KalPa 2008-2009

  • 286 642
  • 621
Tila
Viestiketju on suljettu.

theace

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Se on vaan nyt niin, että KalPan viimekausien sijoitukset eivät ole mikään valttikortti pelaajasopimuksia rustatessa. Vasta tällä kaudella ollaan pääsemässä ikuisen jumbon leimasta irti. Tämä asettaa omat haasteensa laadukkaiden pelaajien houkuttelemiselle Kallaveden rannoille. Ehkä joku päivä voimme olla tyytymättömiä jos ykkös ja kakkos sentterimme ovat tasoa Sahlsted ja Häppölä, vielä sen aika ei ole. Nyt ollaan vasta astumassa seuraavalle portaalle, jossa hankinnat eivät ole pelkkää toivotaan toivotaan osastoa, vaan sm-liigassa jo tasonsa todistaneita pelureita.

Tätä taustaa vasten Häppölää ja Sahlstedia voidaan pitää hyvinä hankintoina. Uskottavuus on vasta pikkuhiljaa rakentumassa, joten ei voida olettaa, että KalPa paljon paremmista senttereistä voisi haaveilla tässä tilanteessa. Molemmat ovat kotimaisia, joka on aina plussaa. Ja ottaen huomioon, että ensi kaudella kotimaisista pelaajista on entistä enemmän pula ulkomaalaissäännön muututtua, kaikista tasonsa todistaneista kotimaisista pelaajista jotka tänne saadaan, voidaan olla todella tyytyväisiä.

Uupuu vain laadukkaat laiturit ja muutama pakki niin voidaan huoletta lähteä haastamaan muita pieniä säälipleijari paikasta. Se että joukkue alkaa olla muutamaa miestä vaille valmis, kuulostaa tässä vaiheessa todella hyvältä.
 

scud9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AFC Wimbledon
Kyllähän Kalle Kärpissäkin pelaa "hyökkävässä roolissa". Ei kai kukaan oikeasti usko, että Aaltonen-Sahlsted-Andersson/Normio/Vertala pelaa vaan 0-0... Ihan samalla tavalla Kärppien kolmonen sai ylivoima-aikaa kuin ylemmätkin ketjut, Kojo tänä vuonna peluutti ns. kuumia kenttiä enenmän kuin ennen. Ja Kalle oli vakionaama 5-3 yv'tä pelatessa, tänä vuonna ei ehkä niinkään. Mielestäni Kallen tehot on ollut hienoinen pettymys. Alivoimapelaajana ja aloittajana Kalle on hyvä.

Eli mielestäni Kalle on loistava kolmos/nelossentteri Kärppiin, pleijareihin tähtäävälle Kalpalle hyvä kakkossentteri.
 

Cmprs

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Onko siis KalPaan tulossa vielä puolustajiakin?
Siis miten niin onko? Se on pakko. Mielellään tällaisella alempana olevan tyyppisellä hahmotelmalla. Jos ei tule, niin siinä menee sitten ensi kauden haaveet sen siliän tien. Varmaa pelaamista ja tulivoimaa viivaan kaivataan roppakaupalla lisää.

vahvistus-"Häppölä"-vahvistus
Jalasvaara-vahvistus

Kiiskinen-"Sahlstedt"-Junnila
Seppänen-vahvistus
 

Uncle Ben

Jäsen
Kyllä Alikoskella on ihan hyvä mahdollisuus mahtua KalPan kahteen ensimmäiseen kenttään tai olla ainakin se eka tyrkyllä olija, jos joku loukkaantuu tai floppaa. Riemuiten otan vastaan tämän siirron, jos vain toteutuu.

Niin nyt on siis vissiin annettu ymmärtää, että neljästä uudesta pelaajasta on jo sovittu ja kahta vielä haettaisiin. Jos näin on, niin ketä nämä 4 + 2 nyt sitten tosiaan olisivat? Jos Sahlstedt ja Häppölä olis sentterit, niin onko tuo loppu sitten yhtä kuin 2 laituria ja 2 pakkia? Puolustajista tosin ei ole kuulunut oikeastaan edes huhuja. Jos tuo yhdistelmä kuitenkin olisi 2 laituria ja 2 pakkia, niin silloin nuo kaksi hyökkääjää sais kyllä olla vähän kovempaa kaliiberia kuin Alikoski..

Sentterikaksikkoon Sahlstedt / Häppölä on kyllä syytä olla tyytyväinen, sikäli kun tuo nyt toteutuu. Sahlstedtin olisin kyllä kuvitellut suuntaavan tuonne länsirannikolle, mutta kaipa Kuopiosta sitten oli tarjolla sekä merkittävää roolia että ihan merkittävää liksaakin, joten ehkäpä Sahlstedt jaksaa vielä motivoitua pelaamaan KalPan väreissä. Varsinainen tulevaisuuden lupaushan hän ei enää ole, mutta toisaalta juuri tuollaista kokemusta KalPan rosteri on kaivannut. Häppölä taasen on kiekkoilija parhaassa iässä ja uskoisin hänellä olevan edelleen halua ja motivaatiota kehittyä pelaajana, joten oikein hyvä hankinta kotimaiseksi sentteriksi.
 

TmiT

Jäsen
Suosikkijoukkue
<Your ad here>
Sentterikaksikkoon Sahlstedt / Häppölä on kyllä syytä olla tyytyväinen, sikäli kun tuo nyt toteutuu. Sahlstedtin olisin kyllä kuvitellut suuntaavan tuonne länsirannikolle, mutta kaipa Kuopiosta sitten oli tarjolla sekä merkittävää roolia että ihan merkittävää liksaakin, joten ehkäpä Sahlstedt jaksaa vielä motivoitua pelaamaan KalPan väreissä. Varsinainen tulevaisuuden lupaushan hän ei enää ole, mutta toisaalta juuri tuollaista kokemusta KalPan rosteri on kaivannut. Häppölä taasen on kiekkoilija parhaassa iässä ja uskoisin hänellä olevan edelleen halua ja motivaatiota kehittyä pelaajana, joten oikein hyvä hankinta kotimaiseksi sentteriksi.

Setä Benin kanssa täysin samaa mieltä. KalPan kannattajana täytyy muistaa realismi, joten vaikka Sahlstedt ei enää ole liigan huippusenttereiden joukossa, tulisi hän olemaan silti aivan loistava vahvistus KalPalle. Sentterikaksikko Kalle-Luigi on ainakin minun silmissä kovempaa valuuttaa kuin Hämäläinen-Kauvosaari. Mukavaahan se olisi tänne saada parit Sonnit yms. samantasoiset ukot, mutta pidetään silti jäitä hatussa ja housut jalassa. Kokemusta, rutiinia, näkemystä ja auktoriteettia. Siinä varmasti Kallen suurin anti yhä edelleen niin nuorelle ja kokemattomalle joukkueellemme.

Pleijaripaikka ei irtoa välttämättä vielä ensi vuonnakaan, mutta asioilla on tapana edetä pienin askelin. Mikäli ensi kaudeksi saamme hyvän perusrungon (edellyttää ainakin yhtä hyvää pakkia ja paria laituria hankintalistalle Luigin ja Kallen lisäksi), niin taas seuraavaksi kaudeksi tänne on varmasti suurempi hinku yhä kovemman tason pelureilla. Maltti on pidettävä hankinnoissa yhä edelleen ja onkin ensiarvoisen tärkeää, että näitä Rochester Motherfuckerseista ja Baijerin kolmosliigasta hankittuja täsmävahvistuksia ei enää Niiralan liepeillä nähtäisi. Huteja ei enää yksinkertaisesti vaan saa tulla. Todella hyvältä vaikuttaa se, että tähän mennessä vahvimmin KalPaan huhutut pelaajat ovat kotimaisia.
 
Todella hyvältä vaikuttaa se, että tähän mennessä vahvimmin KalPaan huhutut pelaajat ovat kotimaisia.

Tähän vaikuttaa varmasti se, että ulkomaalaisia ei liigaamme juuri sainata tähän aikaan. Siis ainakaan ennestään tuntemattomia nimiä liigan ulkopuolelta. Tämä siis viitaten noihin Rochester Muthafuckasista tuleviin vahvistuksiin.
 
Viimeksi muokattu:

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
Setä Benin kanssa täysin samaa mieltä. KalPan kannattajana täytyy muistaa realismi, joten vaikka Sahlstedt ei enää ole liigan huippusenttereiden joukossa, tulisi hän olemaan silti aivan loistava vahvistus KalPalle.

Kyllä se näin juuri on. Ja kannattaa kuitenkin vertailla lähimpiin/tärkeimpiin kilpailijoihinkin ja heidän tuleviin kokoonpanoihinsa. Itse en jaksa uskoa Ässien nousuun Suhosen sekoillessa aitiossa The Hockey Handbookin kanssa ja Hirsimäki/Takko -akselin sählätessä toimistossa. Saipa tuskin myöskään vahvistaa kokoonpanoaan ellei ulkomaalaiset ole täsmähankintoja, ja TSP rakentaa joukkuettaan ilmeisen hitaasti mutta varmasti.

Mielestäni säälipleijarisijoille taisteluun riittää helpostikin sentterikaksikko Sahlstedt-Häppölä, sillä molemmat ovat osoittaneet tasonsa liigassa. Kannattaa muistaa, että näiden pelaajien kohdalla ei ole kyse mistään "kovat tilastot omaavasta ulkomaalaislupauksesta" vaan varmasta kortista. Laitureista ja kärkipakeista tietysti riippuu paljon, mutta onhan tuo kaksikko hemmetin lupaavan kuuloinen alku joukkueen rakentamiselle.
 

JPL

Jäsen
Sahlstedtista

Tällä kaudella "kolmos"kentän rooli on ollut täsmälleen sama, kuin kakkosenkin. Eikä nelosenkaan rooli merkittävästi näistä poikkea, muun kuin ylivoima-ajan suhteen. Kallen pisteet (tai niiden vähyys) johtuvat lähinnä pelikavereiden vaihtuvuudesta, sekä siitä että kyseiset pelikaverit eivät ole roolissaan onnistuneet. Jos hän olisi Pessin ja Hyvösen välissä pelannut, pisteet olisivat aivan eri tasolla.

Erinomainen sainaus Kalpalta, jos on tapahtuakseen. Kalle pelaa aina joukkueelle, eikä valita.
 

Reckless

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Sami Kapanen
Ikäluokan -81 puolustaja Juha Alastalo (26) on solminut yhden vuoden jatkon ja aloittaa ensi kaudella jo kahdeksannen peräkkäisen kautensa KalPan edustusjoukkueessa.



Mitähän tähän nyt enää sanoisi...
 

TmiT

Jäsen
Suosikkijoukkue
<Your ad here>
Juha Alastalo jatkaa KalPassa!

Tämä oli henkilökohtaisesti kevään paras päivä ja pesee ilman muuta Kiiskisen jatkosopimusuutisen! Töiden jälkeen matka suuntaa Alkoon ja ostan pari putelia kuohuvaa asiaa juhlistaakseni, aijjaijjai...


Joulu on taas, joulu on taas, kun pakkiliiderimme jäällä viipottaa.
Joulu on taas, joulu on taas, kun Juje nimensä soppariin kirjoittaa.

Nyt sitä saa, nyt sitä saa, silmiensä täydeltä skeidaa.
Nyt sitä saa, nyt sitä saa, kun Juje omassa päässä veivaa.


Mikä PERKELEEN aivoriihi siellä Puijonkadulla on kokoontunut?

Kiitos KalPa, taptap tap tap tap.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Ikäluokan -81 puolustaja Juha Alastalo (26) on solminut yhden vuoden jatkon ja aloittaa ensi kaudella jo kahdeksannen peräkkäisen kautensa KalPan edustusjoukkueessa.
Minkäs teet kun ei näytä järki toimivan tässä asiassa ollenkaan toimistolla, ei ne hyökkääjä hankinnat paljoa auta kun ainakin se yksi maali per peli annetaan lähes jokaisessa pelissä tasoitusta.


No tuli tänään sentään reilusti myös positiivisia uutisia ensi kautta ja myös sitä seuraavia kausia ajatellen ennen kaikkea Kiiskisen sopimuksen ansiosta, mutta myös tuon juniorikaartin sopimuksista.

Eli ensi kauden kattavan sopimuksen/optiot on käytetty Juha Virtasen, Tommi Jokisen, Toni Hyvärisen ja Jarkko Malisen kohdalta.
Kahden vuoden paperit on tehty Joonas Riekkiselle ja Mikko Kukkoselle.
Näitten 87:n ja 88:n lisäksi myös 90- ja 91-syntyneet kaverit ovat tehneet sopimuksia.

90-syntyneistä Teemu Hartikainen ja Jasse Ikonen kahden vuoden paperit ja Petteri Rasi kolmen vuoden paperin.
91-syntyneistä Matti Hakonen, Iiro Pakarinen ja Joonas Toivanen niin ikään kahden vuoden sopimukset ja Rasmus Rissaselle kolmen vuoden sopimus.

Kukkonen ja Rissanen ovat puolustajia ja Hakonen maalivahti, muut ovat hyökkääjiä.

Eli kaikki julkistetut sopimus pelaajat tällä hetkellä:
Maalivahdit: Mika Oksa (2009), Mika Järvinen (2010), Matti Hakonen (2010).

Puolustajat: Janne Jalasvaara (2010), Aku Pekkarinen (2009), Timo Seppänen (2010), Ville Varakas (2009), Juha Alastalo (2009), Tomi Tuomainen (2009), Mikko Kukkonen (2010), Rasmus Rissanen (2011).

Hyökkääjät: Juha Virtanen (2009), Aatu Hämäläinen (2009), Joonas Riekkinen (2010), Teemu Virtala (2009), Tuomas Kiiskinen (2010), Jyri Junnila (2009), Tommi Jokinen (2009), Toni Hyvärinen (2009), Jarkko Malinen (2009), Timo Salo (2009), Tapio Laakso (2009), Teemu Hartikainen (2010), Jasse Ikonen (2010), Petteri Rasi (2011), Iiro Pakarinen (2010), Joonas Toivanen (2010).
 

thego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville
Siis miten niin onko? Se on pakko. Mielellään tällaisella alempana olevan tyyppisellä hahmotelmalla. Jos ei tule, niin siinä menee sitten ensi kauden haaveet sen siliän tien. Varmaa pelaamista ja tulivoimaa viivaan kaivataan roppakaupalla lisää.

"- Joukkue tarvitsee lisää kokemusta ja taitoa keihäänkärkeen eli kahteen ensimmäiseen kentälliseen. Haemme selkeitä vahvistuksia ja haluamme tarjota yleisöllemme ensi kaudella jo valmiita nimiä. Vahvistusten määrä tulee olemaan viidestä seitsemään." -J.Pennanen

Kyllä tuo minun mielestä ihan selkeästi tarkoittaa että myös puolustajia haetaan vielä. Onko sit Kisu, Junnila, Jalasvaara, Seppänen kahdessa ensimmäisessä kentällisessä ja siihen vielä 2sentteriä+2laituria+2puolustajaa=6pelaajaa?
 

#17:)

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Lainaus hatkoajan jutusta:
KalPalla on nyt kasassa 27 allekirjoitettua pelaajasopimusta. Lisäksi joukkueella on 5-7 valmiiksi neuvoteltua sopimusta kuluvaa kautta muualla jatkavien pelaajien kanssa. Kuopiolaiset tiedottavat uusista sopimuksista maalis- ja huhtikuun aikana.
 
Viimeksi muokattu:

Uncle Ben

Jäsen
"- Joukkue tarvitsee lisää kokemusta ja taitoa keihäänkärkeen eli kahteen ensimmäiseen kentälliseen. Haemme selkeitä vahvistuksia ja haluamme tarjota yleisöllemme ensi kaudella jo valmiita nimiä. Vahvistusten määrä tulee olemaan viidestä seitsemään." -J.Pennanen

Kyllä tuo minun mielestä ihan selkeästi tarkoittaa että myös puolustajia haetaan vielä. Onko sit Kisu, Junnila, Jalasvaara, Seppänen kahdessa ensimmäisessä kentällisessä ja siihen vielä 2sentteriä+2laituria+2puolustajaa=6pelaajaa?

Niin, kolmas, neljäs ja viides kenttä on valmiina ja sitten sinne keihäänkärkeen haetaan vahvistukseksi 5-7 pelaajaa. Suht lyhyelläkin matematiikalla tuo tarkoittaisi sitä, että nykyisistä sopimuspelaajista sinne kahteen ekaan kenttään menisi 3-5 pelaajaa. Voisivat olla juuri thegon mainitsemat hemmot ja kenties Varakas, riippuen nyt tosiaan ketä ja montako uutta pelaajaa ihan tarkkaan ottaen tulee.

Kun nyt saataisiin edes se yksi kunnon pakkivahvistus, sellainen joka voisi oikeasti ottaa ylivoimavastuuta ja yksi maaleja sylkevä laituri korvaamaan Tuppuraista/Bicekiä, niin eiköhän tämä tästä..

Maalivahtiosasto nyt on odotetusti Oksa/Järvinen. Se on ehkä pientä riskipeliä, Oksan otteet ovat vaihdelleet ja Järvinen on vielä kokematon, mutta toisaalta onnistuessaan nämä herrat ovat kyllä hoitaneet tonttinsa ihan mallikkaasti.
 

Reckless

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Sami Kapanen
Entäs Mika Strömberg? Eikös sillon KalPasta lähtiessään liikkunut huhuja että ensi kaudella pelaisi joko kuopiossa tai hämeenlinnassa? Jokereissa tuskin enää tulee jatkamaan heikkojen peliesitysten takia. En tiedä sitten minkä verran olisi apuja ensikaudelle, jos herra sattuisi tulemaan. Tällä kaudella oli ainakin vakuutttava Jalasvaaran kanssa pelatessa.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Entäs Mika Strömberg? Eikös sillon KalPasta lähtiessään liikkunut huhuja että ensi kaudella pelaisi joko kuopiossa tai hämeenlinnassa? Jokereissa tuskin enää tulee jatkamaan heikkojen peliesitysten takia. En tiedä sitten minkä verran olisi apuja ensikaudelle, jos herra sattuisi tulemaan. Tällä kaudella oli ainakin vakuutttava Jalasvaaran kanssa pelatessa.
Mun puolesta Ströba voi olla se "toinen" vahvistava puolustaja. Totuus on se että vielä astetta kovempi nimi puolustukseen on löydyttävä. Sellainen jonka vippi kantaa maalille asti.
 

dead c

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tämä saatta lukeakin jossain, en nyt jaksanut alkaa kahlata viestejä, mutta onko seurajohto ilmoittanut, että paljonko Kalpan budjetti nousee kuluneesta kaudesta?
 

Have

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
27 valmista sopimusta ja 5-7 valmiiksi neuvoteltua! Taitaa tulla hiljainen kesä KalPan osalta, kun joukkue kokonaisuudessaan (tai yhtä, kahta pelaajaa vaille vähintäänkin) julkaistaan huhtikuussa! Eipä tuo yhtään huono asia ole, kunhan vain nuo julkaisut olisivat kunnollisia. Siihen luotetaan.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Luin tuossa KalPaa koskevan kolumnin, ja ei voi muuta sanoa kuin että olen todella iloinen, että Kuopioon saadaan ensi kaudeksi ilmeisesti ihan kilpailukykyinen joukkue. Pakkiosastolla pari kovaa nuorta puolustajaa on saatu kiinnitettyä ihan suht pitkillä sopimuksilla porukkaan, minun silmissäni Janne Jalasvaara on aika hyvä tekijä jo liigatasolla, Timo Seppänen on jo ensi syksynä täysin liigakelpoinen pelaaja, saattaapa tekaista ihan hyvät tehopisteetkin, jos vaan saa peliaikaa ja pojalle annetaan vastuuta. Myös oma poika Kiiskinen pisti nimensä pidempään sopimuspaperiin. Mahtavaa KalPa! Kuopiolaisyleisö on pitkän odotuksen ja kärsivällisyyden jälkeen saamassa liigatasoisen joukkueen.

Sitten kolikon toinen puoli, mikä vituttaa allekirjottanutta todella rankasti. Kauvosaari ja Hämäläinen eivät suostu neuvottelemaan enää sopimuksesta. Todella, todella ikävä juttu. KalPa on antanut näillekin pojille mahdollisuuden pelata kovia pelejä paljolti menestyksen kustannuksella, ja nyt nämä ilmoittavat pelien lähdettyä jotenkuten kulkemaan, ettei enää kiinnosta. Voi helvetti. Paljon kuopiolaisjoukkue teki heidän eteensä, ja missä on kiitos. Siinä, että kaverit latovat (tai siis yrittävät latoa) maaleja ensi kaudella KalPan häkkiin. Minä, pikkuseurojen puolestapuhujana, en suvaitse moista. Mutta omapahan on poikien asia, ja hienoa, jos pyrkivät urallaan eteenpäin. Hämäläisen Ville olisi myös kelvannut takaisin Lappeenrantaan, mutta herra ilmeisesti on suuntaamassa Hämeenlinnaan, takaisin Rautakorven alaisuuteen, missä jo kertaalleen oli ryssiä jääkiekkouransa. Pisti jälleen kerran silmään tämä epäkohta, että pieniä seuroja käytetään vain ponnahduslautoina, eikä mitään anneta takaisin. Toki, lähtisin minäkin isomman rahan perään, jos sellainen työtarjous ilmaantuu. Joskus olisi kiva, että pelaajat antaisivat jotain takaisin seuralle, joka on heille myöskin paljon antanut.

Ja mitä tulee Mika Strömbergiin, KalPa ei tarvitse mitään ei-motivoitunutta raakkia. Sellainen Mika Strömbergkin on, pelaili pari kuukautta KalPassa hyvin tai ei. Minä en ainakaan halua SaiPassa nähdä mitään Jokeri-kasvatteja, jotka tulevat maakuntaan kun ei enää Stadissa kulje, ja sitten kun alkaa pikkuseurassa rullata oikein mainiosti, niin ollaankin hinkumassa takaisin sinne Helsingin valojen loisteeseen surffailemaan nelosketjuun. Harmi, että tämä on pikkuseurojen osa nykyisessä sadomaso-liigassa. Myös Kuopiossa tarvitaan motivoituneita hyviä pelaajia, jotka ovat ylpeitä saadessaan kantaa kilpipaitaa. Sellainen pelaaja kaiketi Tuomas Kiiskinen on. Olisi kaveri mihin tahansa muuhunkin porukkaan Suomessa kelvannut.

Toivottavasti KalPa on ensi kaudella kova, ihan vilpittömästi. Ihan jo Susi-Jussinkin takia. ;)
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Sitten kolikon toinen puoli, mikä vituttaa allekirjottanutta todella rankasti. Kauvosaari ja Hämäläinen eivät suostu neuvottelemaan enää sopimuksesta. Todella, todella ikävä juttu. KalPa on antanut näillekin pojille mahdollisuuden pelata kovia pelejä paljolti menestyksen kustannuksella, ja nyt nämä ilmoittavat pelien lähdettyä jotenkuten kulkemaan, ettei enää kiinnosta. Voi helvetti. Paljon kuopiolaisjoukkue teki heidän eteensä, ja missä on kiitos. Siinä, että kaverit latovat (tai siis yrittävät latoa) maaleja ensi kaudella KalPan häkkiin.

Ja mitä tulee Mika Strömbergiin, KalPa ei tarvitse mitään ei-motivoitunutta raakkia. Sellainen Mika Strömbergkin on, pelaili pari kuukautta KalPassa hyvin tai ei. Minä en ainakaan halua SaiPassa nähdä mitään Jokeri-kasvatteja, jotka tulevat maakuntaan kun ei enää Stadissa kulje, ja sitten kun alkaa pikkuseurassa rullata oikein mainiosti, niin ollaankin hinkumassa takaisin sinne Helsingin valojen loisteeseen surffailemaan nelosketjuun.
Enemmänkin oli kyse siitä, että KalPa on hommaamassa tilalle parempia pelaajia kuin mainitut Hämäläinen ja Kauvosaari.
Tällöin heille olisi rooliksi jäänyt kolmossentterin rooli ja sille paikalle KalPalla on jo Tapio Laakso, näin kyseisten herrojen pitämisessä ei olisi KalPan kannalta ollut mitään järkeä.
Nyt niille omille kasvateille on oikeasti tarjolla pelipaikkoja jos pojat lunastavat paikkansa eikä pelkkiä lupauksia peliajasta.

Strömbeg pelasi täällä hyvin, mutta harvassa ovat ne pelaajat jotka eivät lähde takaisin kotiin jos sieltä tulee rahallisesti vähintään saman suuruinen tarjous ja mahdollisuus menestyä.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Aamun Savon Sanomissa oli juttua, että Bicek saattaa osoittautua KalPalle liian kalliiksi, toivottavasti näin ei ole ja saadaan mies pidettyä kuopiossa, miehestä kuitenkin kannattaa tiettyyn pisteeseen asti rahaa laittaa likoon ja varsinkin jos ketjukaverit paranee huomattavasti tämän hetkisestä.

Ja hyvää juttua oli, että ulkkareiden kanssa käydään asiat tällä kertaa huolella läpi ja keskustellaan ennen sopimuksen tekoa, toivottavasti asiat myös näin on, että ei taas tule ohiammuntaa, ja pitihän sitä kauden alkuun tälläkin kaudella panostaa, mutta niin vain alussa muut karkasi. Ensi kaudella sitten toivottavasti ei anneta yhtään alussa tasoitusta niin se mahdottomalta tuntuva säälipleijaripaikka on ihan mahdollinen.

Alastalon jatkosopimus oli ainoa kolikon kääntöpuoli, onneksi sopimus oli vain yksivuotinen, että kun huomataan ettei Juje enää pärjää niin kiitos näkemiin.(vaikka olisi pitänyt jo näillä näytöillä huomata, millä näytöillä se soppari edes syntyi?) Mutta kausi ei ole edes vielä pulkassa ja innolla odotetaan tulevaa kautta.
 
Viimeksi muokattu:

pleijjeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suosikkijoukkue
Ja hyvää juttua oli, että ulkkareiden kanssa käydään asiat tällä kertaa huolella läpi ja keskustellaan ennen sopimuksen tekoa, toivottavasti asiat myös näin on, että ei taas tule ohiammuntaa


Kannattanee kuitenkin pienellä varauksella suhtautua näihin ulkkari"scouttauksiin". Viime keväänä/kesänähän hehkutettiin sitä että uusien vahvistusten taustat on tarkkaan kartoitettu ja kyselty suosituksia (Lundbohm & Harney), mutta huti meni ja reippaasti!

Kukakohan organisaatiosta vastaa ensi kauden ulkomaalaispelaajien hankinnoista? Kekäläinen? Kapanen? Virta? Vahvistuksista en ala puhumaan ennen kuin siitä on konkreettista näyttöä.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Minä olen sitä mieltä, että Lundbohm tyrmättiin KalPan taholta liian nopeasti, Tanskassa on kuitenkin tehnyt tehot 13+14=27 hieman alle piste per peli tahtia, tosipelejä miehelle kertyi se 5, joista muutamassa sai pelata vain mukavia peliminuutteja, olisin kuitenkin sen 5-10 antanut koittaa enemmän, onhan muuan Puttekin saanut surffailla 0+4 tehoilla ja pelannut luvattoman paljon, ei Virta oo Puttea tietenkään lytännyt maan rakoon. mutta tästä on turha enää jauhaa kun niin vanhaa asiaa ja menneen talven lumia.

Ensi kaudella vain ei ole varaa tehd vääriä ostoksia ulkomaalaisten osalta, Jiri Bicekistä tiedettiin aika hyvin, että tuo tehoja ja niitä myös toi, itse toivoisin ulkomaalaisten olevan Tsekkejä tai Slovakkeja, tuollaiset nopeat taiturithan on Kuopiossa onnistuneet hyvin pelaamaan, kalpan uuden liigataipaleen aikana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös