Hokin sivujen uutisen mukaan Hokki ei enää etsi pelaajia.

Siirtoikkuna sulkeutuu pian – ”Emme hae aktiivisesti pelaajia” – Kajaanin Hokki

Samassa uutisessa kerroteen että Heiskanen Gapa ja Ullberg palaavat kaukaloon joten niille vahvistuksille ei tarvetta olisi ollutkaan.

Mitenhän ketjut menee lauantaina?

Huovinen Heiskanen Saarenpää
H Klemetti Vitolins Korhonen
Locans Niskanen Leppänen
Gapa Räisänen T Klemetti

Taitoa riittäisi neljään ketjuun. Ei tuo missään nimessä huonolta näytä!
 

Lätkä

Jäsen
Hokin sivujen uutisen mukaan Hokki ei enää etsi pelaajia.
Todella järkevää pelaajapolitiikkaa...Nyt on tilaisuus säästää ja luoda vankkaa pohjaa, ehkäpä jopa jonkin sorttiselle suurseuralle.

Viime heinäkuusta tähän päivään seura on tehnyt valtavan loikan. Tyhjästä, SS:n kärkikastiin! Harva pystyy samaan temppuun. Synnytyskivut ovat taakse jäänyttä ja koska ylöspäin ei ole mitään järkeä pyrkiä, niin Hokki voi tehdä aikessa rauhassa kiusaa SS:sta farmiliigaan hamuaville.

Ei muuta, kuin antaa poikien nauttia vapautuneesti pelaamisesta ja katsojien puolestaan nauttia peli-iloa huokuvasta joukkueesta.
 

Lätkä

Jäsen
Kuka tulee Hokille vastaan pudostupelien ensimmäisellä kierroksella. Onko se Vopsi, Junkkarit vaiko KOOVEE? Entäpä kuka saa "kotiedun"(tosin ei ole sitä Hokin kohdalla)? Tämä siis selviää ylihuomenna...

Periaatteessa aivan sama, kuka tulee ja onko matsit vieraissa vai kotona. Kaikki täytyy kuitenkin voittaa, mikäli paras halutaan olla ja...sehän on urheilun suola.


Lopuksi muistutus, että karsinnat pelataan ottelupareina, eikä sarjamuotoisena!

Sijoille 11.-12. sijoittuneet kohtaavat karsinnoissa Suomi-sarjan kaksi (2) parasta paras seitsemästä -järjestelmällä (4 voittoa) pelattavin otteluparein siten, että Mestiksen 11. sijoittunut kohtaa Suomi-sarjan 2. parhaiten runkosarjassa sijoituneen karsijan ja Mestiksen 12. kohtaa Suomi-sarjan runkosarjassa parhaiten sijoittuneen karsijan.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Hyvin mielenkiintoista nähdä mikä on tänä viikonloppuna Hokin vire. Kolmen pelin voittoputken jatkaminen kotona kahta kärkijoukkuetta vastaan mahdollistaisi kotiedun ensimmäiselle kierrokselle ja toisi taatusti lisää yleisöä pudotuspeleihin. Viime kotipelit ovat sujuneen alavireisesti ja se on näkynyt katsomäärissä. Nyt olisi paikka korjata tätäkin suuntausta.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

Lätkä

Jäsen
Mahtaako kommentoijilla olla tietoa, että saako seurat pitää play off:ssa pääsylipputulot itse, vaiko kierrätetäänkö ne liiton kautta tasaisesti kaikkien pudotuspelejä pelaavien seurojen kanssa?

Mikäli seurat saavat pitää itse, niin kyllä silloin kotiedusta kantsii taistella kynsin ja hampain! Jokainen kotipeli on siinä tapauksessa huomattava kilahdus Hokin kirstuun! Vieläpä, kun Hokin kotimatsit ovat vetäneet varsin mukavasti katsojia, niin tulos saattaa muodostua hyvinkin merkittäväksi play off-matsien osalta.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Ei tullut kotivoittoa vieläkään. Yleisömäärä 485. Toki nyt on olympialaiset haitoilla ja se varmasti syö penkkiurheilijoita hallista. Huomisen pelillä ei Hokin kannalta ole mitään merkitystä ja juuri sitä ennen on töllöttimessa Suomi-Ruotsi joten voi olla hallilla rauhallista.

Sijoitus on sitten jatkosarjassa se viides. Jos JHT voittaa huomenna viimeisen pelinsä niin sitten pelataan pudotuspelit FPS:a vastaan. Jos taas häviää niin sitten parina on JHT. Vierasetu on joka tapauksessa Hokin.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

Velhelmiina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Hokki oli tänään toisessa erässä pirun hyvä! Maalin pelejä ollut kaikki pelit tälle kaudella sarjakärki Pyryä vastaan. Huomenna vielä Hunters ja sitten päästään kauden kohokohtaan keskiviikkona. Mielenkiinnolla odotetaan pleijjareita.
 
Toinen erä tosiaan ehkä tosiaan kauden parasta Hokkia.

+ Locans taas kerran mies paikallaan
+ Koivisto maalissa taas kerran erinomainen
+ Saarenpää parantaa mitä pidemmälle kausi etenee

+/- Niskanen mennyt eteenpäin kauden aikana mutta tänään taas typerä jäähy

- Vitolinsin ketju kaipaisi vähän herättelyä
- Yliuntinen oli todella heikko, kauden huonointa tuomarointia Kajaanissa?
- Heikkinen taitaa todellakin pelata viivamiehenä myös pleijareissa?

Kiitos hokki, kohtalainen kausi ja ensi vuonna uutta yritystä.
Kiitos caps"man", toivottavasti tää oli viimenen viestisi tänne osioon ikinä.
Voisiko @Moderaattorit jo puuttua tähän? Puhdas trolli jolla ei ole historiassa yhtään asiallista viestiä Hokki ketjuissa.
 

Lätkä

Jäsen
Toinen erä tosiaan ehkä tosiaan kauden parasta Hokkia.

+ Locans taas kerran mies paikallaan
+ Koivisto maalissa taas kerran erinomainen
+ Saarenpää parantaa mitä pidemmälle kausi etenee
- Heikkinen taitaa todellakin pelata viivamiehenä myös pleijareissa?
Empä olisi tätä uskonut alkukauden perusteella kertovani, mutta... Locans voisi löytää kajaanilaisen naisen ja tehdä Kolekit!

Enkä myöskään tähän uskonut... Koivistosta on kasvanut pikavauhtia MIES!

Saarenpää.... Vuoden Uuskajaanilainen titteli sopisi vallan mainiosti! On hyvä!

Heikkinen "viivassa"! Ikävää..., joka ainoa kerta tarvitsee varmistajan punaviivalle.

Yleisesti todeten, että joukkue on hyvä liki joka osa-alueella. Toistoja tarvitaan, mutta kaikki aikanaan. Tuollaisella kehityskaarella kaudella 2018-2019 sarjan muut joukkueet ovat luultavimmin Hokille varsin köykäistä kauraa.

Mutta....pelataan kausi pakettiin. Kyllä tätäkin kevättä on vielä paljon jäljellä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Pyry & Tappara
Yleisesti todeten, että joukkue on hyvä liki joka osa-alueella. Toistoja tarvitaan, mutta kaikki aikanaan. Tuollaisella kehityskaarella kaudella 2018-2019 sarjan muut joukkueet ovat luultavimmin Hokille varsin köykäistä kauraa..
Okei, eli sarjan muut joukkueet eivät tästä enää mihinkään tule kehittymään, vaan vain Hokki. Hokki voi toki olla todella hyvä joukkue, ehkä jopa sarjan paras, ensi kaudella, mutta aikamoisia kommentteja olet viljellyt kyllä koko kauden. Milloin on ollut puhe tulevasta suurseurasta jne jne. No voi toki olla, että vuonna 2025 suomalaista jääkiekkoa hallitsevat Tappara, IFK, Kärpät ja Kajaanin Hokki... Eikä tämä ole mitenkään pahalla Hokkia kohtaan, vaan ihmettelyä kuinka on tupannut vähän lähtemään lapasesta nämä tulevaisuuden spekulaatiot. Mielelläni olisin kuitenkin väärässä, olisihan tälläinen tuhkimotarina hienoa nähdä.
 

Lätkä

Jäsen
Mielelläni olisin kuitenkin väärässä, olisihan tälläinen tuhkimotarina hienoa nähdä.
Älä viitsi kertoa paskaa!:)

Tuntien niin hyvin hämäläisen luonteenlaadun, että ed.main. kommentista sen saattoi hyvinkin tunnistaa. Lyhyesti sen on vahingoniloinen, pahansuopa ja äärimmäinen tosikko. Karmea heimo, jos totta puhutaan:(

Toisin on Kainuussa, kainuulaiset. me osaamme nauraa itselle, heittää huulta, jota muut, varsinkaan hämäläiset eivät tajua laisinkaan. Osaamme elää rennosti ja jopa uskoa valoisampaan tulevaisuuteen, ilman että naama on norsunv...:lla! Lisäksi nautimme siitä, kun kaiken maailman hölmöläiset jutuistamme provosoituvat ja ottavat ne tosissaan. Näistä tilanteista nauramme itsemme kippuraan:)

Meillä on kuitenkin kiekkoseura....Hokki, jota ei muiden seurojen/tulevien farmareiden tekemiset hetkauta paskan vertaa. Se on oma juttu! Tamperelainen Hannu Soro jääkiekkoliitosta ajoi mm. ponnekkaimmin Hokin lisenssin poistoa maamme 2 sarjatasolta ja onnistui siinä. Sen jälkeen, kun toimittajat haastattelivat häntä asian tiimoilta, niin se vahingoniloisuus oikein paistoi haastateltaessa! Tuostakaan huolimatta...mitäs sen väliä. Hokki nousi, kuin Feenikslintu ja muutaman kk:n kuluttua oli jo uusi seura, uudet pelaajat ja talous upeasti nosteessa. Niin...ja tietysti uudet kujeet;)

Kajaanissa on kajaanilaisten/kainuulaisten näköinen Hokki, joka tuo vielä meille paljon iloisia hetkiä....joka onkin kaiken juju:)

PS. Muistakaa käydä Hokki-ketjussa, sillä lisää tykitystä tulee:)
 
Suosikkijoukkue
Pyry & Tappara
Kyllä me hämäläisetkin joskus ollaan iloisia. Harvemmin, mutta kuitenkin joskus. Useille meistä jääkiekko ja yleisestikin urheilu on iso asia elämää, ja pitää myöntää, että hämäläiseen ja yleensäkin suomalaiseen tyyliin negatiivisena tuntuu olevan kiva olla.

En tiedä onko sinulla jotain henkilökohtaista meitä hämäläisiä kohtaan, mutta jos on niin mikäs siinä sitten. Suomen kiekkopääkaupunki on kuitenkin täällä Hämeessä. Puhun siis tietenkin Nokiasta :)

Mutta oikeasti olisi hienoa nähdä, jos jokin seura pystyisi ponnistamaan Suomi-Sarjasta tai jopa alempaa aivan Suomen huipputasolle. Kaikista hienointahan olisi, jos se olisi se oma seura, mutta ei muuten ole väliä mistä päin Suomea kyseinen joukkue on. Osaan kyllä olla vahingoniloinenkin, ja olen sitä tälläkin kaudella useissa tapauksissa ollut. Mutta sitä se tuottaa, kun kannustaa jotakin joukkuetta intohimoisesti.
Ja Suomen jääkiekkoliiton tuntien, siellä on kaikki aika vahingoniloista porukkaa, eikä siinä ole väliä ovatko Hämeestä vai mistä päin.

Saatoin toki hieman mennä provoon, mutta etkö oikeasti muka ole ikinä ole ollut tosissasi näissä "suurseura" ja "ylivoimainen Hokki" kommenteissasi. Kyllä Hokillakin hyvä joukkue on, ja niinkuin sanoin voivat olla Suomi-Sarjan paras joukkue jo ensi kaudella, tai vaikka jo tänä keväänä. Harmi ettei tänään peli näkynyt Fanseatissa, olisi varmasti ollut varsin hyvää viihdettä.
 

CAPSmaN

Jäsen
Suosikkijoukkue
caps, Kajaanin HOKKI
Kylläpä menee joillakin tunteisiin.. Koko kausi on sanottu että nousua ei haeta niin mitä panosta jää pleijjareihin maksavan asiakkaan näkökulmasta? Himoittu suomisarjamestaruus, joka jaetaan välierien jälkeen paremmin alkukaudesta menestyneelle joukkueelle?
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Kumpi se olisi Hokin kannalta parempi puolivälieriin vastustajaksi, FPS vai JHT? Kalajoelle lyhyemmät ja halvemmat reissut kun ei tarvitse hotellia hommata. Kalajoella pieni jää ja kova kotijoukkue, ei tuo kyllä viimeksi ollut ongelma, mutta ehkä kumminkin Hokki pelaa omaa peliään paremmin isolla jäällä. FPS joutuisi myös pitkille matkoille Kajaaniin, onko niin tottunut pitkiin reissuihin niinkuin Hokki? FPS fyysinen joukkue, joka pelaa suoraviivaisesti ja puolustaa maaliaan tiiviisti. Parissa Hokkia vastaan seuraamassani pelissä pisti silmään se, että FPS plokkaa eniten laukauksia. Olisiko sitten forssan fyysinen pelityyli ja isoille pelaajille tiivis ottelutahti raskas playoff sarjassa, mutta forssalla ollut kevyt viikko nyt vain yksi peli viikonloppuna. Eli ei oikein itsellä taivu kumpi olisi parempi vastus Hokille. Ja joku varmaan kertoo, että kaikki voitettava, mutta ainahan sitä helpompaa ohjelmaa miettii playoff-polulle.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Kylläpä menee joillakin tunteisiin.. Koko kausi on sanottu että nousua ei haeta niin mitä panosta jää pleijjareihin maksavan asiakkaan näkökulmasta? Himoittu suomisarjamestaruus, joka jaetaan välierien jälkeen paremmin alkukaudesta menestyneelle joukkueelle?
Tässä on kyllä pointti, hehkutetaan mitä hehkutetaan niin kyllähän tämä välikausi on. Tietenkin hienoa että ylipäätään Hokki on enää olemassa ja on saatu tyhjästä rakennettua näin nopeasti. Ja mahdollisesti tulevaisuutta on edessä ja pitkäjänteisyyttä jne jne. Arvostettavia asioita ja tulevaisuuden kannalta hyviä. Mutta tässä kaudessa itsessään ei paljoa kyllä jännitystä eikä panosta ole.

Pudotuspeleissä JHT ehdottomasti Hokille sopivampi kuin FPS. Forssalaisten äijäkiekko on Hokille hankalin vastus ja matka helvetin pitkä jokaiseen vieraspeliin.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

Velhelmiina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Tässä on kyllä pointti, hehkutetaan mitä hehkutetaan niin kyllähän tämä välikausi on. Tietenkin hienoa että ylipäätään Hokki on enää olemassa ja on saatu tyhjästä rakennettua näin nopeasti. Ja mahdollisesti tulevaisuutta on edessä ja pitkäjänteisyyttä jne jne. Arvostettavia asioita ja tulevaisuuden kannalta hyviä. Mutta tässä kaudessa itsessään ei paljoa kyllä jännitystä eikä panosta ole.

Pudotuspeleissä JHT ehdottomasti Hokille sopivampi kuin FPS. Forssalaisten äijäkiekko on Hokille hankalin vastus ja matka helvetin pitkä jokaiseen vieraspeliin.
Tossa ei ole mitään pointtia. Pelaajat ne ratkaisut tekee jäällä. Jos ette vieläkään ole ymmärtäneet niin Hokki ei nimenomaan hae nousua pakkomielteenä, mutta saa menestyä! Miten sanotte ettei tässä kaudessa ole enää panosta? Tämä kausi on tuonut ihan helvetin hyvää kokemusta meidän nuorille jätkille ja nimenomaan playoffit tuovat sitä lisää. Mitä enemmän voitetaan, sen parempi!
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Tässä on kyllä pointti, hehkutetaan mitä hehkutetaan niin kyllähän tämä välikausi on. Tietenkin hienoa että ylipäätään Hokki on enää olemassa ja on saatu tyhjästä rakennettua näin nopeasti. Ja mahdollisesti tulevaisuutta on edessä ja pitkäjänteisyyttä jne jne. Arvostettavia asioita ja tulevaisuuden kannalta hyviä. Mutta tässä kaudessa itsessään ei paljoa kyllä jännitystä eikä panosta ole.
Niin se meille katsojille on, mutta eiköhän pelaajat halua pelata mahdollisimman pitkälle. Ja en usko, että valmennus ja seurajohto haluaa himmata joukkuetta jos pelit alkaa kulkemaan. Mutta se ettei pelaajia hommattu kertoo rakentamisen kaudesta. Onhan Hokki hyvin pärjännyt, vaikkei heinäkuun alussa ollut pelaajan palaakaan ja kaikki sponssi, varuste ja muut sopimukset tekemättä. Toiseen kauteen on helpompi lähteä ja onhan tuo kaukalon ulkopuolellakin alkanut hyvin, yleisöä taitaa olla suomisarjan joukkueista eniten, ottelutapahtuma on parantunut ja autiokin on yhtä tai kahta poikkeusta lukuunottamatta myyty jollekkin yhteisölle. Miinusta tuo fanseatin tökkiminen, johtuu kuulemma siitä, ettei kaupunki ole hommannut kunnon nettiyhteyttä hallille ja seuran on vaikea hommata kiinteistöön, jota ei omista niin kuituyhteyttä yms. Kaupunkia ei varmaan hirveästi kiinnosta saako Hokki ottelut näkymään, teiden aurauksessa taitaa olla tarpeeksi.

Itse pidän JHT:n kärkeä FPS parempana, ja Forssalle tulisi pahempi matkustaminen kun viikonlopun pelit Kajaanissa ja seuraavana päivänä Forssassa. Keskiviikoksi toki Hokki joutuisi lähtemään varmaan forssaan jo tiistaina..
 

Velhelmiina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Itse pidän JHT:n kärkeä FPS parempana, ja Forssalle tulisi pahempi matkustaminen kun viikonlopun pelit Kajaanissa ja seuraavana päivänä Forssassa. Keskiviikoksi toki Hokki joutuisi lähtemään varmaan forssaan jo tiistaina..
Samaa mieltä täälläkin. Hokki tottunut matkustamaan, luultavasti lähteevät päivää ennen reissuun, forssalaisilla siihen ei luultavasti resurssit riitä + ennen siirtorajaa niillä lähti aika paljon taitoa muihin seuroihin. Kalajokelaisilla löytyy enemmän playoff-kokemusta ja nimenomaan kärkiosaaminen on laajempi.

Mutta loppujen lopuksi tuleepahan kuka tulee, kaikki on voitettava!
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Tossa ei ole mitään pointtia. Pelaajat ne ratkaisut tekee jäällä. Jos ette vieläkään ole ymmärtäneet niin Hokki ei nimenomaan hae nousua pakkomielteenä, mutta saa menestyä! Miten sanotte ettei tässä kaudessa ole enää panosta? Tämä kausi on tuonut ihan helvetin hyvää kokemusta meidän nuorille jätkille ja nimenomaan playoffit tuovat sitä lisää. Mitä enemmän voitetaan, sen parempi!
Oli tässä panosta sen verran että Suomi-Sarja paikka säilyi. Se panos meni jo. Kokemusta kertyy nuorille ja hienoahan se on. Mutta ei se katsojalle mikään jännitysmomentti ole.

Fanseatista sen verran että onkohan hallin yhteyksiä jotenkin downgreidattu sitten viime vuodesta kun Mestis-aikana lähetykset toimivat?
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Fanseatista sen verran että onkohan hallin yhteyksiä jotenkin downgreidattu sitten viime vuodesta kun Mestis-aikana lähetykset toimivat?
Voi johtua siitä fanseat ohjelmistoa päivitetty ja vaatii paremmat yhteydet tai jotain vastaavaa. FPS:sta tosiaan lähti Lehtimäki ja Tikka joten kärki tylseni jonniin verran. JHT tavoittelee nousua forssa käsittääkseni ei, joten henkisesti voi jht taistella enemmän.
 

Lätkä

Jäsen
Fanseatista sen verran että onkohan hallin yhteyksiä jotenkin downgreidattu sitten viime vuodesta kun Mestis-aikana lähetykset toimivat?
Voi johtua siitä fanseat ohjelmistoa päivitetty ja vaatii paremmat yhteydet tai jotain vastaavaa.
Vaikka Hokki on suurimmaksi osaksi onnistunut vähän kaikessa yli odotusten, niin lähetykset ovat valtava akilleen kantapää! Hokki-Pyry-ottelun alussa näkyi muutaman sekunnin ajan väreilevää kuvaa, erätauolla muutama minuutti tyhjää jäätä ja se oli siinä. Eli ei kiva lähetysten varassa olevien osalta.

Ei, ei näin pojjaat!
 

Velhelmiina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Vaikka Hokki on suurimmaksi osaksi onnistunut vähän kaikessa yli odotusten, niin lähetykset ovat valtava akilleen kantapää! Hokki-Pyry-ottelun alussa näkyi muutaman sekunnin ajan väreilevää kuvaa, erätauolla muutama minuutti tyhjää jäätä ja se oli siinä. Eli ei kiva lähetysten varassa olevien osalta.

Ei, ei näin pojjaat!
Hokkihan on kommentoinut ettei lähetyksen ongelma ole heillä ratkaistavissa, joten pitäisikö kysymys heittää yritykselle joka tuottaa lähetykset.
 

Lätkä

Jäsen
Hokkihan on kommentoinut ettei lähetyksen ongelma ole heillä ratkaistavissa, joten pitäisikö kysymys heittää yritykseen joka tuottaa lähetykset.
Tattis!

Kyseinen tiedote mennyt kyl totaalisti ohi.

Omalla kohdalla ei tietotekniikka ole vahvin osa-alue, mutta palveluista nautin ja varsin kiitettävästi käytän. Kuka/Mikä tämä toimija on, johon voi ottaa yhteyttä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy