Kalle Laukkonen – anteeksi kuka?

  • 62 070
  • 167

amok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sarvesta härkää

"Tuntemattomasta numerosta soittanutta kaveria kovasti kiinnosti tulevan kauden joukkueeni sekä pelipaikka. Olisko kyseessä siis nimim. Oiva kirjoitteleva kaveri."

Rähä... jotenkin nauratti ajatus siitä että "nyt otetaan selvää mikä äijä on". Selvittää mikä numero, soittaa ettei numeroa näy, tenttaa vähän aikaa äijää, kiittää ja selvittää faktat täällä jatkoajassa.

Miten ei tullut itsellä mieleen.

Oivako se oli?
 

Oiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hienoa

Mahtavaa, että Kalle on otettu näin hienosti vastaan lätkäpiireissä ja joka joukkueen faniryhmissä ollaan valmiita toivottamaan Kalle tervetulleeksi. Toivotaan, että sopimusneuvottelut liigaan eivät esty Y-Ilveksen kanssa tehdystä diilistä johtuen.

Pienenä hatun nostona itselleni totean, että olinpas muuten ensimmäinen tietolähde, joka kertoi julkisuudessa Kalle uuden seuran! (Tämäkin omakehu vain siitä syystä, että jotkut kehtasivat epäillä tietoni luotettavuutta.)

Ai, minäkö muka soittelisin jonnekin...pois se minusta! ;)
 
Viimeksi muokattu:

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Re: Hienoa

Viestin lähetti Oiva
Mahtavaa, että Kalle on otettu näin hienosti vastaan lätkäpiireissä ja joka joukkueessa ollaan valmiit toivottamaan Kalle tervetulleeksi. Toivotaan, että sopimusneuvottelut liigaan eivät esty Y-Ilveksen kanssa tehdystä diilistä johtuen.

Uskon, että sopimuksesta löytyy sekä SM-Liiga- että NHL-pykälä. Hulluuttahan se olisi ilman tuollaisia nimeä paperiin laittaa. Mahdollisen NHL-sopparin tullessa kyseeseen ensi kesänä taitaa sekä Y-Ilveksen että KuRyn pelaajille tulla melkoisen pitkä ja kostea saunailta.
 

Oiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Re: Hienoa

Viestin lähetti sopuli
Mahdollisen NHL-sopparin tullessa kyseeseen ensi kesänä taitaa sekä Y-Ilveksen että KuRyn pelaajille tulla melkoisen pitkä ja kostea saunailta.

Ja pamahtaa muuten sekä KuRylle, että Y-Ilvekselle aikamoiset lisät budjeteihin, jos Kalle jo ensi kaudeksi sainaa itsensä änäriin!

Paljos siitä tulee, pauttiarallaa 100 kiloegee per seura - tai jotain. Kyllä noilla hynkyillä pestaa jo aikamoisia vahvistuksia kakkos-ja kolmosdifkuihin!

Lisäys: Kalle olisi kyllä ansainnut lyhyessä ajassa keräämänsä suosion vuoksi oman fan-clubin. Sellaisen voisi kai perustaa Vapaan puolelle ja organisoida toimintaa sitä kautta. Tuskinpa Kallella sitä vastaan mitään olisi. Ainakin Jatkiksen tamperelaiset voisivat toimittaa raportteja Y-Ilveksen peleistä ja Kallen otteista. Ehkäpä voisivat tehdä silloin tällöin pieniä haastattelujakin Kallea koskien.
 
Viimeksi muokattu:

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Olisikohan aika siirtää tämä ketju vapaan puolelle?

Sen verran pitkään vitsiä on jo väkisin venytetty ja nm."lintu" meni jo vallan mauttomuuksiinkin viestissään.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Re: Re: Re: Hienoa

Viestin lähetti Oiva
Paljos siitä tulee, pauttiarallaa 100 kiloegee per seura - tai jotain. Kyllä noilla hynkyillä pestaa jo aikamoisia vahvistuksia kakkos-ja kolmosdifkuihin!

Muistelisin kyllä, että ensimmäisen kierroksen varauksesta maksetaan palttiarallaa 150000e, joten Y-Ilvekselle 50ke ja KuRylle 100ke.
 

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
Heh. On se vaan huvittavaa millaisen ketjun voi kaveri saada aikaseksi laittamalla siirron eurohockeyn sivuille, :-)

Aivan legendaarinen ketju ja ei mitään muuta, kuin tsemppiä Kallelle - hyvin huomiot "fanisi" sivujesi kirjoituksella.

Ehkäpä me tampereen lähistöllä asuvat saavumme joku päivä seuraamaan peliäsi.

-ipa rules
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Aamusta asti olen seurannut tämän tarkoin varjellun lupauksen tietojen valottumista ja nyt vasta ymmärsin, että minulla onnenpojalla on ehkä mahdollisuus päästä scouttaamaan tämä tulevaisuuden potentiaalinen Selke-kandidaatti vieraskiertueella, mikäli Y-Ilves pelaa samassa lohkossa VaPSin ja Hämeenlinna Icedogsin kanssa. Onhan näin, onhan?

Nuoren pelaajan kohdalla on ensiarvoisen tärkeää kiinnittää huomiota pelaajan otteisiin vierasotteluissa. Kärsiikö pelimotivaatio pitkistä bussimatkoista? Miten nuorukainen suhtautuu herjauksia mylvivään kotiyleisöön, varinkin kun kyseessä on palstatilaa niittänyt kahden suunnan spesialisti, jonka pelityyli ei varmasti miellytä kotijoukkueen faneja?

Otan haasteen vastaan ja ilmoittaudun scouttiryhmään.
 
Viimeksi muokattu:

Jakke Jäyhä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Huutosakki

Kaaaalle Laukkonen, Kalle Laukkonen!

Hockey Night lisännee ohjelmistoonsa ainakin yhden ylimääräisen TV-ottelun Ylöjärven Ilveksen kotiareenalta. Loppuunmyydyn kotikatsomon edessä KL niittaa tehot 3+4, saaden syöttöpisteen kolmanteen täysosumaansa. Kallen torjunnat toisessa erässä: 7 - ykkösveskarilla yllättää numero kakkonen, huoltajan etsiessä epätoivoisesti pehmeämpää serlaa vierasjoukkueen pukuhuoneesta Kallen todelliset kyvyt huomataan ja oma veska lukitaan käymälään. Luukkuvahdin ankaran protestoinnin seurauksena Kallen tie johtaa kuitenkin takaisin kakkos... anteeksi, YKKÖSkentän vasemmaksi laituriksi. Ironista on, ettei luukkuvahti pääse sittenkään kentälle, valittuaan Halpahallista varusteisiinsa kaksi vasemman jalan luistinta. Läski Salonen palaa luukulle...

Ensimmäisen kerran 2-div (?) historiassa ottelun jälkeen jaetaan 3 tuntia nimikirjoituksia sekä annetaan 17 haastattelua (mukana mm. NBC, Eurosport ja Taka-Hikiän Töllö). Anu Saukkonen joutuu kerrankin tekemään TÖITÄ saadakseen äänensä kuuluviin ja osuakseen mikrofonillaan edes lähelle Kallen puhe-elinten kuuluvuusaluetta raivoisan fanilauman piirittäessä Kallen etenemistä kohti pukusuojan hellää huomaa. Kallen löytämistä vaikeuttaa myös pimeys - hallista katkeavat sähköt 3 sekuntia ennen ottelun päättymistä Koillis-Suomen fanijaoston rysähtäessä tatamiin vieraspäätykatsomossa suorittamansa yhteistuuletus-riemunhuuto-hypähdyksensä (ja sen laskeutumisen) jälkeen.

Jäämme odottamaan helmikuuta, johon TV-lähetystä on juuri saamiemme tietojen mukaan kaavailtu ajoitettavaksi...
 

Crystal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pakko kai se on vihdoin siirtyä taustailijasta jatkoaika-kirjoittajaksi kun näin mehukas aihe osui kohdalle...

Nyt nimittäin valahdatte kateudesta vihreiksi: Opiskelen samalla laitoksella tämän hetkessä kuuluisuuteen ponnahtaneen Kallen kanssa!

Tämä ei tosin tarkoita että ko. henkilöä tuntisin, mutta täytyypä alkaa pitää silmät paremmin avoinna... ja palailla sitten tarvittaessa tuonne Seksikkäin jääkiekkoilija-ketjuun, kun sielläkin hänet oli näköjään jo noteerattu ;) Ankara tutkimustyö alkaa tämän illan opiskelijabileistä. Tuloksia sitten joskus.
 

Tatzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pitänee ajoittaa Tampereeen reissun ajankohta sopivaksi, jotta pääsen kyseisen miehen pelejä näkemään, ei riitä liigakiekko itsessään. Raportteja odottelen jo innolla.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Iso käsi Kallelle.

Tsemppiä kiekkouralle, muista että tukijoita löytyy matkallasi ammattilaisjäille.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Nyt Ylläpito huomio!! Jatkoajan kannattaisi heti valita Kalle Laukkonen nimikkopelaajakseen ja alkaa seurata hänen edesottamuksiaan tuolla "muut kiekkosarjat" -osiossa. Kallessa ainakin on ainesta nimikkopelaajaksi, jos kerran viime kaudella SaiPan Harri Tikkanenkin sellaisen statuksen sai. :)
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Hockey Night teki sen taas!!!

Eilen niillä oli ohjelmassa osio nimeltä "Puskista tähtiin", jossa esiteltiin tuntemattomat kiekkoilijat, ketkä tulevat alkavalla kaudella tekemään läpimurtonsa. Kun huomasin, että tuollainen aihe oli ohjelmassa, otin sohvalla mukavan asennon ja aloin odottaa millaisilla ylisanoilla Hockey Night kehuu Kallea.

Ja mitä vielä! Hockey Nightin toimitus osoitti ammattitaitonsa hehkuttamalla kyllä jotain Ilveksen Niinimäkeä ja Kärppien Pesosta, mutta Kallea ei mainittu koko ohjelmassa sanallakaan. Pistää vihaksi, kun aina mun suosikkipelaajia sorretaan! :(
 

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
Eikös seurapiiritoimittaja Rita Tainola kertonut olleensa tämän Kallen kanssa juttusilla männä kesänä Forssan Haju & Helium & Puserrus-festareilla? Kalle oli ainakin silloin kuljeskellut ylpeänä Kyröskosken Pärskeen verkkareissa (verkkaripusakan selässä isoin kirjaimin seuran legendaarinen nimilyhenne KyrPä). Voi olla että muistan väärin, ehkä kyseessä oli kuitenkin Matti Nykänen-Tapola?
 

Satanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Southampton,Chelsea sympatiat Lukko,ifk
Viestin lähetti lintu
Fanipaidoista:

Olisko järkeä tettää paidat jossa etupuolella on teksti: "legendaarisempi kuin Raipe", takana numero [hänen pelinumeronsa] ja nimi Laukkonen? Paidan teettäminen ei hirveän kallista taida olla, juttu on kuitenkin "hieman" inside.


Ilmottaudun heti! Vaadin KLFC:n(=Kalle Laukkonen fan club) perustemista. Mista saan nimmarin? Ajattele miltä tuntuu, kun sanot kymmenen vuoden päästa siis silloin kun Kalle tekee änärissä joka kausi yli 100 pistettä, tienneensä hänet kykynsä kauan sitten.
 

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Perkules, nythän sitä voisi saada kerralla leveyttä niin puolustukseen, hyökkäykseen kuin maalivahtipeliinkin. Haukkojen johtoporras ei anna ikinä itselleen anteeksi, mikäli se jättää käyttämättä tämän tilaisuuden. Ja täytyy myöntää, että kaupungilla liikkuessani oli hankala välttyä Kallea koskevilta ylistyskommenteilta! Koko kaupunki tietää, millä joukkueen kurssin saisi käännettyä...

Faktahan se on, nyyh, että Kalle ei Mestis- tahi liigatasolla kovin pitkään viihtyisi, mutta jo muutama peli riittäisi kuittaamaan Haukoille tarpeeksi lipputuloja velkojen kuittaamiseen.

Saisikohan Kallen Urheiluchattiin vieraaksi, jos oikein kiltisti pyytäisi?

Go for it, Kalle!
 

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Onkohan kukaan käynyt vielä scouttaamassa tätä ihmeellistä hyökkääjä-puolustaja-lupausta? Onko one-timeri lähtenyt entiseen malliin? Vieläkö vastustajia on lennellyt muikkuverkkoihin perstaklausten voimasta? Kenties Kalle on jo nyt julistettu sarjan arvokkaimmaksi pelaajaksi?

Nyt olisi saatava tietoa. Ja nopeasti. Osaako joku valaista?????
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joko Kalle on kotiutunut Red Wingsin harjoitusleiriltä? Ei tainnut paikkaa rosterista löytyä, tällä kertaa kun Hudler ja Zetterberg esiintyivät ilmeisesti Kallea vakuuttavammin.

Vuosi vielä vauhtia Ylöjärven Ilveksestä, ja eiköhän Kallea taalakaukalot kutsu.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Bluesilla kun näyttää maalinteko tökkivän niin olisikohan Kallelle meillä käyttöä?

Niin ja unohtaaka joku JA-risteily. Ekskursio Ylöjärvelle mielummin. Voidaan majoittua kaverin mökille.
 

jone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Re: Re: Re: Perskeles

Viestin lähetti Oiva
On muuten Kallella Teemu-niminenkin kaveri, joka pelaa lätkää ja etäisesti näyttääkin jääkiekkoilijalta. Sidotaan Jussin ja Kallen seuraksi nippuun ja eikun pojat myyntiin 3Goalsille!

Eiköhän ole taas aika kaivaa legendaarinen ketju Kalle Laukkosesta esiin ja tuoda lisää faktaa julkisuuteen liittyen Kallen kaveriiin Temeen. Kyseessä ei nimittäin ole mikään b-sarjan kiekkoilija, vaan mies vahvistaa nykyään lahtelaista kiekkoylpeyttä Panthers Hockeytä. Miestä on riepoteltu joukkueesta toiseen, mutta lopulta Panthers Hockey onnistui kaappaamaan kyseisen multitalentin riveihinsä Espoon Bluesin nenän edestä. Miehestä odotetaan ykköskentän ratkaisijaa ja hän onkin näillä näkymin saamassasa vierellensä Lahden ykköshyökkääjät. Uteliaimmat voivat viimeisimmän tiedon mukaan seurata miehen esityksiä Kerinkallion jäähallissa sunnuntaina klo 18.00.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Mitä kuuluu Kallelle nykyään? Onko kaveri takonut hattutemppuja? Kuka tietää?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös