Kajaanin Hokki 2011–2012

  • 169 581
  • 429

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Toivo voi olla potentiaalinen mestiksessä tulevalla kaudella. Hyvä haku! Mäkiaho oli sellainen välillä hyvä, mutta osaltaan otteet niinkuin Hokki joukkueella viimekaudella. Yritteliäs kuva kumminkin Mäkiahosta. Nyt alkaa olla nelos-kakkos kentät valmiit.. Sitten kärki kuntoon muilla kuin toivotaan toivotaan pelaajilla. Seuraavaksi 2-3 pakkisopimusta niin homma alkaa puolustuksen osalta olla kunnossa.

Hyvä tilanne pelaajasopimusten kanssa. Ei vielä liikaa nimimiehiä.. Hinta halpuu ja sm-liigan try outeista tippuu ukkoja mestikseen kymmeniä, joihin voisi Hokki yhden ukon hinnan jättää. Toisaalta mitä nopeammin saadaan joukkue kokoon, päästään pelikirjaa opettelemaan sekä saadaan kaverit tutuiksi.

Ensi viikolla voisi johto vuotaa toiminnanjohtajan nimen tietoon.
 
Mäkkäristä jäi viime kaudelta varsin yritteliäs maku, mutta pyöri vähän liikaa kulmissa. Kun peliin saisi vähän suoraviivaisuutta, voisi Mäkkäristäkin tulla jopa 30 pisteen mies. Toivosta ei juurikaan muistikuvia, mutta Mattilan mukaan potentiaalinen nuori mies.

Hyviä sopimuksia jälleen, mutta vähän jäin kuitenkin kaipaamaan "kokeneen kaartin" sopimuksia, eli Virtalat, Heikkiset ja Leinoset ovat edelleen ilman sopimusta. Toivottavasti päästään yhteisymmärrykseen sopimuksista pikimmiten.

Katsellaans vähän miltä joukkue näyttää tällä hetkellä:

MV: Peltonen - Koskela

1. X1 - X2 - Niskakangas
2. Virtanen - X3 - X4
3. Mäkiaho - Wedman - Toivo
4. Fomin - X5 - Alanne
5. Fofanov - Humaloja - Kurkinen/Sormunen

1. X6 - X7
2. X8 - Hattunen
3. Makkonen - Hakkarainen/Leinonen

X1 = kova ykkösketjun laituri, esim. Juuso Antonen ja Jarmo Jokila täyttäisivät nämä kriteerit
X2 = Teemu Virtala
X3 = Ville Komulainen
X4 = Niko Saarenpää
X5 = Hyvä kahden suunnan sentteri, löytyisikö A-junnujen SM-Liigasta tälläisia?
X6 = Veli-Antti Leinonen
X7 = Toinen kova pakki, esim. Tony Vidgren, Eetu Heikkinen tai Miro Rahkola
X8 = Jarkko Heikkinen

No tuskin Hokin mittapuulla ihan tälläistä joukkuetta tullaan saamaan, mutta jos kovat pelaajat hankitaan vasta tammikuussa, voisi olla mahdollisuuksia päästä tähän pelaajabudjetin puitteissa.
 

Sir von Aulis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
En välttämättä laittais Fominia ja Alannetta neloseen, hukkaan menevät norminelosen peliajalla. Rohkeasti vaan vastuuta molemmille, uskallan sanoa että tulevat tekemään tuhoja hyökkäyspäässä kunhan peliaikaa annetaan nuorille tarpeeksi.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
En välttämättä laittais Fominia ja Alannetta neloseen, hukkaan menevät norminelosen peliajalla. Rohkeasti vaan vastuuta molemmille, uskallan sanoa että tulevat tekemään tuhoja hyökkäyspäässä kunhan peliaikaa annetaan nuorille tarpeeksi.

Täysin samaa mieltä, laittaisin keskelle ainakin näin alussa esim Wedmannin tai jos tervehtyy niin sitten Komulaisen Villen ja siitä se lähtee, Hukkaan menee kaksikko nelosessa. Näkihän tuon jo keväällä karsinnoissa mikä potenttiaali kavereissa on esm ylivoimassa. Selkeästi jopa kakkosketju kamaa.
Tuo tuleva jääleiriviikko Vuokatissa varmaan selkeyttää hommaa, siellä on kuitenkn jäällä yli 20 pelaajaa ja ja mukana myös try outteja.
Sitä ykköskentällistä saa varmaan odotella lopummalle kesään. Ja mielenkiintoista on myös tuleeko minkäänlaista yhteistyötä liigaan päin ja jos tulee kenen kanssa ja missä muodossa.
Vielä tuohon ainakin Kolhosta, Reivosta sekä tietysti Saarenpäätä ja Villeä, sekä J Heikkistä ainakin entisistä kaipailisin.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Hokki siis jatkaa toiminnanjohtaja hakua kesäkuun puoliväliin saakka, koska puheenjohtajan mukaan tarpeeksi vakavasti otettavia hakijoita ei ensimmäisessä haussa ilmaantunut. Mahdollista kuulema on että jos sopivaa henkilöä ei löydy, vahvistetaan johtokunnan miehitystä tarpeen mukaan.
Joukkue viettänee harjoitusviikkoa joka huipentuu Vuokatin jääleiriin viikonloppuna, jokohan alkuviikosta kullaan pelaajasopimus uutisia.
 
Mikähän Hokin sivuja vaivaa?

Jaa-a, aika moni Mestis-seura on irtautunut tästä "mestis.fi" sivustosta ja tehnyt aivan erilaisen, joten olisiko Hokki tekemässä samaa. Olisi muuten ihan helvetin hyvä, jos näin tapahtuisi, sillä samallahan Hokki voisi parantaa tätä pahasti repsahtunutta mediapuoltaan. Mutta todennäköisin vaihtoehto sivujen toimimattomuuteen lienee aivan muu juttu kuin sivujen uudistus.
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Jaa-a, aika moni Mestis-seura on irtautunut tästä "mestis.fi" sivustosta ja tehnyt aivan erilaisen, joten olisiko Hokki tekemässä samaa. Olisi muuten ihan helvetin hyvä, jos näin tapahtuisi, sillä samallahan Hokki voisi parantaa tätä pahasti repsahtunutta mediapuoltaan. Mutta todennäköisin vaihtoehto sivujen toimimattomuuteen lienee aivan muu juttu kuin sivujen uudistus.

Muutaman muunkaan joukkueen sivut eivät toimineet. Toivotaan todella, että Hokki tekisi uudet, paremmat sivut!
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Jaa-a taitaa se joku päivitys olla menossa Hokin sivuilla, ihan asiaa jos näin! Vähän mainostilaa myyntiin ja pelaajakortit yms kuntoon niin hyvä tulee. Mitä täällä sivulla on muitten joukkueiden ketjuissa lukenut niin moni joukkue näistä mestis.fi mallisista sivuista luopunut. Toivottavasti myös sivujen päivittäminen siirtyy viikottaiseksi projektiksi tulevalla kaudella. Ja juttuja voisi tulla viikoittain jotain. Esim tämän viikon harjoittelusta olisi mielenkiintoista saada kuulla jotain.

Lieneekö kenelläkään tietoa miten treenijakso mennyt ja ketä siellä on try-outilla ollut? VA Leinonen ja joku muu suht kova pakki tekisi Hokin puolustuksesta jo sellaisen, että tulevalla kaudella pärjätään puolustuksen osalta.

Toiminnanjohtaja pestissä sentään hyvä järki tekemisessä, ettei heti jotain huru-ukkoa toimistoon toljottamaan oteta. Ja jos ketään ei löydy niin laittaa johtokuntaan yhden tehtävän lisää tekemään hommia niin paine siellä johtokunnassa helpottaa.

Paremmin Mattila on valmentajan hommaan ottautunut kun vertaa Karppiseen. Tekee ja pitää treenejä ja muuttaakin vissiin Kajaaniin. Ja joukkue ei harjoittele kahdessa osastossa. Vaikuttaa yllättävän paljon joukkueeseen ja oppii valmentaja pelaajistaan. Olisi hauska tietää millaista pelityyliä Mattila ryhtyy rakentamaan. Tämän hetkisissä sopimuspelaajissa potentiaalia nopeaan peliin ja ihan jopa taitokiekkoon. Vaikka puolustusvoittoinen pelityyli on vuosien saatossa mestiksessä eniten tulosta saanut. (jukurit ja dufva) mutta sitä kahvakiekon hienostuneempaa muotoa en itse haluaisi Hokin ensikaudella pelaavan..
 
Kolekista tuli siis akatemian valmentaja ja nuorisovalmennuspäälikkö, joten miten käy nyt Jukka Kuusivuorelle? Kuusivuori oli jossain vaiheessa menossa (tai ainakin huhuissa) urheiluakatemian valmennuspuikkoihin, mutta nyt kun Kolekista tuli akatemiavalmentaja, niin enpä usko Kuusivuoren jatkavan Kajaanissa, sillä tuskin Kuusivuori jatkaa "pelkkänä mv-valmentajana". Mutta jokatapauksessa toivoisin Kuusivuoren jatkavan Kajaanissa, sillä hänen tietotaitoaan maalivahtipuolella tarvitaan.

Viime viikon jääleiristä ei ole sen kummempia uutisia tullut, joten ilmeisesti uusia sopimuksia ei ole saatu aikaan. Pelaajia kuitenkin oli 20-30, joten try-outilaisia ainakin oli riittävästi. Vähän alkaa huolestuttaa Virtalan Teemun ja Leinosen Veli-Antin tilanne, sillä Hokki on "neuvotellut" jo lähemmäs kuukauden heidän kanssaan. Jos miehillä/seuralla olisi haluja sopimuksiin, olisi se jo todennäköisesti allekirjoitettu. Toivottavasti sopparit saadaan kuitenkin aikaan.

Mutta katsotaanpas tämänhetkistä pelaajatilannetta:

Maalivahdit: Peltonen, Koskela. Jos kummia ei tapahdu, niin näillä mennään. Peltonen tällä hetkellä lievästi edellä Koskelaa, mutta toivottavasti Koskela pystyy haastamaan Peltosen, jolloin saataisin kunnollinen kamppailu ykkösvahdin paikasta, kuten oli myös mm. mestaruuskaudella, jolloin Koivisto ja Myllykoski kamppailivat ykköskassarin paikasta.

Puolustajat: Makkonen, Hattunen, Hakkarainen, V-V Leinonen. Hattunen ja Makkonen ovat lähtökohtaisesti kakkospakkiparissa, josta hyvillä onnistumisilla voivat nousta jopa ykköspariin ja puolestaan heikommilla esityksillä voivat tippua kolmaspariin, mutta lähtökohtaisesti siis kakkosparissa. Hakkarainen ja V-V Leinonen taistelevat lähtökohtaisesti paikasta pelaavassa kokoonpanossa. Hokki tarvitsee siis 3-5 pakkia, joista vähintään yhden tulee olla ykkösparin statuksen omaava pakki. Esim. jos Hokki tekisi sopimukset V-A Leinosen ja Heikkisen kanssa, niin Hokki tarvitsisi vielä yhden kovan ja tarvittaessa myös 1-2 pelipaikasta kamppailevaa pakkia. Kova hankinta puolustukseen voisi olla vaikkapa Spåran Eetu Heikkinen tai Lukon Tony Vidgren. Vaihtoehtoisesti jouluun asti/tammikuulle voidaan mennä ilman kovaa hankintaa, jolloin saadaan säästettyä rahaa ja olisi varoja "räjäyttää pankki". Täytemiehiksi kelpaisivat esim. Antti Savolainen ja Lauri Heinonen.

Eli pakisto voisi olla tämännäköinen:
1. "V-A Leinonen" - "kova pakki"/Heikkinen
2. Makkonen - Hattunen
3. Hakkarainen/V-V Leinonen/"Savolainen" - Heikkinen/edellä mainutut

Sentterit: Wedman, Humaloja. Senttereitä on siis tällä hetkellä kaksi. Wedmanin ajattelevan olevan lähtökohtaisesti kolmossentteri, josta pelaajahankintojen ja peliestysten mukaan voi nousta tai tippua ketjuhierargiassa yhden ketjun verran. Ville Komulainen on huhujen mukaan jatkamassa Kajaanissa ja Teemu Virtalan kanssa "on neuvoteltu". Mikäli Hokki hankkii nämä kaverit, tarvitaan vielä nelossentteri. Yksi vaihtoehto voi olla siis Miska Humaloja, mikäli häneen uskalletaan luottaa, ja tarvittaessa Juha Virtanenkin voi häärätä sentterinä. JOS Virtalan kanssa ei saada aikaan sopimusta, voisi ykkössentteri olla myös Jarkko Oikarinen, Joonas Koskinen tai Veikko Karppinen. Mattila korosti Hokkiin tullessaan ainakin sentteriosaston tärkeyttä, joten eiköhän Hokki jonkun kovan ykkössentterin hanki, olisi se sitten Virtala tai ei.

Laiturit: Niskakangas, Virtanen, Mäkiaho, Toivo, Fomin, Alanne, Fofanov, Sormunen, Kurkinen. Lähtökohtaisesti Niskakangas ja Virtanen "ovat varmoja" 1-2 ketjun hyökkääjiä, myös Mäkiaholla, Fominilla, Toivolla sekä Alanteella on mahdollisuus murtautua kärkiketjuihin. Fofanov, Sormunen ja Kurkinen kamppailevat puolestaan paikasta pelaavassa kokoonpanossa. Hokki on pitänyt yhteyttää Niko Saarenpäähään sekä Markus Haveriseen, joiden kanssa toivottavasti saada sopparit aikaan. Jos Hokki tekee sopimuksen Saarenpään kanssa, niin mielestäni näillä miehillä voidaan mennä jouluun/tammikuulle asti, jolloin tehdään "iso hankinta", kuten Jarmo Jokila, Tomi Mustonen tai Toni Mäkiaho.

Eli kun otetaan vielä sentteritkin mukaan, voisivat hyökkäysketjut näyttää tältä jouluun asti:
1. Virtanen - "Virtala" - Niskakangas
2. Fomin - "Komulainen" - Saarenpää
3. Mäkiaho - Wedman - Toivo
4. Alanne - Humaloja/X - Fofanov/Sormunen/Kurkinen

Jos jouluna tai tammikuussa isot hankinnat, koko joukkue muotuotuisi pjeijareihin tähän muotoon:

MV: Peltonen - Koskela

1. "Jarmo Jokila/X" - Virtala - "Tomi Mustonen/X"
"Tony Vidgren" - V-A Leinonen

2. Fomin - Komulainen - Saarenpää
Hattunen - Makkonen

3. Mäkiaho - Wedman - Niskakangas
Heikkinen - V-V Leinonen/Hakkarainen/"Savolainen"

4. Alanne - Virtanen - Toivo

5. Fofanov - Humaloja - Kurkinen/Sormunen

Mielestäni tällä joukkueella voitaisiin voittaa kaikki tämän sarjan joukkueet, mutta kyllähän aika optimisti saa olla jos joku uskoo kaikkeen tähän.

Tulipa jälleen kerran aika sekavaa tekstiä, mutta koettakaa ymmärtää sitä.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Hockin kanssa katellaan Hokki lasien läpi pelaajia ja sopimustilannetta. Jopa oli Hockin listaus aika optimistinen siinä mielessä, että en jaksa uskoa, että noilla pelaajilla kamppailtaisiin sarjassa sillä tavoin että jokilaa, mustosta tai vastaavaa saa edes rahalla Kajaaniin. Tai sitä hilloa pitää olla niin tuskassa, ettei esim jukurit, kookoo osta ukkoa itselleen.

Haluan uskoa, että Komulainen & saarenpää jatkaa Hokissa, mutta molemmilta odotin viime kaudella enemmän..entä jos tulee toinen samanlainen kausi.. Kiekko ei mene vastustajan maaliin millään ei sitten millään. Siltä näytti Hokin peli viime kaudella. Ja mitä enemmän viime kauden heppuja on mukana niin pelottaa toinen riman alitus kausi Hokille.

Pari kovaa sentteriä ruokkimaan laitureita niin uskoisin viime kauden kipsin aukeavan. Silloin komulainen, saarenpää, virtanen ja niskakangas pääsisivät kunnolla pisteiden makuun.

Pakisto on vielä heikko.. Ja loukkaantumisvaraa pitää ottaa jos käy pakeille kuin viime kaudella että loukkaantumisia tulee massana. Parit kovat pakit saatava muuten tulee iso numeroisia tappioita. Hattunen ja Makkonen hyvän ja terveen harjoittelukauden jälkeen mestistason ukkoja muut ihan suoraan kysymysmerkkejä?

Jatkoa seuraaville: komulainen,saarenpää,heikkinen.

Hankintoja: virtala, va leinonen, haverinen,

sitten mietintään: heikki puustinen, antti hölli, eetu heikkinen

jos neljä yhdeksästä edellä mainitusta tulisi paranisi Hokin pelaajasopimus tilanne ja mahdollisuudet ensikaudella menestyä huomattavasti!
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Nimimerkki Pasi oli kirjoittanut Hokki-foorumeille, että mieluisia uutisia olisi nyt tiistaina tulossa.. innolla jäädään odottamaan!
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Mestiksen sivuille oli lätkästy harkkapelit. Hokin ohjelma:

La 13.8 kello 17:00 Oulunsalo - K-Laser-Hokki
Ke 17.8 kello 18:30 Vaasa - Sport-Hokki
Pe 19.8 kello 18:30 Pyhäsalmi - Hokki-K-Laser
Pe 26.8 kello 18:30 Joensuu - Jokipojat-Hokki
La 27.8 kello 17:00 Kajaani - Hokki-Asplöven
Ke 31.8 kello 18:30 Oulunsalo - K-Laser-Hokki

Pe 2.9 kello 18:30 - Asplöven-Hokki
Ke 7.9 kello 18:30 Kajaani - Hokki-Sport
Pe 9.9 kello 18:30 Kajaani - Hokki-Jokipojat
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
TEEMU VIRTALA, VILLE KOMULAINEN ja ALEKSI SILLANPÄÄ Hokkiin! Nyt saatiin kerralla sentteriosasto kuntoon!!

Noniin, eli siis muokataas tähän vähän parempaa analyysia. Virtala ehdottomasti ykkösen keskelle, Komulainen kakkoseen. Sillanpää on puolustavaan rooliin hyvä, nelosen keskelle ja paljon vastuuta alivoimalla.
Ketjut voisin muovata näin:

MV: Peltonen - Koskela

1. X - Virtala - Virtanen/X
X - X

2. Niskakangas - Komulainen - Mäkiaho/Virtanen
Hattunen - Makkonen

3. Fomin - Wedman - Alanne
Hakkarainen /X - Leinonen/X

4. Fofanov - Sillanpää - Toivo
 
Viimeksi muokattu:
Tuli melkoinen JYTKY!!! AIVAN MAHTAVAA! Olen taivaassa. Komulaisen sopimus oli tiedossa, mutta Sillanpää tuli kuitenkin puun takaa, vaikka jatko oli yksi todennäköisimmistä vaihtoehtoista. Sillanpää oli viime kaudella suoraan sanoen paska, mutta nyt jos saa kunnon treenikauden alle, niin hyvä tulee.

Näin ollen sentteriosasto on valmis. Virtala ykkösessä, Komulainen kakkosessa, Wedman kolmosessa ja Sillanpää nelosessa. Hyvältä näyttää!
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Hienoa! Olin ihan varma että Virtalaa ei saada millään, mutta tuo oli loistava uutinen. Samoin uskon, että Komulaiselle tuo kakkossentterin rooli on oikeampi kuin ykkösen.

Jos laskin oikein, niin 14 hyökkääjää, kaksi maalivahtia ja 4 puolustajaa on tällä hetkellä. Kolme pakkia tarvitaan vielä, joista kaksi pitäisi olla Makkosta ja Hattusta kovempia. Samoin hyökkäykseen tarvitaan yksi snaipperi, joka pistää Virtalan syötöt tehokkaasti pussiin. Ketä olisi tarjolla?
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Ylen sivujen mukaan 1-2 hyökkääjää ja 4 puolustajaa on vielä hakusessa, näin Mattila kertoi. Neuvotteluja on kyseisten pelaajien kanssa käyty ja ratkaisuja pelaajilta odotetaan. Jospa tuo Vitalan sainaus antaisi hieman buustia asiaa vielä miettiville.
Joukkuehan kokoontuu muistaakseni vielä kerran yhteiseen treenijaksoon ennen virallista kesätaukoa. Loman jälkeen on taas yhteinen treenijakso. Sittehän alkaa kauteen valmistuminen ja harjoittelu sekä hetimiten nuo harjoitusottelutkin, elokuun puolenvälin paikkeilla.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Maestron paluu on kyllä ISO juttu. Antaa uskoa siihen että ensi kaudella taistellaan taas pleijaripaikasta :)
 
Hokki forumilla joku kirjoitti, että Veli-Antti Leinonen olisi saanut työpaikan Kajaanista, joten eiköhän Lennikin palaa Hokkiin ensi kaudeksi. Rosswell puhui vähän, mutta allekirjoitan kyseisen viestin kokonaan. Leinosen (ja mahdollisesti myös Heikkisen) lisäksi tarvitaan vielä 2-3 pakkia. Näin se vain Hokkilaiva alkaa jälleen rakentua, ja se pyrkii seilaamaan kohti play-off meriä, mutta matkalla pitää väistää karsintasarjakarikot ynnä muut vaikeat paikat.
 
I

Ice-Cold

En ole itse paljon viime aikoina palstalle kirjoitellut, lähinnä seuraillut tilannetta ja ottanut aurinkoa mutta nyt kun Maestro Virtala saatiin ykkösen johtoon alkoi jo harjoituspeleissä Sportin kyykytys silmissä kiiltämään.

Kohtalaisen hyvältä näyttää kyllä joukkue jo tälläisenaan, tarvitaan vielä 1-2kpl 15-20 maalin hyökkääjiä kahteen ylimpään ketjuun ja sama määrä kiekkollisia pakkeja niin voi tällä voi kauteen lähteä hyvillä mielin. Niskakangas vaikutta hyvältä haulta ja Toivo.

Olen todella positiivisen yllättynyt myös junnujen kiinnityksestä ja minulla on oikeasti aika korkeita odotuksia näistä omista junnuista ja tämän haluan täällä mainita. Pari vuotta aiemmin Komulaisen Ville tuli kaikella 165cm mitallaan mestikseen todella hyvin sisään kahdessa vuodessa ja pienestä koostaan huolimatta on jo nyt Hokin kärkihyökkääjiä.

Nämä kolme junnua Kurkinen, Sormunen, Humaloja ovat tehneet todella kovalla pistekeskiarvolla tehoja kuten Ville Komulainenkin aiemmin, samalla ja hieman alemmalla sarjatasolla tosin. Todella mielenkiinnolla odotan heidänkin panostaan, toivottavasti tulee peliaikaa.
 
Hokilla on meneillään jälleen harjoitusleiri Vuokatissa. Mukana ovat kaikki sopimuspelaajat Virtalaa ja Sillanpäätä lukuunottamatta, Komulainen ja Makkonen ovat sairastuvan puolella. Mukana on lähemmäs 30 pelaajaa, joista noin 10 on omia A-junnuja. Mukana leirillä ovat sopimuksettomista pelaajista mm. viime kaudella Hokissa pelanneet Antti Savolainen ja Heikki Lukkari, Jokipojissa ja Ruotsissa viime kaudella häärinyt puolustanut Ossi Karhunen sekä Bluesin A-junnuissa viime kaudella hopea voittanut Sasu Peltomaa. Ihan mielenkiintoisia nimiä siis mukana, varsinkin Karhunen pisti aivan aluksi silmään. Hyvillä otteilla hän voisi olla lähellä sopimusta, kuten myös Savolainen. Osaisiko joku Jokipo-fani kertoa millainen pelimies on kyseessä?
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Hmm.. mielenkiintoisia nimiä. Peltomaa näköjään mättänyt pakille kovat tehot A-junnujen liigassa, sieltä on ennenkin saatu ratkaisupelaajia (Viime kauden Lukko-lainat). Molemmat näkisin mielelläni Hokki-joukkueessa, siis jos valmentaja katsoo näytöt rittäviksi! Kyllä ainakin meikäläiselle kelpais pakit:
''V-A Leinonen''
''Heikkinen
Makkonen
Hattunen
Lukkari
Savolainen
Peltomaa
Karhunen
V-V Leinonen
Hakkarainen

Siinä olisi mukavasti kilpailua pelipaikoista ja loukkaantumisvaraakin löytyy. Olisiko jopa liikaa? Miettimistä vain siinä, että tarvittaisiko vielä yksi kova pakki tuohon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös