Kajaanin Hokki 2017–2018

  • 237 661
  • 937

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Hieno homma.
Nyt kun lisenssitoimikunta myöntäisi luvan suomi-sarjaan, niin päästäisiin rakentamaan uutta Kainuulaista Hokkia.
Kiire varmaan tulee, mutta toivotaan...
 

Lätkä

Jäsen
Nyt kun lisenssitoimikunta myöntäisi luvan suomi-sarjaan

Ihan vituttaa tuollaiset "myöntämiset". Pohjalta huipulle olisi kaikist hienointa.... Toki ymmärrä, että joutuessa pelamaan pari kautta sarjoja, joissa matsien lopputulokset olisivat tyyliin 20-2, niin ei siinkään mitään järkeä ole.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Ei kai tuossa lisenssi asiassa pitäisi olla mitään erikoista, halli ja muut fasiliteetit on mestiskelpoisia ja jos uuden yhtiön talousasiat ovat uskottavalla pohjalla. Mestislisenssihän kaatui verovelkaan. Ei kai ss lisenssin ehdot ole kovemmat kuin mestiksesssä. Luulenpa että lisenssi on lähinnä muodollisuus.
Kun näin ripeästi toimittii ei tule sitä tyhjää vuotta.
Jos liitolla jotain epäilyksiä olisi ei ovea olisi Hokille auki pidetty.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Ja Suomi-Sarja paikkahan sieltä jo tänään napsahti. Melkoisen nopeaa toimintaa!
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Junnujen kannalta hyvä ettei mutasarjasta asti tarvitse lähteä. Varsinkin jos uudessa joukkueessa on tarkoitus omien kasvattien peluutukseen panostaa.
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Niin tuli vaan mieleeni,, että ei kai Hokki mitään säälipaikka saa suomisarjaan, vaan näin on menetelty viimeaikoina näiden konkurssi joukkuiden kanssa.
Siis uutta rakentamista, niin harjoitushallin, kuin myös uskottavan edustusjoukkueen osalta.

Mielenkiinnolla odotan rakennetaanko edustus jo nousua ajatellen vai säilymiseen maan 3. korkeimmalla sarjatasolla?
Henk.koht. mielipide olisi, että pelataan suomi-sarjaa niin kauan, että tuo liiga avautuu, sehän tapahtuu joka tapauksessa ennemmin tai myöhemmin.

Muutenkin tuo suomi-sarja vaikuttaa todellakin mielenkiintoiselta kaikkine joukkuineen(16), toki sarja on osin epätasainen, mutta kärkijoukkueet ovat hyvin rakennettuja nippuja.

Joko aloitetaan keskustelu pelaajien ja valmentajien ym. hankinnoista?

Voisin aloittaa:
-Manageri, itseoikeutetusti O-P Hyyryläinen
-Valmentajaksi käy Jukka Niiranen/Jari Laukkanen ja toki Kaitsu Suikkanen (on varmaan vielä kallis tälle tasolle)
-Maalivahtivalmentaja Pasi Häkkinen
-Huoltaja/yleismies jantunen Epi
-Pelaajia,..ehkä muutamia A-Junnuja, paluumuuttajia esim. Fofanof (en tiedä onko vapaana)ja ehkä muutamia mestistason pelimiehiä, ei kuitenkaan mitään farmipaskaa, toki yhteistyötä ylemmillä sarjatasoilla olevien joukkuiden kanssa, eikä missään nimessä mitään lainasopimuksia muuten kuin koko kaudeksi ilman mitään pykäliä..

Jatkakaa,....
 

Lätkä

Jäsen
Henk.koht. mielipide olisi, että pelataan suomi-sarjaa niin kauan, että tuo liiga avautuu, sehän tapahtuu joka tapauksessa ennemmin tai myöhemmin.

Täydellisesti samaa mieltä "daerokin" kanssa.

Ei mitään järkeä hamuta tuohon farmihuorapaskasarjaan! Paljon suuremmat kulut ja palkkiona on, että haudot valmiita huippupelaajia kultamunasarjaa. Sitten, kun munasta kuoriutunut valmis pelaaja, niin luovutat hänet ilmaiseksi liigaan ja liigaseura kiittää ja nauraa partaansa! Ilmeisen idiootti täytyy olla, jos tällaiseen sarjaan tunkaiseen väh. 1/2 miljoonan joukkueen! Elikä toisin sanoen maksat siitä ilosta, että saat syöttää pelaajia liigaan...huh!

SS paljon halvempi sarja pyörittää joukkuetta ja jossain suhteessa paljon mielenkiintoisempikin. Siispä SS:ssa niin pitkään, kunnes liiga avautuu. Sen jälkeen sitten voi nousuja funtsia, kun sarjoista voi urheilullisesti nousta tai pudota.
 

Sven Tuuva

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Kalpa & Jokerit
Fofanovilla on sopimus ipk:n kanssa, mutta joitakin pelimiehiä löytyy ilman sopparia esim. Jere Savolainen, Niko Nuutinen ja Jaakko Heiskanen.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
En pitäisi suurena ihmeenä vaikka osa Mestis-Hokkiin sopimuksen tehneistä jäisi pelaamaan myös SS-Hokkiin. Aika vähän on tullut ainakaan julki lähtijöiden nimiä joten voi olla että ihan tyhjästä ei tarvitse koko porukkaa kasata kuitenkaan.
 

Lätkä

Jäsen
Hiukan harmittaa, kun Pyykkönen ja Kaarlela pääsivät livahtamaan pesuveden mukana!

Ok...mut antaa poikien kasvaa korkoa ja otetaan takaisin, kun aika on kypsä. Ylipäätään hyvältä näyttää noiden korkoa kasvavien suhteen...mm. Pyykkönen, Kaarlela, Tolonen, Fofa jne., jne., jne.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Suomisarjaa riittäviä pelaajia omista olisi molemmat Klemetit, Kurkinen, Martikais Eetu, Räisänen Erno. En tiedä mitä missä pelaavat ja ovatko jo tehneet sopimuksen johonkin, mutta Vanninen Lauri, Veli-Valtteri Leinonen, Pasi Karjalainen on "omia" kasvatteja ja vauhti voisi riittää runkopelaajiksi suomisarjaan puolustajista.

Hyökkääjiä on vähän vähemmän eikä kyllä varmaan kaikki tule edes mieleen. Harmi, että Tornberg ja Kauppinen ehtivät tehdä sopimukset muihin suomisarjajoukkueisiin olisivat varmaan olleet valmiit pelaamaan suomisarjaa myös uudessa Hokissa.
 

Lätkä

Jäsen
Jotensakin sellainen tunne, että Hokki Oy kiehtoo....

Toivon mukaan ei lähdetä taas haalimaan rahalla pelaajia. Antaa heidän ihan itse tarjota itseään. Aivan ensiksi omat juniorit, kuin myös kuhmolaiset, sotkamolaiset, suomussalmelaiset ja vasta jos heistä ei löydy riittävää pakettia, niin voidaan katsoa tarveharkintaisesti. Toivon sydämestani joukkueen koostuvan pääsääntöisesti kainuulaisista ja ainoastaan muutamasta täsmäulkopuolisesta....jotka varmasti sitä paitsi ihan itse tulevat tyrkylle.

Nyt ei todella kannata paljon rahaa tuhlata pelaajiin....ainoastaan sen verran, että sarjapaikka pysyy. Annetaan oman maakunnan poikien hiotua ajan kanssa koviksi luiksi.
 
Viimeksi muokattu:

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Tässä tilanne uuden Hokin tulemisesta aamun Kainuun Sanomista:

"Lauantai oli jännittävä päivä Pasi Haloselle ja muille Hokki Kainuu Oy:n hallituksen jäsenille. Pelissä oli se, pääseekö kajaanilaisen edustuskiekkoilun uusi taustaosakeyhtiö aloittamaan toimintansa suunnitellussa laajuudessa vai ei. Ja hyvinhän siinä lopulta kävi. Jääkiekkoliiton hallitus hyväksyi lauantain kokouksessaan Hokki Kainuu Oy:n hakemuksen Suomi-sarjapaikasta kaudelle 2017–2018. Epävarmuus hälveni, ja paluu tositoimiin on enää yhden askeleen päässä. Seuran pitää vielä hakea Suomi-sarjan lisenssiä Jääkiekkoliiton lisenssikomitealta, ja tämä tapahtuu jo kuluvalla viikolla.
– Tuo ei varmasti ole meille mikään ongelma, Halonen sanoo.
– Uskon, että täytämme lisenssiehdot ja pääsemme pelaamaan jääkiekkoa ensi syksystä alkaen.
Halonen on viime viikolla perustetun Hokki Kainuu Oy:n hallituksen puheenjohtaja. Hän painottaa, että Suomi-sarjapaikan saaminen oli yhtiölle ”kaiken a ja o”.
– Ellei liitto olisi sitä meille myöntänyt, tämä koko koalitio olisi tuskin jatkanut II divisioonassa, Halonen viittaa Hokki Kainuu Oy:n hallituksen jäseniin.
– II divisioonassa tilanne olisi ollut aika lohduton. Myös minua henkilökohtaisesti viehätti, että pääsemme suoraan hyvätasoiseen kilpasarjaan.

Uusi seura aikoo pelata nimellä Kajaanin Hokki. Se oli puheenjohtajan mukaan helppo valinta jo perinteidenkin takia.
Hokki Kainuu Oy:n hallituksessa istuvat Halosen lisäksi Mika Alm, Olli-Pekka Hyyryläinen, Paavo Suutari, Jyrki Korkiakoski, Timo Kärkkäinen, Juha Haukka, Jukka Kärnä ja Petri Kemppainen. Halonen painottaa, että heistä kaikki toimivat osakeyhtiössä yksityishenkilöinä.

Hallituksen jäsenet, Hyyryläistä lukuunottamatta, ovat Hokki Kainuu Oy:n osakkeenomistajia.
– Lisäksi on muita yksittäisiä osakkeenomistajia, mutta heidän nimiään minulla ei ole lupa kertoa, Halonen sanoo.
Osakkeenomistajia Hokki Kainuu Oy:ssä on kaikkiaan 14.Taustayhtiön nimi viittaa Halosen mukaan siihen, että kyse on koko maakunnan projektista. Hän puhuu kainuulaisen pelaajapolun tärkeydestä ja toivoo seuroilta keskinäistä yhteistyötä.
– Jos välillämme on kuiluja, ne pitää pyrkiä poistamaan. Kuhmossa, Suomussalmella tai Sotkamossa ei saisi olla tunnetta, että Hokin edustusjoukkue on kasvoton tai että junioreilla ei ole mahdollisuuksia päästä sinne. Mitä enemmän meillä on jatkossa kainuulaisia pelaajia, sen parempi, Halonen korostaa.
– Tulemme varmasti keskustelemaan, miten me voisimme auttaa muita Kainuun kiekkoseuroja ja he meitä. On tärkeää olla vuorovaikutussuhteessa, eikä niin, että yksi seura sanelee ja muut vikisevät.


Hokki Kainuu Oy:n edeltäjän Edustushokki ry:n toiminta oli raskaasti tappiollista. Konkurssiin hakeutuessaan Edustushokilla oli velkaa yli puoli miljoonaa euroa. Uusi seuraorganisaatio pitää Halosen mukaan tiukasti kiinni taloudellisesti terveestä toiminnasta.
– Emme lähde hulluttelemaan. Velkaantuminen ei ole meille vaihtoehto emmekä hyväksy taloussotkuja, Halonen linjaa.
– Tarvittaessa rationalisoimme toimintaamme muulla tavalla.
Hokin edustusjoukkueen ensi kauden budjetista seurajohto on laatinut vasta alustavan suunnitelman.
– Se tarkentuu piakkoin."

Hyvää, settiä! Lisäksi Epi ja Kiiveri on saatu työskentelemään organisaatiossa markkinoinnissa ja joukkueenjohdossa.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Aivan loistavan kuuloinen tilanne! Tästä tuhkasta nousee feenix, ihan saletisti.
 

WLuK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Kiitos kahvakiekolle uutisoinnista. Kuulostaa kaikin puolin hyvältä ja Hokin edustusjoukkueen säilyminen valtakunnan sarjoissa on varmasti painava asia, kun uuden harjoitushallin tilannetta punnitaan.
Osaako/voisiko kukaan tehdä listaa Hokin viime kauden pelaajista, joilla ei vielä ole sopimusta ensi kaudeksi?
 

Lätkä

Jäsen
Tässä tilanne uuden Hokin tulemisesta aamun Kainuun Sanomista:

Kiitos Kahvalle postauksesta minunkin puolestani.

Ymmärykseni mukaan viimepäivinä on kyseisessä aviisissa ollut aika paljon Hokkiin liittyviä juttuja, kuin myös eri hokkihemmojen juttuja. Kuinka olisi....olisiko Kahvalla aikaa ja viitseliäisyyttä postata KS:sta näitä muita juttuja Hokista, sekä entisten hokkilaisten juttuja?

Todellakin itselleni ei KS:a tule ja lehden käsiini saaminenkin, jotta pääsisin lukemaan on kohtalaisen haasteellista.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Ymmärykseni mukaan viimepäivinä on kyseisessä aviisissa ollut aika paljon Hokkiin liittyviä juttuja, kuin myös eri hokkihemmojen juttuja. Kuinka olisi....olisiko Kahvalla aikaa ja viitseliäisyyttä postata KS:sta näitä muita juttuja Hokista, sekä entisten hokkilaisten juttuja?
.

Ja tässä yleisön pyynnöstä jatkoa:

Hokki Kainuu Oy:n puheenjohtaja Pasi Halonen huokaisee ja myöntää, että kun joukkueen kasaaminen pääsee alkamaan vasta näin myöhäisessä vaiheessa, se vaatii kovan ponnistuksen. Liikkeelle pitää lähteä nollatasolta. Sopimuspelaajia ei vielä ole, eikä tietoa siitä, ketkä Hokkia valmentavat.
– Menemme sillä joukkueella, jonka kasaan saamme. Voimme täydentää joukkuetta vielä kesän lopullakin ja tehdä tarvittaessa täsmähankintoja kauden aikana, Halonen miettii. Hänen mielestään olisi hienoa, jos Hokilta löytyisi Suomi-sarjassa paljon kainuulaisia pelaajia.
– Mutta miten paljon pystymme nostamaan pelaajia Hokin A-junioreista, koska heillä on oma sarjansa ja omat tarpeensa? Voisiko osa heistä pelata sekä Suomi-sarjassa että A:ssa? Näihin asioihin alamme nyt miettiä ratkaisuja.
Halonen ennakoi, että erityisesti kesäkuun loppu tulee olemaan seurajohdolle työntäyteinen. Kaiken muun lisäksi edessä on hallituksen organisointi ja vastuualueiden jakaminen.
Halosen mukaan Eino Kiiveri on lupautunut jatkamaan Hokin joukkueenjohtajana. Esa Sirviö vastaa seuran myynnistä sairauslomalta palattuaan.
Halonen muistelee kaiholla aikoja, jolloin Hokin kotipeleissä riitti katsojia ja tunnelmaa. Sen saman hän haluaisi nähdä ja kokea uudelleen.
– Toivottavasti onnistumme luomaan sellaista yhteenkuuluvuuden tunnetta, että kaukalossa ovat meidän pojat ja meidän Hokki.

Millaisia ajatuksia uudella seuraorganisaatiolla on lähitulevaisuuteen?
Pasi Halonen vastaa, että koska kyse on kilpaurheilusta, mieli halajaa ylöspäin.
– Jos joskus pääsemme karsintoihin ja nousemme, sitten menemme Mestikseen. Mitään esteitä sille ei ole.
Halosen mukaan Hokki Kainuu Oy pitää tärkeänä yhteistyön kehittämistä myös JunnuHokin kanssa. Huoli juniorikiekkoilusta olikin yksi keskeisistä syistä uuden seuran perustamiseen.
– Jos edustusjoukkuetta ei olisi, juniorikiekkoilustakin putoaisi pohja pois. Pelaajapolku olisi katkennut.

Aika kova touhu on kulisseissa menossa, hyvä niin tälläisen pöhinän aikaan saamiseksi tarvittiin konkurssi. Näin kun katsoo menneisyyttä, niin aika ummehtunutta meno, oltiin tasolla joka nipinnapin riitti. Nyt mennään uudelleen ja luodaan asioita alusta eli Hokki palaa takaisin vahvempana kuin koskaan. Alkaa tämä kurjuus näläkämaallakin iloksi muuttua.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Sitten Virtalan Teemun haastattelu viikonlopun lehdestä, joilloin ei tiedytty kulisseja lukuunottamatta Hokin uudesta tulemisesta:

Moni Hokin mestaruusjoukkueen pelaaja on joutunut lukemaan viime viikkojen aikana allapäin tietoja Hokin tilanteesta.
Yksi heistä on Teemu Virtala, joka pelaa tällä hetkellä ammatikseen Tanskassa.
– Tosi surullista. Se on itselle ja varmasti monelle jääkiekkoa seuraavalle ainoa sana, joka tulee mieleen, Virtala luonnehtii.
– Toivottavasti Hokki lähtee uuteen kukoistukseen ja nousuun, hän jatkaa.
Virtala on pelannut urallaan kuusi kautta Hokissa. Kaksi viimeistä niistä hän pelasi joukkueen kapteenina.
33-vuotiaan Virtalan mukaan Hokissa kaukalon ulkopuoliset asiat on hoidettu aina hyvin.
– Täällä välitetään aidosti pelaajasta ja ihmistä. Se on ollut pelaajamarkkinoilla Hokin valtteja, kun pelataan täällä kaukana ja rahalla ei pystytä ostamaan pelaajia.

Päättyneellä kaudella Virtala pelasi Tanskassa Gentofte Starsissa yhdessä velipoikansa Markon ja SuPS-kasvatti Teemu Seppäsen kanssa. Myös tulevalla kaudella vanhemman Virtalan peliosoite löytynee Tanskasta. Kajaanilaistunut Virtala omistaa asunnon ja mökin Kajaanista. Paluu Kajaaniin ei ole kuitenkaan vielä ajankohtainen, mutta vielä tulevaisuudessa hän haaveilee pukevansa Hokki-paidan ylleen.
– Kyllä Hokki on minun kotiseura Suomessa. Aikomus on joskus pelata ja miksei valmentaakin vielä Hokissa, Virtala päättää.


Teemussa olisi pelaaja, jonka avulla joskus olisi mahdollista päästä pelaamalla mestikseen. Hienoa, että Hokkia organisaationa arvostetaan ja tämän olen kuullut ainakin kymmenen eri mestispelaajan suusta ihan itse.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Näin sitä hypitään osiosta toiseen. Ensin Mestiksestä osioon ynnä muut ja sitten tänne Suomi-Sarjaan. Hetki meni etsiessä että mihin ketju on joutunut....
Moderaattorit voisivat varmaan siirtää muutkin Hokki-aiheet tänne samaan osioon?
 

WLuK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Jokos se lisenssiasia on muuten käsitelty? Pelaajamarkkinat kutistuvat nopeasti ja joukkueen kasaaminen on kalliimpaa, mitä pidempään asiaa venytetään. Toivottavasti pari vanhaa hokkilaista päätyy uuteen seuraan, niin ei ainakaan jouduttaisi ihan heittopusseiksi.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Tänään saapuneen tiedotteen mukaan uusi Hokki toimii juuri niin kuin on toivottu. Eli isoille pojille isot osakkeet ja jokaiselle halukkaalle mahdollisuus ostaa pieni palasensa Hokkia. Tässä lainaus sähköpostista:

"Uudessa osakeyhtiössä on tällä hetkellä 14 omistajaa. Niin sanotut B-osakkeet, jotka ovat jokaisen ostettavissa, tulevat myyntiin myöhemmin. Kasvatamme lähiaikoina omistajapohjaa suuremmaksi, eli pian jokaisella on mahdollisuus olla yksi Hokin omistajista."
 

Lätkä

Jäsen
Tänään saapuneen tiedotteen mukaan uusi Hokki toimii juuri niin kuin on toivottu. Eli isoille pojille isot osakkeet ja jokaiselle halukkaalle mahdollisuus ostaa pieni palasensa Hokkia. Tässä lainaus sähköpostista:

"Uudessa osakeyhtiössä on tällä hetkellä 14 omistajaa. Niin sanotut B-osakkeet, jotka ovat jokaisen ostettavissa, tulevat myyntiin myöhemmin. Kasvatamme lähiaikoina omistajapohjaa suuremmaksi, eli pian jokaisella on mahdollisuus olla yksi Hokin omistajista."


Loistavaa!

B-osakkeita todella voi ostaa tukitoimena kuka kaduntallaaja tahansa. Esim. euro/osake....500 osaketta 500 euroa. Eiköhän toi tonnin paketti vois olla yleisin potti osakesalkkuun.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Hyvää tiedottamista asioista. Tuntuu, että uudella Hokilla on selkeät suuntaviivat kuinka edetään. Osakkeet kun tulevat myyntiin, uskon melko monen niitä ostavan, itse mukaan lukien. Toivottavasti uusia tukijoita löytyy ja vanhat lähtevät uudella innolla mukaan, niin saadaan kasattua Hokille hyvä tukijalka pitkälle tulevaisuuteen. Liitteenä vielä linkki Hokin sivulle, niin muutkin kuin Hokkifanit saavat tietoa toiminnasta. Uuden tarinan alku – Hokin toiminta jatkuu osakeyhtiönä! – Kajaanin Hokki

Hokki saattaa olla perinteiden ja uuden jykevän alun puolesta suosittu joukkue joukkuetta etsiville pelaajille. Jos aikaisemmin asiat pelaajien kohdalla on hoidettu mallikkaasti, uskon saman jatkuvan sekä paranevan vieläkin.

Valmennusta ja pelaajia kartoitetaan, uskon sen olevan jo aika pitkällä. Nyt kannattaisi muistaa, että heinäkuussa Kainuun Prikaatiin astuu uusia alokkaita armeijan harmaisiin ja pelimiehiä mahtunee siihen joukkoon. Uskoisin Hokin saavan ihan ok joukkueen, vaikka kesä onkin alkanut ja puheenjohtajan mukaan pelaajia saatetaan ottaa mukaan syksyllä ja vielä talvellakin. No spekuloidaan valmennuksella ja pelaajilla: Itselle tulee mieleen kaksi ehdokasta, jotka voisivat hommaan ryhtyä NiirasJukka tai Kolek, Häkkisen Pasi maalivahdeille ja yritysmyyntiin, niinkuin vanhan Hokin aikaan. Kakkosvalmentajksi menisi vaikka Arvolan Sami (viimekauden Hokin a-junnujen valmentaja)

Pelaajista tämä jo kiinnitetty maalivahti Raunio tuskin saa mestispaikkaa, joten siinä olisi ainakin toinen maalivahti, Korhosen Rikun voisi saada houkuteltua jäämään..
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Ihmeellisissä fantasioissa Suikkanen saapuu Virtalan veljesten kanssa nostamaan Hokkia takaisin Mestikseen... sitten takaisin tosielämään. Viime päivinä on useampi nimi ilmaantunut lähtijöitä Hokista pois päin. Jospa kohtapuoleen saataisi se tärkein eli lisenssi "kirkossa kuulutetuksi". Sen jälkeen valmentaja. Ja sitten pikapikaa pelaajia joukkueeseen.

Suomi-Sarjaankin pitää kuitenkin ihan oikea joukkue kasata. Uuden alun pitää olla uskottava jotta se saa kainuulaisten jurot rivit taakseen ja takaisin katsomoon. Mestis-kiekkoon tottuneella yleisöllä on varmasti isot odotukset siitä miten Suomi-Sarjassa pärjätään. Joten edellisen kauden kaltaista rypemistä ei kärsi tapahtua. Haastava tilanne varmasti uudelle seurajohdolle näin nopealla aikataululla hankkia pelaajat jotka hoitavat ensi kauden kunnialla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös