Kalpa-Hermes

  • 2 056
  • 4

SS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Kalpa-Hermes 3-3 (0-2, 2-1, 1-0)

Kalpa ja Hermes ottivat mittaa toisistaan Siilinjärven Tuplajäillä käydyssä harjoitusottelussa. Kalpalle harjoitusottelu oli ensimmäinen tällä kaudella, kun taas Hermeksellä oli tietääkseni "jo" neljäs koitos. Ja sehän näkyikin selvästi ottelun alkupuolella. Kalpan nuoret pelaajat ryntäilivät hieman tilanteisiin (jäähyjä) ja välillä se oma pelipaikkakin pääsi unohtumaan. Tästä johtuen Hermes kontrolloi kiekkoa ja loi useita vaarallisia maalipaikkoja ottelun ensimmäisellä puolikkaalla. Mitä pidemmälle ottelu eteni, pääsi Kalpa otteluun mukaan paremmin (halliten jopa 3. erää).
Pelaajista jäi mieleen Kalpan puolelta hyvän pelin pelannut Eetu Qvist (loistava syöttö Kalpan avausmaaliin). Try out -pelaaja Antti Tirkkonen ei vakuuttanut ainakaan meikäläistä "vielä". Hermeksestä pisti silmään näppärät hyökkääjät Tuomas Tikkanen, Aku Joki-Erkkilä ja Karo Koivunen. Negatiivinen tuttavuus oli nro 20 Kalle Mattila (pelasi pikkusikaa läpi ottelun). Liekkö kaverin tyyli pelata kiekkoa vai sattuiko vain huono päivä kohdalle? Hermes fanit voisivat kommentoida.

Maalintekijät
Kalpa: Kolari, Kerman ja Riekkinen
Hermes: Tikkanen, Aro ja Joki-Erkkilä

OTTELUKOKOONPANOT

Kalpa

MV. Juha Kauhanen (pelasi), Tuomas Nissinen

PAKIT
Juha Alastalo - Antti Tirkkonen
Jussi Timonen - Antti Halonen
Vesa Ek - Pekka Parviainen
Jari Puustinen - Jussi Savolainen

HYÖKKÄÄJÄT
Kalle Kerman - Tatu Miettinen - Tero Varonen
Marko Ahosilta - Vesa Reinikainen - Jani Lehtinen
Arto Kejonen - Antti Riekkinen - Markku Ikonen
Jere Kolari - Eetu Qvist - Matti Tiihonen


Hermes

MV. Tommi Hietala (pelasi), Mikko Hankaniemi

PAKIT
Kimmo Salminen, Juho Kuronen, Aapo Aro, Marko Kotajärvi, Ismo Siirilä, Juha Salmu, Ilkka Rantala

HYÖKKÄÄJÄT
Juho Luoma, Aki Lassi, Tuomas Tikkanen, Kimmo Tuunala, Kalle Mattila, Karo Koivunen, Aku Joki-Erkkilä, Mikko Kaukokari, Jarno Niinimäki, Juha Tomunen, Topi Riutta, Jani Uski.
 

Keano

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, TPS, ManU
Eiköhän tuo ole Mattilalle ollut aika normaali peli. Viime kaudella Mikkelissä mies pelasi aina "pikkusikaa" (siksi juuri jäi nimi mieleen).
 

Sumu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sentteri Jumalan armosta Patrik Westerback
Mattila pisti viime kaudella Sportin pakin Jämsän loppuvuodeksi sairaslomalle törkeällä polvitaklauksella...
Ja pelityyli eikun pysyy samana!
 

Anu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, TPS, NY Rangers ja maajoukkueista
Kallelle sattuu noita "mustia hetkiä" välistä vähän liianki usein.. Vastustajien ärsyttäminen on aivan eri asia kun niiden vahingoittaminen. Joskus ihmetyttää et eikö se koskaan opi.. Eli tais olla ihan normaali ottelu hänelle!
 

SÄLLI 85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, New York Rangers, HIFK, Suomi
Odottakaas kun Sport ottaa mukaan Hermes-peleihin Teemu Viemerön kyllä tepan käsittelyn jälkeen Mattilaa elvytetään ja kauan!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös