Kalpa-Hermes ti 15.2.2005

  • 5 219
  • 38

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
Edellisellä vierailulla Hermes piti isäntiä pinteessä pitkään. Lopulta Kalpa vei pelin 3-1.

- Paljon oli taistelijoita vastassa. Tuntui kuin olisi ollut koko ajan lihamuuri edessä, KalPan päävalmentaja Mika Pieniniemi sanoi silloin.

Mitäs nyt tapahtuu? Kalpa taistelee runkosarjan voitosta, Hermes kotiedusta.
Tiukka, fyysinen kamppailu tiedossa. Kalpa ei ole vielä kotona hävinnyt, joten Hermes joutuu tekemään kovan työn, jos aikoo kotijoukkueen kaataa. Varsinkin kun Hermes ei ole oikein tottunut vieraissa tällä kaudella menestymään.

edit: yleisöä saadaan halliin hädin tuskin 2000. Hermes ei kuuluu Kuopiossa yleisömagneetteihin.
 
Viimeksi muokattu:

Kraztog

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Ac Milan,ManU,KuPS, Penguins
Jo pitkän aikaa Kalpa on saanut taistella tosissaan joka pisteestä,vastustajat syttyvät taistelemaan Kalpaa vastaan ja haluavat voittaa Kalpan,ja ennen kaikkea "näyttää nhl pelaajille" parasta osaamistaan.
Toisaalta se ei ole huono asia,tulee alle tiukkoja ja kovia otteluita.
Viime ottelu Hermestä vastaan Kuopiossa oli tosiaan tiukka,siitä ottelusta muistan vain odotelleeni että millon Kalpa tekee ne tarvittavat maalit.
Yleisöä voi olla se 2000,toivottavasti yli.Tulos veikkaus 4-1 tai 4-2.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Erittäin tärkeä peli runkosarjan voiton kannalta, voitolla tästä pelistä KalPa voi päästä tilanteeseen, että jäljellä olevien kotipelien voittaminen riittää runkosarjan voittoon.
Riippuen Vaasan pelin tuloksesta.

Kova peli tulossa ainakin näin ennakko kaavailujen mukaan, KalPalta on alkanut herkistely kohti kevättä ja Jukurit pelin ensimmäinen erä antoi jo merkkejä tulevasta se oli ainakin kevät kauden parasta KalPaa.
Toivottavasti sarjatauolla on peli saatu nyt auki ja kahden peräkkäisen kolmen pelin viikon aikana tulee ne tarvittavat pisteet runkosarjan voittoa ajatellen.
Playoffeja ajatellen nämä kolmen pelin viikot palvelevat tässä vaiheessa hyvin, sillä playoffeissa lepoajat pelien välillä tulevat olemaan myös lyhyitä.

Yleisöä sellaiset vajaa 3000.
 

avt84

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tauko on vietetty ja Mestiksen(kin) pelaajien on aika palata töiden pariin. Vajaa kuukausi on enää runkosarjaa jäljellä, joten on loppurutistuksen aika ennen pudotuspelejä. KalPan osalta tämä loppurutistus sisältää kaksi sellaista viikkoa, jolloin on kummallakin viikolla peli tiistaina, torstaina ja lauantaina. Kyseessä ovat tämä ja seuraava viikko, ja urakan aloittaa KalPa - Hermes -peli Niiralan montussa. Toivottavasti KalPan pelaajien rentoutuminen moottorikelkkojen ja saunan parissa tekee tehtävänsä kevään mittaa.

KalPa ja Hermes ovat pelanneet aina varsin tiukkoja pelejä, eikä huomenna varmaankaan tehdä poikkeusta tässä suhteessa. Viimeksi joukkueiden kohdatessa Niiralassa KalPa vei ottelun nimiinsä lukemin 3-1. Pisteet olivat silloin todella tiukassa, voittomaalikin tuli vasta ajassa 56.45. Runkosarjavoittokaan ei ole siinä kuuluisassa kirkossa kuulutettu vielä, joten siinäkin mielessä runkosarjan viimeisillä peleillä ja niiden pisteillä on suuri painoarvo.

Toivottavasti tauolla on myönteinen vaikutus ja joukkue pelaa rennosti ilman turhia paineita. Jos näin on, uskon Hermeksen kaatuvan 5-2. Muussa tapauksessa veikkaisin tulosta 3-2. KalPa on pelannut kotonaan ilman tappioita, enkä usko huomisen tuovan poikkeusta tähän.

Niin ja yleisömäärä. Toivottavasti väki löytää hallille, joskin se lienee hyvin epätodennäköistä, etenkin kun kyseessä on tiistaipeli. Toivottavasti saadaan edes 2500 katsojan raja rikki.
 

nollanolla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HERMES & PELICANS & KPV
Hermes tarvitsee pisteitä ja ainakin pitkäv.kerroin on pelaamisen arvoinen, mistäs sitä ikänä tietää miten nämä pelit päättyy? Hermes fanina tietenkin uskon meidän voittoon.

ai niin yx juttu vielä: voiskos Hannes Kapanen käydä ystävällisesti kertomassa Hermes pelaajille, ketä Kalpan joukkueesta saa taklata ja ketä ei?
tämä vain siksi ettei tule niitä jälkipuheita!!

Tämä ei ollut provo.. Kakes hoitaa meillä ne asiat!! heh!
 

kakes

Jäsen
Tuskin mitään

Tästä matsista ei kyllä paljoa odoteta. Tietysti sopii toivoa että Hermes edes hiukan pystyisi laittamaan Kalpaa tiukille mutta kylmä kyyti lienee luvassa. Vieraspelaaminen ei maistu Hermespelaajille ja Kalpa on kotonaan ollut voittamaton,miksi se putken katkaiseminen sitten Hermekseltä onnistuisi?. Piste olisi jo kauden suurin mestisyllätys ja voitto sitten jo jotain maan ja taivaan väliltä.

P. Kuivalaisella yleensä on aina paras päivänsä juuri Hermestä vastaan. Ja vielä kun Vesallakin on muun joukkueen tavoin ollut vaikeuksia onnistua vieraissa, niin mahikset on silloin promilleluokkaa. Ottelun yleisömäärässä saatetaan tosiaankin nähdä se kauden pohjanoteeraus sillä kuvittelisin että juuri Hermes kuopiolaisissa vähiten sytyttää minkäänlaisia tuntoja.

Hermes tänään:

Vesa

Joki-Erkkilä- Koistinen- Hietaharju

Siren- Nummi

Pesonen- Pajula- Jäske

Virta- Salmela

Jasik - Uski- Passi

Blanar- Kesseli

Kopiloff- Mannila- Tourunen

Milloinhan Uski on viimeksi pelannut kolmoskentässä?? Ykköskenttä tosin tuossa muodossa pyöritteli Kivan solmuun joten mitäpä tuota ketjua turhaan särkemään
 
Viimeksi muokattu:

Jz11

Jäsen
Mielenkiintoisia muutoksia ketjuihin.

Joki-Erkkilä- Koistinen- Hietaharju
Kuten Kakes sanoi, onnistui hyvin viime pelissä. Onnistumisia odotetaan nytkin.

Pesonen- Pajula- Jäske
Pesonen paikkaa pelikiellossa olevaa Kantelusta. Nyt olisi hyvä näyttöpaikka. Silti harmi tuo hyvän kauden pelanneen Kanteluksen puuttuminen.

Jasik - Uski- Passi
Hehheh... Ykkössentteri "duunarikentässä". Tosin ollut sivussa muutaman ottelun, ehkä hyvä aloittaa pienemällä vastuulla. Hyvä silti saada Uski takaisin esim. ylivoimaan.

Kopiloff- Mannila- Tourunen
Hyvin viimeaikoina pelannut neloskenttä saa Kopilofista Pesosen paikkaajan. Eiköhän hommansa hoita.

Vesa maalilla, tottakai. Puolustuksesta puuttuu Aro.

Ai niin, varo NHL-Kalpa, Salmelan Kimmo tulee!
 

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
Yllättäkö Hermes?

Ennakkoon näyttää kyllä erittäin heikolta Hermeksen mahdollisuudet voittoon mutta ei sitä koskaan tiedä! Uski taas mukana mutta ei varmasti täysin kunnossa. Toivottavasti ketju Hietaharju-Koistinen-Joki-Erkkilä onnistuu, KalPan kovaa ykkösnyrkkiä vastaan muuten voi käydä kylmästi.

Avainasemassa on maalivahtipeli sekä se että Hermes onnistuu välttämään jäähypenkkiä mahdollisimman paljon. Timonen viivalla on kyllä niin pelottavan kova sana että sitä tarvii kyllä välttää!

Toivottavasti nähdään kierroksen yllätysvoitto tässä parissa.

Veikkaus: 2-3
 

The Johtaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Tommy Kilponen
Re: Tuskin mitään

Viestin lähetti kakes
Piste olisi jo kauden suurin mestisyllätys ja voitto sitten jo jotain maan ja taivaan väliltä.
Kokkolassako matkitaan Vaasaa? Kirjoitetaan eri tavalla kuin ajatellaan. Jos tulee tappio niin juuri niinhän siinä piti käydäkin ja jos tulee edes piste niin sitten päästään hehkuttamaan jo omia. Tosi asia on se että aihetta hehkutukseen teillä on todennäköisesti vasta voitosta, ei jo tasapelistä, koska ei KalPa ole punakone ja Hermes Länsi-Saksa.


Viestin lähetti kakes
P. Kuivalaisella yleensä on aina paras päivänsä juuri Hermestä vastaan.
Tämä on totta.
Ohessa Hermeksen The Pasin taakse tekemät maalit ja suluissa miehen torjunnat.
Viime kaudella 2(32), 3(43), 4(24), 2(25), pudotuspeleissä 1(23), 1(25), 0(30) ja tällä kaudella 0(22), 0(26).
Joten voisi lienee sanoa että onhan tuo ollut kahta ottelua lukuunottamatta melkoista alistamista. Nuo kaksi ottelua sitten kertovat että meidän puolijumalammekin on vain ihminen.


Viestin lähetti kakes
mahikset on silloin promilleluokkaa.
Kannattaja vai kloorihuntteri?


Viestin lähetti kakes
Ottelun yleisömäärässä saatetaan tosiaankin nähdä se kauden pohjanoteeraus sillä kuvittelisin että juuri Hermes kuopiolaisissa vähiten sytyttää minkäänlaisia tuntoja.
Pohjanoteeraukseen EN usko vaikka kyseessä onkin paha yhdistelmä, tauon jälkeinen ottelu ja tiistai.
Valitettavasti olet oikeassa jälleen siinä ettei Hermes ole niitä joukkueita jotka Kuopiossa porukkaa vetävät. Vaikkakin Hermes-pelit ovat olleet useimmiten tasaisia ja jännittäviä.

Samaa uskon tänäänkin, ei ole helppoa tulossa. Olen kuitenkin luottavaisempi Hermes-ottelun alla kuin kyseistä vastustajaa vastaan yleensä. Hienoa että Uski mukana, lisää seurattavaa.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mikähän mahtaa olla Mestiksen syöttöennätys yhdessä erässä tai pelissä? Tuli vaan mieleen, kun Aatami Eteinen on ehtinyt syöttää jo kolme osumaa, vaikkei peliä ole pelattu kuin 13 minsaa. Aika pikavauhdilla on Vesa ohitettu kolmesti.

EDIT: njääh, menivät sitten korjaamaan tuon kolmannen maalin Hallille. Siinä meni yksi syöttö poies.
 

nollanolla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HERMES & PELICANS & KPV
4-0 kellekkähän tästäkin pelistä olisi kerrottavaa, hei pojat siellä kopissa!! Iisalmen ABCllä on nakkeja ja muusia,15min tauko ja sitte nopiaa Kokkolaan,omaan kotiin häpeämään.

Kummalliset torjunnat 11-7 maalintekiöitä taitaa olla vain toisessa joukkueessa ja se ei tälläkertaa ole Hermes.

Jumalauta,Salamat saavat elämänsä kyytiä torstaina. olkoon nämä lohdutuksen sanat.

Pitäis varmaan ottaa Vesa pois maalilta ja laittaa Vesa maalille.

toka erä: 6-0 pojat,heti kotiin sieltä!

onneksi "eräs" toinenkin joukkue on häviöllä.
 
Viimeksi muokattu:

Jz11

Jäsen
Jooh. Eipä tainnut olla Vesan paras päivä tänään (en sitten tiedä nukkuuko kenttäpelaajat siellä). Maalivahtia vaihdettiin, toivottavasti herättää Hermestä tai ainakin pitää luvut siedettävänä. Mitään teurastusta nyt ei haluta...
 

kakes

Jäsen
Re: Re: Tuskin mitään

Viestin lähetti The Johtaja
Kokkolassako matkitaan Vaasaa? Kirjoitetaan eri tavalla kuin ajatellaan. Jos tulee tappio niin juuri niinhän siinä piti käydäkin ja jos tulee edes piste niin sitten päästään hehkuttamaan jo omia.
Ei meidän tartte mitään matkia. Etkö ymmärrä selvää kirjoitusta?Kirjoitan aina mitä ajattelen. Tai haluat sitten vain vääntää provoa väkisin?. Ennakkoasetelma on kuule niin selvä että näemmä vain sinä haluat nähdä Hermeksellä jonkinlaisia mahdollisuuksia. Eka erä 4-0,herää pahvi.
Kannattaja vai kloorihuntteri?
Tarvitseeko sinun tuota edes kysyä?Luultavasti olen katsellut Hermeksen pelejä jo silloin kun sinä vielä olet kakkinut vaippaasi.
Arvaappa kahdesti. Oikeasta vastauksesta tarjoan sinulle joskus pullakahvit.
 
Viimeksi muokattu:

Juuba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Olipas muuten poijjaat semmonen ilotulitus tänään hallilla (ja Hallilla) ettei jättäny ketään kylmäksi.. Noh, kuopiolaisia ainakaan... Ja kiitokset sivussa Jokipolle ja Jugurteille, nääs natsas pitkäveto sen verran mukavasti kohilleen :) Mitä muuten tapahtui Kaspikselle kun ei kolmannessa erässä kentällä tainnut käydä? Vai kuvittelenko omiani...
 
Viimeksi muokattu:

viza

Jäsen
oli hyvä peli. harmittavaa oli se että Hermes sai tehtyä sen ainokaisensa, ja se että Timonen sai pahan näköisesti näpeleilleen. typerää toimintaa myös katsomossa kun kolikoita jotkut ovat heitelleet. 10-1 oli erittäin lähellä, varsinkin kun siniviiva-veto osui yläripaan. katsojaa miellyttävä peli
 

Dhunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tosiaan KalPan kannattajana oli hieno katsoa peliä. Alku tosin lupaili tasaista ottelua, mutta pian peli oli 3 - 0 ja ottelu tuntui ratkenneen. Ja tuosta 6 -0 tilanteesta eteenpäin se olikin pelailua. Otteluruuhka on kova, joten ehkä senkin takia. Hallin ketju loistava tänään. Mestiksen pistepörssin kärki taisi muuttua tänään KalPa-voittoiseksi entisestään... Mutta oli hienoa nähdä Kuusiston olevan sellaisessa vedossa, jota itse odotin jo aikaisemmin syksyllä. Loukkaantuminen sotki varmaankin.
 

kakes

Jäsen
Voi pyhä jysäys, takkiin tuli että paukahti. Tämä peli menee TAAS sinne surkeiden vieraspelien mappiin johonkin Ö:n kohdalle. Mahtaa olla hupaisa kotimatka edessä. No saapa pojat Iisalmen ABC:lla ostaa pikkuisen sipsejä ja limsaa joka lienee positiivisin asia tämän iltaisella rusettiluistelumatkalla.

Ei näistä vieraspeleistä mitään tule,porukka pelailee sillä ajatuksella että kun nyt vain pikkuisen sinneppäin pelaillaan ja sitten päästään taas kotiin mamman viereen tuttia imeskelemään. Häpeä Hermes!
 

Stomper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Capitals, Liverpool
Herranjestas!

1-9 takkiin - olkoonkin että Kuopiossa. Numeroiden valossa ainakin hävettävä suoritus... Pasi on varmasti pitänyt kopissa erätauoilla ja pelin jälkeen aikamoista meteliä. Ei tällaisia numeroita saisi tulla missään tilanteessa.

Täytyy lohduttautua eräällä vanhalla viisaudella, jonka Hermeksen ex-puheenjohtaja Johan Candelin aikanaan totesi FPS:lle kärsityn 14-1 -tappion (!!) jälkeen: "Parempi hävitä kerran kunnolla kuin monta kertaa yhdellä maalilla". Tuon rämpimisen jälkeen Hermes taisikin pelata pitkästi toistakymmentä peliä ilman tappiota. Samaa toivotaan nytkin... :-)

Tosi tärkeä peli torstaina Salamoita vastaan taistelussa sijoista 4 ja 5. Tämän konttauksen jälkeen luulisi ryhtiä ja asennetta löytyvän loppuviikon kotipeleihin.

Tsemppiä, jätkät!
 

Salama44

Jäsen
Viestin lähetti nollanolla
Jumalauta,Salamat saavat elämänsä kyytiä torstaina. olkoon nämä lohdutuksen sanat.

Taitaa nyt olla Salamoilla hyvä paikka ottaa revanssi siitä Hermeksen Kirkkonummella ottamasta jatkoaikavoitosta. Pieni puristus kotijoukkueella mailasta antaa vierailijalle hyvän mahdollisuuden yllätykseen.
 

Berezin94

Jäsen
Eipä Hermes mielestäni niin huono ollut kuin nuo luvut antaa ymmärtää. Ensimmäinen erä oli niihin maaleihin ja niiden jälkeenkin ihan tasaista. Hermekselläkin muutama ihan hyvä mylläkkä ja tekopaikka KalPan päässä. Sitten yritys ymmärrettävästi loppui ja jäi veskarit aika pelottavasti yksin. Vesan piikkiin 2-0-osuma.

Hallin ketju oli kyllä pitelemätön tänään. Ehkä jo pieni haiskahdus sitä tulevaa(?) liigavauhtia. Toivotaan ;)
 

avt84

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Huh hulinaa

Kylläpä ainakin omat ennakkoarviot ottelun lopputuloksesta ja muutenkin itse ottelusta menivät täysin männikköön - onneksi. Pitkästä aikaa jäällä oli iloinen ja rento KalPa, joka tulitti Niiralan tulostaululle sellaiset lukemat, että heikompaa hirvittää. Ei ehkä ollut Hermeksen maalivahdeilla, etenkään Vesalla paras päivä, mutta siltikin maalit olivat mielestäni enemmän KalPan hyvyyttä paria helpohkoa lukuunottamatta.

Ensimmäisessä erässä tosin ainekset tiukkaan otteluun olivat ilmassa, mutta Kuivalainen otti muutaman loistotorjunnan ja piti lukemat 0-0:ssa. Sitten hieman ennen erän puolta väliä Kuusiston helponnäköisesti sisään mennyt veto ja ottelua vei yksi joukkue. Kerrankin näin, todella pitkästä aikaa näin! On ollut tarpeeksi pelejä, joissa KalPa on ensimmäisen erän jälkeen ruvennut lepsuilemaan ja päästänyt kaverin mukaan, mutta sitä ei tänään tapahtunut.

Hallin johtama ketju, jossa laidoilla pelaavat Kaartinen ja Mustonen on aina ollut hyvä, mutta tänään se oli loistava. Ehkä jopa enemmänkin - uskomaton? Etenkin Hallin suoritus - kolme maalia ja kaksi syöttöä - tuskin jättää ketään kylmäksi. Päälle vielä sitä tuttua "Aatua", eli maskissa olemista ja aloituksien voittoa, niin kultainen kiekkovakiomitali oli selviö. Ei sovi myöskään unohtaa ketjun kahta muuta lenkkiä, joista Kaartinen takoi kaksi maalia ja syötti yhtä monta, ja Mustonen syötti yhteensä neljä maalia.

Toinen tehoketju oli Hämäläisen johtama, jossa laidoilla viilettävät Ahosilta ja K. Kenig. Tämä ketju vastasi niistä lopuista kolmesta maalista, joita Hallin ketjulle ei merkitty. Etenkin Ahosillan tekemässä 4-0 -maalissa ei Vesalle jätetty juurikaan sanansijaa. Sen verran tulisesti - jälleen kerran - "Maken" rannari puhui.

Niin ja ottelu päättyi 9-1. Harmittavasti ottelun loppuhetkillä meni Kuivalaisen nollapeli, mutta väliäkös sillä. Lopputulokseen on oltava tyytyväinen, etenkin kun tosipelit lähestyvät, niin onnistumisia tarvitaan. Ainakin tämäniltaisen perusteella tuntuu, että KalPan kuntokäyrän huippu osuu juuri siihen parhaaseen ajankohtaan - kevääseen ja ratkaisupeleihin. Mutta kyseessä oli vain ja ainoastaan yksi runkosarjan peli, joten turha on alkaa leijumaan. Jo torstai voi kaiken muuttaa, toivottavasti kuitenkaan ei.

EDIT: Korjattu Kaartisen tehopisteet.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös