Kajaanin Hokki mestikseen!

  • 2 494
  • 31

SePuree

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät ja Hokki
Hyvää Hokia Hokki!

On itsekkin tullut seurattua Hokin taivalta aina noususta kakkoseen ja etenkin legendaarisen Centers voitosta lähtien.

Kolek, Hermann, Vikholm, Virta...

Oli ne pelejä mm. Hermestä, Junkkareita ja Sapkoa vastaan - kaikki joukkueet vilisivät täynnä tsekkitähtiä ja entisiä ja nykyisiä liigapelaajia.

Sittemmin kiinnostus Hokkiin väheni - olimmehan farminne ja sitten jopa teitä ryöpytimme ;)

>>> Hokki pisti usvaa putkeen ja jätti kelkasta muut rakkaat kiistakumppanit...

Nyt sitten loistava kausi kruunataan Mestispaikalla! HUH!

Mahtavaa!

Nyt vaan mielenkiintoista joukkuetta rakentamaan :

Saavinen kotiin ja ketä muita Kärpistä?
T. Luukkonen?
Paluumuuttajia?
-----------------------------
Nähdään Tikkurilassa, JVP:ssä ja Hyvinkäällä!
 

Jantsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Hokki
ONNEA HOKKI!

Onnittelut Kajaaniin myös minun puolestani! Itse 18 ensimmäistä vuotta siellä asuneena ja parhaat (taannoisen) kakkosdivarin pohjoislohkon vuodet nähneenä en voi muuta kuin röyhistää rintaani tämän saavutuksen johdosta. "Lähimpänä" divaria Hokki on historiansa aikana käväissyt voittamalla yhden ottelun ekalla playoff kierroksella SapKoa vastaan, ja senkin vain kotonaan. Vuosi taisi olla jotain ´90 tai ´91. Sarjanousu ei ollut silloin edes realistinen, saatikka mahdollinen.

Toivottavasti tämän päivän seurajohto on osannut varautua sarjaportaan vaihtoon oikealla ja avaralla mielellä. KalPasta ei liene kauheasti liikehdintää luvassa ensi kaudella. Joku jo tuossa taisi todetakin, että yhteistyö on nimenomainen avainsana Hokin kannalta. Farmisopimus kalskahtaa jotenkin alentavalta ja sellaiselta "yhdensuunnan imutukselta". Kärppien liigamiehistön nuorimmaiset ja muut A-junnut ovatkin jo parin talven ajan kulkeneet Kajaanin Hokin mukana treeneissä pakollisen valtion harmaan velvoitteen yhteydessä. Varmasti tälläkin on ollut parin viime vuoden aikana nostetta antava vaikutus varsinaisen jengin peliesityksiin.

Hokin A-junnuista sen verran mainittakoon, että sellaista porukkaa ei ole edes olemassa. Suurin osa sen ikäisistä lähtenee opiskelemaan muualle, joten sopivan ikäisiä nuoria ei tahdo riittää riitävän tasokkaan joukkueen perustamiseen. B-junnuista onkin hypätty suoraan edustukseen. C-junnut puolestaan on pelanneet tänä talvena SM-sarjaa.

Tosta manageri OP:n hallihankkeesta Kajaaniin, niin kuulostaa kyllä ensialkuun aika uskomattomalta, että ihan 6000 katsojan halli pitäisi saada. Tiedän, että porukka Kajaanissa ja Kainuussa on kohtuu urheiluhullua, esimerkiksi Sotkamon Jymyn ottelujen alkamiset kuulemma sovitettu lypsyaikojen mukaan, jotta isännät pääsee peliä kattomaan... :D vähän samantyylistä mentaliteettia mukaan, niin eiköhän se homma hoidu.. ;) ;)

Tosin nykyistä hallia voisi pikemminkin laajentaa siten, että myös toisella pitkällä sivulla olisi täysimittainen katsomo. Näin saataisiin kapasiteetti hallissa nostettua nopeasti ja halvasti(?) 3000 - 4000 katsojaan. Mutta jos aivan realistisia ollaan, niin kyllä tuo 1750 hengen kapasiteetti pitäisi riittää ainakin pari kautta Mestiksessä.
 

Rooster

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS (pesiksessä KPL)
Onneksi olkoon vaan Hokille! Minun silmissäni Kajaani on varsin eksoottinen kiekkokaupunki ja onkin mielenkiintoista nähdä ensi kaudella kajaanilaisryhmä Kouvolassa. Kyllä näin Mestiksen yleisen kiinnostavuuden kannalta tämä vaihto Diskos -> Hokki oli hieno juttu. Kaupunkinsa kakkosjoukkueen tilalle tulee koko maakuntansa ykkösjoukkue.
 

bisnesman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Hyvää Hokia Hokki!

Viestin lähetti SePuree

Saavinen kotiin ja ketä muita Kärpistä?
T. Luukkonen?
Paluumuuttajia?
-----------------------------
Nähdään Tikkurilassa, JVP:ssä ja Hyvinkäällä!
Toivottavasti Mikko palaa, tosin epäilen että kukaan täysipäinen perheetön ihminen palaa Kajaaniin kun sieltä kerran on pois päässyt ;)
Nuoret pelaajat tulevat todennäköisesti intin perässä jos jotenkin.

Terry on siitä mielenkiintoinen tapaus että ehkä voisikin käydä Hokin mukana pelaamassa, miehen kyvyt menevät täysin hukkaan kakkosdivarissa. Työpaikka on kuitenkin 100km pohjoisemmassa eli jos Kajaanista järkättäisi työpaikka, Suomussalmen Gretzky saattaisi käydäkkin näyttämässä närhenmunat kaikenmaailman "eteläläisille" :)

Nyt jos joskus pitäisi Kainuulaisilla seuroilla yhdistää voimansa ja kasata c-junnuista alkaen yksi edustusjoukkue ja 1-2 joukkuetta jossa voisi pelata ne, jotka ei taitojensa takia mahdu edustukseen mutta haluavat harrastaa kiekkoa.
 

power play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Terry......

Luukkonen Hokkiin...????? Vieläkö "nuori" Terry jaksaisi treenata itsensä kuntoon ja pelata todenteolla.....? Epäilen kyllä. Lahjoja olisi, mutta asenne täytyis muuttua täysin.
 

bisnesman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Terry......

Viestin lähetti cowboy
Luukkonen Hokkiin...????? Vieläkö "nuori" Terry jaksaisi treenata itsensä kuntoon ja pelata todenteolla.....? Epäilen kyllä. Lahjoja olisi, mutta asenne täytyis muuttua täysin.
Ei 30-vuotias mielestäni ole liian vanha mestikseen.
Eri asia sitten on tosiaan se, riittääkö asenne.
 

power play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Luukkonen

Tarkoitin "nuorella" sitä, että Terry itse pitää itseään jo vanhana....? Taidot epäilemättä kyllä riittäis, mutta mutta riittääkö tahto....?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös