Kajaanin Hokki 2023–2024 – Räsäsen kolmonen

  • 216 744
  • 1 111

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Tänään Imatralla Ketterää vastaan peli ja lauantaina sitten täyden kotihallin edessä Jokerit.

Nyt olisi hieno mahdollisuus kovan haasteen edessä kääntää Hokin kelkka oikeille raiteille. Peli tosiaan on minunkin mielestäni paljon parempaa kuin pitkään aikaan, maalinteko on vain jäänyt vajaaksi. Useampikin peli olisi ollut vähintäänkin pisteitä raavittavissa. IPK täysin liekeissä ja ylivoimainen sarjakärki, Hokki taas sarjassa selkeästi häntäpäässä. Keskinäistä peliä katsottaessa tasoeroa näiden joukkueiden välillä ei kuitenkaan mielestäni ollut, sarjataulukkoa katsomalla voisi kuvitella pelillisen eron olevan suurikin? Sarja on tasainen ja jokainen piste työn takana.

Ei muutakuin itseluottamusta ja uskoa omaan tekemiseen ja joukkuetovereihin sekä valmennukseen. Voitot tulee vielä, toivotaan että jo tänään. Pelaajat kyllä uskoo tekemiseen, joten ei me yleisö jätetä joukkuetta. Yleisökin on jo ansainnut kotivoiton, se tulee sitten lauantaina.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Ketjuruletti jatkuu...
Ihan hyvä että reagoidaan, pakkohan se on on löytää sellaiset ketjut että tulosta syntyy. Ei nuo edelliset selvästikkään ole sellaisia ollut, vaikka peli onkin muuten ollut ihan ok. noin 2 tehtyä maalia /ottelu on liian vähän. Tehoja on löydyttävä ja yv on saatava toimimaan.

Poissa /poppareilla tänään mm. Selänteet, Heinänen, Tiuraniemi.

Nieminen aloittaa maalissa. Veeti Lokka on Koivusen ketjun toisessa laidassa, Pyykkösen laidoilla Hahl ja Säkkinen.
Samppa Kemppaisen laidoilla Komulainen ja Myllyaho. Parviasen ketjussa Aaltonen korvaa Heinäsen Kyllönen 7. pakki.
 
Suosikkijoukkue
Hokki
Toivottavasti Hokki onnistuu Imatralla ja saisi pisteitä matkaan.
Itse odotan kannattajana ainakin tuota Hokin uuden johtokunnan lupamaansa stragediaa minkä julkaisevat toivon mukaan mahdollisimman nopeasti.
Urheilupuolen satsaukset edellisinä vuosina ovat tuloksellisesti olleet aika karua luettavaa.
Uusi strategia pitäisi antaa suunta viivoja siihen,miten seuraa lähdetään viemään eteenpäin kuluvien kausien aikana.
Hienoa että Jokerit vetää porukkaa katsomoon hieno piristysruiske Mestikselle.
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Joo, mieti siellä se Pyykkönen murtuneelta kädellä pelaa. On katastrofaalista kun yksikätistä sentteriä joudutaan peluuttaa..
Asteen sitkeämpi jätkä. Ei vaan, hyvä että jamppa on pelikunnossa.
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
5-4 jatkoaikatappio Ketterälle. Tiukka peli jälleen Hokilta. Perhana kun oli voitto taas lähellä, mutta ei niin ei. No, piste sentään saatiin mukaan. Jatkoajalla kaksi hyvää maalipaikkaa ja ois makea voitto saatu. Ketterällä yksi hyökkäys jatkoilla ja heti rävähti. Onnea Ketterälle voitosta.

Hyvä tästä jatkaa, mutta voittojakin on tultava.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Taas. Moneskohan häviö putkeen? Olihan siinä jatkoajalla mahdollisuuksia ratkaista mutta kun ei.
Käy katsomassa tilastopalvelusta monesko oli. Yksi piste on hyvä ottelusta, jota ei johdettu kertaakaan. Lisäksi tultiin kahden maalin takaa tasoihin. Elikkäs tämähän on parasta Hokkia vuosiin. Siihen kannattaa tottua, ettei tämä ole paraatimarssia voittosta voittoon, kertoo sen joukkueen kokoonpanokin. Realismia toivon ainaisen pessimismin sijaan.
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Tänään kotiottelu Jokereita vastaan, halli loppuunmyyty. Jokerit hävisi eilen IPKlle ja oli lopulta selkeästi heikompi. Tänään tulee varmasti sisuuntunut Jokerilauma Kajaaniin. Hokillakin on kuitenkin ihan kelpo mahdollisuudet napata pisteitä ottelusta. Nauseda maalilla, Eetu Selänne mukana ykkösen laidalla, Leevi Selänne poissa, samoin Kasperi Heinänen. puolustajista Forsberg poissa, olisi tarvittu kokoakin maalin edessä tänään.

Taistele Hokki! Tänään voitetaan ja käännetään kurssi.
 

Jonisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Kalpa, Україна
Olipahan hallissa meno ja hokki hoiti pelin kotiin 1200-päisen yleisön edessä muutamalla pompullakin. Erän alut oli vahvoja. En hokin pelejä kokonaan ole tällä kaudella nähnyt, mutta ei tuosta ainakaan selkeää yhtäjaksoista pelitapaa näin paikan päällä näkynyt.

Josko tuon hallin screenin saisi joskus näyttämään myös näitä hidastuksia..
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Tärkeät kolme pistettä, onneakin oli sen verran mukan että maaleja syntyi riittävästi. Omassa päässä edelleen vaikeuksia mutta tällä kertaa niistä selvittiin. Toivottavasti voitto toi joukkueelle itseluottamusta ja pinoja alkaisi ropista hieman tiheämmällä tahdilla. Tuleva viikonloppu on vaikea Espoo ja Vantaa kombo josta jokainen saatu piste on plussaa. Seuraavalla viikolla lienee ne realistisemmat mahdollisuudet useampaan pisteeseen. Tiukkaahan se on mutta minkäs teet.

Hallin tunnelma toi mieleen ne menetysvuodet kun pelattiin mestaruudesta ja mitalleista, toivottavasti joukkueen tämän iltainen esitys toisi edes jonkun randomkatsojan lisää ihan tavalliseenkin sarjapeliin.
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Ensiksi, Jokerit on erittäin taitava joukkue ja vaikka ehkä hieman väsy painoi, niin taito yksilöillä oli niin korkea, että huonommalla tuurilla Hokki olisi hävinnyt tänään?

Maalivahti peli ratkaisi ja Nausedasta on hyvää vauhtia kasvamassa huippuluokan veskari jos kehitys on tuota luokkaa?

Hokki ei missään vaiheessa ollut häikäisevä, mutta tarvittava tehtiin ja koko joukkue taisteli hienosti ennakko suosikkia vastaan. Tosiasiassa 5-2 oli lähempänä kuin 4-3 ottelun lopussa, sen verran usein päästiin yrittämään tyhjiin.

Milloin Eetulla lähtee "apina selästä" ja pääsee tinttaamaan Mestis uransa avausmaalin nimenomaan Hokki paidassa, tänäänki oli paikkoja, mutta ei, hyvin Eetu pelasi muuten.

Tuohon yleisömäärään vielä sen verran, että 1200 on hyvä, mutta mikä on muuttunut, Iisalmessa pienemmässä hallissa yli 1400, miksi ei järjestetty vähemmän istumapaikkoja ja enemmän porukkaa seisomaan vai mistä tuo 1200 katsojan maksimi saatiin?

Hienoa Hokki!
Taistelu jatkuu,...
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Vaikea Vantaa/Espoo viikonloppu alkaa tänään Tikkurilassa. Kokoonpano aikailla perussettiä. Nieminen aloittaa maalissa Heinänen ja Holtinkoski sivussa, Heinänen onkin ollut jo pidempään sivussa. Piste odotukset viikonlopulta maltilliset ja varovaisen toiveikkaat. Saas nähdä tuo viimeistelyn ja erikoistilanne pelaamisen kanssa joko alkaisi hieman parempaan päin kääntymään..
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Hyvä vieraspeli Hokilta, kaksi pistettä mukaan Tikkurilasta.
Plussat: Nieminen, tiukka puolustuspeli ilman koomailuja ja onnistunut alivoima.
Miinukset: Yv edelleen rikki, Parviainen loukkaantui toisessa erässä, kävi pari vaihtoa kokeilemassa mutta ei pelannut enää kolmannessa. Huomenna Espoo.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös