Kajaanin Hokki 2023–2024 – Räsäsen kolmonen

  • 216 726
  • 1 111
Ensin katosivat julkisuudesta toimitusjohtajat Jouko Palorinne ja Sarita Kuusisto.

Sitten katosi urheilutoimenjohtaja Jukka Niiranen.

Seuraavana puheenjohtaja Olli-Pekka Hyyryläinen.

Ja tämän kaiken kruunaa päävalmentaja Pasi Räsäsen kiukuttelu ja ei tullut ollenkaan pelin jälkeen haastatteluun.

Kuka tästä kantaa vastuun? Mitä siellä toimistolla noin yleensäkin edes tehdään? Tälläisen jälkeen pitäisi katsojia tulla kiinnostaa runsain joukoin katsomaan kotipelejä.
 

Kolaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
PPS, Hokki
Ihan ei ehtinyt voittoputkeen mukaan kehumaan. Mutta täytyy kyllä ihmetellä, että missä muussa Mestis-joukkueessa ykkösketjun sentteri vetää 18 peliä 0+0 -2, 7x2min turhia jäähyjä, varakapteeni vielä. Vieläkö odotellaan ihmeen tapahtumista seuraavat 30 peliä? Sama koskee valitettavasti koko joukkuetta, yksittäinen jatkoaikavoitto ei vielä kurssia käännä.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Sekin täytyy sanoa, että kiekkopoijjaat osaa pelata Outokummun pienessä kaukalossa. Maalin eteen ja maalipaikkoihin ei vain pääse ja itse osaavat ja ovat tottakai opetelleet siirtelemään kiekkoa nopeilla syötöillä ja pienillä kuljetuksilla hyökkäysalueella. Hokki vähän mietti milloin tuplataan, kiekkopoikien peli selkärangasta. Sai kyllä Hokin näyttämään kehnolta.

On siellä kyllä turhakkeita kokoonpanossa. Koivunen tuhoaa kyllä ketjunsa hyökkäyspelin. Vaihtaisin seuraavaan hitaan Koivusen pelaamaan Myllyahon jarrukenttään ja Kemppaisen Komulaisen ja Jokisen kanssa. Kun ei uusia ukkoja saada.
 

IkuinenVappu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Vaikeasta alkuasetelmasta huolimatta Hokki taisteli kyllä hyvin vaikka JoKP materiaali olikin parempi ja paikoitellen Hokki oli mankelissa ja varsinkin ensimmäisessä erässä ei Hokki pystynyt luomaan oikein mitään. Toinen erä oli hyvä ja isot odotukset oli kolmanteen erään lähdettäessä mutta kyllä JoKP nopeat maalit erän alkuun oli myrkkyä ja kun oli pakko yrittää 6-5 vastaan im niin siitä 4-1 omiin ja peli oli ohi. Hokilla on todella haastava tilanne kun ei oikein saada kuin vajaa kaksi kentällistä laatua Mestiksen tasolle kasaan ja tänään JoKP:n ulkomaalaiset ratkaisi pelin heille. Ymmärrän hyvin Räsäsen tuskan kun joutuu raapimaan kasaan joukkueen jostain ja tietää, ettei sillä kokoonpanolla ihmeitä tehdä. Pelaajat varmasti yrittävät sen minkä pystyvät ja valmennus samoin. Mutta onhan tilanne haastava koska kaikesta näkee, ettei siellä ole yhtään varaa budjetissa tehdä mitään hankintoja.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Huonoa regointia joukkueelta pienessä askissa, Jokipojat osasi tämän paremmin, liikaa mietittiin eikä osattu pelata tarpeeksi suoraviivaisesti se kun on vaikeaa isossakin kaukalossa ja nyt se vain korostui. Alivoima petti ja ylivoima oli taas pienen suonenvedon jälkeen huonompaa ja tehotonta. Valmennuksen peluuttaminen kyllä hieman ihmetytti mutta toivottavasti siihen viikonloppuna löytyy muitakin vaihtoehtoja ja rohkeutta tehdä muutoksia kun niitä todella tarvitsisi. Lieneekö jo sotimiset ohi että edes toiseen peliin saataisiin lisää miehiä kierrätykseen.
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Hieman ihmetyttää ettei juuri kukaan uusista tulokkaista ole väläytellyt sen ihmeempiä otteita tai tehoja,taidettu joukkue kasata pitkälti edullisten hankintojen ja mahdollisen tasonnoston varaan?

Luottoratsut Komulainen ja Pyykkönen sentään edelleen hyvää mestistasoa. Korjus myös hyvä. Otteluissa on hyviäkin hetkiä, mutta voittoihin ei tunnu joukkueen taso riittävän tai vaatii ihan huippupelin. Koivunen ollut Hokissa aiemmin luotettava pelaaja, joka teki välillä maalejakin ja sytytti joukkuetta. Nyt melkoinen apina selässä.

Seppeliniä on kyllä ikävä, ihme sekin ettei häntä ilmeisesti edes kaavailtu Hokkiin vaikka haluja olisi ollut?

Perjantaina ja lauantaina uusi mahdollisuus. Vielä on mahdollista, taistele Hokki!

Ja ihan ymmärrän kyllä Räsäsen eilisen toiminnan, vituttaa varmaan häntäkin ja tunteella pelejä pelataan
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Hieman ihmetyttää ettei juuri kukaan uusista tulokkaista ole väläytellyt sen ihmeempiä otteita tai tehoja,taidettu joukkue kasata pitkälti edullisten hankintojen ja mahdollisen tasonnoston varaan?

Seppeliniä on kyllä ikävä, ihme sekin ettei häntä ilmeisesti edes kaavailtu Hokkiin vaikka haluja olisi ollut?
Uudet tulokkaat ovat pelanneet nuorten sarjoissa niin sanotusti hyvissä ketjuissa, joissa heitä on ruokittu hyvillä syötöillä, nyt on vähä huonompi tilanne. Nyt tämä Hokin sentteritilanne on katastrofaalinen: Parviainen poissa ja kun palaa pelituntuma hukassa. Koivunen vaeltaa varjojen mailla, eilen sai totuttujen harhasyöttöjen lisäksi pelattu pari kertaa turhan paitsion ihan ok hyökkäystilanteissa ja plus otetut jäähyt. Parhaat sentterit olleet Pyykkönen ja Kemppainen, kun Parviainen on ollut poissa. Herätyksiä pelaajille ja roolitetaan vähän uudelleen. Ei Koivusen paikka ole tuloksen tekoyksikössä Komulaisen ja Jokisen keskellä 0+0 tehoilla. Jos olisin Halonen voisin ketjut seuraavasti:

Komulainen - Kemppainen - Jokinen = Kemppainen pystyy Koivusta paremmin tekemään tilannetta ja syöttämään.

Säkkinen - Pyykkönen - Korjus = Mahdollisuus tehdä tehoja

Heinänen - Selänne - E Aaltonen = Riittää kun pelaa nollanollaa

Hahl - Koivunen - Myllyaho / Peltonen = Jarrukenttärooli

Olisko Seppelinillä ollut hintalappu niin suuri tehoihin nähden, että korvattiin halvemmalla ja mahdollisesti potentiaalisemmalla.
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
On kyllä vaikea sentteritilanne. Toivotaan että valmennus rohkenee kokeilla yllämainittuja ketjuja, voisi olla tosiaankin hyvä vaihtoehto tuo
 

Kolaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
PPS, Hokki
Onko todella niin, että kokoonpanot on lukittu koko kaudeksi? Voisiko kysyä muutamaan peliin vaikka Miska Humalojaa tai Ville Sippalaa, josko siltikin olisi vielä innostusta ja annettavaa kilpajääkiekolle. Siihen tuskin kassa kaatuu, tai jos kaatuu, niin sitten on tarkoitettu kaatuvaksi.
 

IkuinenVappu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Kysyä voi vaikka Gretzkyn lastenlapsia mutta jos ei ole rahaa kassassa niin on vaikeaa edes vakuutuksia saada maksettua.

Nyt on viikonloppuna perhepeliä tarjolla jonne pääsee ilmaiseksi Hokkia kannustamaan joten toivottavasti Hokki kiinnostaa ja halli täyttyy!
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Ehkä ne yritti loiskia siellä lammessa.. mutta totta on, että jotain järkevää olisi yritettävä tehdä, sen takia he siellä toimistolla ja hallituksessa ovat!
Kahtena kesänä festarit ne on pitänyt, ensimmäiset Lammenloiskeet useampi päiväiset meni nähtävästi ihan vihkoon, siitä johtunee pitkälti myös tuo viime kauden tappio. Mitään viralista ulostuloa ei tuosta ole mutta kun laskee 1+1 niin tulos lienee jotain -160 000€ kun siihen vielä lisätään liian kallis ja menestymätön joukkue. Viime kesänä oli bileet yksipäiväiset, Pobeda yms, mitään ulostuloa ei virallisesti ole miten ne meni, no jotain tietoa kävijämääristä on ja että mukavaa oli tosin tulos sitten lienee sitten jotain, mutta ei varmasti kovin kummoinen kun missän se ei näy.
Kekri bileet olleet molempina syksyinä ei oikeastaan mitään havaintoa miten ne on menneet. Jos jollain on parempaa tietoa saa suorittaa.
Eli eihän tämä taustatoiminta kovin vahvalta näytä, siellä saa otsa kurtussa uutta strategiaa miettiä, no kun tarpeeksi kauan miettii sitten on jo liian myöhäistä.
Joukkuettahan tässä eniten käy sääliksi nuoria kavereita ja eteenpäin pyrkiviä ja varmasti parhaansa tekevät ja lähes tuo viimekauden kalliiman joukkueen tahdissa ovat.
 
Viimeksi muokattu:

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Tänään kotona Ketterä, Nauseda jatkaa maalissa Holtinkoski palaa kokoonpanoon, Parviainen poissa edeleen samoin sotahommissa olevat E Selänne, Ylisuutala ja Säkkinen eli aikalailla samoilla mennään kuin Outokummussakin.
Pinnoja pitäisi taas repiä, kotiottelu, joulupukkikin yms.
 
Viimeksi muokattu:

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Kohta mennään taas. Yritystä on vielä houkutella viikonlopun kotipeleissä katsojia halliin mm lapsiperheiden ilmaisella sisäänpääsyllä, erätaukotapahtumilla ja itse joulupukilla.

Muuta toivetta ei ole kuin kaksi voittoa. Hyvä yritys ei riitä enää ja yleisökin kaipaa onnistumisia ja voiton tuomaa hyvää oloa.

Hokki!
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Ei toteutunut toive, 2-5 kotitappio Ketterälle. Hokki aloitti kyllä hyvin ja ansaitusti johdettiin jo 2-0. Viimeinen erä, voi voi sentään. Ketterä oli siinä kyllä hyvä ja onhan tuommoinen sulaminen kotiyleisön edessä karmeaa. Kyllä on vaikeaa voittaminen tämän kauden joukkueella. Katsojia vähän vaikka ilmaislipuilla koitettu houkutella.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
Aina helppo ketterä vastassa. Toivotaan vastustajalle "bussijalkoja" ja hokille lentokeliä.
Todellakin tönkkösuolatut bussijalat oli ekaerässä, sekä bussiaivot. Mut löytyhän se peli kolmannessa tuloksen muodossa. Hokki oli kyllä ekassa erässä hyvä, ja toisessa puolusti hyvin.
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Kyllä se on Suomi-sarja Hokille oikea taso, ei riitä mitkään eväät enää pyörittää Mestis tason joukkuetta, ei olisi kyllä uskonut muutama vuosi sitten, että tilanne on tämä.

Tämän illan "pelistä", ensimmäinen erä kohtuullisen hyvin pidettiin Ketterä pois maalipaikoilta, mutta kun ei löydy ratkaisijoita läpiajoista ym. niin yhden maalin johto on Ketterää vastaan liian vähän, toinen erä puolustus taistelua ja väsy näkyi jo siinä, kolmas erä Hokin pelaajat jo täysin pihalla ja väsyneneitä. Tosin osin hyvällä tuurillakin Imatran pojat latoi kiekkoja maaliin, mutta ei kahta sanaa siitä, että oikea joukkue voitti, mitään positiivistä en tällä hetkellä löydä Hokin touhuilusta.
Ehkä kuitenkin tuo yleisömäärä: 258
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös