KalPa - HIFK la 24.9.2005

  • 18 539
  • 87

Nebula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
En kyllä henk.koht. jaksa uskoa, että HIFK tuossa suossa rypee sen pitempään, kuin Jokeritkaan. Sanoisin, että molemmat joukkueet nostaa tasoaan jo seuraavassa pelissä.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Idän ihme kirjoitti:
HIFK fanien on turha jäädä suremaan tappioita joita on alkukaudesta tullut, sillä suunta tulee muuttumaan, kun Pena hankkii pari vahvistusta (lue:huippuvahvistusta) lähiaikoina.

Täytyy sanoa, että tässä tilanteessa ei nyt vahvistukset auta, ellei niitä tule kuutta kappaletta. On tämä nyt vaan vähän turhan vaikeeta. Pitäisi saada edes jonkinlainen pelityyli aikaan, Pena penkin taakse ? :)
 

Noutaja#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Itä-Helsingin Noutajat
Reilut 10 h dösässä istumista ja yli 800 km, mitä jäi käteen? Ei yhtään mitään! Paska reissu mutta tulipa tehtyä. Siinä koruttomasti tiivistettynä Kalpa-HIFK peli minun silmin nähtynä.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Ei ***kele alkakaa nyt pelaamaan, täällä Satakunnassakin alkaa tuska puskemaan pintaan hangaroundfanillakin(HIFK:n).
Siis ihan oikeasti, kun on saanut naurettua narrien konttaukselle, niin HIFK häviää kalpalle..
Nyt jo sokeria penan auton tankkiin, ettei pääse toimistolle sotkemaan asioita tämän pahemmin...
 

Idän ihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, sympatiaa KalPalle
Wiltord kirjoitti:
Täytyy sanoa, että tässä tilanteessa ei nyt vahvistukset auta, ellei niitä tule kuutta kappaletta. On tämä nyt vaan vähän turhan vaikeeta.

Kyllähän ne sen verran ainakin auttavat, että Tony Salmelaisen taakka ei ole enää niin suuri kuin tällä hetkellä. Tällä hetkellä voisi sanoa että Salmelainen joutuu pelaamaan yksin vastustajia vastaan, kun muita ei kiinnosta pelata. Tältä kantilta katsottuna nämä vahvistukset tulisivat hifkille tarpeeseen.
 
Suosikkijoukkue
KärppäKerho, Leafs, Slovensko
Kiitos

Tämä ketju on tarjonnut niin monet hyvät naurut ettei ole tosikaan - joka toinen kommentti on klassista oneliner-matskua. Kahvia menee hukkaan kun se on koko ajan väärässä paikassa.

Asiaan, Hifk'lle tsemppiä ja kaikki torstaina checkkaamaan (kuten Hifk) peliä nuurdixelle. Oli mulla asiaakin, haluan onnitella Kimmo "Kimbe" Kapasta voitosta - hieno mies, hieno maalivahti, hieno ihminen!
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Idän ihme kirjoitti:
Kyllähän ne sen verran ainakin auttavat, että Tony Salmelaisen taakka ei ole enää niin suuri kuin tällä hetkellä. Tällä hetkellä voisi sanoa että Salmelainen joutuu pelaamaan yksin vastustajia vastaan, kun muita ei kiinnosta pelata. Tältä kantilta katsottuna nämä vahvistukset tulisivat hifkille tarpeeseen.

Joo, olet kyllä ihan oikeassa. Tuota vaan turhan masentuneena mietti. Tottakai ne auttavat sen verran, että saadaan ainakin yksi ketju joita kiinnostaa pelata. Tämäkin saattaa aina silloin tällöin riittää voittoon kun muilla ketjuilla sattuu vähän onnistumaan. Nyt ei riitä mitenkään kun ei ole tuota yhtäkään ketjua.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Dougie KillMore kirjoitti:
Oli mulla asiaakin, haluan onnitella Kimmo "Kimbe" Kapasta voitosta - hieno mies, hieno maalivahti, hieno ihminen!
Kuka "kimbe" Ikku tai Iivari se on.
Mutta sitten peliin en muista milloin olisin nähnyt noin "munattoman" HIFK:n näytti siltä, että kaukalossa olisi ollut miesten sijasta joku juniorijoukkue koko porukka "juoksee" kiekon perässä ja ei pelaa.
Salmelainen oli ainut HIFK pelaaja, joka pelasi omalla tasollaan, Karalahden hurjat peliminuutit myös näkyivät lopussa ei ollut enää virtaa pelin loppuvaiheessa ja tuli virheitä.

KalPakin näytti eilen eri joukkueelta kuin edellisissä peleissä omanpään pelaaminen oli täysin erilaista verrattuna edellisiin peleihin osa tästä on tietysti vastustajan ansiota kun KalPalle annettiin mahdollisuus,
mutta on KalPan kopisssakin tehty kunnon muutoksia ja se näkyi.
Uudistetut ketjut näyttivät myös toimivan hyvin ja samalla fyysisyyttä on levitetty hieman laajemmalle kuin aikaisemmin.

Tärkeä voitto KalPalla ja antaa varmasti lisää potkua tuleviin peleihin tuolla pelillä ei Jokereiden kaato tiistaina ole mahdotonta.
 
Viimeksi muokattu:

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Idän ihme kirjoitti:
HIFK fanien on turha jäädä suremaan tappioita joita on alkukaudesta tullut, sillä suunta tulee muuttumaan, kun Pena hankkii pari vahvistusta (lue:huippuvahvistusta) lähiaikoina.

Ai jaa... Onko joulupukki olemassa? Siis oikeesti??
 

The Johtaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Tommy Kilponen
- Ei jäänyt mieleen HIFKin ensimmäinen joukkuerangaistus, mutta toinen liikaa pelaajia jäällä oli selvä ja sen aivan heidän vaihtoaition edessä ollut linjatuomari saman tien myös näytti. Tätä naama Repen perseen värisenä huutanut Shedden ei taas voinut mitenkään ymmärtää. Ymmärrän kanadalaisten kiekkoihmisten luonnetta, että häviöitä vihataan, mutta ainakin omasta mielestä se on naurettavaa, ettei kestetä omia hölmöilyjä vaan pitää yrittää syyttää siitä muita. Shedden, get a shirt!

- Askey oli kiekon tiellä oikein hyvin, mutta pudotteli kiekkoja todella paljon eteen. Saattoi olla kenties jännitystäkin. Mikäli kiekot alkavat pysymään hanskassa paremmin, Askey tulee voittamaan HIFKille vielä pelejä.

- Jere ei vaikuttanut ihmeelliseltä. Ei pystynyt potkimaan joukkuettaan hereille. Mutta kyllä minä haluaisin joukkueeseeni aina paitsi hänen kaltaisensa persoonan, myös hänen tasoisensa pelimiehen joka huonompanakin päivänä on tuolla tasolla.

- Joku kirjoitti ketjussa aiemmin, että illan kovimmasta pommista vastasi Kuuluvainen. Siihenhän me olemme jo niin tottuneita. Viime kauden runkosarjan 22 kotipelistä eiköhän lonkka-arviona minimissään 15 pelissä siitä rajuimmasta taklauksesta vastannut Tike. Tike on Tike.

- Pisto, Kuusisto, Seve, Komulainen, uusi n. 190 cm / 100 kg pakki <- puolustuksen fyysisyys ongelmat = mitä ne on? <-kattellaan.

- TPS "sytyttää" lähinnä vain niiden kevään ´91 muutaman niukan finaalitappion takia, sekä osittain myös näiden nuorten tähtien kuppauksien johdosta. HIFKin tullessa vastaan ei tule yleensä edes ajateltua kevään ´90 HIFKin puolivälierissä pudottamista. Se vain on se odotetuin JYPin ohella.
Joukkueen kannattajia pidän Suomen parhaina, vaikka puukkoa omille päin suht nopeaan alkaa tulemaankin. Hienoa oli nähdä punapaitoja katsomossa se loppuun sata. Erittäin hyvin lähti ääntä ja varsinkin ylimmät 20-30 henkeä saavat minut kiittämään heitä. Oli laulamista, ylipään taputuksia, pomppimista, kaulaliinat pyörivät..
Kiitokset myös hyvistä jälkipeleistä, ainakin he ketkä tulivat juttelemaan ja keitä tuli jututettua, osasivat kaikki käsitellä tappionsa hienosti. Ainoa stadilainen, joka pitkän illan aikana oli käytökseltään ylimielinen ja vastenmielinen, oli Jokeri-kannattaja.

- HIFK-KalPa otteluun joutuu kyllä lähtemään.
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo feat. Veljmiehet
ihan hyvähän se voitto oli.

Ihan hyvä ottelu se oli. KalPa ansaitsi voiton, sillä paikkojahan keltamustilla oli enemmän kuin punanutuilla. HIFK:n munaton ylivoima meidät myös pelasti.

Niiralan montussa oli viimeisten minuuttien aikana ihan hyvä tunnelma, perinteiseen savolaiseen tapaan omaa joukkuetta kannustetaan vasta kun voitto on varmaa. Suuri kiitos tunnelmasta kuuluu HIFK faneille, jotka kannustivat omiaan läpi ottelun ja vieläpä hävityn ottelun jälkeenkin. Oli mahtavan kuuloista laulantaa yläorsilta, teki melkein itse mieli lähteä mukaan hoilailemaan "hooiiiäfffkoo-HIFK".
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Dynamo#79 kirjoitti:
No Jokerit on kyllä pelannut huonommin kuin ikinä, mutta että KalPalta tulisi pataan. Ei kai nyt sentään. :)

Niin kuin arvelinkin, pojot oli mahdollisia ja niitä yksi tulikin. Sorry topicin nosto väärästä pelistä mut pakko oli kuitata!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös