikaan edes harmita; runkosarjan voitto on jo plakkarissa ja tämä oli pirun hieno kiekkopeli! Eikä Hokin voitto mikään vääryys ollut - peli olisi vain voinut päättyä miten päin tahansa.

Maaleista jäi mieleen Hokin 1-3-maali, jossa kolme KalPan pelaajaa seisoskeli ylivoimalla rivissä punaviivalla, kun Hokin hyökkääjä luisteli karkuun. Hyökkääjää ei edes saanut kiekkoa kunnolla haltuun ja ehti silti läpiajoon, jossa vastaan tullut Kuivalainen heittäytyi aivan liian aikaisin jäihin ja jätti näin hyökkääjälle tyhjän maalin. Lisäksi Kasper Kenigin 4-5-maali oli ehkäpä hienoin, jonka allekirjoittanut on tällä kaudella nähnyt; Ahosilta heitti erittäin vaikean poikittaissyötön Kaspulle, joka sivalsi suoraan ilmasta kiekon aivan yläkulmaan! Kannattaa käydä katsomassa video tuosta maalista, kun ne aikoinaan Niiralanmonttu.comin otteluraportin yhteyteen ilmestyvät.

Viime aikoina pirteästi esiintynyt Adam Hall ei oikein yltänyt samalla tasolle tänään. Kovasti mies teki hommia ja hankki Hokille pari jäähyä vahvalla vääntämisellään, mutta tuhlasi vastapainoksi ainakin viisi hyvää maalipaikkaa kolmannessa erässä; milloin hän aikaili liikaa, milloin mailat menivät poikki...

Paikalla oli myös mukavasti Hokin kannattajia, joilla oli varmasti mieluinen lauantai-ilta. Osalla siitä piti huolen jo riittävä nestetankkaus ennen ottelua... No, sehän kuuluu asiaan kun viikonloppuna pelataan, enkä ainakaan ole kuullut, että kyseiset herrat mitään vahinkoa aikaan saivat.

Sportia vastaan tulee vaikea peli, jonka uskon Sportin hoitavan, jos sillä on pienintäkään panosta pelissä. Sport on kuitenkin ollut viime aikoina selvästi Hokkia terävämpi ja KalPa taas osoitti tänään, ettei pelihuumoria välttämättä löydy parhaalla mahdollisella tavalla, kun panosta ei pelissä ole.
 

NemI

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Re: Runkosarjan voitto taskussa

olipa muuten hyvä peli (vaikka turpaan tulikin) harmi vaan että se jäi tuomari Laitiselta näkemättä...
 

The Johtaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Tommy Kilponen
Viestin lähetti Horizontal
Hienoa Hokki! Ylimielinen KalPa kaatui! Mahtavaa!
Sanotaan että nähdä Lontoo, Pariisi, New York ja kuolla. Pitkät siitä että yksi kaupunki on vielä Nykimättä, sillä Mikkelin Matti Nykäsen viestistä löytyi perustelu...!! ->Hienoa Hokki, KOSKA ylimielinen KalPa kaatui. Mahtavaa!<-Todellakin mahtavaa, tätä on odotettu! Jatkoaikalaisista ylivoimaisesti ennalta-arvattavin ja mielikuvituksettomin yllätti ja saattoi minut häpeään! Olen onnellinen!


Sitten taivaasta helvettiin. Kotitappioon. Täällä kymmeneen otteluun jo kolmas videoiden selväksi tuomarivirheeksi todistava tuomio(kaksi hylättyä maalia sekä yksi hylättäväksi kuulunut maali) ei aiheuta spekulaatiota koska maali syntyi jo toisessa erässä, ja sen aikaan kotijoukkue ei pelannut muutenkaan hyvin noustuaan ensin kahden maalin takaa tasoihin. Asenne loppui siis ja siitähän kuuluukin rangaista. Lisäksi kolmannessa erässä oli kavennusmaalin jälkeen paikkoja aivan riittävästi tasoitukseen.

Ottelun kolmas erä oli jo pudotuspelikiekkoa ja oli samalla lähtölaukaus siihen että oikeiden pudotuspelien alkamista alkoi jo siitä lähtien eri tavalla odottamaan. Kaikkiaan hyvä erä ja viihdyttävää, yleisöön menevää peliä se erä. Kuopiolainen yleisökin oli, ainakin yleisömäärään suhteutettuna, parhaiten mukana ottelussa tällä kaudella.

Se, että vaisu kotiyleisökin syttyi johtui tuomarista. Ja se todistaa sen että Laitinen salli kroonisen käsille huitomisen. Hokin etenkin viimeisen erän peliä oli todella, todella ikävä katsoa.
Olen kritisoinut Jukureiden kahvaamista ja vielä sitäkin ärsyttävämpää pelitapaa, kärkikarvaajan estämistä. Käsille hakkaamista ei Jukurit kuitenkaan harrasta sen enempää kuin muutkaan joukkueet. Ja tuskin Hokkikaan tavallisesti. Kolmannessa vaan paine johtoaseman säilyttämiseksi taisi käydä kajaanilaispäissä liian kovaksi ja jo ennestään ei silmää hivellyt pelityyli sai lisämausteen vielä mailalla hakkaamisesta. Yksi syy siihen oli varmasti se että itse todella kuumana käynyt Kolek ei kyennyt tunnetilaltaan rauhoittamaan joukkuettaan.

Pienoinen harmi se ettei ottelu päättynyt toisin, sillä silloin Hokin kolmannen erän pelitavan tuomitseminen olisi vakavammin otettavissa eikä tarvitsisi spekuloida siitä kuinka koville ensimmäinen kotitappio otti.
Täytyy tunnustaa että Hokin arvostus silmissäni laski. Mutta ei niin paljoa kuin Kolekin. Mies oli lehdistötilaisuudessa ylimielinen, selitteli ohimennen Kajaanin kohtaamisen tappiota sekä ei suostunut kommentoimaan illan tuomaritoimintaa ja joukkueensa pelitapaa koskeneita kahta kysymystä ollenkaan. Ja kun yleisön seasta kuului kysymys "Eikö sinua edes hävetä joukkueesi pelaaminen?", vaihtoi mies väriä ja spurttasi saman tien kesken tilaisuuden pois. Miksi? Osuiko arkaan paikkaan? Sattuiko totuus?

Mustalaisen moraalin synonyymi on näemmä tsekkiläisen moraali. Jos et tajua hävetä joukkueesi pelityyliä ja sitä ettet kykene pelaajiasi itse rauhoittamaan, tajua edes olla vähemmän ylimielinen!

Mikäli joukkue paineen alaiseksi joutuessaan alkaa pelaamaan noin myös pudotuspeleissä, saattaa toinen kierros jäädä haaveeksi vain. Mikäli Hokin jatkosta putoaminen ei vaikuttaisi mahdolliseen KalPa-Sport pariin, toivoisin kajaanilaisten kesäloman jo nopean kaavan mukaan alkamista. Ihan vain Kolekin takia. Voittoja hinnalla millä hyvänsä hakevalle valmentajalle parasta lääkettä on pudotuspeleissä ilman mitalia jääminen.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Viestin lähetti The Johtaja

Pienoinen harmi se ettei ottelu päättynyt toisin, sillä silloin Hokin kolmannen erän pelitavan tuomitseminen olisi vakavammin otettavissa eikä tarvitsisi spekuloida siitä kuinka koville ensimmäinen kotitappio otti.
Ei tarvitse spekuloida, näkee aika selvästi, että koville otti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös